GHID PENTRU SĂLBATICII CARE INVADEAZĂ GERMANIA

In jos

pentru - GHID PENTRU SĂLBATICII CARE INVADEAZĂ GERMANIA Empty GHID PENTRU SĂLBATICII CARE INVADEAZĂ GERMANIA

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Oct 12, 2015 6:08 am

Jean Patrick Grumberg, cel care a publicat pe site-ul dreuz.info articolul ce conține “ghidul pentru refugiați” scos de primăria localității Hardheim, acuză mainstream media de dezinformarea voită a opiniei publice, atunci când aceasta anunță că mulți dintre imigranții ce invadează Europa sunt doctori, ingineri și avocați. El își încheie articolul, adresându-se progresiștilor care consideră invazia imigraționala o șansă pentru Europa:
“Citind  asta, am rămas făra glas. Ăștia sunt șansa ? Ei sunt cei care vă vor plăti pensiile, vor conduce întreprinderile de mâine, vor asigura tranziția tehnologică, vă vor transmite cultura? Europa și-a exterminat evreii pentru a-i înlocui cu oamenii ăștia! Ce clarviziune din partea elitelor voastre. Sunt perplex!”
Comentariile dintre paranteze, făcute la unele dintre recomandările din ghid, îi aparțin. Împotriva primarului localității Hardheim – căreia i s-au alocat 1200 de “refugiați” sirieni -, care a scos acest ghid, procurorul zonal a deschis acțiune penală pe motiv de “incitare la ură rasială și tendințe naziste”! Primarul este social-democrat! Nu contează! Germania trebuie să se supună disciplinată dramaticului și uriașului experiment social gândit de Angela Merkel.
Localitatea Hardheim a publicat pe 6 octombrie un ghid de asistență și recomandări destinat “refugiaților”.
“Bine ați venit în Germania, bine ați venit la Hardheim!
Mulți dintre voi ați trecut prin momente dificile. Pericolul mortal al războiului, urmat de o fugă plină de pericole de-a lungul unei jumătăți a lumii.
Acum, s-a sfârșit. Sunteți în Germania. Germania este o țară pașnică.
Acum, este de datoria voastră să nu rămâneți străini în țara noastră, ci să contribuiți la coexistența între refugiați și locuitori.
Pentru început vă facem o cerere: învățați germana cât mai repede posibil, pentru ca noi să putem comunica și să răspundem cât mai rapid nevoilor voastre.
În Germania, oamenii trăiesc unii alături de alții și beneficiază de mari libertăți.
Femeile au dreptul la libertate religioasă și pot trăi independente având aceleași drepturi ca și bărbații.
(Cum? Au mințit cei de stânga? Islamul nu este o religie tolerantă, care respectă egalitatea dintre bărbați și femei?)
Germanii tratează femeile cu respect. (sunt necesare clarificări: voi nu respectați femeile, noi da, trebuie să vă schimbați atitudinea.)
În Germania trebuie să respectați propietatea celorlalți. Nu se intră pe propietăți private, în grădinile și fermele altora. Și nu este voie să iei fructele și legumele care nu sunt ale tale. (Au învățat din Coran că pot lua tot ce le aparține necredincioșilor. Aceste recomandări vor servi la ceva?)
Germania este o țară prosperă și trebuie să rămână așa!
Gunoaiele trebuiesc aruncate în pubele și coșurile de gunoi amplasate în locurile indicate. Dacă vă aflați în mers, aruncați gunoaiele în cele mai apropiate pubele pe care le găsiți și nu le aruncați acolo unde vă aflați.
În Germania, alimentele se plătesc în magazine înainte de a le deschide.
În Germania, apa este folosită pentru gătit, pentru spălat dar, deasemenea, și la WC.
Aici, apa de la toalete este folosită pentru îndepărtarea excrementelor. Există apă în toaletele publice, care sunt accesibile tuturor. Dacă utilizați aceste toalete, aflați că în țara noastră este obiceiul să le lăsăm curate.
În Germania, noaptea începe la ora 22.00. După ora 22.00 nu se mai face zgomot, se conduce mai încet, se respectă tăcerea și liniștea, pentru a nu-i deranja pe ceilalți.
Pentru bicicliști există reguli care le asigură siguranța dar, deasemenea, și reguli pentru a nu-i pune pe ceilalți în pericol. Nu mergeți pe trotuare, reparați-vă frânele și dacă nu merg, frânați cu picioarele.
Pietonii trebuie să utilizeze trotuarele. Acolo unde nu sunt, deplasarea se va face unul în spatele celuilalt, de-a lungul drumului, și, în mod sigur, nu unul lângă celălalt.
Noi ne facem nevoile exclusiv în toalete, nu în grădini și parcuri și nici în spatele arborilor și ale tufișurilor.
Nu le cereți tinerelor fete și femeilor numerele de telefon și adresa de Facebook. Și nu le hărțuiți dacă ele nu vor să vi le dea.
Chiar dacă situația nu este ușoară, atât pentru voi cât și pentru noi, amintiți-vă ca noi v-am primit cu brațele deschise.
În consecință, noi vă cerem să apreciați asta și să respectați regulile, astfel încât coexistența dintre noi să fie posibilă.
 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum