A AJUNS ÎN SPITAL PENTRU CĂ PURTA FUSTĂ!

In jos

pentru - A AJUNS ÎN SPITAL PENTRU CĂ PURTA FUSTĂ! Empty A AJUNS ÎN SPITAL PENTRU CĂ PURTA FUSTĂ!

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Apr 23, 2016 10:08 am

pentru - A AJUNS ÎN SPITAL PENTRU CĂ PURTA FUSTĂ! 5737361_ebfb70ac-089c-11e6-ae1b-485357199b15-1_545x460_autocrop
Luni seară, la Genevilliers, Nadia (16 ani) aștepta tramvaiul. Până aici nimic ieșit din comun, numai că Nadia purta fustă, ceea ce în cartierul ăla, altădată francez, este azi un semn gratuit de bravadă sau un veritabil act de inconștiență. Adolescenta noastră s-a convins de asta. Mai întâi, câteva tinere s-au apropiat de ea și i-au atras atenția asupra ținutei necorespunzătoare. S-au mulțumit doar cu atât și și-au văzut de drum. Câteva minute mai târziu, alte trei adolescente au remarcat-o și i-au făcut și ele observație, de data asta pe un ton mult mai dur. Nadia a urcat în tramvai, urmată de cele 3 tinere. Acolo, lecțiile de “bună ținută” au continuat, și asta pentru că nimic nu se schimbase în bine – Nadia continua să poarte provocatorul obiect vestimentar. Așa că a fost înhățată de păr si coborată, forțat, la prima stație.  Acolo, tânăra franțuzoaică a aflat nu numai că este o “curvă”, dar, ca să nu-și uite recent dobândita identitate, a fost acoperită și de o ploaie de lovituri date cu pumnii și picioarele. În final, o tânără domnișoară “de peste mări”, binecrescută, 1,90 m și 90 de kilograme, a făcut-o knockout cu câteva puternice lovituri de genunchi aplicate în plină figură – a se vedea filmul video.
Abia atunci, când “lecția” se transformase în linșaj, câțiva dintre spectatori au intervenit. Nadia a fost dusă, în comă, la spital. Și-a recăpătat cunoștiința după mai multe ore. Dacă la Jeddah, Raqaa sau Teheran, patrulele poliției religioase (formate din femei) trasează cu biciul și bastonul limitele decenței feminine, la Genevilliers nu a fost cazul – patrula “miliției de moravuri” nu a acționat din considerente religioase. De altfel, șefa ei – cea care i-ar spune, îndreptățit, lui Serena Williams, “micuțo” – s-a predat în aceeași seară poliției. Are 19 ani și va fi judecată pe 17 mai, când ori va fi amendată, ori condamnata la câteva luni… cu suspendare.
Revoltat, Patrice Leclerc, primarul comunist din Genevilliers, nu și-a arătat solidaritatea cu Nadia îmbrăcându-se în fustă, potrivit unui recent obicei occidental, ci doar a declarat presei: “Nicio presiune morală sau fizică nu va fi tolerată în orașul nostru atunci când este vorba de libertatea femeilor…Nimeni și cu niciun motiv nu poate limita libertatea individuală și colectivă a femeilor de a se îmbrăca cum doresc ele.”
Tâmpit, sau doar naiv, Patrice Leclerc își imaginează că poate obliga viitorul să folosească măsura trecutului. Și asta într-o țară în care “culturile” străine își lărgesc teritoriul și își impun tabuurile, în timp ce cultura gazdă se autoflagelează în drum spre eșafod.
În Franța, din motive de securitate, evreii au renunțat să mai poarte kippa. Treptat, în anumite zone, și franțuzoaicele vor trebui să renunțe la fuste. Așa cum va face și Nadia când va ieși din spital.
 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum