US and Russia: Geopolitical Opposites

In jos

US and Russia: Geopolitical Opposites

Mesaj Scris de MARTOLOG la data de Mar Oct 06, 2015 12:42 am

Diferențele geopolitice dintre cele două țări sunt puternic - și ireconciliabile, deoarece Washington vrea în acest fel, un consens bipartizan, nebunii din ambele părți mai deschis anti-rus decât omologii lor mai puțin extremiste.
Schimbare de regim este politica de lungă durată SUA pentru aproape un secol - de la bolșevicii alungat Romanov.
Truman diplomat era George Kennan a introdus conceptul de izolare, de asteptare Rusia Sovietică în mod inerent expansionistă. Urmat politica Războiului Rece.
Se continuă sub Obama. Putin înțelege, spuneam mai devreme "(w) e au toate motivele să presupunem că politica infam de izolare, a condus în 18, 19 si 20 secole, continuă și astăzi."
Națiunile occidentale sunt "în mod constant încearcă să ne matura într-un colț pentru că avem o poziție independentă, pentru că l-am menține, și pentru că noi spunem lucrurilor ca acestea sunt și nu se angajează în ipocrizie."
Apelul său pentru Washington pentru a pune capăt Războiului Rece "isterie", sa recunoasca suveranitatea inviolabile rusă, și să respecte interesele sale naționale a căzut pe urechi surde.
Relațiile dintre cele două țări sunt la cel mai mic declin de deoarece comuniste vrăjitoare vânători post-WW II. Lunatics în confruntare directă risc Washington. Amenințarea posibil WW III nu a fost niciodată mai mare - mai ales daca zeita război Hillary Clinton sau un neoconservatoare republican hardcore înlocuiește Obama.
John Kerry "acord (ajuns cu Rusia), pe o serie de principii fundamentale" acordarea contrazice o ruptură profundă între cele două națiuni, în special referitoare la Siria și Ucraina, fiecare țară diagrame un curs diferit - Putin bun diplomație sens v brinksmanship și interminabile războaie confruntare lui Obama..
Ia declarații de la Washington, cu un bob de sare. Nu sunt ceea ce par. Marți, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Aparare Peter Cook a declarat Secretarul Apararii Ashton Carter îndreptate personalul său de a "linii de comunicare deschise cu Rusia privind de-confliction" - pentru a preveni politici din ambele țări privind Siria din conflict unul cu celălalt.
"Scopul acestor discuții de-conflictuale va fi să se asigure că operațiunile aeriene coaliției în curs de desfășurare nu sunt separate prin orice viitoare activitate militară rusă, pentru a asigura siguranța aircrews coaliție și pentru a evita eroare de judecată și eroare de calcul", a spus Cook.
"Noi nu vrem eroare de judecată și eroare de calcul. Noi nu vrem un accident să aibă loc. "
Washington este îngrozit de perspectiva unei coaliții rus, iranian, irakian, sirian (și, eventual, chineză) pentru a învinge teroriști statul islamic va submina strategia sa de a le sprijini - folosindu-le ca pedestrași împotriva Assad, bombardarea obiectivelor siriene, cererea sa cu privire la lupta ISIS fabricate în întregime.
Deschiderea linii de comunicare cu Rusia nu are nimic de-a face cu politica de înmuiere extremist SUA, totul a face cu izolare - doresc Moscova împiedicat înfrângerea politică administrația Obama în Siria sau oriunde altundeva.
Rusia este furnizarea Assad cu arme, formare și ajutor umanitar - îndeplinirea obligațiilor contractuale, în deplină conformitate cu dreptul internațional, politica polar opus SUA. Înainte de discursul său ONU, Putin a fost spunându-CBS "60 Minutes explicit:
"Noi acționăm pe baza Cartei Organizației Națiunilor Unite, și anume principiile fundamentale ale dreptului internațional contemporan, în conformitate cu care acest sau acel tip de ajutor, inclusiv asistență militară, poate și trebuie să fie furnizate în mod exclusiv guvernului legitim de o țară sau alta, la acordul sau cerere, sau la decizia Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite. "
"(A) T nici un moment în trecut, în prezent sau în viitor, are sau va lua orice parte la acțiuni care vizează răsturnarea guvernului legitim Rusia" a oricărei națiuni.
El a cerut tuturor țărilor ", să respecte suveranitatea altor state, inclusiv Ucraina. Respectarea suveranității înseamnă lovituri de stat, prevenirea acțiunilor neconstituțională și răsturnare ilegal al guvernului legitim "- un rechizitoriu clară a politicii de lungă durată SUA.
În discursul său ONU, Putin a exclus utilizarea forțelor terestre ruse în Siria. El a propus unitate internațională pentru a combate și învinge statul islamic.
O campanie eficientă de bombardamente este nevoie de un lucru cooperare cu militari din Siria - una falsă polar opuse Washington, sprijinind proxy sa este de pedestrași. Rusia este dispusă să participe cu alte națiuni.
Se opune fundamental eforturile pentru a elimina Assad. Sirienii singur are dreptul de a alege care va-i conducă, Putin subliniază. Puteri străine nu au dreptul să se amestece în afacerile interne ale altor țări - pentru orice motiv, cu excepția auto-apărare în cazul în care a atacat.
Iresponsabil Rusia bashing continuă necruțător. Politică editorială New York Times este deplorabilă, cu voia situată la cititori, suprimarea adevăruri vitale - de cotitură adevărul pe capul său, susținând propunerea sensibil lui Putin pentru unitate internațională împotriva ISIS "ar putea duce cu ușurință la o escaladare în conflict, frustrante speranțele deja în scădere, pentru a Rezoluția diplomatica ... "
Washingtonul dorește nici rezoluție diplomatice, altele decât predarea necondiționată lui Assad, înlocuindu-l cu o marionetă pro-occidental.
The Times a afirmat iresponsabil Scopul real, lui Putin este de a "stabili cap de pod (de Rusia) cel mai important în Orientul Mijlociu, în ultimele decenii ... nu neapărat" confrunta ISIS ca prioritate de top.
Acesta a citat comandantul anti-rus la NATO General Philip Breedlove, spunând Moscova "vrea să ia ochii lumii departe de ceea ce fac în Ucraina."
Vrea "porturi-apa calda si capabilitati aerodrom în estul Mediteranei" și Assad păstrate în putere. "Și apoi, după toate acestea, ei vor face ceva de lucru contra-Isil pentru a legitima abordarea lor în Siria."
Realitate: Rusia vrea pace în Ucraina și Siria. Obama și generalii agresivă, cum ar fi Breedlove doriți războaie interminabile, a continuat sacrificare în masă și distrugere.
The Times a citat o serie de alte neoconservatorii anti-ruse - nu vocile independente explica ce cititorii trebuie să știe.
Purtătorul de cuvânt al US Comandamentul Central Col. Patrick Ryder a exprimat îngrijorarea cu privire la Rusia lansarea atacurilor aeriene impotriva "moderate grupuri de opoziție siriene", susținând că sunt "pentru a împinge înapoi Isil."
Nu există forțe moderate. Elemente anti-Assad sunt importate ISIS și alte teroriști takfiri. Creanțe altfel fac parte din marea înșelăciune a lungul ani de conflict. Nu te astepta editorii NYT, ziariștii, corespondenți sau colaboratori pentru a explica.
avatar
MARTOLOG

Mesaje : 132
Data de înscriere : 06/06/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum