Cum i l-au trimis securiştii pe Radu Regelui Mihai I

In jos

Cum i l-au trimis securiştii pe Radu Regelui Mihai I

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Mar 02, 2016 9:45 pm


După mulţi ani de râcâire, securiştii mai fac un pas în aservirea Casei Regale de România, anunţând public retragerea Regelui Mihai I. După un consiliu regal ordinar (aşa cum părea), unde se discutau aparent tot felul de chestiuni de bucătărie internă. Precedentul veţi afla mai jos când şi în ce context a avut loc.
În codul de limbaj al securiştilor din lagărul comunist, când cuiva „i-a fost trimis Radu”, se cheamă că a fost iradiat şi acum a murit de la cancerul făcut. Acest cancer prin iradiere se manifestă în foarte multe cazuri dinspre exteriorul organismului, pe unde a penetrat, spre interior, cu o puternică componentă dermică. Aşadar: cancer de piele şi alte organe ce se îmbolnăvesc. De exemplu sângele. Vom reveni la această chestiune.

TRANSFER DE PUTERE Margareta şi Duda, ştiind că Regele Mihai e grav bolnav şi se apropie momentul succesiunii, l-au înlăturat de la succesiune din vara anului trecut, cu cinism, pe preferatul Regelui pentru o presupusă imoralitate, punându-se în capul bucatelor.


Meseria de jurnalist este uneori foarte grea. Nu ne-a fost uşor să scriem despre felul cum a fostscos de la succesiune Prinţul Nicolae, prin dezinformarea probabilă a Regelui Mihai I de către „dudiştii” din Casa Regală, pe 1 august 2015, cu ocazia precedentului Consiliu Regal. Am fost obligaţi însă să o facem, în pofida regalismului nostru declarat.
Evenimentele ulterioare au legătură între ele. După apariţia unei ploi de conspiraţii despre alungarea Prinţului Nicolae din Casa Regală, am publicat, pe 20 noiembrie anul trecut, motivul înlăturării acestuia din linia succesorală: lupta pentru putere a Margaretei şi a lui Duda (adică a sistemului securistoid din Casa Regală) cu Prinţul Nicolae. Controlul asupra Casei Regale.
Practic, a fost o lovitură de palat cinică, credem noi. Prin comunicatul nenorocit din vara anului trecut, „dudiştii” din Casa Regală au vrut să transmită că se impunea transferul rapid de putere de la Nicolae la ei. Prima etapă.
Mai mult, după ce şi-a suflecat nădragii în public şi şi-a declamat cu glas tare fidelitatea faţă de dudişti, în emisiunea „Jocuri de putere”, Sorin Dumitrescu a povestit cum au fost chemaţi, el şi alţii, şi li s-a cerut expres să-şi reafirme fidelitatea faţă de Margareta şi Duda şi au fost rugaţi să transmită public adevărul – că Regele însuşi a decis excluderea lui Nicolae din linia succesorală, pentru că ar fi „văzut în Nicolae fantoma lui Carol al II-lea, care şi-a lăsat ţara pentru un amor”. E clară nevoia de legitimare a uzurpatorilor.
Lucrurile se dovedesc acum mai profunde. Subliniem: a castra Casa Regală a României de verticalitatea ei, după ce ai înlăturat-o de la putere, înseamnă a o extirpa din sufletele românilor. Scopul este clar: românii nu trebuie să mai aibă niciodată un monarh adevărat, ci cel mult o paiaţă trasă de mâini şi de picioare de urmaşii comuniştilor.

Cine are tot interesul să îi lase pe români definitiv fără casa lor regală? Răspunsul este simplu: Rusia putinistă.


A urmat mizeria cu blocarea contului Prinţului Nicolae de către aceiaşi securişti „dudişti”. Concomitent cu pomparea în conştiinţa publică a ideii că falsul cont Nicholas, pe care un aşa-zis Nicholas de Roumanie Medforth-Mills se exprimă stricat şi e preocupat de tot felul de prostii, e adevăratul cont al prinţului, iar contul prinţului, numit Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, pe care acesta e extrem de critic la adresa „dudiştilor” şi îşi reafirmă afecţiunea pentru Regele Mihai, ar fi un cont fals. Intoxicare tipică, cinică. Una ce a dus la maximizarea staturii publice a lui Nicolae Mihai.
La începutul anului, pe 15 ianuarie, a apărut ipoteza că MS Regele ar fi murit şi restul e joc de glezne al „dudiştilor”. Exprimam apoi dilemele noastre asupra reacţiei Casei Regale, care a pus poze mai vechi cu Regele Mihai şi Regina Ana, ca să demonstreze că Majestatea Sa e în viaţă, bine-mersi.
10 zile mai târziu, a urmat o coda caraghioasă, inutilă la aceste poze antedatate, cu alte poze, şi ele antedatate, la care se vedeau urmele clare ale încercării nereuşite a administratorilor site-urilor Casei Regale de a demonstra că pozele sunt de atunci, nu de altădată. Ce se întâmplă acum e proba minciunii de atunci.
Credem că, prin publicarea unor poze matrafoxate în două rânduri, conspiratorii uzurpatori din Casa Regală au dorit să arate că Regele Mihai e bine-mersi şi că nu ar exista nici o legătură între licenţierea lui Nicolae şi vreo problemă de sănătate a Regelui. Acum minciuna iese la iveală: este o legătură directă.
Era foarte simplu să demonstrezi că MS Regele Mihai e bine, apărând live pe orice post de televiziune, ori cu o poză, în care citeşte ediţia din ziua respectivă a cotidianului Tribune de Geneve, de exemplu, şi gata. Dubiile porneau de la faptul că această marcă a verosimilităţii nu exista.
Ei bine, cinismul e maxim: după ce s-au străduit să ne convingă că Regele Mihai e bine-mersi, acum a coborât pe noi, hodoronc-tronc, vestea gravei boli a monarhului. Să legăm asta cu nebunia pregătirii şi updatării ritmice la TVR a unui comunicat video, citit de Margareta, despre moartea lui Mihai.
Mai mult, a fost nevoie să aflăm exact diagnosticul, exact aşa cum nu se face niciodată: carcinom epidermoid metastazan şi leucemie cronică. O, meserie ingrată, jurnalismul! Am fost obligaţi, dacă aceste cozi de topor ce călăresc Casa Regală au dat diagnosticul, să publicăm şi asta.
Dar, dacă acest diagnostic a fost dat, să constatăm încă o dată: carcinomul epidermoid metastazan se face în foarte multe cazuri atunci când eşti iradiat. Când URSS avea un duşman, i-l trimiteau pe Radu. Gheorghe Gheorghiu Dej a murit de cancer la puţin timp după ce s-a întors de la Moscova, unde ceruse retragerea trupelor sovietice din România. Îi fusese trimis Radu.
Dintre generalii Guşă şi Dincă, oamenii ce au refuzat „ajutorul” sovietic în decembrie 1989, Dincă a făcut puşcărie, iar Guşă a murit de cancer. Îi fusese trimis Radu şi lui. Disidentul rus Alexandr Litvinenko a fost otrăvit cu poloniu radioactiv la Londra. Tot un fel de trimitere de Radu. Ce ne face să credem că Regelui Mihai nu i-a fost trimis Radu la Aubonne, Săvârşin sau Palatul Elisabeta, ori în altă parte? Oricum Radu Duda îi fusese demult trimis, pentru alte scopuri, să îmbolnăvească de altfel de cancer toată Casa Regală.
Repetăm: suntem nemulţumiţi! De ce nu am fost informaţi şi asupra simptomelor pe care le are Regele Mihai? Şi a datelor anatomo-patologice ale monarhului… Atâta cinism din partea acestor neoameni, mai rar. Roxana Iordache, spune tu în locul nostru, că bine le zici:


Ca să n-o mai lungim, sintetizăm: Margareta şi Duda, ştiind că Regele Mihai este grav bolnav şi se apropie momentul succesiunii – cancerul ăsta, cu puţine excepţii, nu are o evoluţie explozivă, de ordinul săptămânilor, ci lucrează ani şi ani de zile, l-au înlăturat de la succesiune pe preferatul Majestăţii Sale Regele Mihai, pentru o presupusă imoralitate (că a umblat cu o fată şi aceea a rămas gravidă, sanchi, prosteală pe faţă), punându-se ei în capul bucatelor.
Această mascaradă scârboasă care se desfăşoară acum pute urât de tot a rahat securistoid, aruncat în ventilator şi împroşcător prin toată Casa Regală şi, prin media, în toată ţara.


Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier Mar 02, 2016 10:21 pm, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5424
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

cand fu Tica si fu Tache HOP SI Roxana Iordache

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Mar 02, 2016 9:55 pm

Am scris şi am făcut orice altceva, ore în şir, m-am plimbat, am dat la porumbei în aer liber, ca să iau o pauză de respiraţie, să mi se pară că nu-i adevărat ce se întâmplă cu Majestatea Sa Regele Mihai. N-am vrut să vă spun atunci chiar aşa, pentru că niciodată n-am vrut să cred, deşi ştiam că e într-o stare de sănătate extrem de fragilă, devastat de suferinţa consoartei sale de aproape 80 de ani şi tocmai de-aia am scris ce-am scris anul trecut de Sfintele Sărbători, ca să-L lase-n pace, să nu-i mai atribuie mesaje incalificabile, inclusiv comerciale. Acum recidivează, de data asta, chiar abominabil, "Consiliul Regal" în care nici nu ştiu cum de se complace maestrul Adrian Vasiliu - nici nu cred c-a fost prezent, cum n-a fost prezent nici la scoaterea Prinţului Nicolae din linia de succesiune. Unu, că NU dai publicităţii asemenea diagnostic, decât dacă eşti sadic şi cinic, cu inima de piatră, ca să rupi inimile celor fideli. Şi doi, dar nu în ultimul rând, nu-i atribui Regelui cu limbă de moarte retragerea de la Tron şi reconfirmarea unei succesiuni precare. Ei vor monarhie de butaforie, o instituţie muzeală în vitrina republicii succesoare a tancurilor sovietice. De când s-a comis compromisul morganatic, niciodată nu s-a mai vrut monarhie, ci doar nişte chestii materiale, simultan cu compromiterea legitimităţii monarhice. Şi nu mai am lacrimi. Am plâns anticipat. Cereţi decenţă? Începeţi cu voi
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5424
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum