THE FAKE 6 MILLION VS. THE REAL 29 MILLION: JEWISH LIES, JEWISH CRIMES AND THE COLLAPSE OF THE JEWISH DISCOURSE PARADIGM

In jos

THE FAKE 6 MILLION VS. THE REAL 29 MILLION: JEWISH LIES, JEWISH CRIMES AND THE COLLAPSE OF THE JEWISH DISCOURSE PARADIGM Empty THE FAKE 6 MILLION VS. THE REAL 29 MILLION: JEWISH LIES, JEWISH CRIMES AND THE COLLAPSE OF THE JEWISH DISCOURSE PARADIGM

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Joi Iun 02, 2016 3:44 am

THE FAKE 6 MILLION VS. THE REAL 29 MILLION: JEWISH LIES, JEWISH CRIMES AND THE COLLAPSE OF THE JEWISH DISCOURSE PARADIGM Cryingjews2
de Jonathan Azazia
Șase milioane de euro; sau mai bine încă, Șase milioane de euro. Știi ce acel număr, sau mai bine încă, acel titlu, acel construct-idol cum ar fi, înseamnă. Aceasta este cantitatea de decese evreiești la mâinile lui Hitler în timpul ww2 ... asa ca ni sa spus. Holocaustul, așa ni sa spus; Nu * O * holocaust ci HOLOCAUSTULUI, marcă comercială înregistrată marcă înregistrată și drepturi de autor. Cea mai mare crimă din istoria omenirii, așa ni sa spus. Six Million. camere de gazare. Zyklon B. Cuptoare. tabere de moarte. Săpun uman. Six Million. Capete stafidit. Abajururi. Naziști, naziști și mai mulți naziști. Soluția de rezolvare finală. Six Million. Săpuniți, se spală, se repetă. Vomitat peste si peste si peste din nou, din momentul suntem în școala elementară până când vom absolvent de universitate. Întărită de filme, televiziune, radio, muzică, piese de teatru, romane, ziare, benzi desenate, media și jocuri video, toate acestea sunt scrise sau produse sau publicate sau supervizate sau aflate în proprietatea sau toate cele de mai sus de către același trib al celor sase milioane. Bătătorit pe gât cu o astfel forcefulness și ura, cum poate fi considerat altceva decât viol intelectual și abuz emoțional? Bătut cu aceleași buzzwords și catchphrases ca bâte de baseball ideologice, până când acesta este cimentat in creierul nostru si vom repeta povestea ca și în cazul în care este propria noastră moștenire și istorie; ca și în cazul în care este o parte din însăși structura ființei și realitatea noastră.
Subconstient, devenim paznicii de la această poveste, în furie amarare la oricine îndrăznește conteste exactitatea lor; care îndrăznește provocare ce invingatorilor a scris fallaciously în cărțile lor, după WW2; care îndrăznește respinge "popor ales" al Sfântului șase milioane. Asta este, până când ne dăm seama ceva de cea mai mare profunzimii; că Holocaustul și celor sase milioane sunt doar că ... O poveste. O poveste. Un mare fir. Și să nu fie nimic altceva decât claritate cu privire la această notă: Holocaustul este într-adevăr, una dintre cele mai mari părți ale istoriei, dar nu și cea mai mare Criminală * IN * istorie. Mai degrabă, este cel mai mare perversiune * a istoriei *. Totul despre asta, în interior și în afară, din față spre spate, este o minciună. O poveste. O poveste. Un fir. Un evreu fire! Nu este un "holocaust", ci un holocrock! Un holofraud! Un holohoax! Și, într-adevăr, ce altceva să ne așteptăm de la un popor care ne-a spus Sfântul Coran ar fi blestemat în corupție și de răspândire minciună în toată această lume?
Ayatollahul Sayyed Ali Khamenei, incandescent noastră, de ghidare și mereu sagace Nord magnetic, pur și simplu și fără teamă numește un "mit". La fel ca în mitic. La fel ca în inexistente. Pentru că e totul fictiv. Nu au existat sase milioane. Nu numai că evreii Organizate au churning acest număr zeci de ani înainte de a existat vreodată o Germania național-socialiste, în diferite intruchipari, în diferite locuri, folosind numărul pentru a extrage simpatie pentru "suferință" evreii din guvernele neamurilor ea au făcut lobby "în jurul lumii pentru a sprijini aspirațiile evreiești pentru un "stat" în Palestina, dar foarte numărul în sine este demonică, oculte înrădăcinate și cabalistice, așa cum se afirmă în Zohar că șase milioane de evrei trebuie să piară înainte de "Israel" poate fi restabilita. Pentru a vomita acest număr ca și în cazul în care a fost veridic nu este doar o afirmație a cea mai mare minciună istorie, ci o împuternicire a forțelor cele mai malefice lumea noastră a cunoscut vreodată.
Nu au existat sase milioane. Chiar și autoritățile de la Auschwitz, unde ni se spune de către liderii libidinos trubadur care 4 milioane de evrei au murit, s-au modificat numărul de morți la 1 milion, îngropându-se astfel Șase milioane de figura și făcându-l punct de vedere istoric și numeric inexacte permanent. Și totuși, această revizuire este încă o minciună! Nu au existat sase milioane. Numărul real pentru totalul de "victime" evrei este mai mult ca câteva mii; zeci de mii de cel mult, dintre care toți au murit ca urmare a foametei sau a unei boli. Pentru că ei nu au fost "victime" ale Germaniei național-socialiste, dar Puterile aliate, care eviscerare liniile de aprovizionare ale Germaniei, împiedicând astfel statul german pentru a obține medicamente și produse alimentare proprii oameni precum și prizonierii de război, nu prea diferit de ceea ce noi a se vedea a fi făcut în Republica arabă Siriană astăzi.
Nu au existat abajururi, săpun uman, capete de încrețite, cuptoare pentru evrei sau camere de gazare. B Zyklon a fost, de fapt, pentru deparazitare folosit, nu ucidere în masă. Nu a existat nici o "soluție finală", fie. Chiar și Holocaust "expert" Raul Hilberg, din lume premier "autoritate" pe acest subiect, a admis sub jurământ în curtea cangur primului proces Ernst Zündel în 1985 că nu a existat nici un genocid planificat împotriva evreilor din Germania, nu a existat nici un "nazist "plan de exterminare în masă, nici o planificare centrală a uciderii sistematice de către orice agenție a socialismului național și nici un buget desemnat în mod specific pentru distrugerea evreilor din Europa. Ai auzit de "Cartea că temerile lui Hitler: Germania sortiți pieirii", un volum mic scris de un om de afaceri evreu si sionista turbat de la New York, numit Theodore N. Kaufman? Asta e în cazul în care veți găsi "Soluția finală" a evreilor pentru Germania, adică sterilizarea genocidului în masă a poporului german și destrămarea teritorială ulterioară a Germaniei ca stat-natiune prin fractionalizing in mai mici, entități mai slabe. proiecție evreiască la cele mai bune sale, doamnelor și domnilor.
Nu au existat "lagăre ale morții", dar tabere de muncă pentru acei trădători care se opun statului german pe timp de război, care erau într-adevăr, o majoritate covârșitoare evreiască din cauza evreilor o majoritate covârșitoare a simpatiza cu regimul sovietic iudeo-bolșevic-guvernat. Iar în aceste lagăre de muncă au fost bazine de înot, terenuri de fotbal, orchestre, cinematografe, saune, sinagogi, biblioteci, secții de maternitate și bordeluri. Dracu 'de mult mai confortabil decât ceea ce sovieticii au făcut prizonieri de război lor în gulagurilor și ceea ce americanii făcut inocentilor japonezi horded în lagăre! Și pentru dragostea lui Dumnezeu Atotputernic, STOP cu utilizarea cuvântului "nazist". Nu au existat "naziști", în Germania. Doar național-socialiștii. "Nazist" este literalmente un termen american-sionista propagandă, care a fost inventat la lista neagra tuturor celor care s-au opus implicării Statelor Unite în ww2. Ea nu e diferit de "regimul Assad" sau "regimul Gadhafi" sau "terorist", atunci când sunt aplicate sau Hizbullah "luptător pentru libertate", atunci când este aplicat în prezent regiunea Takfiris răvășește noastră. Dacă ceva, "nazist" ar putea fi scris ca "nazi, ca într-un termen scurtat de argou cum ar fi pentru evreii Ashkenazi în inima ruinare lumii, dar totuși, este atât de toxică încât chiar și acest lucru poate invoca ecouri ale minciunilor a condus la distrugerea Germaniei și, prin urmare, ar trebui să fie evitate. opresorii cei mai bogați, cei mai influenti si mai periculoase din lume sunt evrei; germanii care au luptat împotriva lor în timpul WW2 erau socialiștii naționale, nu "naziști". Ia-l drept și se bat de pe hasbara.
Cu toate acestea fiind spuse, vă prezint un alt număr pentru doar un pic de perspectivă: 29 milioane; UN NUMĂR REAL DE Martiri si VICTIMELOR nevăzute, neauzite și uitate de planeta. 29 milioane. Lasa ca chiuveta. 29 de milioane de ființe umane. Nimicită de evreimea internațională și ei "shabbos goy" imperialiști occidentale ca au executat o agendă maniacală, anti-Gentile. Să începem cu Iranul, înainte de a fi fost Republica Islamică: 10 milioane de iranieni au murit de foame și de moarte sickened 1917-1919 într-o foamete produsă de Imperiul Britanic Rothschild-finanțat. Acum, la Bengal: 4 milioane de bengalezi au murit de foame și de moarte sickened 1943-1944 într-o foamete, de asemenea, fabricat de Imperiul Britanic Rothschild-finanțat. Acum peste Germania: Peste 1 milion de germani au murit de foame și bolnav la moarte in lagarele mortii americane controlate, lagarele mortii REAL, supervizate de nimeni altul decât Eisenhower, direct după WW2.
Acum, în Congo: Cel puțin 10 milioane de congolezi sacrificate într-un război proxy în curs de desfășurare orchestrat de diamant-miniere, cupru-hoață, cobalt-extragere familii cu gangsteri evrei'Israeli'-sionista Templesman, Oppenheimer, Mendell, Blattner, Hertzov, Steinmetz și Gertler. Și, în sfârșit, în Irak. Torturate, demolat, brutalizați Irak, unde 4 milioane de irakieni au fost sacrificate într-o moarte REAL-HOLOCAUSTUL și anume prin foc pe o scală care în masă a fost repetată încă din 1991. În primul rând Războiul din Golf, apoi sancțiunile SUA-ONU-AIPAC, atunci invazia 2003, acum destabilizarea Takfiri prin Daesh. Toate actele de agresiune, toți evrei la rădăcină. 29 de milioane de ființe umane. Iranian, bengali, germană, congolez și irakian. O simplă mână de victime Internaționale evreilor în ultimii câteva sute de ani, și nimeni nu știe lor povești, nume, pataniile, lupte, agonii sau chiar triumfă în fața acestei fiare. De ce? Pentru că în conformitate cu Zioganda, celor sase milioane depasesc intreaga omenire. DESTUL.
Destul cu excepționalist și supremația evreiască. Destul cu Pinnacle suferintelor jidanilor. Destul cu tăcere autoimpusă de teama de auto-aggrandized "ales". Destul cu demonizarea de germani și japonezi. Destul cu eșecul de a recunoaște ceea ce a făcut la Berlin și Tokyo pentru oamenii oprimați din lume care se luptă să se scuture cătușele britanice, olandeză și franceză colonialismului-toate finanțate de bancheri evrei. Destul cu relatarea învingătorilor, care nu erau doar Puterile Aliate conduse de America, dar evreii care s-ar fura Palestina din Ummah. Destul cu hasbara. DESTUL. Si nu ne spun că nici măcar nu este relevantă astăzi, când toate războaiele reprezentate grafic de neoconservatorii până în momentul în Siria și Libia s-au făcut acest lucru în numele cabalistice șase milioane; atunci când nu putem vorbi despre Nakba fără a șase milioane fiind aruncat în fața noastră; atunci când nu putem mentiona nici un popor ocupat și colonizat oriunde în lume, fără vreun evreu face pe undeva o comparație falsă "nazistă" Germania; când "activism" este jidovit atât de bine încât nu poți respira chiar și fără un evreu verifica procesul de gândire pentru "tendințe revizioniste" și apoi te excomunicând dacă ai expune ceva "ne-kosher". La dracu 'cu asta Orwellianism. La dracu 'cu controlul evreiesc al discursului nostru și în iad cu Holofraud.
Pentru mai mult de șapte decenii, am trăit sub tirania celor sase milioane, care deține limbile noastre, urmărind cuvintele noastre și mersul pe coji de ouă. În cazul în care activiștii "solidaritate" și portarii doresc să continue pe această cale servilă, lasă-i. Aceste troli, alunițe, unelte și proști nu se pot opri valul de trezire la nivel mondial cetățeni în bloc la relele iudaica Parazitism.
În onoarea celor 29 de milioane de iranieni, bengali, germani, congolezi, irakieni și toate Neamurile din toate categoriile sociale , care au pierit în mâinile Yahoudlings, aka cârligelor, aka Monsters, aka sinagoga Satanei, aka Most Pământului rău, indiferent dacă acești martiri erau negri sau maro, alb sau de măsline, galben sau rosu sau mixte, noi declarăm capăt acestei tiranii. Să umblăm cu adevăr și să ia o Barosul de Haqq la minciunile "chosenites", într - o manieră mai rapidă, brutală și mai eficiente decât modul în care le- au folosit baroase lor mincinoase pentru a ne intimida în supunere. Să ne răzbunăm martirilor noștri cu neînfricare noastră. Sfântul Profetul Muhammad (SAWW) , a declarat că cea mai mare formă de Jihad este de a vorbi de adevăr la un conducător nedrept și nu există nici un conducător mai nedrept decât mondial sionismul. Și nici măcar nu deranjez cu "Holocaust Denier" pătare , deoarece în acest moment, asta e doar ceva ce ne chicotim la și îmbrățișeze din toată inima ca un semn de onoare. Adevărat. Eu dau ultimul cuvânt să mă sub formă de bare I adăpostiți de articulatie mea  "Dead Dajjal" . Se verifică iradia asupra bijuterie: "9/11 și al doilea război mondial sunt principalele instrumente care le folosesc la tăcere discuția / Deci , eu sunt doar o să - l decry în public, pentru că nu voi ceda la cei răi / Cum pot nega ta "Holocaust" , atunci când nu a fost una pentru a începe cu? / "

ion_pribeagu

Mesaje : 173
Data de înscriere : 15/02/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum