Întors de la bunici, un copil a dat vina pe Băsescu pentru că nu şi-a făcut tema de vacanţă

In jos

 Întors de la bunici, un copil a dat vina pe Băsescu pentru că nu şi-a făcut tema de vacanţă Empty Întors de la bunici, un copil a dat vina pe Băsescu pentru că nu şi-a făcut tema de vacanţă

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Sept 12, 2016 1:46 am

Atenție cu cine vă lăsați copilul. Bunicii au devenit acum mai periculoși ca niciodată, că stau numai nu cu nasul în Antena 3. Au aflat-o pe pielea lor soții Cremene, al căror copil, după ce a fost în vacanță la bunici, nu doar că nu și-a făcut tema, a și dat vina pe Băsescu pentru asta. 
 Întors de la bunici, un copil a dat vina pe Băsescu pentru că nu şi-a făcut tema de vacanţă Gadea-badea-copil
„Cum vreți să-mi fac temele de vacanță în acest stat polițienesc, unde justiția băsistă și procurorii lui Kovesi intră la oameni în casă și le distrug viețile. Când deasupra mea plutește, tot timpul, spectrul unei arestări abuzive și, apoi, la mâna unui judecător corupt băsist, să ajung la pușcărie ani grei, exat ca domnul profesor Dan Voiculescu”, a declarat tânărul Bogdan Cremene, când învățătoarea l-a întrebat dacă și-a făcut tema de vacanță. 
Părinții sunt disperați și nu mai știu ce să facă. „Și eu am crescut cu bunicii, dar pe vemea mea, cel mai rău lucru pe care-l făceau era că ne dădeau prea multe dulciuri. Acum, după ce l-au lăsat cu Antena 3, nu mai știu ce să mă fac cu el, nici curat în cameră nu-și mai face, pentru că nu răspune «regimului fascisto-băsist ce s-a impus în casa asta»”, s-a plâns mama copilului. 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5703
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum