Doamna UE, jihadiştii cum jură, pe roşu sau pe verde?

In jos

Doamna UE, jihadiştii cum jură, pe roşu sau pe verde? Empty Doamna UE, jihadiştii cum jură, pe roşu sau pe verde?

Mesaj Scris de VIO_ANA la data de Dum Apr 03, 2016 4:33 am

Einstein sau Poptămaş – sigur unul dintre ei, dar nu mai ştiu sigur care anume – spunea, cândva: “Două lucruri sunt nemărginite: “Universul şi prostia, deşi în privinţa primului am dubii”. De fapt, citatul corect cred că trebuia să se refere nu la prostie, în general, ci la prostia Occidentului, în special, pentru că şi alţii sunt proşti, dar cel puţin nu se cacă-n drum ca Occidentul, cum se zice din bătrâni. Pentru că îţi trebuie nu o prostie oarecare, banală, ci una supremă, intelectualizată, ca să decizi, cum e pe cale să decidă guvernul belgian, ca migranţii din ţările non-UE şi refugiaţii ce doresc păpică moca în Belgia să semneze o declaraţie de acceptare a valorilor locale.
În naivitatea lor, occidentalii au fost multă vreme simpatici. Dar când naivitatea asta devine prostie în cea mai pură stare şi, mai ales, când prostia asta îi afectează şi pe alţii, bunăoară pe noi, românii, cărora ni se impun cote de musulmani pe cap de locuitor, deja simpatia dispare. După ce-a păţit ce-a păţit, după ce că belgienii pleacă dimineaţa la metrou cam cum plecau străbunicii lor, acum vreo sută de ani, de-acasă, sub tirul încrucişat al nemţilor şi francezilor, Belgia tot mai crede că jihadiştii sunt la fel de oneşti, corecţi şi conştiincioşi ca un cetăţean european cumsecade. Cât de tâmpit poţi să fi ca să ai impresia că fanaticul ăla musulman, cu creierul curăţat de propaganda ISIS mai bine decât curăţă Tide petele dificile, o să-ţi vină în Belgia şi n-o să semneze declaraţia de acceptare a valorilor locale, pentru că el este cinstit şi nu recunoaşte decât valorile natale: tăiatul capetelor, violarea caprelor şi alte obiceiuri străvechi?
Cât de tâmpit poţi să fi ca să crezi că, impunând o asemenea regulă, toţi musulmanii care au de gând să plece la ceruri cu tramvaiul sau metroul, se vor ruşina, vor refuza să semneze declaraţia şi vor pleca, mustraţi de conştiinţă, în Evul Mediu întâmplător de acasă? Guvernul belgian, ca şi guvernul fracez, cel german şi alte guverne de papă-lapte, ar trebui să ştie că asemenea jurăminte îşi aveau rostul lor în copilărie, când ne juram pe roşu să n-avem parte de cravata de pionier dacă umblăm cu minciuna, dar nu în Anul Domnului 2016, când o turmă de descreieraţi porniţi din nisipurile Orientului şi-au propus să distrugă acea părticică din Europa creştină pe care n-au apucat s-o distrugă ateismul, multiculturalismul şi corectitudinea politică. Imbecilii care conduc azi ţările Apusului îşi imaginează că, dacă-i pun pe “refugiaţi” să se jure că nu vor practica pe teritoriul UE datini mahomedane precum “Aruncatul autobuzului în aer”, “Decapitatul ghiaurului” sau “Dărâmarea zgârie-norului cu avionul”, ăştia chiar se vor ţine pe cuvânt.
Şi bine, fie, hai să zicem că-i punem pe descreieraţi să jure. Dar pe ce-i punem? Pe Biblie, e clar că nu. Pe Coran? Mulţi nici nu l-au citit, pentru că sunt analfabeţi, îi doare la başcheţi de ce scrie, cu adevărat, în Coran, câtă vreme ei sunt setaţi din fabricaţie pe modul “ucide creştini”. Pe ce-o să-i pună UE să jure? Pe roşu, cum ne juram noi când eram mici, sau pe verde, că asta-i culoarea Profetului? Sau poate o să fie un jurământ mai simplu, mai modernist, gen “Să moară peştii mei Azorică şi Grivei dac-o să mă-mbrac eu vreodată la costum negru cu papion roşu şi vestă cu explozibil grena”? Oricum, ar fi, cu asemenea lideri cum are Europa azi ne îndreptăm tot mai mult spre catatrofa totală, dar culmea e că nimeni nu pare deranjat de treaba asta. Cândva, pe Pământ, prostia era condamnată. Apoi a fost ironizată, pe urmă a ajuns să fie compătimită. Sper să găsească ăştia o soluţie şi să putem pleca pe Marte până prostia nu devine şi obligatorie.
VIO_ANA
VIO_ANA

Mesaje : 45
Data de înscriere : 06/07/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum