Cine vorbește de dosarele lui Ponta nu mai apare la tv

In jos

Cine vorbește de dosarele lui Ponta nu mai apare la tv

Mesaj Scris de Marco_polo2013 la data de Lun Apr 20, 2015 7:05 am

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu a lansat luni pe blogul său un atac la DNA și premierul Victor Ponta. 
A cam venit timpul ca DNA să se hotărască: Justiție pentru Justiție sau simulacru de Justiție pentru Ponta? Pînă se hotărăște DNA ce va face, e ceva ce știm sigur: Ponta nu-și mai permite ca la vreo televiziune să se vorbească de dosarele lui penale. Așa că nu se vorbește. Iar cine o face, totuși, nu mai apare la TV, este concluzia lui Prisăcariu.
POSTAREA LUI CĂTĂLIN PRISĂCARIU:
Știți, dacă mă citiți constant aici, că nu reușesc să înțeleg cum poate Ponta să evite DNA și, în același timp, să fie ocolit de DNA, deși cel puțin trei dosare l-ar putea scoate din viața politică. Ultima oară cînd am scris pe subiect am făcut o recapitulare amănunțită (sursa). Subiectul, însă, nu a fost abordat doar aici, ci și la TV, în repetate rînduri (ultima oară, aici).
Acum, subiectul nu mai apare la TV, nu e nimic interesant în știrea că premierul României ar putea fi oricînd cercetat penal de către DNA. La schimb, însă, la TV se lăfăie Ponta care cere, insinuant, imunitate totală în fața DNA. Cel mai recent, Ponta și-a clamat dreptul la imunitate la Antena 3, unde a spus așa: “Ceea ce eu am vrut sa transmit ca semnal este ca pentru binele democratic al Romaniei, Guvernele sa fie facute si schimbate in Parlament, altfel suntem intr-o directie gresita” (sursa).
Mai pe șleau, ce a zis Ponta este că, dacă DNA îl pune sub acuzare, atunci cade Guvernul iar asta nu se face, mă-nțelegi, pentru că premierul este sacrosanct și nu poate fi deranjat așa de niște nimeni de procurori cîtă vreme are o majoritate parlamentară care-l susține.
Să mai spun că ce insinează Ponta este o nebunie profund antidemocratică? E evident.
Arătam, recent, că “DNA se află într-o dilemă: dacă începe urmărirea penală împotriva lui Ponta ca să poată căuta probe, deci ca procurorii să-și facă treaba, Ponta trebuie să demisioneze; dacă nu începe urmărirea penală, Ponta rămîne premier, dar procurorii nu vor putea, de fapt, lucra în dosar; ceea ce înseamnă că DNA trebuie să se hotărască de ce îi pasă mai mult: de facerea unui dosar ca la carte (dosar în care, poate, Ponta va fi dovedit nevinovat la un moment dat), sau de cariera politică a lui Ponta?” (sursa).
A cam venit timpul ca DNA să se hotărască: Justiție pentru Justiție sau simulacru de Justiție pentru Ponta?
Pînă se hotărăște DNA ce va face, e ceva ce știm sigur: Ponta nu-și mai permite ca la vreo televiziune să se vorbească de dosarele lui penale. Așa că nu se vorbește. Iar cine o face, totuși, nu mai apare la TV.


Marco_polo2013

Mesaje : 244
Data de înscriere : 20/06/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Ponta acuza Antena 3 ca primeste texte „la ordin” ?

Mesaj Scris de Marco_polo2013 la data de Lun Apr 20, 2015 8:27 am


Textele Hotnews si ziare.com pe care le acuza mitomanul Victor Viorel ca ar fi comandate de  nu-stiu-care „unitate” sunt in proportie de 99% identice cu cel publicat de Antena 3.…pardon ? Cum adica aceeasi unitate dom’ ex-acoperit Ponta ?  V-ati recunoscut colegii prin vreo emisiune cumva  ?

Marco_polo2013

Mesaje : 244
Data de înscriere : 20/06/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum