ATENȚIE! MUSULMANII RELIGIOȘI SUNT DOMESTICI

In jos

ATENȚIE! MUSULMANII RELIGIOȘI SUNT DOMESTICI

Mesaj Scris de MIKUTZA CE KURAI la data de Vin Dec 04, 2015 6:14 am


Cine este Syed Rizwan Farook ? Sau, mai întâi, cine a fost? Pentru că în momentul asta, dupa ce împreună cu soția sa, pakistaneza Tashfeen Malik, a omorât 14 oameni și a a rănit alți 17, se știe ce este: un “terorist domestic”. Corectitudinea politica a mai emanat un eufemism. Da, au fost “teoriști teroriști”, “teroriști palestinieni”, “teroriști Al-Qaeda”, “teroriști islamiști” acum, în Statele Unite sub Obama, s-au inventat “teroriștii domestici”! Ca Syed și Malik din Bernardino. Așadar, exclus Islam, exclus Statul Islamic, exclus jihad, exclus musulmani. Numai “domestic”, adică ceva pașnic, intim, familial, casnic.
Și asta pentru că, Syed Rizwan Farook a fost, după cum spun vecinii, un băiat drăgut, calm și politicos. Chiar nu putea fi altfel, pentru că așa au fost și toți “teroriștii domestici” – să le spunem acum așa – din Franța, de la Mohammed Merah până la frații Kouachi și Amedy Coulibaly. Așa au spus toți vecinii și prietenii lor. Syed Rizwan Farook a fost absolvent al Sierra High School și a fost și student la universitatea Fullerton. A fost totodată inspector în ministerul Sănătății și câștiga 75000 $ /an! Un marginalizat!
Pentru că Barack Obama zice acum că societatea americană este de vină că Syed a ajuns “terorist domestic”, înseamnă că Syed Rizwan Farook a fost și o victimă a societății americane…care l-a marginalizat… l-a respins… și nu l-a apreciat la adevărata lui valoare. Din cauza asta, poate, Syed Rizwan Farook a fost și un musulman “foarte religios” – asta o spune chiar tatăl lui. Și, după cum viața ne-a învățat, musulmanii “foarte religioși” devin din vina societăților în care trăiesc, foarte “domestici”.
Acum, Syed Rizwan Farook și sotia sa, Tashfeen, sunt morți. El s-a dus la cele 72 de virgine, ea …?! Profetul nu s-a gândit la un paradis populat cu striperi bine dotați pentru cele aflate în situația lui Malik. Oricum, au onoarea de a fi primii “teroriști domestici” din istoria terorismului mondial! Și asta nu numai pentru că Barack Obama a dat ordin, demult, CIA și FBI să nu mai pună cuvântul “islam” lângă cuvântul “terorism”, nu! Ci pentru că Farook și Tashleen au plecat din mijlocul colegilor adunați la o petrecere de pregătire a Crăciunului, s-au dus acasă, și-au pus niște “sorțuri de bucătărie” stil uniforme leopard și pe cap niște bonete de chef stil cagule, s-au înarmat cu arme automate, lasând în bucătărie, la cuptor, vreo paișpe’ bombe, și sugaru’ în grija soacrei, și întorcându-se la petrecere i-au “gătit” pe toți! Vedeți de ce, normal, în Statele Unite sub Obama, chestia asta care în alte părți este numită greșit “terorism islamic”, se numește acum terorism domestic.
Deci, CIA și FBI trebuie în primul rând să scrie acum “domestic”, unde au șters “islam”. Apoi, în cele 460 de zile cât le-a mai rămas de îndurat sub Obama, trebuie să descopere neapărat de ce islamul pașnic produce atât de mulți teroriști domestici.
avatar
MIKUTZA CE KURAI

Mesaje : 283
Data de înscriere : 17/03/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum