Sfaturi pentru felaţii de succes

In jos

pentru - Sfaturi pentru felaţii de succes Empty Sfaturi pentru felaţii de succes

Mesaj Scris de MIKUTZA CE KURAI la data de Lun Iun 08, 2015 3:17 am

Pentru că Roxana Chirilă m-a inspirat profund cu articolul ei cu sfaturile pentru relaţii de succes, m-am gândit să fac şi eu un articolaş inspirat nu din cărţi, ci din realitate, despre reuşita în viaţă a “femeilor de succes” din România.

Dacă aş face un top al femeilor de elită din societatea noastră, dar şi al bărbaţilor – din păcate, vom descoperii că realitatea din teren, spune cu totul altceva decât cartea citită de Roxana, anume că numitorul comun, ingredientul secret al succesului este felaţia. Pe înţelesul tuturor, muia.

pentru - Sfaturi pentru felaţii de succes Fuck-YOU
Chiar cele două denumiri întrebuinţate pentru aceeaşi acţiune, indică un gen de dublă valenţă a actului sexual oral.

Felaţia se foloseşte cu precădere când o sugi, iar muia, când o dai la supt. Culmea este că oricare din această dublă conotaţie activă sau pasivă a actului duce către succes.

Muia/felaţia nu trebuie înţeleasă în acest context neapărat ca actul fizic, fiziologic sexual. Termenul transgresează în zona de adaptare şi interacţiune socială, în care ordinea valorilor nu cunoaşte decât două poziţii: în genunchi, primind, sau în picioare, dând.

Dacă îţi permiţi să dai muie, înseamnă că eşti centaur în domeniul tău şi ai coaiele sau spatele necesare pentru asta, de unde şi succes.

Dacă eşti pus pe avansat prin făcut felaţii celor care te pot propulsa mai sus pe scara socială, atunci eşti evident pe calea cea bună, căci vei fi răsplătit pentru obedienţa ta.

Exemple celebre şi recente există destule, dacă amintim doar de cazul Elenei Udrea, unde muia a fost luată atât la propriu cât şi la figurat.

A existat câte o Elenă fatidică în fiecare epocă – de la Elena din Troia cântată de Homer trecând prin Elena Lupescu a lui Carol a II-lea şi apoi ajungând la Elena Ceauşescu, însă în cazul Elenei contemporane, s-a trecut de la muia prezidenţială cu aere de Cotroceni – la muia penală, cu iz de beci domnesc.

pentru - Sfaturi pentru felaţii de succes Images?q=tbn:ANd9GcQyLv7TlxBi37yEhhSZ5ztiWwA8Z9ZIS_Ex2-IjJ-E38UCwi5L0
Muia este folositoare nu doar în politică, ci şi în relaţiile de dragoste. O felaţie profesionistă le-a propulsat pe multe amatoare în poziţie fruntaşă, cu lăsarea în urmă a concurenţei, căci în ziua de azi nevestele îşi câştigă bărbaţii nu cu bucătăreala (că oricine poate fi un masterchef la cantina din Carrefour), ci cu sex de calitate.

Evident, se vor găsi unii care mă vor condamna pentru cantitatea de muie pe cm pătrat din articolul acesta, dar hei, şi Freud a fost acuzat că a sexualizat întregul domeniu al psihologiei, şi uite unde a ajuns, că a dat muie tuturor criticilor din vremea sa.

În condiţiile astea, mă gândesc să mă reprofilez şi să deschid nişte cursuri de felaţio mentis, că poate se vând mai bine decât consultanţa juridică.

Şi că tot am pornit de la Roxana, un mic sfat ca de la… un bărbat către o femeie: cum dreaq să începi articolul cu fraza Citesc acum o carte de sfaturi despre…” ?! Dacă spui cititorilor că le povesteşti sfaturi dintr-o carte, ai pierdut deja 90% din cititori, recte ăia din categoria care vor sfaturi din viaţa şi experienţa ta, ca să te vadă cum gândeşti şi ce ai înţeles de la viaţă.

MIKUTZA CE KURAI
MIKUTZA CE KURAI

Mesaje : 285
Data de înscriere : 17/03/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum