OHA, mutul care tace si face doar ce-i place BĂBĂCIUNII din dotare,cea mai tare din parcare când parcarea este goală

In jos

CARE - OHA, mutul care tace si face doar ce-i place BĂBĂCIUNII din dotare,cea mai tare din parcare când parcarea este goală Empty OHA, mutul care tace si face doar ce-i place BĂBĂCIUNII din dotare,cea mai tare din parcare când parcarea este goală

Mesaj Scris de ion_pribeagu la data de Mar Iun 28, 2016 10:38 pm

CARE - OHA, mutul care tace si face doar ce-i place BĂBĂCIUNII din dotare,cea mai tare din parcare când parcarea este goală Tumblr_o9ish3X0ku1uxs8x7o1_1280
Iohannis, absent motivat la ședința PPE: ”Nu m-am mai dus la Bruxelles, că l-am vizitat deja!”
În timp ce toată Europa civilizată s-a adunat în păr la Bruxelles, pentru a participa la summitul partidelor populare din țările UE și pentru a-l vedea pe Nigel Farage cum se face de râs, singurul absent, aparent nemotivat, de acolo a fost președintele Iohannis. Spunem aparent nemotivat pentru că preșul nostru a avut un motiv concret să nu meargă. Cu riscul să fie bălăcărit prin presă și să se găsească unul sau altul care să susțină că ”Europa arde, baba se piaptănă”, cu referire directă la coafura Primei Doamne, Iohannis n-a vrut să meargă la summitul popularilor pentru că s-a săturat, pur și simplu, să fie popular. Într-un comunicat sec, emis de Administrația prezidențială, se scrie negru pe alb: ”programul președintelui nu-i permite să participe la summitul PPE”.
Și într-adevăr, potrivit surselor noastre, ca de obicei extrem de bine informate, președintele chiar avea alt program. De altfel, el ar fi mărturisit, într-un cerc de intimi, că nu mai merge la Bruxelles, fiindcă l-a mai vizitat deja de vreo două-trei ori și, oricum, în afară de statuia aia pișăcioasă, mare lucru nu-i de văzut pe acolo. În schimb, cuplul prezidențial și-ar fi manifestat dorința de a merge, vara asta, într-un atol exotic din Pacific.
”Domnul președinte e un mare ecologist, după cum se știe și după cum pot depune mărturie și prietenii lui austrieci, care defrișează păduri ca să construiască în schimb parcuri naturale. A auzit că în Pacific, din cauza încălzirii globale, au început să se scufunde insule și și-a zis că să le viziteze acum, înainte ca ele să fie înghițite de apă”, a precizat o sursă de la Cotroceni. Potrivit acesteia, președintele ar fi declarat, înainte să plece spre regiunea Tahiti: ”Insulele alea, dacă nu le văd acum, nu le mai văd niciodată. Pe când la Bruxelles o să mai am destule ocazii să merg. Chiar și dacă părăsesc toate statele Uniunea Europeană și noi o să rămânem ultimii acolo, tot o să merg la Bruxelles, ca să sting lumina”.

Romania nu va fi reprezentata la summit-ul crucial al PPE de azi: Iohannis nu se duce
Romania nu va fi reprezentata de nimeni la reuniunea Partidului Popular European (PPE) care are loc marti, inaintea summit-ului Consiliului European, primul dupa Brexit, pentru ca presedintele Klaus Iohannis nu a dorit sa raspunda invitatiei primite.

PPE este , reunind 75 de partide si peste 14 sefi de state si de guvern, printre care se numara si presedinteleKlaus Iohannis.


De asemenea, tot din PPE fac parte presedintele Consiliului European,Donald Tusk, presedintele Comisiei EuropeneJean Claude Juncker, dar si cancelarul german Angela Merkel.


In mod inexplicabil, presedintele Romaniei nu participa la reuniunea programata pentru ora locala 13:00 (14:00 ora Romaniei), reuniune extrem de importanta in contextul referendumului de iesire a Marii Britanii din UE. Klaus Iohannis s-a rezumat la a transmite, luni, un comunicat de presa in care prezinta pozitia Romaniei dupaBrexit .


Conform agendei presedintelui , Klaus Iohannis are in program astazi doar participarea laConsiliul European, care va incepe la 17:00 ora Romaniei.


Cu toate ca este prezentat pe site-ul PPE ca unul dintre liderii familiei politice , Klaus Iohannis nu figureaza pe , lista pe care apar insa, printre altii, Mariano Rajoy (premierulSpaniei), Viktor Orban (premierul Ungariei) sau Boyko Borissov (premierul Bulgariei).

ion_pribeagu

Mesaje : 174
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum