Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Empty Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Iul 17, 2016 2:03 am

Rezumarea primului mesaj :

ia cititi ce scrie Spânu , le zice bine jupânu  lol! lol! lol!
Ciudata lovitură de stat din Turcia
Trebuia să moară oameni” - vă amintiţi nefericita expresie a lui Iohannis după „Revoluţia Colectiv”? Cam aşa mi se pare mie că ar putea să spună şi Erdogan după „lovitura de stat” din noaptea trecută din Turcia! 194 de morţi în acest simulacru de lovitură de stat, faţă de 42 de morţi în ultimul atentat cu bombă.
De ce spun că această lovitură de stat este „ciudată”? Poate fi surprinzătoare această expresie pentru cei care s-au uitat la televiziunile noastre de ştiri, unde s-au perindat atîţia politicieni şi „experţi militari” care, din primele momente, s-au grăbit să-i cînte prohodul preşedintelui Turciei, amintind de toate derapajele democratice de care a fost acuzat pînă acum şi care l-au făcut extrem de nepopular în rîndul populaţiei!
Priveam la televizor evenimentele din Turcia şi, în ciuda tancurilor de pe străzi, îi spuneam unui prieten la telefon că mi se pare că această lovitură de stat pare o făcătură a lui Erdogan, care, pînă dimineaţa, îl va face mai popular şi mai puternic!
Ce m-a făcut să cred că, în realitate, ceea ce vedeam la televizor nu a fost decît un joc tragic real (la fel ca în celebrul film„Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?”) au fost cîteva elemente obligatorii care lipseau din evenimentele din Turcia. Iată cîteva:
- O lovitură de stat vine totdeauna pe un suport popular. Puciştii speculează acest lucru şi nu declanşează o lovitură de stat decît atunci cînd sînt siguri că au susţinerea populaţiei, în aşa fel încît presiunea asupra Puterii să pară ca fiind un lucru dorit de toată lumea. În Turcia, deşi Erdogan era extrem de nepopular, populaţia a ieşit în stradă să-l apere!
- Primul lucru urmărit de pucişti este arestarea liderilor de la Putere, în principal a preşedintelui şi a prim-ministrului. În Turcia nu s-a întîmplat acest lucru: Erdogan era în concediu şi intra în direct la o televiziune privată, iar premierul dădea declaraţii la toate posturile TV care-l solicitau.
- Interviurile lui Erdogan s-au făcut pe un telefon mobil, deşi o televiziune putea prelua imaginile în regia de emisie pentru a fi difuzate pe întregul ecran! Asta arăta intenţia de a spori misterul intervenţiei lui Erdogan, un fel de clandestinitate în care s-ar afla preşedintele Turciei. Pentru mine, a fost clar atunci că se urmărea un anumit efect asupra populaţiei!
- În orice lovitură de stat există lideri care anunţă intenţiile celor care vor să preia Puterea! În Turcia, aceştia nu au apărut şi nu au transmis nici un mesaj, ca şi cînd nu ar fi existat! Chiar în cazul unui puci militar, cineva apare la TV şi anunţă că după ce va fi înlăturat regimul de la Putere, vor fi organizate alegeri democratice într-un anumit interval de timp rezonabil, în aşa fel încît statele lumii să înţeleagă că ţara rămîne pe o traiectorie democratică. Aceste elemente au lipsit cu desăvîrşire în timpul „loviturii de stat” din Turcia, ca şi cum, pur şi simplu, armata a ieşit pe stradă doar pentru o demonstraţie de forţă, fără obiective politice.
- Armata a anunţat că a ocupat Parlamentul, dar acolo, în miezul nopţii, nu era nimeni!
- Turcia a trecut acum cîteva săptămîni printr-un atentat în aeroportul Ataturk şi am văzut populaţia disperată, alergînd de mama focului în faţa unor explozii provocate de 3 terorişti. Acum, aceeaşi populaţie a ieşit în faţa tancurilor, cu mîinile goale!
- În octombrie anul trecut, în urma unui dublu atentat, Opoziţia din Turcia a scos în stradă peste 10.000 de oameni care au scandat „Erdogan ucigaș”! Acum, după un atentat, în timpul acestei „lovituri de stat”, Opoziţia din Turcia nici nu şi-a făcut apariţia, deşi, în mod logic, trebuia să apară ca adversar al regimului Erdogan, dispusă să preia Puterea.
- Pe acest fond, apelul lui Erdogan către populaţie de a ieşi în stradă pentru a se opune Armatei este ciudat, ilogic şi nepotrivit, căci ostilitatea populaţiei faţă de el ar fi trebuit să ducă la sprijinul armatei şi al loviturii de stat! Or, ce am văzut noi la TV era ca şi cum Erdogan s-ar fi bucurat de o mare popularitate!
Toate acestea şi multe altele m-au făcut să cred din primele ore că Erdogan nu a fost străin de „lovitura de stat” organizată împotriva sa, ba, din contră, cred că a urmărit-o cu atenţie, ca şi cum el însuşi ar fi fost în spatele acesteia!
Cineva ar putea să creadă că am luat-o razna şi mi-ar pune întrebarea ce ar cîştiga Erdogan dintr-un asemenea joc care a făcut 194 de morţi. O întrebare legitimă la care se cuvine să răspundem:
- În primul rînd, Erdogan a ieşit din această „lovitură de stat” mult mai întărit, putînd să invoce susţinerea populară, aşa cum a făcut la noi Ion Iliescu în timpul Revoluţiei din 1989.
- Erdogan va putea acum să arate cu degetul împotriva vinovaţilor pentru cei 194 de morţi. În mod cert, vinovaţi vor fi făcuţi tocmai adversarii lui Erdogan, cei care i-au cam slăbit puterea în aceşti ani! Acum va scăpa de ei.
- În sprijinul lui Erdogan s-au pronunţat aproape toţi marii lideri europeni, precum şi cei din America, lucru greu de imaginat dacă „lovitura de stat” ar fi fost reală sau nu ar fi avut loc.
- Erdogan, care era văzut pînă ieri ca un lider autoritar care încălca drepturile oamenilor, al libertăţii de expresie, este acum văzut ca un „emanat” (vă amintiţi expresia?) al loviturii de stat, omul care a salvat Turcia de haos.
Una peste alta, „lovitura de stat” din Turcia îmi pare a fi un aranjament politic cu consecinţe tragice, un fel de „Colectiv invers”, în care „era nevoie să moară oameni” pentru ca Erdogan să devină liderul maxim într-un moment cînd părea că devine unul cu o minimă putere! Nu ştiu ce mă face să cred că această „lovitură de stat” va intra în cărţile de istorie sub altă denumire!
P.S. Un singur om a avut rezerve faţă de lovitura de stat din Turcia: Constantin Degeratu, fostul şef al Marelui Stat Major al Armatei Române, care, la TVR, în timpul evenimentelor, a atras atenţia că ar trebui să avem răbdare înainte de a ne pronunţa dacă în Turcia a fost sau nu o adevărată lovitură de stat. A fost însă acoperit de politicienii şi „experţii militari” care s-au băgat în seamă. Între aceştia a fost chiar „expertul militar” Adela Popescu, nimeni alta decît fosta secretară a lui Gabriel Oprea, decorată de doi preşedinţi, inclusiv Iohannis, care este şi pe lista plagiatorilor Academiei Naţionale de Informaţii, în teza de doctorat efectuată, evident, sub conducerea lui Gabriel Oprea!


Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Iul 17, 2016 10:01 am, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos


face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Empty Preşedintele Turciei a devenit călăul celor care nu gândesc ca el Sultanul ERDOGAN se îndreaptă spre glonţ

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iul 20, 2016 11:17 pm

http://www.secundatv.ro/picatura-chinezeasca/sultanul-erdogan-se-indreapta-spre-glont-37802.html/

Preşedintele Turciei, ERDOGAN, se îndreapta către eşafod, către glonţ, am spus în această dimineaţă, invitat la Realitatea PlusTV. De ce? Din cauza măsurilor total nedemocratice luate în Turcia după lovitura de stat eşuată. Aceste acţiuni impuse de Erdogan, fără acoperire legală, îl trimit pe “STALIN” în faţa unei puşti, unui pluton. Şi nu mai contează dacă va fi atentat sau pedeapsă legală sau dacă va fi o nouă lovitură de stat coordonată de Armata turcă.Erdogan ucide tot ce nu-i prieşte
Uciderea civililor, greșeală uriașă
Practic, aşa cum puciştii au comis greşeala capitală de a trage în cetăţeni, şi Erdogan comite o eroare capitală prin faptul că terfeleşte în public Armata, Justiţia, Media şi Executivul.
Prin aceste fapte, Erdogan nu mai este preşedinte ales democratic, ci SULTAN; un sultan detronat în trecut de părintele Turciei moderne, Kemal Ataturk.
Atenție! Perfidul Erdogan nu se atinge de politicieni pentru a arăta că el respectă democrația. Total fals! Democrația mai înseamnă și libertatea de decizie în cadrul instituțiilor de stat.

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Pucisti-turcia-arestati-1
Militari umiliți de Erdogan
Bazându-se pe o economie prosperă, Erdogan duce Turcia într-o zonă foarte periculoasă, de dictatură. Prin ultimele măsuri, el s-a îndepărtat de principiile enunţate de Ataturk, întreptându-se căte sultanat.
Turcia este a doua forţă armată din NATO, după SUA, cu peste 1 milion de militari bine antrenaţi. Dar prin acţiunile sale medievale, Erdogan renunţă la principiile NATO.
Violenţa ordinelor lui Erdogan împotriva celor care nu gândesc la fel ca “sultanul” aduc izbitor de mult cu cele comandate în Iugoslavia de criminalul de război Milošević.

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Milosevici
Milošević – dictatorul cu faţă de bebeluş
Turcia, stat strategic
Turcia are o Constituţie democratică, este o ţară laică în care Armata este garantul stabilităţii.
Puciştii au încălcat Constituţia, au pierdut şi, acum, trebuie să plătească preţul corect, democratic, prin dreaptă judecată, nu prin mazilire în piaţa publică, nu prin împuşcare pentru că aşa vrea Erdogan.
Erdogan încalcă cu bună-ştiinţă democraţia. Are motive personale şi ştie că dacă pune mâna pe Turcia poate juca la două capete: UE&SUA sau Rusia – şi undeva, în întunericul minţii sale, cu ISIS în coadă.
Turcia este plasată stategic. Prea strategic pentru cinicul Erdogan. Turcia are Bosforul, vămuiește drumul ţiţeiului din Irak şi, extrem de important, administrează conducta de gaz din Azerbaijan spre Europa – conductă de gaz care arată pisica Ţarului Putin!
De asemenea, Erdogan este sultan peste o ţară din Top 20 Economic iar Armata pe care vrea să o pună în genunchi la poalele mantiei sale dictatoriale operează 90 de focoase nucleare; e drept, deţinute de SUA.

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Putin-and-erdogan-speak-istanbul
Țarul Putin și “Stalin” Erdogan
Întrebări necesare
Cum se face că Armata concepută de Ataturk a ratat lovitura de stat – prima din istoria acestei țări? Cine pe cine a trădat?
Ce informaţii a avut serviciul de contrainformaţii al NATO şi cine a beneficiat de ele?
De ce Erdogan terfeleşte imaginea Armatei, Poliţiei şi Justiţiei prin acţiuni medievale, în contradicţie totală cu mesajele sale din media aservită, chiar și la CNN?
De ce Erdogan  NU a pornit o “vânătoare de vrăjitoare” sub acoperişul legilor din Trucia?

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Erdogan-stalin
Erdogan – Stalin pentru turci
Ce mesaj vrea să trimită Erdogan ţărilor membre NATO, în special SUA?
La ce trebuie să se aştepte kurzii din Trucia din partea lui Erdogan? Care ne demonstrează în aceste zile că este reîncarnarea lui Stalin.
Prin nerespectarea statului de drept – anchete instrumentate de procurori şi apoi judecate în tribunale –, ce mesaj vrea să transmită Erdogan ţărilor din Uniunea Europeană?
De ce vrea Erdogan introducerea pedepsei cu moartea?
L-a interesat vreodată pe Erdogan să adere la UE?

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Turcia-8
Erdogan se dă democrat și cere turcilor să iasă în stradă ca să apere valorile enunțate de Ataturk
Concluzii pertinente
Sultanul Erdogan are acoliţi în Turcia, informatori infiltraţi în NATO, politiceni prieteni în ţările UE şi un sprijin în politica expansionistă a Țarului Putin – alt cinic, alt malefic.
Sultanul Erdogan vrea toată puterea în Turcia; repet, acţiunile sale se aseamănă izbitor cu cele puse în practică de Milošević, iar Milošević a murit în pușcărie!
Sultanul Erdogan vrea pedeapsa cu moartea pentru a-i reduce la tăcere totală pe toţi opozanţii – fie ei politiceni, jurnalişti, magistrați sau militari.
Sultanul Erdogan a premeditat arestările şi destituirile din aceste zile. Eşuata lovitură de stat i-a oferit momentul mult aşteptat de “defrişare”. Ura sa pentru procurori, pentru magistrați, izovâtă din faptul că aceștia l-au acuzat pe fiul său de afaceri cu ISIS, a dat în clocot și a scos la lumină un lider malefic foarte aproape de granița cu România.

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Pucisti-turcia-arestati-2-e1468940289247
Dușmanii lui Erdogan ținuți în condiții inumane
Sultanul Erdogan ştie că, prin epurare, prin păstarea în funcţie doar a celor care îi pupă pola, poate să joace extern la mai multe capete. Cu Turcia la picioare, Sultanul Erdogan va negocia de pe altă treaptă cu SUA, UE şi Rusia.
Sultanul Erdogan are un aliat greu de destructurat: economia performantă. Această stare de fapt convine poporului needucat – dar numeros.
Însă această stare se poate transforma uşor într-o economie secetoasă. Este cazul Serbiei după sultanatul lui Milošević şi, mai nou, situaţia străbătută acum de Venezuela după sultanatul lui Hugo Rafael Chávez.
Punctez aici faptul că Venezuela este o ţară foarte bogată în petrol – adică poate genera poporului o situaţie de bunăstare – dar care traversează în prezent o perioadă dramatică din cauza conducerii promovată de „sultanul” Chávez.
Sultanul Erdogan, după ce îi va executa pe duşamanii săi, va nuanţa acţiunile dictatoriale, va deveni democrat de faţadă: va renunţa la pedeapsa cu moartea, pentru a continua procesul de aderare la UE etc.
Sultanul Erdogan poate deveni primul dictator, primul STALIN, într-o ţară cu o constituţie democratică. O anomalie extrem de periculoasă pentru Europa.

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Lovitura-de-stat-esuata
Au ratat lovitura de stat și vor plăti cum va decide Erdogan
Perfidul Erdogan a scos în stradă „carne de tun”
Am scris că puciștii au comis o greșeală mare atunci când, provocați fiind, au tras în cetățeni. Puciștii au cerut populației să nu iasă în stradă. Machiavelicul Erdogan le-a cerut turcilor să iasă în stradă. În acest prim război al nervilor a câștigat Erdogan!
Puciștii nu au știut cum să gestioneze situația generată de perfidia lui Erdogan care a scos „carne de tun” în stradă și efectul s-a materalizat în câteva sute de morți din rândul civililor.
Pentru prezent, nu mai contează CINE a început primul să folosească armele de foc. Mulți civili au CĂZUT sub gloanțele militarilor. A fost tot ce a contat în ACELE momente de stres total. De fapt, puciștii au îngropat lovitura de stat în secunda când au RATAT arestarea și asasinarea lui Erdogan.
P.S. La întrebarea “L-a interesat vreodată pe Erdogan să adere la UE?”, eu zic că NU! Iar dacă democraţia nu va fi reinstaurată în următoarele zile în Turcia, rămân fidel ideii că ERDOGAN se îndreapta către eşafod, către glonţ. Într-un viitor apropiat!

face - Lovitura de stat a lui Onan si pizdificarea lui Erdogan sultan - Pagina 2 Erdogan-inconjurat-de-salopete
Erdogan își savurează victoria în mijlocul “salopetelor”
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum