ROMANIA HETEROSEXUALĂ ȘI FRANȚA RASISTĂ, ISLAMOFOBĂ ȘI ANTI-SEMITĂ, ÎN VIZORUL DEPARTAMENTULUI DE STAT

In jos

anti - ROMANIA HETEROSEXUALĂ ȘI FRANȚA RASISTĂ, ISLAMOFOBĂ ȘI ANTI-SEMITĂ, ÎN VIZORUL DEPARTAMENTULUI DE STAT Empty ROMANIA HETEROSEXUALĂ ȘI FRANȚA RASISTĂ, ISLAMOFOBĂ ȘI ANTI-SEMITĂ, ÎN VIZORUL DEPARTAMENTULUI DE STAT

Mesaj Scris de enigmatica LORELEY la data de Sam Apr 16, 2016 8:34 am

anti - ROMANIA HETEROSEXUALĂ ȘI FRANȚA RASISTĂ, ISLAMOFOBĂ ȘI ANTI-SEMITĂ, ÎN VIZORUL DEPARTAMENTULUI DE STAT 1024x1024
În America, totul este ok. Pentru că America îl are președinte pe Obama – primul musulman luo care s-a instalat în Biroul Oval – cel care i-a trezit la realitate pe americani, când le-a spus ”nu mai contează ce am fost, important este că nu mai suntem o națiune creștină.”, si care a prevestit viitorul Statul Islamic cu cuvintele “ISIS o șleahtă de bibani teroriști.”  Îl are pe Eric Fanning – Secretary of the Army –, care a inițiat paradele gay, crezând că astfel menține în stare de erecție moralul pușcașilor marini. Îl are pe eroul Michael Brown, a cărui înmormântare a fost onorată de prezența a trei trimiși speciali ai Casei Albe – el fiind ucis în timp ce lupta împotriva prejudecăților rasiale, jefuind un comerciant și strângând de gât un polițist alb. O are pe Beyonce, cântând cu pumnul strans, la Super Bowl, ca Panterele Negre la Olimpiada din Mexic și mai are campania “Black Lives Matter”, inițiată chiar de președintele Obama. Are Obamacare și, mulțumită tot ăluia care a promovat-o, are și un deficit record de peste 20 de trilioane de dolari. Are Planned Parenthood, amnistia masivă a imigranților ilegali, acordul cu Iranul și îl are, Secretar de Stat, pe clownul John Kerry, omul care nu poate face două lucruri în aceeași zi (să se lase tăvălit prin faină de mollahii iranieni în Elveția și să practice ciclismul în Alpii francezi), fără să-și rupă un picior. Îl are, șef la CIA, pe musulmanul James O. Brennan – “nu-i vom descrie pe dușmanii noștri drept jihadiști sau islamiști, pentru că jihadul este o luptă sfântă” – și o are pe Hillary Clinton, fost Secretar de Stat, posibil viitor președinte, mai ales după ce a spus “albii trebuie să-și recunoscă privilegiile și să fie umili.” Are, acum, polițisti care permit să le fie luată arma, lăsându-se împușcați, pentru a nu fi acuzați de rasism, are Occupy Wall Street, LGBT, și îl are pe Caitlyn Marie Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, care și-a pus tâțe, așa că America are acum și cea mai tare femeie a anului. Are și Pentagon, căruia președintele i-a cerut să acorde prioritate schimbărilor climatice și protecției mediului în toate operațiunile militare, și are teroriști islamiști dar, multumită tot președintelui, nu are terorism islamic. Și America mai are și multe universități neo-marxiste, fără de care nu i-ar fi fi avut pe Obama, Casa Albă colorată gay, Eric Fanning, Gay pride, John Kerry, Hillary Clinton, James Brennan, Occupy, eroul anti-rasist Michael Brown…. și Bruce Jenner n-ar mai fi avut țâțe. Și atunci nu ar mai fi fost ok, deloc.
Așadar, America este mulțumită, foarte mulțumită. Departamentul de Stat, nu.Departamentul de Stat este nemulțumit, pentru că alții nu sunt la fel de multumiți ca America. John Kerry – “Biblia cere Statelor Unite să protejeze țările musulmane de încălzirea globală” – este supărat că Romania nu e destul de gay și Franța e prea rasistă, islamofobă și anti semită! Cu România îi dau dreptate: Remus Cernea nu e șeful Marelui Stat Major, Cristina Roșu, celebrul transsexual, n-a fost aleasă femeia anului și nici măcar nu a fost numit/ă ministru de interne, în învățământ nu se predă sexul anal, ci se practică doar cel normal, ba chiar se mai dă examen “la oral”,  iar bărbații tineri, când nu le convine ceva, în loc să-și dea cu ruj pe buze sau să se îmbrace în fuste (ca danezii si francezii) și să protesteze civilizat, își bagă… beeep… și sar la bătaie!
În raportul Departamentului de Stat scrie că practicăm discriminarea socială față de lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali și interssexuali și, la anul, dacă o să iasă președinte Hillary Clinton, o să scrie că îi discriminam social și pe pedofili, zoofili, coprofili și sado-masochiști. Grav, a constatat John Kerry, e și în medicină, unde medicii nu știu, nu vor sau nu doresc să efectueze intervenții chirurgicale de schimbare a sexului! Mai mult, în școlile de medicină și în alea de psihologie, homosexualitatea este prezentată drept un comportament deviant și o boală, când lumea civilizată știe déjà că heterosexualii și încălzirea globală sunt marile probleme ale umanității. Că nu degeaba a zis Obama: “Drepturile homosexualilor sunt mai importante decât libertățile religioase.”
România ca România, o să se acupleze mai des cu Turcia și s-a scos, că tot își fac moschee împreună, dar cu Franța ce-a avut? Ce-o să facă Franța? Pentru că John Kerry a scris negru pe alb în raportul lui: “un număr crescut de incidente anti-semite și islamofobe”. Din datele trimise lui John Kerry de Consiliul Francez al Cultului Musulman (CFCM), numărul actelor de islamofobie a crescut cu 281% în primele 6 luni ale lui 2015, față de aceeași perioadă din 2014! Pentru John Kerry, CFC, pentru ca este și M (adică musulman), este sursa cea mai credibilă. Și pentru că în Franța, care e foarte islamofobă, numărul musulmanilor crește constant, crește și numărul actelor anti-semite – cu 84% mai multe ca în 2014. Așa devine Franța și anti-semită. Departamentul de Stat critică și “expulzarea romilor de pe terenurile ocupate ilegal”, precum și “folosirea excesivă a forței” de către polițistii francezi, care îi lovesc pe imigranți și folosesc împotriva acestora gaze lacrimogene, atunci când imigranții îi atacă cu pietre și bare de fier. În sfârșit, raportul Departamentului de Stat denunță suprapopularea închisorilor franceze și condițiile proaste de igienă de acolo, violența contra femeilor, traficul de ființe umane și discriminarea constantă în funcție de sex, handicap și naționalitate. Dacă îl asculți pe John Kerry, ori Franța, ori Statul Islamic tot aia!
Așa că România stă bine, nu are decât o gripă ușoară. Franța, însă, are ebola. Așa-i trebuie, dacă nu a ales un președinte ca al nostru, mut de înțelept, și l-a trimis la Casa Albă pe limbutul de Hollande, care i-a spus-o verde în fața lui Obama: “la rădăcinile terorismului stă terorismul islamic.” Acum e pătată din cap până în picioare cu cerneala raportului.
O Romanie curcubeu, și nu una tricoloră, care are deja un palestinian la Sănătate și, visul lui Johannis, cu un sirian la Cotroceni în locul lui, va fi ok. Pe placul dezaxaților care conduc acum America. Dar Franța socialistă, așa rasistă, islamofobă, anti-semită, violatoare și traficantă de carne vie cum este, mai poate spera să fie scoasă de pe lista neagră, doar cu condiția ca americanii de dreapta să pună un președinte la Casa Albă. Și ar fi bine, pentru ca lucru ăsta nu și-l dorește nici măcar partidul Republican.
 
enigmatica LORELEY
enigmatica LORELEY

Mesaje : 103
Data de înscriere : 15/02/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum