CUM AJUNGE UN EVREU, FOST DETINUT LA AUSCHWITZ ȘI BUCHENWALD, EXTREMIST DE DREAPTA

In jos

fost - CUM AJUNGE UN EVREU, FOST DETINUT LA AUSCHWITZ ȘI BUCHENWALD, EXTREMIST DE DREAPTA Empty CUM AJUNGE UN EVREU, FOST DETINUT LA AUSCHWITZ ȘI BUCHENWALD, EXTREMIST DE DREAPTA

Mesaj Scris de KLEIN_RALU la data de Vin Aug 05, 2016 1:01 am


Pe vremea când pastorul luteran Horst Kasner, copil fiind, nu se gândea încă să părăsească Germania Federală pentru Germania comunistă – cum a făcut-o în 1954 când germanii faceau drumul invers sub gloanțele sovietice -, iar în Europa numărul naziștilor și al extremiștilor de dreapta – rasiști și xenofobi – nu era atât de mare ca azi, Adolf Hitler spunea despre Islam: “Creștinismul este ceva atât de anost – Ne-ar fi fost mult mai bine dacă am fi îmbrățișat Islamul, această religie care recompensează eroismul. Luptătorul ajunge în paradis. Germanii ar fi cucerit lumea cu ea și numai creștinismul este de vină că am fost tinuți departe de asta.”
Un alt părinte al nazismului, Heinrich Himmler, își mărturisea și el în vremurile acelea simpatia pentru Islam: “Nu am nimic împotriva Islamului, pentru că aceasta religie și-a luat sarcina să-i învețe pe oameni, promițându-le paradisul dacă luptă cu curaj și mor pe câmpul de bătălie. Pe scurt, este o religie foarte practică și seducătoare pentru un soldat”.  În același timp, filozoful Hermann von Keisserling observa “Am fost foarte impresionat de relația dintre Nazism și Islam și am certitudinea că această impresie nu a făcut decât să se clarifice și să se întărească odată cu trecerea timpului.” Iar Carl Gustav Jung remarca “Religia lui Hitler – realistă, terestră, promițând maximum de recompense în această viață, dar cu o Walhalla musulmană în care germanii valoroși pot intra pentru a continua să se bucure de plăceri – este cea mai apropiată de islamism. Ca și Islamul ea predică virtutea sabiei.”
Fără să cunoască părerea lui von Keisserling sau a lui Gustav Jung, Marele Muftiu al Ierusalimului – bun prieten cu Hitler – mărturisea în 1943: “Naziștii sunt cei mai buni prieteni ai Islamului.”
Azi, când Angela Merkel – fata pastorului Kasner – a ajuns cancelarul Germaniei și constată cu mândrie că “Islamul face parte din Germania”, în timp ce deschide larg, susținută de marea majoritate a poporului german, frontierele țării sale și porțile Europei în fața invaziei islamice, naziștii nu mai sunt adepții fanatici ai acestei religii războinice și totalitare, numită Islam. Și asta pentru simplul fapt că nu mai sunt. Dar pentru că mereu este nevoie de o amenințare care să îndemne la unitate și să facă cât mai nevinovate și mai puțin vizibile uriașele erori ale conducătorilor, locul vechilor naziști nu a rămas gol. În el au fost așezați, fără voia lor, „islamofobii”, „rasiștii” și „xenofobii”, cei care se împotrivesc uriașului val imigrațional islamic, „extremiștii de dreapta” care cârtesc împotriva societății multiculturale din care cultura gazdă dispare treptat. Pe scurt, locul a fost ocupat de cei etichetați ca “neo-naziști”, sau cum le spune Angela Merkel , de “haitele brune”.
Uimitor, nu?!…Acum, cei ce se declară antinaziști, progresiști și umaniști au ajuns, ca Hitler și Himmler dar din alte motive, iubitori ai Islamului, iar cei care se împotrivesc noii forme de totalitarism, care pune în pericol civilizația europeană, sunt considerați extremiști de dreapta și naziști!
În condițiile acestea, când multora le este peste mână să-și mai exprime public convingerile, o voce curajoasă se face auzită din Ungaria: “Europa se va prăbuși în curând din cauza acestei forme de liberalism care s-a dovedit a fi pueril și sinucigaș. Europa l-a creat pe Hitler și, după Hitler, ea s-a găsit în criză de argumente: porțile sale s-au deschis larg în fața Islamului, nimeni nu mai îndrăznește să vorbească despre rasă sau despre religie, în timp ce Islamul nu pare să știe altceva decât limba urii împotriva altor rase și religii… Europa începe să înțeleagă unde a dus-o politica liberală de imigrație. Ea și-a dat seama că lucrul numit societate multiculturală nu există.”
Nu este vocea “extremistului de dreapta”, a “rasistului” și “xenofobului” Viktor Orban. Este glasul lui Imre Kertesz, marele scriitor ungur, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în 2002, care la vârsta de 15 ani, pentru că era evreu, a fost deportat la Auschwitz și apoi la Buchenwald. Astăzi, grav bolnav, Imre Kertesz și-a adunat forțele, denunțând în cartea sa “Ultimul han” politica imigraționistă sinucigașă a Europei.
Cel care a fost victima totalitarismului nazist scrie azi, încercând să se împotrivească totalitarismului islamic, ce are ca puternic aliat pe progresiștii, umaniștii și antinaziștii europeni “Aș vrea să adaug câteva cuvinte despre politică: aș vorbi despre cum musulmanii invadează Europa, pun stăpânire pe ea, pe scurt, o distrug și cum Europa reacționează în fața acestui liberalism sinucigaș și a acestei democrații prostești…Aceasta se termina întotdeauna la fel: o civilizație atinge un anumit nivel de maturitate și din momentul acela ea nu mai este în măsură să se apere și cade într-un cult de neînțeles al propriilor dușmani.”
Hitler, Himmler și adepții lor nu mai sunt, dar vorbe frumoase despre Islam se fac auzite peste tot. Ele ne asigură că Islamul nu mai este, așa cum a fost, este și va fi mereu, o religie totalitară, expansionistă și esențialmente conflictuală, ci “Religia Păcii”! Așa i-au cântat numele mai toți liderii politici europeni din ultimele decenii, susținuți fiind de corul establishmentului politic și mediatic. Cei mai mulți susțin invazia imigrațională islamică și marea înlocuire a popoarelor europene, în timp ce ne îndeamnă, asemenea lui Hitler, să îmbrățișăm Islamul. În rândurile celor care se opun, a “extremiștilor de dreapta” și “neo-naziștilor”, a intrat acum și evreul ungur Imre Kertesz, cel care, copil fiind, a trecut prin infernul nazist de la Auschwitz și Buchenwald.
 

KLEIN_RALU

Mesaje : 115
Data de înscriere : 10/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum