MAREA BRITANIE COMBATE RADICALIZAREA PE INTERNET

In jos

MAREA BRITANIE COMBATE RADICALIZAREA PE INTERNET

Mesaj Scris de KLEIN_RALU la data de Mier Mar 02, 2016 1:38 am

În Marea Britanie, Islamul are o imagine super okay: prințul Charles îl laudă, David Cameron e numai lapte și miere după fiecare atentat islamist, Boris Johnson își descoperă rădăcini musulmane prin Anatolia și îi invită pe investitorii arabi să vină cu tot cu bani și cu întreg neamul lor la Londra, iar Jeremy Corbyn și laburiștii lui nu s-au convertit încă la islam, pentru că așteaptă să o facă când or să vină la putere, ca să fie astfel un exemplu pentru toți englezii care n-au făcut-o încă. În Marea Britanie, Islamul are ce nu are în India – care are totuși peste 160 de milioane de musulmani – și anume 85 de tribunale Sharia și un calendar școlar al examenelor adaptat la Ramadan. Are Al-Jazeera, dar mai are și versiunea ei în limba engleză, BBC-ul – pe care uneori, când nu este laburist, nici guvernul englez nu-l are – și mai are poliție Sharia prin cartierele și localitățile pe care le-a ocupat déjà, iar școlile islamice și moscheile salafiste și wahhabite sunt cu miile și continuă să se înmulțească ca iepurii…. sau ca musulmanii.
Peste toate astea, și pe lânga multe altele, Islamul mai are în Marea Britanie acces liber, nelimitat și necenzurat la Internet. De acolo, și din cauza asta, vine și sintagma “radicalizat pe internet”. Iar când “sintagma” a plecat din Marea Britanie, multiplicată în mii de exemplare, să lupte contra necredincioșilor în jihadul din Yemen, Somalia, Afghanistan, Siria și Irak, nu s-a mirat și nu a reacționat nimeni.
Pentru că Islamul se bucură de atâta considerație în Regatul Britanic, Statul Islamic – care nutrește pentru “radicalizații pe internet” veniți de acolo un respect aproape la fel de mare ca respectul pe care BBC îl arată Statului Islamic – a hotărât să-l numească drept călău oficial pe britanicul Mohamed Emzazi, cunoscut opiniei publice internaționale și sub numele de Jihadi John. Iar când cariera de casap a lui Jihadi John s-a sfârșit datorită unei drone, Statul Islamic (din Siria, Irak și Marea Britanie) a hotărât să-l înlocuiască cu un alt cetățean britanic, Abou Rumaysah. Mai întâi acesta a fost eliberat pe cauțiune de guvernul britanic, apoi BBC l-a invitat pe platoul unei emisiuni cu rating mare, după care a părăsit Londra cu destinația Raqaa, unde, odată ajuns, a inceput să taie capete pentru Statul Islamic. Totul s-a întâmplat în doar câteva luni!
Nu, nu e de loc deplasat ca noul Jihadi John să taie capete după decedatul Jihadi John, deoarece dacă musulmanii decapitează la Londra, în condiții de stres maxim, cu atât mai bine pot să o facă la Raqaa, unde nu le tulbură nimeni spectacolul.
Și tot din respect față de Islam, Tony Blair a cerut și obținut eliberarea din închisoarea de la Guantanamo a periculosului terorist islamist Jamal Al – Harith, care a plecat, în 2014, la frații lui din Statul Islamic, cu tot cu  milionul de sterline fixat de justiție drept recompensă pentru suferințele îndurate în timpul detenției, sumă platită de guvernul Cameron. Așadar, în Marea Britanie, totul pentru Islam și nimic contra lui!
Însă contra celor care i se opun, care încearcă să-i murdărească imaginea pură, da! În Regat, cine nu ține la imaginea sa și vrea cu tot dinadinsul să o deterioreze iremediabil, se ia de imaginea Islamului, îi critică pe islamiști, se împotrivește imigrației musulmane și islamizării treptate a societății engleze. Sunt și din ăștia și, pentru că ei există, imaginea le este țintuită la zidul rezervat “extremiștilor de dreapta”, “xenofobilor” și “rasiștilor”. Ca English Defense League și fostul ei lider, Tommy Robinson.
[url][/url]
Când Tommy Robinson a dezvăluit legăturile grupării fundamentalist islamisce Al –Mouhajiroun cu terorismul islamic, Tommy Robinson a fost băgat în închisoare pentru rasism, iar Anjeem Choudary – unul dintre fondatorii grupării – a fost invitat la BBC. Când Tommy Robinson și English Defense League i-au apărat pe soldații englezi întorși din Afghanistan de atacurile musulmanilor extremiști conduși de Anjeem Choudary, a urmat, se știe, închisoare pentru primul, BBC pentru al doilea. Când Tommy Robinson a dezvăluit, în urmă cu ani de zile, că la Rotherham sute de fetițe sunt transformate în sclave sexuale de către bandele de pakistanezi – totul desfăsurându-se sub acoperirea poliției, a administrației și presei locale, care se temeau că intervenind vor fi acuzate de rasism – casa lui Tommy Robinson a fost percheziționată de către polițiști înarmați cu arme automate, iar “rasistul” a fost aruncat în închisoare…. ca să se mai liniștească. Numai după ce dezvăluirile apărute în presa londoneză au provocat un uriaș scandal, bandele pakistaneze au fost oprite să mai acționeze, iar unii dintre capii lor  au fost condamnați, recent, la zeci de ani de închisoare. Trecuseră însă 16 ani, timp în care au fost transformate în sclave sexuale 1400 de fetițe și fete, iar “rasistul” și “islamofobul” Tommy Robinson a avut ocazia să se convingă că o pușcărie britanică, unde deținuții musulmani fac legea, combate islamofobia la fel de bine ca un lagăr siberian hotărât să stârpească anti-comunismul.
Se pare însă că situația în Marea Britanie se schimbă în mod vizibil: guvernul nu intenționează să combată Islamul, dar este evident hotărât să termine cu “radicalizarea pe internet”. Așa că,  polițiștii au arestat săptămâna trecută, în Scoția, un comentator care și-a exprimat pe Facebook opoziția față de imigrația musulmană, iar conducerea școlii Wildern School din Hegde End a chemat poliția pentru a-l interoga pe un elev, prins în timp ce accesa nu site-urile Statului Islamic sau ale Al-Qaeda (cum ar fi trebuit) , ci pe cele ale lui Nigel Farage și British Defense League!
Nu mai este nimic de spus, mai ales când Obama a spus-o atât de bine: “Noi nu suntem în război cu Islamul. Suntem în război cu cei care murdăresc Islamul.”
 

KLEIN_RALU

Mesaje : 115
Data de înscriere : 10/06/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum