Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II)

In jos

Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Empty Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II)

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Joi Mai 26, 2016 6:14 am

Declarații Klaus Iohannis în Israel (8.03.2016, vizită la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim): „O coincidență face ca în această zi, când am vizitat această mare casă a memoriei martirilor evrei, România să preia în mod oficial, într-o ceremonie care se desfășoară diseară la Berlin, președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului. Cele două momente de astăzi mai înseamnă, însă, un lucru foarte important. Înseamnă că noi, ca națiune, ne opunem ignorării deliberate a trecutului. Înseamnă totodată că nu ne ferim să discutăm deschis despre culpabilitate și responsabilitate.(…) Dar nu este doar o întâmplare această potrivire de date. Ea arată de fapt cât de angajată este România pe calea asumării trecutului, comemorării victimelor Holocaustului, luptei împotriva antisemitismului şi xenofobiei, protejării moștenirii culturale evreiești, iar demersurile concrete făcute de autorităţile române în această direcţie de peste un deceniu sunt recunoscute pe plan international.(…) Proiectul meu de țară – România educată – are implicații și asupra temei Holocaustului.(…) Sunt pe deplin hotărât să sprijin înființarea în România a unui Muzeu al Evreilor și Holocaustului. Voi discuta cu Guvernul să avem un plan concret cât de curând. (Klaus Iohannis, vizită la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim –http://revista22.ro/70252587/iohannis-in-israel-voi-pleda-pentru-construirea-unui-muzeu-al-holocaustului-la-bucureti.html)
Declarații Klaus Iohannis în SUA (31.03.2016, vizită la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington): „Suntem în anul în care România deține președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului. După Memorialul «Yad Vashem», aceasta este a doua instituție de prestigiu din domeniu pe care o vizitez în decurs de o lună şi asta nu este o coincidenţă. Cele două vizite reprezintă un semnal foarte important pe care România îl transmite. În primul rând, suntem foarte hotărâți în asumarea propriului trecut, a onorării memoriei victimelor Holocaustului și luptei împotriva manifestărilor antisemite și xenofobe. În al doilea rând, așa cum am subliniat și în discuțiile pe care le-am purtat cu conducerea Muzeului, vreau să fructificăm potențialul extraordinar pe care ţara noastră îl are de a se profila ca un centru regional performant şi pregătit să combată orice formă de antisemitism, xenofobie, discriminare şi ură. Am amintit despre progresele pe care ţara noastră a reușit să le facă într-un timp extrem de scurt și despre legislația în domeniu, una dintre cele mai avansate în spațiul european. Vreau să spun clar că nu ne vom opri aici. (…) În acest sens, am lansat ideea organizării unei structuri educaționale instituționalizate pentru cursuri și training-uri pentru funcționari, oameni politici, diplomați, personalul din structurile de ordine și siguranță publică, având ca temă istoria Holocaustului, combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a discriminării, a urii.” (Declaraţia de presă a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, susţinută la finalul vizitei la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington D.C. – http://www.presidency.ro/ro/media/agenda-presedintelui/declaratia-de-presa-a-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis-la-finalul-vizitei-la-muzeul-memorial-al-holocaustului-din-washington-d-c)
Există o decizie a vreunui Tribunal Internațional care a condamnat definitiv România pentru holocaust? Nu! Atunci de ce se dorește impunerea cu orice preț a holocaustului în România? Nu Mişcarea Legionară din  România fost declarată „fascistă“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Comuniştii nu au făcut altceva decât să aplice acest Decret-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, care nu le-a aparţinut, ei nefiind la putere în momentul istoric respectiv. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu – ambele conduse de Iohannis Klaus Werner – și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial
Președintele Klaus Iohannis nu ratează nici un muzeu al holocaustului pe unde s-a plimbat (Israel, S.U.A.) și vrea să ne fericească și pe noi cu unul, ca supliment, pe lângă o moschee și un templu masonic uriaș. Ba, mai vrea și școala holocaustică!!! Știe că sioniștii l-au făcut președinte și mai vrea un mandat, așa că execută tot ce-i ordonă stăpânii lumii (http://www.evz.ro/klaus-iohannis-vrea-scoala-de-istoria-holocaustului-pentru-politicienii-romani.html).
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Iohannis-muzeu-israel-300x192
Domnule președinte K.W. Iohannis, atunci fă și o sinagogă la dimensiuni planetare, după care dă un ordin să se construiască un Buddha enorm între Intercontinental și Teatrul Național, măcar să știm o treabă și să vedem cu toții „România lucrului bine făcut“!
Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită, prin comportamentul său, mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România! Ce tupeu grosier pe acest personaj sinistru! El este oficial urmaș al hitleriștilor, cu acte de succesor parafate de o instanță de judecată, da’ s-a dus cu basca în mână la evrei, pozează în mare luptător împotriva antisemitismului și vrea să impună un muzeu al holocaustului în România. Adică antecesorii și neamurile lui înrolate în Waffen S.S. i-au ucis pe evrei prin lagăre și pe front, dar vinovați sunt românii din colonia peste care a fost numit Gauleiter! Altă nedumerire – asupra căreia apologeții holocaustului păstrează o tăcere de mormânt – este că Hitler a avut în armata sa și soldați evrei (cf.http://thegreateststorynevertold.tv/as-many-as-150000-jews-served-in-hitlers-military/;http://www.amazon.de/Hitlers-Jewish-Soldiers-Descent-Military/dp/0700613587Lives of Hitler’s Jewish Soldiers: Untold Tales of Men of Jewish Descent Who Fought for the Third Reich (Modern War Studies) pe http://www.amazon.com/Lives-Hitlers-Jewish-Soldiers-Hardcover/dp/0700616381; ).
În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015, prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Coral-300x169
Sunt oare dovezi evidente pentru prigoanirea evreilor în România? „Ne angajăm întreaga noastră credibilitate afirmând că nici un document serios nu probează acuzaţia de genocid și de holocaust adusă românilor. Nici măcar pentru un singur evreu nu se poate afirma că a fost ucis, conform legilor sau uzanțelor românești, pentru motivul că era evreu! Dimpotrivă, când avem documente credibile, acestea dovedesc limpede că în România nu a fost niciodată vreun genocid, împotriva evreilor sau a altor etnii. Nici «măcar» un pogrom, două… Documentele serioase, autentice, dovedesc mereu ceea ce știam cu toții până în 1990, anume că în România regimul mareșalului Ion Antonescu i-a salvat pe evrei, evrei pentru care România acelor ani a reprezentat «o oază de liniște» (apud istoricul evreu Braham Randolph), un «colac de salvare» (rabinul Moshe Carmilly Weinberger). O spectaculoasă confirmare ne-a oferit-o însuși președintele evreu Shimon Peres, care le-a mulțumit românilor că i-am protejat pe evrei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, făcând astfel posibilă emigrarea a 400.000 de evrei, cu rol extrem de important în edificarea statului Israel. (Nota redacției: Aici puteți viziona declarația oficială a lui Shimon Peres: https://www.youtube.com/watch?v=EEGXrAD2yJkDupă cum se știe, declarația lui Shimon Peres, atât de conformă adevărului, a stârnit reacția unor oficiali ai minciunii despre Holocaustul din România… Ce să înțelegem din această neconcordanță între președintele Israelului și activiștii Holocaustului?“” (Ion Coja, România, colonie a Israelului?). Mai mult decât atât: chiar fatidica cifră de „6.000.000 de evrei uciși“ – deci, referitoare nu doar la „holocaustul din România“, ci la holocaustul în genere, este minimalizată de una dintre denigratoarele acerbe a României, filosoafa Hannah Arendt. Aceasta scrisese, în iunie 1964, că „numărul total al victimelor Soluţiei Finale este o simplă presupunere – între patru şi şase milioane – şi nu a fost niciodată confirmat…“ (vezi Hannah Arendt,Eichman la Ierusalim. Raport asupra banalităţii răului. Editura Humanitas, Bucureşti, 2007, pag. 5 – s.n., M-A. M). Oare de ce impetuosul în a-i acuza pe români Alexandru Florian – fiul cominternistului Radu Florian – nu îi face plângere penală, în baza O.U.G. 31/2002, și lui Gabriel Liiceanu fiindcă a publicat, retipărit și răseditat de „enșpe” ori această carte a marii filosoafe Hannah Arendt, unde, iată!, minimalizează Holocaustul cu Haș mare?! Nici în Germania – unde, de la Bismarck încoace, lichelismul este politică de stat – nu se mai ține cont de legile slugarnice care protejează propagandă holocaustică, deoarece, iată, în octombrie 2015, nepotul marelui rabin Moshe Menuhin și fiul celebrului violonist Yehudi Menuhin – elevul lui George Enescu –, Gerhardt Menuhin, a publicat cartea care le-a creat un șoc profund sioniștilor, TELL THE TRUTH AND SHAME THE DEVIL: „Spune adevărul și rușinează diavolul“ (http://www.amazon.com/Tell-Truth-Shame-Devil-2015/dp/193778729X). Iar mesajul lui Gerhard Menuhin este acesta: „Holocaustul este cea mai mare minciună și extorcare de bani din Istoria Lumii“. Iată că sunt și evrei onești!
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Carte-coperta-300x207
Klaus Iohannis, sluga umilă, cum singur a recunoscut și care reprezintă –  chipurile! –  România, știe să-și asume doar angajamente peste tot pe unde se plimbă. Doar obligații pentru țara noastră, drepturi nu! El este de acord cu jefuirea petrolului și pădurilor românești de către austriecii lui, acceptă cu ușurință emigranți în România, moschee la București, vrea să edifice un muzeu al holocaustului și susține predarea acestuia în școli, în paralel cu retragerea Istoriei României din programa școlară așa cum dorește „guvernul lui“! Am ajuns să fim obligați să plângem morții altora, în timp ce pe eroii noștri nu-i mai pomenește nimeni și președintele neamț (de fapt, e doar sas, nu neamț) refuză recunoașterea lui Avram Iancu ca erou național! Dacă vorbești de poetul Radu Gyr riști să faci pușcărie fiindcă așa vor sioniștii, deși el a fondat teatrul Barașeum, singurul teatru evreiesc din Europa interbelică! Indivizi ca Alexandru Florian, Radu Ioanid sau Maximilian Katz ne obligă să-i căinăm pe morții lor și au croit chiar o lege strâmbă (așa-zisa lege antilegionară) pe care au promovat-o prin trădătorul Crin Antonescu, același care l-a scos din joben și pe coada de topor Iohannis! Au ajuns evreii sa facă legi în Țara Românească și să ne amenințe cu pușcăria dacă vorbim altceva decât ceea ce ne dau ei voie! Marioneta Iohannis, pus președinte tot de ai lor, le cântă în strună și pune bazele celui mai dur stat polițienesc din istoria țării noastre!
Cea mai gravă problemă este cea a holocaustului pe care Iohannis vrea să-l bage pe gât românilor, deși germanii lui au vinovăția pentru crimele în masă, dacă acestea s-au comis. Pe teritoriul României nu au existat lagăre și România nici nu a trimis evrei în lagărele germane. Singurii evrei care au ajuns în lagărele de concentrare au provenit din nordul Transilvaniei, fiind deportați de horthyști, zona respectivă fiind sub administrație ungară în urma Dictatului de la Viena din anul 1940. În România nu a fost holocaust, România nu a trimis evrei în lagăre! O spune evreul Leopold Lazăr Schobel, președintele comunității evreiești din Pitesti, evreu care s-a născut și a trăit in România. A fost deținut în lagărul de la Auschwitz-Birkenau, unde a fost deportat de autoritățile ungare care administrau nordul Ardealului, aflat sub ocupație maghiară după Dictatul de la Viena. Leopold Schobel a acordat, în data de 20.04.2002, un interviu domnului Florin Șandru în care, printre altele, mărturisea: „Nu există nici un motiv să se spună că a fost holocaust în România”. Întreg interviul aici: https://www.youtube.com/watch?v=-2E-r5THyfA
Care sunt scopurile insistenței cu care Klaus Iohannis bântuie muzeele holocaustului din Israel și S.U.A., fără să rateze unul și promisiunile pe care le face evreilor de acolo? Unul ar putea fi colonizarea României de către evrei, așa cum arată profesorul Ion Coja în articolul său pomenit mai sus.
Un alt scop poate să fie și acesta: „Încă din 1993, la Ministerul Afacerilor Externe s-a depus o cerere de către unele organizații evreiești, pretinzându-se plata unei despăgubiri de 1,5 miliarde de dolari pentru Holocaust. Nu se știe dacă i s-a dat sau nu vreo rezolvare. Ceea ce se știe este că s-au intensificat continuu presiunile asupra guvernului, ajungându-se ca astăzi culpa României pentru holocaust să fie legiferată, iar orice alt punct de vedere să devină un delict. În acest timp, activele țării au ajuns în mâna străinilor“ (Conf. univ. dr. Alexandru Amititeloaie, Dogma holocaustului și delictul negării sale). Nu este exclusă nici cumularea ambelor scopuri.
Insistența cu care Klaus Iohannis promoveză idea holocaustului săvârșit de români împotriva evreilor atestă clar că el, Iohannis, nu reprezintă interesele țării în fruntea căreia se află, ci interese străine și ostile poporului român! Iată și argumente suplimentare! Klaus Iohannis a numit doi evrei în fruntea celor mai importante servicii secrete. Eduard Raul Hellvig (S.R.I.) și Mihai Răzvan Ungureanu (S.I.E.) sunt de etnie evreiască și au fost angajați/bursieri ai evreului ungur din S.U.A., George Soros alias György Schwartz. Românii au ajuns să se teamă până și să-i numească evrei, de parcă ar fi un secret de stat sau ceva rușinos! S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția gândirii numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi denumit evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei înseamnă că-i jignești? Nu înțeleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din „poporul ales“, așa cum este numit în Biblie. Legăturile lui Klaus Iohannis cu George Soros sunt la vedere, ong-urile acestuia fiind invitate la discuții după demisia guvernului Ponta, chipurile ca reprezentanți ai „străzii“. Sanda Pralogprima directoare a lui Soros în România, este consiliera lui Klaus Iohannis la Cortoceni (http://www.wowbiz.ro/foto-ea-este-cea-mai-bogata-consiliera-a-lui-klaus-iohannis-sandra-pralong-are-case-de-sute-de-mii-de-euro-in-america–elvetia-si-romania–dar-si-3000_179078.html). Ați observat că pentru acești agenți de influență antiromâni se găsesc întotdeauna posturi la vârf, chiar și atunci când nu-i votează nici dracu’ și ratează fotoliile din Parlament?
De parcă nu era suficientă promovarea evreilor din România în posturi cheie, iată că și evreii israelieni se bucură de protecție la nivel înalt în fața legilor! Arestarea preventiva e valabilă doar pentru cetățenii români, israelienii ciorditori sunt imuni. Imunitatea le-a fost conferita de Î.C.C.J.-ul Liviei Stanciu, cucoana aia care și-a băgat creditorul la pușcărie ca să nu-i plătească datoria (cazul Rarinca) (http://www.agerpres.ro/justitie/2016/03/30/iccj-respinge-cererea-dna-de-arestare-in-lipsa-a-israelienilor-implicati-in-dosarul-lui-truica-20-16-45)!
Dar nu doar pe plan extern președintele României flutură așa-zisul holocaust al românilor, ci și aici în țară! „Acum 75 de ani, în București au avut loc atrocități și fapte inumane, comise în zilele de 21 – 23 ianuarie 1941, de către legionari și acoliții lor. Samavolnicia persecuțiilor și actele de o violență extremă, săvârșite pe criterii etnice, s-au soldat cu decesul a peste o sută de evrei și rănirea gravă a numeroși supraviețuitori. Virulența climatului antisemit și atmosfera opresivă în care trăiau etnicii evrei din acele timpuri au culminat cu aceste scene barbare, care au dovedit în fapt incapacitatea societății de a apăra valori și principii fundamentale ale lumii moderne“ (…) România este o țară care a făcut în ultimul deceniu progrese foarte importante în domeniul recunoașterii și asumării Holocaustului și cred cu tărie că suntem astăzi în măsură să împărtășim și altora din experiența noastră. O bună oportunitate este preluarea de către România, în acest an, a președinției Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului, o organizație în care țara noastră poate fi o voce solidă și responsabilă. Îmi doresc ca în acest mandat să putem afirma voința noastră de a combate mai intens și mai eficient fenomenele de antisemitism, de negare a Holocaustului, de xenofobie și extremismele de orice fel“. Mesajul președintelui a fost adresat participanților la evenimentele comemorative organizate la Templul Coral din București de consilierul prezidențial Andrei Muraru. („Iohannis: Îmi doresc să combatem mai intens antisemitismul, xenofobia și extremismele“ – http://www.agerpres.ro/politica/2016/01/21/iohannis-imi-doresc-sa-combatem-mai-intens-antisemitismul-xenofobia-si-extremismele-16-16-05)
Iată aici muncă de cercetare istorică pentru aflarea adevărului în ceea ce privește pogromul de la București: http://ioncoja.ro/pogromul-de-la-bucuresti-o-diversiune-cominternista-criminala/
Același autor și aceeași cercetare serioasă, pe bază de mărturii despre pogromul de la Iași! Domnul, profesor Ion Coja a adunat mai multe mărturii de la martori oculari ai vremurilor. Iată aici una care arată că pogromul de la Iași a fost făcut de trupele germane încartiruite în oraș, nu de Armata Română:https://arhivaneamulromanesc.wordpress.com/dezvaluiri/ion-coja-%E2%80%9Eadevarul-despre-pogromul-de-la-iasi-iunie-1941-asa-cum-l-a-cunoscut-dr-epifanie-e-cozarescu%E2%80%9C/
Ca să nu se spună că am folosit o sursă unică privind evenimentele din anul 1941, iată și poziția scriitorului evreu Teșu Solomovici privind implicarea/neimplicarea generalului Ion Antonescu în pogromul de la Iași: „Dacă ar fi dorit cu adevărat să evacueze întreaga populație evreiască a Iașiului, generalul Antonescu ar fi realizat-o fără să aibă vreo zbatere de conștiință, simplu, ar fi semnat un ordin și ar fi urmărit ca ordinul să se și execute – în fond orașul se afla pe linia frontului, justificări militare de tot soiul s-ar fi găsit (și în fața cui ar fi trebuit să se justifice?). Pentru a «purifica» orașul de evrei, dictatorul României nu avea de ce să comploteze cu subalterni periferici în ierarhia militară declanșarea unui pogrom. Un aventurier fanatic ca Horia Sima ar fi putut s-o facă, nu generalul Ion Antonescu“ (http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-07-23/a-ordonat-generalul-antonescu-declansarea-pogromului-de-la-iasi.html).
O să înlocuim excursiile la Doftana, unde fuseseră închiși ilegaliștii comuniști, cu vizitele copiilor la muzeele holocaustului? „Ministerul Educaţiei (MEN) va încuraja integrarea studiului Holocaustului, în special a Holocaustului din România, în curriculum-ul liceal şi gimnazial şi va asigura diseminarea, în sistemul de învăţământ, a broşurii care conţine rezumatul raportului Comisiei Internaţionale pentru Studierea Holocaustului din România. Acesta este obiectivul Protocolului de cooperare cu Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite şi cu Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România «Elie Wiesel» semnat miercuri, 23 octombrie, de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, la Washington, potrivit unui comunicat de presă al ministerului. Broşura ce va fi distribuită în şcoli va fi realizată de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România «Elie Wiesel». Ministerul Educaţiei, sub coordonarea celor două instituţii partenere, va organiza excursii de studiu la Memorialele Holocaustului din România şi din străinătate pentru elevii de liceu şi profesorii lor“ (http://adevarul.ro/educatie/scoala/elevii-romani-vor-studia-istoria-holocaustuluila-scoala-1_5268c6bdc7b855ff56738ee4/index.html).
Pentru ce poporul român trebuie să trăiască cu complexul vinovăției colective, indus prin manipulări și interpretări proprii de către urmașii bolșevicilor evrei, aceia care au comis adevăratul holocaust, cel împotriva neamului românesc?! Și de ce se aliniază acestor tendințe însuși președintele României?!
                                                                                                 Marius Albin MARINESCU
Orice om cu capul pe umeri și cu mintea la purtător a avut posibilitatea să observe cum „pas cu pas” președintele impus, Klaus Werner Iohannis, acrediteză ideea că românii au săvârșit un holocaust asupra evreilor în Al Doilea Război Mondial. Această strategie am devoalat-o, cu argumente viabile, în episodul trecut: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? În acel prim articol afirmam următoarele: „Există o decizie a vreunui Tribunal Internațional care a condamnat definitiv România pentru holocaust? Nu! Atunci de ce se dorește impunerea cu orice preț a holocaustului în România? Nu Mişcarea Legionară din  România fost declarată «fascistă» la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind «fascistă» și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Comuniştii nu au făcut altceva decât să aplice acest Decret-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, care nu le-a aparţinut, ei nefiind la putere în momentul istoric respectiv. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German!
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Hans-Klein-1jpg-214x300Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Hans-Klein2-214x300Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Hans-Klein-3pg-214x300
Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu  –  ambele conduse de Iohannis Klaus Werner  –  și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial (…) Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită, prin comportamentul său, mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România! Ce tupeu grosier pe acest personaj sinistru! El este oficial urmaș al hitleriștilor, cu acte de succesor parafate de o instanță de judecată, da’ s-a dus cu basca în mână la evrei, pozează în mare luptător împotriva antisemitismului și vrea să impună un muzeu al holocaustului în România. Adică antecesorii și neamurile lui înrolate în Waffen S.S. i-au ucis pe evrei prin lagăre și pe front, dar vinovați sunt românii din colonia peste care a fost numit Gauleiter!”
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Memory11b-300x214
Demonstram în materialul jurnalistic că nu există dovezi concrete care să ateste cum că autoritățile române, armata română sau legionarii, veșnic scoși țapi ispășitori, au comis vreun holocaust asupra evreilor, așa cum institutul Elie Wiesel, plătit din banii românilor pe care-i acuză de crime, se străduiește să demonstreze prin acțiunile sale, prin  legile impuse de el Parlamentulului României (Legea 217/2015) și chiar prin numele său: Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”.  „Legea tembelă și antidemocratică a grupului Alexandru Florian consideră valide condamnări pronunțate de justiția bolșevică iar prin asta devine ea însăși o crimă. Mai mult, documentarea marelui istoric făcută aproape exclusiv pe baza mărturiilor culese de la evreii care au trăit evenimentele din 1940 de la Iași și a cărei finalitate este o lege reparatorie care să acorde compensații financiare substanțiale urmașilor evreilor uciși nu poate constitui o bază documentară obiectivă. Până nu se pun în balanță toate evenimentele, toate crimele, inclusiv cele comise de evreii bolșevici care acționau ca trupe paramilitare ale Armatei Roșii, nu putem avea un tablou complet al faptelor și al cauzelor. Iar asta ne privează de o judecată obiectivă și rațională. Asasinarea memoriei nu poate fi în nicio circumstanță răspunsul la asasinatele etnice care au întunecat istoria României în anii ’40” (Un Gestapo evreiesc)
Fostul președinte al Israelului, Shimon Peres,  a spus clar că românii au salvat evrei și chiar ne-a mulțumit (https://www.youtube.com/watch?v=EEGXrAD2yJk, aspect recunoscut și de evreii onești din România care au trăit acele vremuri, ca Leopold Lazăr Schobel, președintele comunității evreiești din Pitesti, evreu care s-a născut și a trăit in România (https://www.youtube.com/watch?v=-2E-r5THyfA). Cum se face că Simon Wiesenthal, renumitul  vânător de naziști ucigași de evrei, nu s-a arătat interesat de niciun român, de niciun legionar! Nici măcar de pedepsirea lui Horia Sima, deși îl avea la îndemână fiindcă acesta și-a trait ultima perioadă a vieții în Germania. Sima a trait o viață lungă, fără să-l acuze cineva de antisemitism, până la vârsta de 87 de ani. Atâți ani avea în 1993, când a decedat. Simon Wiesenthal a decedat la Viena,  în 20 septembrie 2005, la 12 ani după Horia Sima.
Propaganda pro-holocaust a domnului Klaus Iohannis se desfășoară non-stop cu o râvnă demnă de o cauză mai bună. Aproape că nu este săptămână de la Dumnezeu în care președintele României să nu invoce holocaustul sau să nu promoveze acțiuni, sub patronajul Administrației Prezidențiale, în scopul omagierii acestuia și a lansării de grave acuzații asupra poporului român.
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Israel_11-300x169
Klaus Iohannis și președintele Israelului, Reuven Rivlin. O strângere de mână, o sugestie privind cravatele care trebuiesc purtate, un gheșeft cu despăgubiri pentru holocaust…
Iată ce a afirmat Klaus Iohannis ieri, în 25 mai a.c., la ceremonia de decorare a președintelui onorific al Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului, Yehuda Bauer: „În plan extern, vom lansa în curând inițiativa organizării la București, la începutul anului viitor, a unui summit internațional dedicat acțiunii comune împotriva manifestărilor antisemite, precum și a altor forme de manifestări extremist”. (http://www.realitatea.net/klaus-iohannis-anunt-privind_1939535.html) Un cititor neavizat din străinătate poate să creadă că România este sub asediul neonaziștilor, care mărșăluiesc non-stop pe bulevardele Bucureștilor cu lozinci amenințătoare la adresa evereilor!
Cu o săptămână înainte, pe data 17 mai, președintele Klaus Iohannis organizase la Cotroceni evenimentul „Podurile Toleranţei“,  împreună cu puternica organizație masonică evreiască, loja sionistă B’nai B’rith. Iată cum invoca, din nou, atrocități săvârșite de români: „România puternică în Europa şi în lume, aşa cum ne dorim să fie, presupune a ne asuma trecutul şi a-l include în proiectul de recuperare şi valorizare a tuturor identităţilor, cea a majorităţii româneşti şi cele ale minorităţilor naţionale.” Mai mult, conform publicației soroșiste „Adevărul”, este musai nu doar asumarea holocaustului, ci și studierea acestuia în școlile românești, probabil în paralel cu retragerea Istoriei Românilor, așa cum încearcă să facă guvernul Cioloș:  „ Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că România s-a angajat să devină un exemplu de promovare a memoriei Holocaustului şi a altor experienţe tragice ale trecutului, precum lagărele din Transnistria, şi de aceea este nevoie de un sistem educaţional în care tinerii să înveţe despre aceste lucruri în şcoli.(…) «Vor afla totodată că au existat şi legile antisemite, şi trenurile morţii, şi Podul Iloaiei, robia şi lagărele din Transnistria. Şi mai ales, sper ca tinerii de azi să afle cum putem face ca experienţele tragice ale trecutului să nu se mai repete» a mai spus preşedintele.” (http://adevarul.ro/news/politica/klaus-iohannis-e-nevoie-sistem-educational-tinerii-invete-despre-holocaust-lagarele-transnistria-1_573ad2495ab6550cb80491bc/index.html)
Aceasta este  „România educată” a lui Iohannis, studierea holocaustului în școli și asumarea acestuia  de către România. E musai să convingă tinerii români că străbunicii lor au fost niște criminali și ca atare acum trebuiesc plătite miliarde de euro statului Israel ca despăgubiri. Rușine, Iohannis!
Ca să nu fie dubii și ca să nu fiu acuzat de interpretări proprii și citate scoase din context, vă prezint transcrierea completă a alocuțiunii susținute de președintele Klaus Werner Iohannis la Palatul Cotroceni, în data de 17 mai a.c., cu prilejul evenimentului „Podurile Toleranţei”:
„Domnule Preşedinte Aurel Vainer,
Domnule Preşedinte al B’nai B’rith Europa,
Domnule Preşedinte al B’nai B’rith România,
Domnule Ministru,
Stimați reprezentanți ai corpului diplomatic,
Domnilor secretari de stat,
Doamnelor şi domnilor,
Vă întâmpin cu bucurie la Palatul Cotroceni, la această manifestare ce stă sub semnul parteneriatului și toleranței, al amintirii trecutului și prețuirii prezentului. Înaltul Patronaj pe care l-am conferit este expresia simbolică a importanței pe care o acordăm dialogului intercultural, respectului pentru diversitate şi angajamentului pentru combaterea intoleranţei, rasismului, antisemitismului şi xenofobiei.
Această manifestare capătă o relevanță în plus în contextul particular pe care îl traversăm.
Dacă ne uităm în jurul nostru, în Europa și în lume, provocările cu care ne confruntăm ne obligă încă o dată să redescoperim și să cultivăm toleranța. În fața pericolului radicalismului și extremismului va trebui să fim mai fermi și mai uniți ca niciodată în apărarea valorilor care definesc astăzi o societate democratică – libertatea, toleranța și pluralismul.
România a fost binecuvântată de existenţa istorică pe teritoriul său a numeroase minorităţi etnice, culturale şi religioase. Secolele de convieţuire cu majoritatea românească au fost marcate de relaţii umane şi sociale complexe, ce sunt astăzi parte a patrimoniului nostru cultural şi a memoriei colective.
Au fost și vremuri grele, și momente tragice, despre care cu siguranță veți vorbi în cadrul acestei manifestări. Vremurile grele și momentele tragice trebuie asumate, căci doar astfel putem desprinde din trecut învățăminte pentru a promova valorile profund umane care ne apropie.
România puternică în Europa și în lume, așa cum ne dorim să fie, presupune a ne asuma trecutul și a-l include în proiectul de recuperare şi valorizare a tuturor identităţilor, cea a majorităţii româneşti şi cele ale minorităţilor naţionale. În protejarea şi în garantarea exerciţiului neîngrădit al drepturilor culturale şi al libertăţii religioase văd o componentă fundamentală a exerciţiului democratic într-un stat de drept.
Astăzi putem cu siguranță aprecia faptul că unul dintre factorii importanţi ai modernizării statului nostru a fost consensul dintre majoritate şi minorităţile naţionale – fără excepţie – pe marile proiecte ale României, incluzând aici procesul de integrare europeană şi apartenenţa la spaţiul de securitate nord-atlantic.
Prin urmare, a dezvolta punţile toleranţei prin dialogul interetnic este un obiectiv nu doar pentru una sau alta dintre minorităţi, ci un interes strategic pentru naţiunea noastră în ansamblul ei. Toleranţa de care vorbim nu este o acceptare pasivă şi indiferentă a existenţei „celuilalt”, ci o asumare activă a diversităţii ca valoare socială şi resursă a dezvoltării durabile a colectivităţilor.
Această realitate nu se impune de la sine, ci necesită un efort continuu, iar punţile toleranţei trebuie construite de fiecare din noi, zi de zi. Din aceste considerente, sprijin proiectul Federaţiei Comunităţilor Evreieşti şi al B’nai Brith din România de a organiza anual, printr-o manifestare cu participare internaţională, o asumare activă a dialogului interetnic şi a luptei împotriva intoleranţei.
Nu întâmplător, în acest an în care România deţine preşedinţia Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului, manifestarea pe care o deschidem astăzi acordă o atenţie deosebită tragicei sorţi a comunităţii evreieşti şi a celei roma în perioada celui de-al doilea Război Mondial.
Doamnelor și domnilor,
Mi-ar fi plăcut să continui spunând că oamenii au învăţat absolut tot ce era de învăţat din experienţele trecutului. Din păcate, istoria recentă ne arată că putem cu uşurinţă să repetăm unele greşeli.
Relaţia noastră cu expresiile concrete ale diversităţii culturale şi etnice are uneori şi forma zidurilor, nu doar a punţilor, iar pericolul intoleranței poate renaște în paralel cu discursul antieuropean.
În cursul acestui an, am declarat la Bucureşti, Ierusalim şi Washington că România este decisă să contracareze cu toată determinarea manifestările antisemite, rasiste şi xenofobe şi să devină un exemplu regional de promovare a memoriei Holocaustului.
Dincolo de măsurile legislative şi cadrul instituţional, este nevoie de un sistem educaţional prin care tinerii să cunoască şi să înţeleagă faptele trecutului, ca parte a formării lor ca cetăţeni. Așa vom reuși să cultivăm pluralismul și libertatea și să contracarăm intoleranţa şi extremismul.
De aceea, mă bucur să văd în această sală, simbolic denumită a Unirii, elevi şi tineri care în cursul zilei de astăzi şi mâine vor avea prilejul de a cunoaşte contribuţia a trei minorităţi naţionale la dezvoltarea României.
Dar vor afla totodată că au existat şi legile antisemite, şi trenurile morții, și Podul Iloaiei, robia şi lagărele din Transnistria. Şi mai ales, sper ca tinerii de azi să afle cum putem face ca experiențele tragice ale trecutului să nu se mai repete.
Vă mulțumesc!”
Aici aveți și varianta video: https://www.youtube.com/watch?v=QQwdbV0MBbw
Culmea este că în postarea sa cotidiană de pe Facebook – unde altundeva muncește președintele?  –  nu spune nimic despre holocaustul pe care-l vrea predat în școli și nici că evenimentul a fost organizat împreună cu loja masonică sionistă B’nai B’rith, așa cum puteți observa din respectiva postare prezidențială.
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Klaus-iohannis-holocaust-256x300
Ei vorbesc de toleranță, taman ei, care vor sa ne bage holocaustul pe gât și acuză întregul popor român de crime imaginare?
Din ordinul aceluiași Klaus Werner Iohannis, care și-a impus proprii ambasadori în țările importante și acum continua cu schimbare în forță a diplomaților români pretutindeni în lume, se promovează culpabilizare românilor pentru holocaust și în străinătate. La ambasada României din Franța este un adevarat delir cu holocaustul!  Chiar ieri, 25 mai 2016, Ambasada României de la Paris a găzduit, o conferinţă despre Holocaust în România. Cităm participarea și temele discutate din „Cotidianul”: „Alexandru Florian, directorul Institutului «Elie Wiesel», care va aborda subiectul competiţiei memoriilor despre Holocaust în spaţiul public românesc, şi profesorul Zoltan Tibori Szabó, care va exemplifica prezenţa vizuală a Holocaustului în spaţiul public transilvan de la al Doilea Război Mondial până azi. Dezbaterea va fi moderată de istoricul Adrian Cioroianu, delegatul permanent al României pe lângă UNESCO.” (http://www.cotidianul.ro/memoria-holocaustului-in-spatiul-public-roman-si-francez-281726/)
Deci, doi alogeni și un român coadă de topor au luat la tăbăcit poporul român. De multă vreme se aruncă cu noroi în România pe aceast subiect si este condamnată țara noastră pentru holocaustul săvârșit de hortiștii unguri în Nordul Transilvaniei, răpit de ei în urma odiosului Dictat de la Viena. După cum se vede, profesorul Zoltan Tibori Szabó a vorbit despre „holocaustul în spaţiul public transilvan”, nu doar strict despre nordul Transilvaniei ocupat samavolnic de ungurii lui!
Raoul Șorban (distins de statul Israel și Yad Vashemcare  i-a decernat titlul și medalia „Drept între popoare” pentru salvarea vieții unor evrei din Ungaria, Transilvania fiind anexata între 1940-1944 la Ungaria) i-a răspuns unui evreu român, devenit  mare istoric și „specialist in holocaust” în SUA, care uitând ce-i recunoștința, tot acuza România de masacrarea evreilor. Cităm: „Randolph Lewis Braham (evreu român la origine) se zbate să intre în graţiile ungurilor! Şi, pentru a-i reuşi strategia, foloseşte toate armele. Fabrică scrisori şi le expediază în toate ziarele, scrie articole, scoate cărţi, mânjindu-le, cu neruşinare, cu minciuni. Incalificabil! Mă atacă pe mine, îi pune la zid, cu neobrăzare, pe rabinii Alexandru Şafran şi Moshae Carmilly-Weinberger. Articolul «Allitólagos Mentöackcióc – förtérelem tisztogatás Romániában» («Pretinse acţiuni de salvare; Purificarea istoriei în România») este o mostră de felul cum se pot construi minciuni, cum se pot răstălmăci fapte. Şi, toate acestea, pentru a şterge crimele Ungariei împotriva evreilor, şi a-i fabrica documente şi mărturii pentru o astfel de istorie. Bineînţeles, Braham, îi acuză pe rabinii Alexandru Şafran şi Moshe Carmilly-Weinberger că vor să scoată basma curată atât pe Antonescu, cât şi România. Mincinosul şi penibilul Braham, acest «Hopa Mitică», neagă totul. Neagă salvarea evreilor cu vapoarele, din Portul Constanţa, dar şi cu trenuri, prin Bulgaria şi Turcia, cu destinaţia Palestina”.
Adrian Cioroianu este nelipsit de la ritualurile de demonizare ale națiunii române de la Paris. Cu 20 de zile înainte, în data de  5 mai 2016, a fost inaugurate tot la Paris o expoziție intitulată „Pogromul de la Iași”, unde cuvântarea de deschidere a fost rostită de nelipsitul defăimător Adrian Cioroianu: Atenție, se lucrează intens ca românii să fie înfățișați ca un popor de criminali!
Cine este ambasadorul numit de Klaus Iohannis în Franța? Nimeni altul decât Luca Niculescu, fost jurnalist la DIGI 24 TV, personaj care-i făcea campanie electorală fățișă lui Iohannis în anul 2014, alături de Emil Hurezeanu, Cosmin Prelipceanu, Dan Suciu și alții de pe acolo.
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Luca_niculescu_iohannis-300x173
Este o părere unanimă că DIGI 24 este un post prezidențial  și o trompetă a SRI-ului. Astfel patronul Zoltan Teszari dorește să-și asigure protecția unui serviciu secret. La fel a vrut și recentul dispărut – că decedat nu-i putem spune  –  Dan Condrea, dar se vede că nu prea i-a folosit atunci când bomba cu rahat a explodat!  SRI-ul actual este doar o filială a CIA și BND-ului german. De aceea au fost numiți ca ambasadori Liviu Maior, fost director SRI, în SUA și Emil Hurezean în Germania, deși în momentul numirii acesta din urmă avea doar cetățenie germană. Culme culmilor, Iohannis a numit ambasador în Germania un cetățean german! Păi ale cui interese le reprezintă acesta? Mai ales că este cunoscut ca agent CIA și BND fiindcă a lucrat la posturile de radio care oficial aparțineau celor două servicii secrete:  Europa Liberă (CIA) și Deutsche Welle (BND).
Atitudini Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (I -II) Presidency.ro_-300x146
Site-ul oficial al președinției României este www.presidency.ro, de parcă Iohannis Klaus Werner ar fi președintele SUA. Pe acel site nu o să găsiți tricolorul românesc, culoarea predominantă fiind albastrul masonic. Pentru români doar situația este albastră!
Pentru cei avizați este clar că Iohannis a fost numit președinte de iudeo-masoni. De aceea o tot ține langa cu holocaustul lui și încearcă să-l bage pe gâtul românilor, pentru a-și plăti, cu banii oferiți pentru viitoare despăgubiri statului Israel, dregătoria de fanariot obținută, asigurându-și astfel și al doilea caftan de vodă. Din aceleași considerente iudeo-masonice, Iohannis a numit, la rândul lui, doi alți alogeni, chiar din etnia evreiască, ca șefi ai celor mai importante servicii secrete românești.
Români, nu permiteți ca un alogen, un străin de neamul nostru, fără o picătură de sânge românesc în vene, să ne transforme într-un popor de criminali! Nu-i dați voie acestui individ, care ne detestă  –  cât a fost primar la Sibiu nu a participat niciodată la Ziua Națională a României!  – , să transfere păcatele neamului său asupra memoriei înaintașilor noștri!
                                                                                 Marius Albin MARINESCU

ion_pribeagu

Mesaje : 173
Data de înscriere : 15/02/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum