L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma

In jos

pentru - L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma Empty L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma

Mesaj Scris de ILUMINATI la data de Dum Mai 22, 2016 9:51 pm

Ce aflăm din execuția lui Dan Condrea
Accidentul fatal al lui Dan Condrea are, o singură explicație – instinctivă: asasinatul.
La cald:
1. Cine l-a executat pe Dan Condrea a avut grijă să fie destul de clar pentru toată lumea că n-a fost nici accident nici sinucidere, dar în același timp neconstrângător pentru lege să decidă că ar fi fost asasinat. Ei încearcă să transmită un mesaj pentru restul, care știu la fel de multe: liniște!
2. Era destul de clar că Dan Condrea era un psihopat util care umplea pușculițele altora. Acum este și mai clar că este destul de jos în lanțul trofic. Foarte probabil se pregătea (sau a apucat) să vorbească.
3. SRI nu mai are nici o scuză să ascundă informările pe care pretinde că le-a făcut referitor la infecțiile intraspitalicești. Fiecare zi care trece fără elucidarea cazului presează ca o suspiciune directă asupra serviciului iar fiecare informație aflată acolo poate ajuta la rezolvarea lui. Oricum nu a existat niciodată vreo justificare pentru ca datele să fie secrete – acum există un motiv imperativ ca ele să fie desecretizate.
4. Președintele și prim-ministrul României au de dovedit în mod expres că nu sunt parte la operațiunea de mușamalizare. Până acum au lăsat exact impresia pe care o lăsa ministrul Achimaș când încerca să susțină că “doar 4%” dintre probe au probleme. Impresia respectivă s-a confirmat.
5. Mafia locală încearcă pe cât se poate să folosească arme legale și au la îndemână toată panoplia: dosare penale, decizii administrative, la nevoie legi. Derapajele violente apar doar în cazurile extreme, la disperare – Tinu, Marta, Panait, Crivăț.
La rece, putem admite mai multe…
Ipotezele logice:
1. A fost ucis.
a) cu ajutorul infrastructurii din vreun serviciu secret – SRI, SIE etc.
b) de tovarășii săi mafioți, fără ajutor.
c) de una/unele dintre multele sale victime. Dacă mergem cu detalierea scenariilor până la capăt să nu uităm de angajata Hexi scoasă din mașină și bătută. Trauma socială a întregii afaceri e încă greu de cuantificat.
2. S-a sinucis
a) din vinovăție – puțin probabil după comportament, dar să admitem.
b) ca să fugă de responsabilitate – deși mai la îndemână îi era să o facă prin vreo insulă, tot nu l-a arestat nimeni
c) sub amenințare directă și iminentă, ceea ce ține mai degrabă de punctul 1.
3. A avut un accident
a) pe fond de stres, panică, oboseală sau orice altceva.
b) dintr-un ghinion incredibil.
c) ca urmare a unei defecțiuni tehnice întâmplătoare, că dacă a fost provocată mergem tot la punctul 1.
În afara unui ipotetic caz 4 (nu era el), realist vorbind, nu prea contează.
În oricare din cazuri, contextul și consecințele transformă acest eveniment într-un asasinat. De ce?
1. Cei care aveau de beneficiat de pe urma dispariției lui beneficiază oricum.
2. Modul în care s-au întâmplat lucrurile este suficient de traumatizant încât să bage frica în oricine ar mai vrea să vorbească.
3. Nu vom mai afla lucruri pe care poate că era iminent să le aflăm, sigur nu de la el.
Ca percepție publică cel puțin, cât timp rămân lucruri neștiute, Dan Condrea este victima unui asasinat de tip mafiot.
Primul lucru pe care trebuie să îl aflăm este conținutul complet și exact al presupuselor rapoarte SRI despre sistemul de sănătate.
Pentru că… ghinion!
Condrea a murit exact după ce președintele țării a sugerat că „trebuie întrebat la SRI” dacă rapoartele respective pot fi făcute publice sau nu. Și același președinte a spus că din experiența lui „SRI își face treaba”.
Să vedem dacă și cum și-a făcut-o!
Până acum, SRI s-a felicitat pentru diversiunile ieftine cu care s-a ținut la adăpost de opinia publică – de câte ori era vizat de vreun scandal mai răsărea vreun terorist islamic cu butelie sau altul cu petarde prin secuime.
Nu mai merge! Rătăciții ăia cu pocnitorile lor artizanale cu greu ar fi reușit să se „sinucidă” atât de eficace pe cât a făcut-o Condrea. Ar fi zăcut prin spitale cu săptămânile și ar fi murit în cele din urmă de infecții.
Măcar pentru motivul ăsta, nici o virgulă din ce a scris vreodată vreo instituție a statului referitor la subiect n-ar trebui să fie secretă.
Secretoșenia absurdă și aroganța cazonă este în cazul ăsta unul dintre cele mai grave atentate la siguranța națională. Pentru că atât timp cât moartea lui Condrea este sau doar pare o parte a unei mușamalizări în curs, întreg sistemul imunitar al statului este sub zero.
Nu sunt printre cei care cred că serviciile secrete sunt ele însele sisteme mafiote. Supradimensionate – da, incompetente – clar, abuzive – prea des. Dar nici pe departe nu sunt în stare să orchestreze intern toate schemele diabolice care li se atribuieîn folclor. Ca în orice instituție de stat, există unii (puțini) care își fac treaba și îi duc în spate și pe ceilalți, alții (mulți) care stau degeaba sau fac lucruri absolut irelevante, ilizibile sau caraghioase și câțiva (puțini dar importanți) care folosesc statutul și infrastructura pentru scopuri personale, inclusiv mafiote. Abia dacă se cunosc, nu se coordonează prea bine. Luați catastrofa managerială și profesională de la TVR, unde sunt doar 4.000 de oameni, înmulțiți-o cu trei ca să ajungeți la numărul de angajați și apoi cu orice cifră credeți între unu și n – ca factor de multiplicare a incompetenței într-un sistem care clasifică responsabilitatea „on a need to know basis” (principiul conform căruia nimeni, indiferent de rang!, nu are acces la informații).
O paranteză – pentru jurnaliștii „acoperiți”, care toarnă ce aud prin redacții sau scriu chestii la ordin. Voi sunteți convinși pentru cine lucrați? Povestea încercării de racolare a lui Daniel Befu și alte informații disparate arată o schemă aproape comică: „Agentului” îi este promis că aproape nimeni nu îi va cunoaște identitatea, primește bani sau cadouri la negru în vreun gang și semnează cu pseudonim. Băi băieți (și fete) voi sunteți siguri că nu lucrați pentru KGB, de exemplu? Ce poate fi mai simplu pentru ruși să vă recruteze exact așa – au câțiva oameni aici care au lucrat cândva în sistem și cunosc procedurile și îi pun să vă angajeze. O vreme vă furnizează directive și materiale despre cum să îi ardeți pe ruși, că oricum nu îi atinge cu nimic. Le livrați informații critice fără să bănuiți nimic, iar la momentul critic vă vor pune să faceți vreo chestie care pare complet absurdă, „la ordin militar” și „din rațiuni de stat”. Țeapă maximă! Și posibil o explicație pentru delirul lui Turcescu.
Nici măcar legendarele rivalități dintre servicii nu cred că sunt reale – bine ar fi să fie, că am afla și noi mai multe lucruri. Atunci când interesele o cer, Mafia găsește canalele necesare în oricare dintre ele.
„Mafia” este un barbarism în cazul ăsta, pentru că nu există un cuvânt care să definească grupurile infracționale care au infiltrat statul la toate nivelurile. Puterea lor stă în anonimat: au reușit până acum să-și ducă răfuielile în privat, cu instrumente „legale”: anchete penale și sentințe, decizii administrative, la nevoie legi.
N-au nici măcar nume individuale de mare notorietate. Mai apar prin dosarele celor care au devalizat miliardele din fonduri europene (dar numai ca să le facă loc altora), care au cumpărat cu 10 cenți pe dolar drepturile litigioase la despăgubiri (când prețul corect era doar 5 cenți!), care au cumpărat de la stat gaz, petrol sau apă ieftină (și s-au calicit), care au făcut drumuri cu gropi (și au vrut tot ei contractul de reparații) sau care au omorât zeci de mii de oameni cu dezinfectanți botezați (și n-au avut decența să dispară elegant când li s-a dat șansa nesperată să nu fie arestați, într-o țară în care un judecător de Curte Constituțională fusese băgat la beci pentru că avea struți). În anonimitate stă
Cât timp nu s-au împușcat pe stradă (sau măcar n-a aflat nimeni) le-a mers de minune.
De data asta nu mai merge!
1. Dacă l-au ucis pe Condrea, chiar și când reflectoarele erau ațintite pe caz, înseamnă că sunt disperați să-și scape pieile și nu mai gândesc deloc pe termen lung. Scapă cine poate!
2. Dacă omul a murit accidental tocmai când Dacian Cioloș și Klaus Iohannis lucrau cu spor la „restabilirea încrederii” …ghinion!
Poate că ăsta e un nume bun pentru Mafia românească până la găsirea unuia mai acătări:GHINIONUL
ILUMINATI
ILUMINATI

Mesaje : 387
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

pentru - L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma Empty Am aflat unde e Condrea: la loc cu verdeață!

Mesaj Scris de ILUMINATI la data de Dum Mai 22, 2016 9:59 pm

Decupată parcă dintr-un scenariu prost de film cu mafioți, adaptat la realitățile din România – cu singura excepție că niciun actor nu mănâncă ciorbă – presupusa moarte a patronului Hexi-Pharma pornește de la premisa greșită că avem toți pene pe spate, ciungă-n păr și ulei de la PSD/PNL în sacoșe. Atâta amatorism n-am văzut nici la brigada artistică a Căminului Cultural din Corocăiești!
Nu e neapărat nevoie să fii adept al teoriei conspirației, nici să porți cască de staniol, să nu-ți audă șerpilienii gândurile, ca să îți dai seama că suntem în fața unei înscenări colosale. De la procesul lui Ceaușescu n-am văzut ceva mai prost pe micul ecran. Bine, băi, mogulilor, chiar nu puteați să ne dați și nouă un film mai mișto, duminică seara? A trebuit să ne dați o comedie de râsul curcilor, cu moartea lui Condrea care nu știm dacă e Condrea, dar s-ar putea să fie Condrea, pentru că era îmbrăcat cu niște haine ca ale lui Condrea, deși la fel de bine s-ar putea să nu fie Condrea, pentru că hainele nu erau unicat, ci luate din magazine, și mai există sute, poate chiar mii de haine identice?
De ce a dispărut Condrea din peisaj tocmai acum e simplu de spus: pentru că foarte probabil ar fi ciripit la DNA tot ce știa. Și băieții din sistem apreciază trilurile artistice, dar nu și când ”păsărelele” cântă despre ei. Problema care se pune e însă unde a dispărut Condrea? Probabil că la ora asta milioane de români se gândesc deja la următorul scenariu: cineva a tăiat frânele de la mașină lui Condrea, iar patronul Hexi-Pharma a intrat în primul copac întâlnit în cale. La fața locului nu sunt urme de frânare, mașina e muci, daună totală, prinde orbul, scoate-i ochii, găsește lichidul de frână! Asta în timp ce alte milioane se gândesc  la alt scenariu: cineva a luat un cadavru de la IML, a avut grijă să-i dea cămașă curată, pantaloni la dungă și geacă perfect ca a lui Condrea, s-a îngrijit, de asemenea, să-i pună și actele la vedere, să le găsească mai ușor poliția și pe urmă l-a izbit de un copac, cu mașina lui Condrea. Și la ora asta Condrea ori se uită la știri, mâncând floricele, ori e deja în cursa de Tahiti sau Mauritius. Evident, pe cadavru va fi ”plantat” ADN-ul lui Condrea, ca să nu existe discuții. Deci toate sunt la locul lor: cadavru desfigurat, cum zice la filmele cu mafioți avem? Avem. Hăinuțele lui Condrea avem? Avem. Mașinuța lui Condrea făcută armonică avem? Avem. Actele lui Condrea la vedere avem? Avem. Case closed, cum ar zice milițianul Șoric.
Vi se pare absurd un asemenea scenariu? N-aveți idee câți români vor jura că așa s-a întâmplat!
Oricum ar fi, lucrurile sunt clare: și într-un caz, și în celălalt, Condrea se află la loc cu verdeață – fie în Rai, fie pe vreo insulă exotică, iar verzișorii pe care Hexi-Pharma i-a produs sunt și ei puși la loc sigur, de băieții deștepți din sistem. Numai noi, cetățenii cinstiți din țara asta, câți om mai fi rămas, stăm ca proștii și căscăm gura la televizor, fără să ne dăm seama că mafioții ăștia ne sinucid pe banii noștri.
                                                                Spartakus
ILUMINATI
ILUMINATI

Mesaje : 387
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

pentru - L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma Empty O sinucidere oportuna-firmele Secu' merg mai departe

Mesaj Scris de ILUMINATI la data de Dum Mai 22, 2016 10:06 pm

Condrea a fost sinucis exact cand incepuse sa se vorbeasca mai raspicat despre firmele SRI si ajutorul dat Hexi de "baieti" pentru insurubarea in pozitia monopolista in care o gaseau anchetele lui Tolontan...ah, va amintiti, cu cateva zile inainte Condrea incercase sa-si lichideze firma....n-a reusit dar au reusit sa-l lichideze altii pe el...oricum, Codruta nu se grabise prea tare cu ancheta Hexi iar de acum incolo de ce atata graba, doar s-a facut dreptate, nu?

Statul securist a mai sacrificat un pion pentru a ramane in avantaj pe tabla de sah a economiei....ramane cu nebunii personificati de madam Pruna (si noile ei limitari ale libertatilor cetatenesti) si deontologul Tapalaga amorezat de binecunoscutele clante, cu caii de la ambasada SUA si boii din DNA...mai are o tura la Deveselu care ne apara de super-puterille nucleare Iran si Corea de Nord, regele e la Bruxelles iar regina e bine aparata de sistemul militarizat si secretizat cu care defileaza serviciile in Romania ...va e dor de nelipsitele ticuri ale omniprezentului Coldea?...n-o sa le revedeti la comisia de ancheta a SRI, nu face deranjul pentru un amarat ca seful Hexi...
Semne de intrebare:
-in statul procurorilor, unde arestarile se fac la vedere pentru suspiciuni rezonabile, pentru Condrea nu se gasise inca timp...ce pacat, in arest ar fi trait si acum
-Condrea se decisese brusc sa nu mai foloseasca bolidul din dotare ci un jaf tocmai bun sa te sinucizi pe sosele uscate
-impactul psihologic maxim fusese depasit pentru patronul Hexi...chiar si Tolontan o rarise cu articolele, urma ancheta, un proces de cativa ani, poate arest la domiciliu, etc...cam putin pentru o sinucidere pe varful dezechilibrului emotional, nu?
-politia rutiera era sigura ca a fost sinucidere....ce convenabil!...mai exista sabotaje, atentate, ca sa nu mai zic de infarct dar politia rutiera era foarte sigura ca e sinucidere de la prima vedere....
E de ajuns să ne amintim de sinuciderea oportună a avocatului lui Adamescu pentru a concluziona că mafioții români știu când să se sinucidă.
Ce rost are să pornești scandaluri, să complici scenarii, să arunci pisica moartă în curtea Securității, când te poți aranja singur înaintea dezvoltării subiectului în mediul public? Principiul e simplu, decât să murdărești zoaiele securiste, mai bine... apeși butonul autonuferizare. Very Happy

În țara alegerilor furate, în țara care pompează maxim bugete în Securitate, în țara în care Securitatea acționează discret în free-market, în țara în care bugetele pentru achiziții reprezintă grosul "serviciilor publice", în țara serviciilor financiare și de asigurări obligatorii, infractorii firmelor Securității se sinucid imediat ce ajung în presă informații privind activitățile mafiei în care ei erau doar niște... labe.

... curat paranoia... Very Happy

http://cristiandogaru.blogspot.ro/2016/05/o-sinucidere-oportuna-firmele-secu-merg.html
ILUMINATI
ILUMINATI

Mesaje : 387
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

pentru - L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma Empty (de pe vrejul de fasole)HOP si don Jack Cristoiu : O moarte care convine tuturor: DNA-ului, SRI-ului, Președintelui Klaus Iohannis, Parchetului General și, evident, celor pentru care Dan Condrea a fost o pușculiță

Mesaj Scris de MIKUTZA CE KURAI la data de Dum Mai 22, 2016 10:34 pm

Gîndul de luni, 23 mai 2016

O moarte care convine tuturor: DNA-ului, SRI-ului, Președintelui Klaus Iohannis, Parchetului General și, evident, celor pentru care Dan Condrea a fost o pușculiță

De ştirea bombă, una dintre cele mai importante ştiri postdecembriste, despre moartea lui Dan Condrea, patronul Hexy Pharma m-a anunţat, la telefon, Bogdan Iacob, jurnalistul care stă cu ochii pe televiziuni de ştiri mai mult decît angajaţii televiziunilor de ştiri.
Mă întoarcem acasă, în Nicolae Iorga, cărînd o sacoşă cu de-ale gurii, luate de la un Supermarket din Amzei.
Am ţinut să precizez împrejurările în care m-a surprins ştirea nu pentru că mă consider buricul pămîntului astfel încît să afle Lumea unde şi cum eram la producearea unui eveniment de forţa despicării unei catapetesme, ci pentru că numai în aceste condiţii pot poveșsi ce mi s-a întîmplat după telefonul lui Bogdan Tiberiu Iacob.

Prima mea reacţie la auzul ştirii a fost următoarea, destăinuită lui Bogdan Iacob:
N-o să creadă nimeni din ţara asta, cu excepţia ofiţerilor acoperiţi, care au ordin să creadă ce li se ordonă, că Dan Condrea n-a fost lichidat ca să nu vorbească!

Locuiesc într-o zonă cu multe clădiri vegheate de agenţi de pază.
Cîteva sute de metri, doi dintre astfel de agenţi, văzîndu-mă, mi-au zis:
Aţi auzit ştirea?
Măi să fie!
Era singur în maşină, rula cu 150 de kilometri la oră, Şoseaua era dreaptă, nu s-au văzut urme de frînare.
Ăștia chiar ne cred proști?!

Aveam confirmarea:
Nimeni dintre români nu va crede c-a fost vorba de un accident.
Nimeni nu va crede altceva decît că Dan Condrea „a fost sinucis” în stil mafiot.
Desigur, Autorităţile se vor grăbi să ne dea amănunte menite a ne convinge c-a fost un accident.

Acesta ar fi planul A.
Există însă și un Plan B, cel la care s-a și trecut deja.
Cel al sinuciderii, pentru că, vezi Doamne! urma să fie arestat a doua zi.
Din ce-mi dau seama că s-a trecut la Planul B?
Din manipularea declanșată de Antena 3.

Am mai atras atenția că Procesul Cameliei Voiculescu a dus la o negustorie secretă între Antena 3 și Poliția Politică Prezidențială.
În schimbul condamnării cu suspendare a fetei lui Dan Voiculescu, Antena 3 evită criticile la adresa lui Klaus Iohannis și a Binomului, în timp ce Traian Băsescu a demascat de dimineață pînă seara, și, mult mai important, în momente cruciale, cînd ofițerii acoperiți tradiționali nu mai pot fi folosiți, se apelează la Antena 3.

Deși Autoritățile lansează manipulari după manipulări, nu le crede nimeni.
Aceleaşi Autorităţi, întruchipate de Ion Iliescu, noul şef al statului, ne anunţa în 23 decembrie 1989, că Teroriştii au ieşit din ascunzători şi trag în tot ce mişcă, din orice poziţie, pentru a-l readuce pe Nicolae Ceuaşescu la Putere.

Au trecut de atunci 27 de ani.
Alături de Pămîntul e rotund, românii au drept axiomă adevărul că teroriştii n-au existat.
În numeroase alte împrejurări Autorităţile Statului au susţinut variante care s-au dovedit ulterior minciuni sfruntate.
De la venirea Minerilor pînă la Prăbuşirea FNI.

Ultima versiune oficială se referă la un alt personaj implicat într-o afacere mafiotă:
Codruţ Marta.
Autorităţile susţin c-a dispărut.
Nu le crede nimeni.

Pe acest fond de suspiciune faţă de versiunile oficiale, stare de spirit generată de comportamentul securistic al autorităţilor postdecembriste a venit ştirea cu moartea lui Dan Condrea.
Nu ştiu dacă a fost sau nu un accident.
Nu ştiu dacă a fost sau nu o sinucidere.
Nu ştiu dacă a fost sau nu o crimă.

Stiu însă sigur cîteva lucruri:
Moartea lui Dan Condrea e o lovitură uriaşă încasată de imaginea Statului în ochii românului simplu.
Împrejurările morţii sînt făcute parcă dinadins pentru a hrăni suspiciunea c-a fost asasinat în stil mafiot.
Acestor împrejurări li se adaugă comportamentul eminamente dubios al Autorităţilor în Scandalul Dezinfectanţilor măsluiţi:
1) Preşedintele României, Klaus Ionannis, s-a remarcat, în chip iresponsabil, prin strădaniile supraomeneşti de a ascunde Adevărul.
2) Parchetul General a tărăgănat cît a putut ancheta în rem.
La aproape două luni de la izbucnirea Scandalului, Dan Condrea n-a fost pus sub urmărire penală.
Dosarul e în rem.
Şi în rem va muri, cîtă vreme cel care putea fi anchetat a murit.
DNA a refuzat în chip criminal să deschidă un dosar de corupţie, fie şi în rem.
Dacă deschidea, moartea lui Dan Condrea nu oprea ancheta.
Dan Condrea ar fi fost chemat la DNA şi ar fi fost întrebat despre Înalţii Protectori care i-au înlesnit monopolul dezinfectanţilor.
Acum nu se mai poate deschide nici o anchetă.
Moartea lui Dan Condrea înseamnă moartea oricărei tentative de a afla aspectele de Corupţie ale afacerii.
3) SRI a stîrnit cele mai mari suspiciuni prin:

[list="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 24.5px; margin: 1em 0px 1em 11px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; list-style-position: inside;"]
[*]a) Refuzul de a desecretiza informările.

[*]b) Raportul fără date precise înaintat Comisiei de Control al SRI.

[*]c) Prestaţia slugarnică faţă de SRI a Comisie, în frunte cu Georgian Pop.

[*]Accident, sinucidere sau crimă, moartea lui Dan Condrea convine tuturor celor suspectați de a fi Protectorii sau complicii Afacerii mafiote a Dezinfectanților măsluiți.

[/list]
Evident, dosarul de la Parchet se va închide. El a fost astfel gîndit încît singurul responsabil să fie Dan Condrea. Dan Condrea a murit. A murit, așadar, singurul responsabil din punct de vedere juridic. Teza sinuciderii, deja lansată pe piață nu numai de autorități, dar și de Antena 3, va deveni teza asumată de întreaga Divizie Presă a Poliției Prezidențiale. Ea convine de minune celor care s-au străduit din răsputeri să înăbușe Scandalul. Nu se mai poate spune că Parchetul a stat cu mîna-n sîn. Uite, dacă nu murea, luni, îl arestau! Slavă Parchetului General și Celor care l-au pus pe Procurorul șef!
Am scris și n-am fost singurul despre refuzul evident al Codruței Kovesi de a deschide un dosar de corupție, fie și în rem, în cazul uneia dintre cele mai mari afaceri de corupție din Istoria României. Dacă s-ar fi deschis, Dan Condrea ar fi fost chemat fie și măcar ca martor. Moartea lui n-ar fi închis dosarul, deoarece se presupune că în materie de corupție Dan Condrea a beneficiat de înalți protectori. SRI-ul nu va mai fi obligat să răspundă de ce nu desecretizează măcar o informare trimisă beneficiarilor. Moartea lui Dan Condrea e mană cerească și pentru Klaus Iohannis. Nu va mai trebui să explice presei de ce nu invocă și aici, ca și în cazul Colectiv, Corupția care ucide.
http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-23-mai-2016/
MIKUTZA CE KURAI
MIKUTZA CE KURAI

Mesaje : 285
Data de înscriere : 17/03/2013

Sus In jos

pentru - L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma Empty Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a fost sinucis! Complicii pot desface șampania

Mesaj Scris de MIKUTZA CE KURAI la data de Dum Mai 22, 2016 10:51 pm

Vestea neașteptată a morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a venit pe neașteptate. Accidentul de mașină e suspect. Mergea să-și ia fetița de la fosta soție, deci ipoteza sinuciderii cade. Mai mult, soția a declarat că omul de afaceri era genul care mai degrabă ucidea pe cineva decât să se sinucidă. Cel mai probabil Dan Condrea a fost ajutat să se ”sinucidă” de cei care l-au sprijinit ani de zile să distribuie dezinfectanți diluați de 4000 de ori. Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat luni că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat să fie audiat luni în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi şi că “s-ar fi întâmplat mai multe lucruri”, informaţii pe care Dan Condrea le-ar fi ştiut. Datorită lui Dan Condrea au murit peste zeci de mii de pacienți români în spitale de infecții nosocomiale. Dan Condrea a moștenit afacerea și ”suveica morții” românilor cu dezinfectanți de la tatăl său, posibil un om important cu conexiuni în lumea serviciilor secrete care controlează și conduc de fapt România. Dan Condrea s-a crezut nemuritor, că el are spate puternic și nu i se poate întâmpla nimic. Deși avea zeci de mii de morți pe conștiință părea că pe Dan Condrea nu-l poate opri nimeni. Evident că a avut în spate mafia din Sănătate care învârte miliarde de euro în conexiune cu generalii de securitate și tot felul masonerii locale. Niciun manager de spital românesc nu a avut curajul să demaște diluarea dezinfectanților, deși absolut toți știau că aceștia nu sunt conformi și aduc moartea în spitalele pe care le păstoresc.
Banii și frica au fost mai puternici decât conștiința și viețile pacienților care au murit cu zile. Era clar că mafia și serviciile din spatele Hexi Pharma au putut susține această afacere criminală. Parchetul general și DNA-ul lui Koveși nu au mișcat de 10 ani niciun deget să demaște afacerea criminală din spatele Hexi Pharma, deși existau informări SRI și destule indicii despre catastrofa din Sănătate. Toate acestea mă fac să mă gândesc că DNA și Justiția e curajoasă doar la comandă politică sau din afară. Când afacerea e protejată de generali de securitate și grupări mafiote oculte, afacerile criminale merg ca pe roate în România. Deși au existat peste 500 de informări SRI despre dezinfectanții din spitale, niciun prefect, primar, consiliu județean nu a luat nicio măsură de control în spitale. Toți managerii de spitale erau obligați să semneze contracte cu Hexi Pharma. Odată ce a ajuns scandalul la lumina zilei, iar Dan Condrea sub vizorul presei, martorul incomod, martorul cheie care ar putea duce la păpușarii care conduc România, a fost ”sinucis” în accident de mașină. Ciudat că SRI a dat acum un comunicat că Dan Condrea, cel mai controversat afacerist implicat în moartea a zeci de mii de români în spitale, nu era filat și monitorizat.Cine îi crede? Bine că toți ciumpalacii care au furat o butelie sunt monitorizați și înregistrați și apar pe surse stenograme în presă, dar omul din mijlocul celui mai mare act de corupție criminal din România nu era filat și monitorizat? Evident că Dan Condrea a fost ”sinucis” ca să se salveze păpușarii din servicii care conduc țara spre hoție și dezastru de 26 de ani, unii dintre ei aceeași care l-au ucis pe Ceaușescu. S-a pus deja batista pe țambalul Hexi Pharma așa cum am preconizat într-un editorial acum câteva zile. Generalii și masonerii din Sănătate își pot desface fericiți sticlele de șampanie, a fost acoperită și îngropată cinic afacerea morții a zeci de mii de români din spitale datorită infecțiilor nosocomiale. Păpușarii își pot ridica încă o nouă vilă și își pot deschidă încă un cont în Panama Papers, iar românii săraci și cinstiți sunt luați în continuare de ”fraieri”, să moară prin spitale și să plătească taxe și impozite.Dan Condrea îşi ţinea banii în conturi din străinătate. Unul dintre aceste conturi personale era CH5704835064767572000 de la Credit Swiss Elveţia. Contul a fost  deschis din 2008, de cînd a început și afacerea prin firme off-shore din Cipru, țară unde avea alte conturi. După Hexi Pharma va veni altă firmă protejată de servicii, pentru unii păpușari s-a schimbat doar paradigma, pentru românii internați în spitale le rămâne doar o posibilă condamnare la moarte prin infecții nosocomiale?
Ionuț Țene
MIKUTZA CE KURAI
MIKUTZA CE KURAI

Mesaje : 285
Data de înscriere : 17/03/2013

Sus In jos

pentru - L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma Empty Cum caută Statul Mafiot să blocheze aflarea Adevărului în cazul morții lui Dan Condrea

Mesaj Scris de ILUMINATI la data de Lun Mai 23, 2016 10:25 am

Motto: ” Orice imbecil poate omorî pe cineva. E nevoie însă de un artist pentru a sinucide pe cineva” (Deviză KGB)
S-a împlinit o lună de la declanșarea Scandalului zis și al Dezinfectanților măsluiți:
Un scandal de corupție de tip mafiot, cel mai mare din Istoria României.
Timp de o lună am asistat la confruntarea dintre puținele forțe interesate în aflarea răspunsului la întrebarea Ce mahări din instituțiile de forță se ascund în spatele Afacerii ? și forțe copleșitoare interesate în înăbușirea Scandalului.
S-ar putea scrie deja o Istorie a mijloacelor prin care Mafia care a patronat Afacerea a încercat să contracareze campania pentru aflarea Adevărului:
De la deplasarea atenției de la Afacerea de corupție la Problemele generale din Sistemul de Sănătate pînă la tărăgănarea anchetei Parchetului General și, mai ales refuzul DNA, de a deschide dosar in rem.
De precizat că Mafia Instituțiilor de forță implicate în această Afacerea s-a folosit nu numai de ofițerii acoperiți din presă, dar și de Klaus Iohannis, care a confirmat încă odată că e o biată Rață Mecanică a Sistemului.
Vor rămîne în Istorie eforturile penibile ale Președintelui de a scoate din discuție Afacerea de corupție, de a se așeza scut în apărarea Sistemului Mafiot, de a pluti senin pe deasupra Scandalului.
Duminică seara, Mafia instituțiilor de forță a răsuflat ușurată.
Moartea lui Dan Condrea i-a îndeplinit Obiectivul:
Cel de a bloca pentru totdeauna aflarea Adevărului.
Așa cum scriam pe cristoiublog.ro, moartea lui Dan Condrea convine tuturor: Președintelui, SRI, DNA, Parchetului General, celor care au folosit pușculița numită Hexy Pharma.
Evident, mai e de trecut un hop.
Nu prea mare, dar hop, totuși.
El se numește aflarea Adevărului despre moartea lui Dan Condrea.
Tot pe cristoiublog.ro de luni scriam că-n zilele următoare vom asista la o uriașă manipulare, menită a contracara orice efort de Aflare a adevărului despre această moarte.
Operațiunea a început duminică seara, prin Diversiunea lansată de Antena 3:
Dan Condrea s-a sinucis știind că luni va fi chemat la Parchet, pus sub acuzare și reținut.
Duminică noaptea Diversiunea beneficia doar de intervenția artileriei mediatice a Sistemului Mafiot al Instituțiilor de forță. A doua zi, luni, a intrat în joc nimeni altul decît fostul procuror ceaușist, Augustin Lazăr, pus procuror general pentru ca subordonata Codruța Kovesi să pară o inteligență strălucită prin raportare la el.
Declarațiile lui Augustin Lazăr au amintit de șmecheria prin care SRI a răspuns cererii de a dezvălui căror beneficiari a trimis informări despre Afacerea de corupție Hexy Pharma. Comunicatul Comisiei de Control a SRI, un soi de Birou de presă nătîng al SRI, sinteză a Raportului trimis de SRI invocă, citînd Raportul, un beneficiar care e denumit ministrul Sănătății. În perioada la care se referă Raportul au fost mai mulți miniștri ai Sănătății. Prinde orbul, scoate-i ochii! Cum să-ți dai seama din acest Raport care ministru precis a primit informarea? Altfel ar fi stat lucrurile dacă Raportul preciza numele ministrului și data cînd i-a fost trimis Raportul. Presa ar fi mers la ministrul respectiv și l-ar fi luat la întrebări.
Iată cum sună referirile lui Augustin Lazăr la chemarea lui Dan Condrea la Parchet:
„Înainte să știm prejudiciul, nu este posibil să luăm măsuri preventive împotriva cuiva pentru că nu există certitudinea existenței unei anumite infracțiuni, pas cu pas se clarifică aceste lucruri. Astăzi, ele erau foarte clare și există indicii foarte clare că astăzi el ar fi fost audiat și s-ar fi întîmplat mai multe lucruri pe care el le-a știut. De regulă, cei în cauză știu cel mai bine pentru că ei cunosc faptele pe care le-au comis și atunci știu la ce să se aștepte. Eu vă spun din experiența profesională personală – cei care sînt vizați de ancheta penală știu foarte bine la ce să se aștepte și atunci cînd s-au ridicat documentele și se cunoaște prejudiciu ei știu că vor fi chemați cu avocatul, că vor fi încunoștințați. Iar apoi, cînd este un prejudiciu mare, toată lumea intuiește ce se întîmplă, ce măsuri preventive se iau”.
Ca și în cazul Raportului SRI, ditamai procurorul general apelează la formula există indicii clare că… Avînd în vedere suspiciunea din partea opiniei publice, normal era ca procurorul general să precizeze exact ora la care urma să fie chemat Dan Condrea și documentul prin care a fost citat. Dacă făcea asta, risca enorm. Orice jurnalist s-ar fi putut interesa și ar fi aflat că e o minciună. Așa însă, Augustin Lazăr, șmecher, poate spune în orice moment că el a vorbit doar de indicii.
Să adăugăm acestor floricele pe cîmpii și ipotezele psihologice pe care le face acest Nea Caisă a Justiției din România lui 2016:
Cei care sînt vizați de ancheta penală știu foarte bine la ce să se aștepte.”
Așa cum am arătat în Evenimentul zilei, teza sinuciderii la gîndul că a doua zi va fi reținut e formula perfectă de înăbușire a Scandalului pentru totdeauna. Gata! Dan Condrea urma să fie reținut (deci Parchetul General n-a tărăgănat ancheta), s-a sinucis, la gîndul că va fi pus în cătușe, e un mafiot cu remușcări, așadar, Dumnezeu să-l ierte! Ca să nu mai spunem că teza sinuciderii dă apă la moară năravului telenovelistic al presei noastre de provincie a Europei. În loc să purceadă la aflarea adevărului, presa noastră s-a și prăbușit în aoleuri de telenovelă: ce a făcut Sinucigașul înainte de a se sui în mașină, cum s-a jeluit amanta, ce făce fetița.
Sunt cel puțin patru mijloace descoperite de mine prin care Mafia Instituțiilor de Forță, într-un cuvînt statul mafiot, vrea să blocheze aflarea Adevărului în cazul morții lui Dan Condrea.
Dvs ați descoperit și alte mijloace?
ILUMINATI
ILUMINATI

Mesaje : 387
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

pentru - L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma Empty Re: L-AU "SINUCIS" ?-#Condrea #HexiPharma

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum