“STATUL PALESTINIAN” SAU FALSIFICAREA ISTORIEI

In jos

“STATUL PALESTINIAN” SAU FALSIFICAREA ISTORIEI

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Ian 02, 2017 11:15 am

Dupa ce a vizitat Pamantul lui Israel in 1867, tanarul reporter american, Mark Twain, l-a descris astfel: “O regiune dezolanta a carui sol este suficient de bogat, dar lasat in seama buruienilor si a maracinilor – o intindere mohorata si tacuta. Tristetea acestei pustietati este atat de mare, incat nici imaginatia cea mai bogata nu ar putea inzestra peisajul cu viata si miscare. Nu am vazut o singura fiinta umana pe tot traseul nostru. Cu greu, ici colo, am dat peste un copac. Chiar si maslinul sau cactusul, ultimii prieteni ai pamanturilor sarace, par sa fi fugit din aceasta tara…Secolele de ocupatie straina au facut din Pamantul lui Israel (Palestina) un pamant slab populat, neglijat si putin cultivat, presarat cu coline roase de nisipurile deserturilor ostile, si mlastini unde vietuieste malaria. Sistemul sau secular de irigatii a fost distrus, iar padurile au disparut. Catre 1870, 70000 de imigranti evrei au venit aici in timpul primei alyah, dar numai jumatate dintre ei au putut indura conditiile extrem de dure pe care le-au intalnit aici, si au ramas. Majoritatea dintre ei s-a indreptat catre Jaffa, Haifa si noile mahalale ale Ierusalimului. Numai o minoritate, cuprinzand membri miscarii Bilou – simbolul primei alyah – a fondat colonii, dedicandu-se agriculturii.”
“Statul Palestinian”, pe pamanturile caruia, se spune azi, “poporul palestinian” traieste de trei milenii (!), nu exista nici in 1884, cand celebrul dictionar Larrousse scria: “Palestina, regiune neautonoma a Turciei, locuita altadata de israeliti, desemnata adesea sub numele de Pamantul Sfant.”
Nici in 1925, dictionarul Larrousse nu spunea nimic despre “milenarul” popor palestinian, pentru ca: “Palestine, contree de la Sirie, entre la Phenicie au N., la mer Morte au S., la  Méditerranée a l’O, et le desert de Syrie a L’E, arrosee par le Jourdain. C’est une bande de terre etroite, resserre entre la mer et le Liban, et parcourue par le Jourdain, qui s’y jette dans la mer Morte. Elle este appelee aussi, dans l’Ecriture sainte, Terre de Chanaan, Terre Promise et Judee. C’est aujourd’hui un Etat juif sous le mandate de l’Angleterre; 770 000 h. cap. Jerusalem.”
Adica, pe romaneste: “Ea este numita in Biblie, Pamantul lui Canaan, Pamantul Promis si Iudeea. Este azi un Stat evreu, sub mandat britanic; 770 000 locuitori, capitala Ierusalim.”
Iar la 1939, care, desi era la un an dupa Kristallnacht, nu era inca 2016, cand evreii sunt condamnati de ONU ca-si colonizeaza propria tara, in dictionarul Larrousse din anul acela, drapelul Palestinei avea pe el steaua in 5 colturi a lui David.
Cati stiu azi ca pe 29 noiembrie 1947, arabii din Palestina au respins recomandarea “Comitetului Special al ONU asupra Palestinei” de a accepta crearea unui stat arab independent (ONU nu a folosit termenul de “Stat palestinian”, pentru ca poporul palestinian nu fusese inventat inca de catre propaganda KGB; asta s-a intamplat deabia in anii ‘60) si a unui Stat evreu independent, pe un teritoriu aflat la vest de Iordan si administrat de catre Marea Britanie? 33 de tari au votat atunci pentru aceasta rezolutie (in frunte cu URSS), 10 s-au abtinut ( in frunte cu Marea Britanie si China) si 13 au fost contra ei ( Afganistan, Cuba, Egipt, Grecia, India, Iran, Irak, Liban, Pakistan, Arabia Saudita, Siria Turcia si Yemen). Asadar, natiunile arabe au respins in 1947 rezolutia care aproba infiintarea unui Stat arab, langa cel evreu, preferand sa atace Statul evreu nou infiintat, cum au mai facut-o de cateva ori dupa aceea.
Pe 16 mai 1948, ziarul belgian “Le Soir” scria pe prima pagina: “Dupa proclamarea statului Israel, trupele arabe invadeaza Palestina. Fortele arabe au atacat sambata, pe pamant si din aer, noul Stat evreu al Palestinei si l-au invadat din nord si din sud…Evreii au cerut ONU restituirea pamanturilor furate: Iudeea si Samaria.”
Arabii s-au dovedit insa vizionari: dupa 70 de ani, evreii sunt considerati vinovati, iar peste refuzul, atacurile si furturile lor s-a asternut uitarea si tacerea complice a viitorimii.
Azi, multora li s-ar parea cu siguranta curios, dar cati stiu asta, ca in toti anii in care Egiptul a controlat Gaza, iar Iordania a stapanit Ierusalimul de Est si Iudeo-Samaria (pe care a botezat-o Cisiordania), nicio natiune araba nu a venit cu ideea sa creeze un stat arab in Palestina, cu atat mai putin un Stat palestinian, si niciunul dintre cei care isi zic astazi “palestinieni” nu l-au reclamat, asta desi aveau tot: si capitala pe care o reclama azi, si pamantul pe care, tot azi, il vor cu atata indarjire!
Si nu s-au agitat sa ofere o casa “poporului palestinian”, pentru ca stiau ce stia si Golda Meir in 1969, cand acesta a declarat intr-un interviu acordat ziarului Sunday Times: “Nu au existat niciodata palestinieni. Cand a existat vreodata un popor palestinian independent si un stat palestinian? A fost fie sudul Siriei, inaintea primului razboi mondial, fie, in sfarsit, regiunea Palestinei care includea Iordania.”
Peste 8 ani, in 1977, Zahir Mushein, purtatorul de cuvant si membru marcant al Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei (OLP), recunostea ca Golda Meir spusese adevarul, atunci cand marturisea ziarului olandez De Trouw: “Poporul palestinian nu exista. Crearea unui Stat palestinian nu este decat un mijloc de a continua lupta impotriva Statului Israel, cu scopul de a crea unitatea araba. In realitate, astazi nu exista nicio diferenta intre iordanieni, palestinieni, sirieni si libanezi. Numai din considerente politice si tactice noi vorbim astazi de existenta unui popor palestinian si asta pentru ca interesele arabe cer ca noi sa stabilim existenta unui popor palestinian distinct, cu scopul de a-l opune sionismului. Din ratiuni tactice, Iordania, care este un stat suveran, cu frontiere bine definite, nu poate revendica Haifa si Jaffa, in timp ce, in calitate de palestinian, eu pot fara nicio grija sa reclam Haifa, Jaffa, Beersheba si Ierusalim. Cu toate acestea, odata ce ne vom obtine drepturile asupra Palestinei, nu vom astepta niciun minut pentru a uni Palestina cu Iordania.”
Reputata scriitoare  Bat Ye’Or – specialistă în minoritătile religioase și în lumea islamică – declara intr-un interviu acordat site-ului Riposte Laique, in septembrie 2015: “Palestinizarea Europei se articulează primului pol citat mai sus și posedă o dublă funcțiune: politică și teologică. Prima se ambiționează să înlocuiască Israelul cu Palestina musulmană prin negarea istoriei evreiești și ștergerea acesteia prin islamizarea topografiei sale. Aspectul teologic are ca scop să islamizeze rădăcinile evreiești ale creștinismului, înlocuindu-l pe Isus – evreu din Iudeea – cu un Isus musulman, din Coran, pe care Bisericile ce au îngenuncheat în fața islamului pretind prin anacronism că ar fi Palestinian, cu toate că acest cuvânt nici nu exista în vremea lui Isus și nu apare nicăieri în Coran.
La cateva luni dupa interviul ei, eruditul savant egiptean Youssef Ziedan – directorul Centrului de Manuscrise al Muzeului Bibliotecii din Alexandria a provocat un scandal urias in Egipt prin declaratiile facute la mai multe televiziuni egiptene. Printre altele el a declarat: “Cand islamul a fost fondat in secolul VII, Ierusalimul era déjà un oras sfant pentru evrei, atunci cand moscheea lui Omar nu era nici macar construita; ea a fost construita la 74 de ani dupa moartea lui Mahomed. Motivul pentru care ea a fost construita este ca Omar, constructorul ei, a vrut sa submineze importanta pe care o avea Mecca in Islam …Ierusalimul nu a fost niciodata cunoscut ca Al-Qods – Orasul Sanctuarului – in timpurile lui Mahomed. Musulmanii au dus in mod deliberat si fals o lupta politica contra Israelului uitilizand acest simbol, dar aspectul religios al conflictului este un non sens. Singura ratiune pentru care musulmanii insista asupra caracterului sacru al Ierusalimului, este pur si simplu politica.”
Dupa un an, in 2016, falsificand grav istoria omenirii, tot cu scopul nedeclarat “de a crea unitatea araba”, ca si OLP, UNESCO a votat o rezolutie care neaga legaturile milenare intre evrei si Ierusalim! Astfel, locurile sfinte ale Ierusalimului si ale poporului evreu (Zidul Plangerii si Muntele Templului), mentionate de 669 de ori in Biblie, au fost islamizate si trecute in patrimoniul religios si cultural al Islamului! Exact ca si cum UNESCO ar fi hotarat printr-o rezolutie, ca Notre Dame apartine patrimoniului saudit, sau Madridul este capitala Afganistanului! Si tot in 2016, in luna decembrie, Consiliul de Securitate al ONU a hotarat, tot printr-o rezolutie, sa interzica Israelului sa construiasca locuinte in Ierusalimul de Est!
Israelul nu mai este o “intindere mohorata si tacuta lasata prada buruienilor si maracinilor” in sute de ani de stapanire otomana, ci una dintre tarile cele mai bogate si puternice ale lumii, dupa doar 7 decenii de cand poporul evreu s-a intors la matca. Prin urmare, Internationala islamo socialista (ONU, UNESCO, UE, Liga Araba, Obama) nu se mai multumeste sa fluture inventia propagandistica a KGB-ului, ci chiar face demersuri sa construiasca un “stat palestinian”, in locul Israelului. Care, dupa cum spunea John Kerry, nu mai poate poate fi evreu, ci democrat. Istoria au reusit sa o falsifice, viitorul va decide daca, dupa Trump, vor reusi sa “democratizeze” si  Israelul, inlocuindu-l cu o Palestina musulmana.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5337
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum