UDEMERISTII - tupeu jegos de borfasi jegosi

In jos

UDEMERISTII - tupeu jegos de borfasi jegosi

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 01, 2015 3:58 am

http://www.puterea.ro/politica/kelemen-hunor-udmr-protesteaza-fata-de-hartuirea-primarului-si-viceprimarului-din-miercurea-ciuc-112912.html
&
https://sites.google.com/site/manichiuracubardacalaului/udemeristii---tupeu-jegos-de-borfasi-jegosi

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, că își exprimă solidaritatea cu primarul şi viceprimarul din Miercurea Ciuc, arestaţi la domiciliu într-un dosar de corupţie. Kelemen Hunor a ţinut să precizeze că Uniunea protestează faţă de "hărțuirii" celor doi și își exprimă încrederea în nevinovăția lor.
"Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu liderii administrației publice locale ai municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert și Szoke Domokos, ambii fiind oameni foarte devotați și dedicați activității pe care o desfășoară în interesul comunității locale", a precizat Kelemen Hunor, într-un comunicat de presă al UDMR.
Liderul Uniunii a mai afirmat că UDMR protestează împotriva hărțuirii colegilor lor și își exprimă încrederea în nevinovăția lor.
"Protestăm împotriva hărțuirii colegilor noștri, avem încredere în nevinovăția lor, respectiv în faptul că Parchetul va încheia cât mai curând procedura demarată împotriva lor. Contrar zvonurilor apărute în mass-media, Direcția Națională Anticorupție nu îi suspectează pe Raduly Robert și Szoke Domokos de luare de mită, de aceea UDMR așteaptă cât mai curând posibil clarificări în acest sens, respectiv consideră că prezumția de nevinovăție este aplicabilă și în cazul colegilor noștri", a afirmat Kelemen Hunor.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 4945
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum