The ISIS Fairy Tale

In jos

The ISIS Fairy Tale

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Joi Oct 08, 2015 6:15 pm

https://hendersonlefthook.wordpress.com/2015/10/08/the-isis-fairy-tale/Ca forțele rusești continuă să lira poziții ISIS din Siria, arhitecții înșelăciunea masive care gruparea reprezintă sunt agită. Încă o dată, Vladimir Putin, a arătat el însuși un dușman formidabil de dușmani ai omenirii.
Instruiți de către CIA în Afganistan pentru a lupta rușii și guvernul progresivă Tariki în Kabul la sfârșitul anilor 1970, acești foști  mujahedini  au fost de la utilizate de agenție și stăpânii săi de la British Intelligence pentru a lupta războaie proxy împotriva guvernelor de stânga din întreaga lume.
Lista este lungă skullduggery: Iran, Bosnia, Cecenia, Afganistan, Pakistan, Irak, Libia, Somalia, Indonezia, Filipine, Thailanda, Yemen și Siria vin în minte. Care funcționează sub nume precum  al-Qaida, talibanii, Takfiri, Wahhabi și acum ISIS, jucătorii rămân aceleași.
Agenția coroanei britanice, care, prin dreptul de proprietate al Fundației Agha Khan în Pakistan, se află deasupra acestei piramide de teroare musulmane fals. Ei au folosit aceste active ca patsies pentru a ataca Statele Unite pe 911, folosind dreptul de proprietate asupra Securacom -, care a fost condus de Marvin Bush și a avut loc contractul de securitate de la World Trade Center - pentru a facilita exploatarea arborilor lift care au adus aceste clădiri jos .
Numele ISIS ar trebui să fie primul steagul roșu. Acesta a fost numele zeiței egiptene al cărui nume înseamnă "tron". ISIS este parte a Trinității babilonian adorat de masoni, Kabalists și partenerii lor Frăției Musulmane care conduc la Casa de Saud. Toate un jurământ de loialitate față de Coroana Britanică, fie că o știu sau nu.
ISIS a fost cunoscut sub numele de zeita de magie și a ascultat rugăciunile de aristocrați și bogați. Numele ei originală egiptean a fost scris Aset. Din acest este derivat cuvântul "a activelor", care în limbajul inteligența înseamnă cineva care lucrează pentru una din agențiile de spionaj occidentale infiltrat societății secrete.
Cu finanțarea a activului ISIS fiind canalizate prin intermediul conturilor bancare elvețiene la UBS Bank Warburg, este într-adevăr, bancherii și Nobilimea Neagră din Europa care a creat ISIS ca un mijloc de a tăia fiefuri de petrol sub pretextul unui Israel mai mare în Orientul Mijlociu East.
Deja de afaceri israelian sunt cumpara terenuri in nordul Irakului, unde ISIS a depopulat o întreagă regiune, copleșitoare Europa cu refugiați în procesul.
De-a lungul drum ISIS a folosit magia pentru a distruge sistematic relicve antice care dețin cheile pentru a intelege cultura și istoria arabă, anulând realizările vechi de secole de musulmani din regiune.
Nu trebuie să fie un om de stiinta pentru a vedea că, dacă ISIS au fost cu adevărat un grup musulman ortodox, acest lucru ar fi ultimul lucru pe care le-ar face pe drumul lor spre instituirea unui califat islamic în Levant.
Mai degrabă, luptători ISIS au fost instruiți de către CIA în Iordania. Lor răniți sunt tratați în spitale israeliene. Și când bombele rusești ploaie jos pe ele, aceste mercenari bine plătite se refugieze în Turcia, în cazul în care Gray Wolves mafia facilitează traficul de heroină din Afganistan spre Europa, asigurând atât o prezență pe termen lung a trupelor americane în Afganistan și o nouă epidemie de heroină aici in Statele Unite ale Americii.
Acesta ar trebui să surprindă pe nimeni, apoi că, după mai mult de un an de SUA atentate, ISIS este mai puternică decât oricând. A fost nevoie de rușii doar câteva zile pentru a provoca mai multe daune pe aceste active decat au avut loc pe parcursul anului trecut.
Acest lucru se datorează faptului că SUA nu a fost niciodată bombarda ISIS. Ei au fost de ajutor ISIS, în timp ce decimează infrastructura Siria socialiste și de compensare zona din jurul masiv domeniul petrolier Kirkuk Exxon Mobil în nordul Irakului.
Aceste active magice fura petrol din fântâni de stat, jefuit poporul Irak și Siria, în timp ce inundațiile piețele globale cu petrol ieftin sa se prabuseasca pe piețele brute și de a distruge petrodolari - o parte cheie a planului de bancheri conduse de Rothschild ", pentru a aduce într-o monedă globală.
Mass-media occidentală este ignorant la toate acestea, bazându-poveștile lor, ca de obicei pe rapoarte secrete false. Dar Putin este acum de stabilire a deșeurilor pentru ISIS și împreună cu ea basm PsyOps întotdeauna reprezentat.
Cum consangvinizate banksters conduse de Rothschild și cohortele lor Crown reacționa va constitui următorul capitol din această saga. Miza este mare pentru întreaga omenire ca Putin conduce oamenii din ceea ce ar putea fi bătălia finală pentru a aduce în jos aceste dușmani luciferice ale omenirii.
Dean Henderson  este autorul a cinci carti: Big Oil & Bancheri lor în Golful Persic: patru călăreți, opt familii si lor Global Intelligence, Narcotice și teroare în rețea,  Grateful Unrich: Revoluția în 50 de țări, Das Kartell der Federal Reserve, stickin "l la Matrix  &  Reserve Cartel Federal. Puteți să vă abonați gratuit la său săptămânal  Hook stânga coloană @ www.hendersonlefthook.wordpress.com

ion_pribeagu

Mesaje : 173
Data de înscriere : 15/02/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum