A PLECAT CEL CARE O PROTEJA PE MAMA TUTUROR ORGANIZATIILOR TERORISTE ISLAMISTE

In jos

CARE - A PLECAT CEL CARE O PROTEJA PE MAMA TUTUROR ORGANIZATIILOR TERORISTE ISLAMISTE Empty A PLECAT CEL CARE O PROTEJA PE MAMA TUTUROR ORGANIZATIILOR TERORISTE ISLAMISTE

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Ian 24, 2017 6:39 am


Deviza Fratiei Musulmane (organizatie islamist wahhabita): “Allah este adevarul nostru suprem, Profetul este conducatorul nostru, Coranul este legea noastra, Jihadul este drumul nostru și Martiriul, marea noastra speranta.“
Obama a plecat pe 20 ianuarie. Pe 23 ianuarie, cand noul sef al CIA, Mike Pompeo, a fost validat, a plecat oficial si John Brennan. (Convertitul la Islam – inca din vremea cand era seful antenei CIA de la Ryad – John Brennan). Tristete mare in randurile Fratiei Musulmane din Statele Unite, si nu numai de acolo. Yousuf al-Qaradawi, liderul spiritual al Fratiei, spunea in ianuarie 2009: “De-a lungul istoriei, Allah s-a impus asupra poporului evreu, pedepsindu-l pentru depravarea lui. Ultima pedeapsa a fost executata de Hitler. Prin tot ce le-a facut – chiar daca ei au cam exagerat pe aceasta tema – el a reusit sa-i puna la locul lor.”
Si la o luna dupa ce Al-Qaradawi l-a laudat pe Hitler, Obama a depus juramantul, “in fata celei mai mare audiente inregistrate vreodata”, dupa care a numit-o consilier personal pe probleme religioase, pe una de o religie cu el, pe Dalia Moghahed – prima femeie cu hijab de la Casa Alba. Care, la randul ei, a laudat Sharia si pe Al-Qaradawi – cel care ii fusese tatalui ei, tovaras de lupta in Fratia Musulmana egipteana.
Da, Obama si John Brennan au plecat! Da, cei care au decis ca Islamismul nu are nimic de-a face cu Islamul, nu mai sunt in posturi! Cei care sustineau ca intre un ou si galbenusul lui nu exista nicio legatura, au fost inlocuiti de niste incorecti politic care sustin exact contrariul!
Dar cat bine au facut cauzei cat timp au stat in posturi! Cand, oamenii Fratiei Musulmane din America i-au cerut lui Obama sa instaureze un “embargo” sau o “intrerupere” a diseminarii “informatiilor sau materialelor care se refera la terorismul islamic”, acesta s-a executat si, la ordinul lui, cuvintele “terorism” si “islam” nu au mai fost folosite in aceeasi propozitie, iar termenul “terorism islamic” a disparut din toate documentele CIA si FBI. Dar, mai inainte, John Brennan, i-a asigurat pe coreligionarii sai ca documentele sau persoanele considerate de Fratia Musulmana “partinitoare, false, sau extrem de ofensatoare vor fi inlaturate.” Si s-a tinut de cuvant!
Glenn Beck scrie despre perioada de glorie a Fratiei, cand oamenii ei faceau si desfaceau la Casa Alba: “Este doar o mostra din politica administratiei de la Casa Alba de a se abate din drum pentru a face pe plac Fratiei, chiar trimitand oficiali importanti, cum ar fi directorul FBI, la intalniri cu liderii organizatiei, in ciuda obiectiilor Congresului. Campania Fratiei Musulmane de a-i intimida si a-i reduce la tacere pe oficialii de la Washington care mai fac legatura intre islam si terorism functioneaza perfect. Raportul Comisiei de investigare a atentatelor de la 11 septembrie a folosit cuvantul jihad de 126 de ori, musulman de 145 de ori si islam de 322 de ori. Un deceniu mai tarziu aceste cuvinte au fost practice interzise in documentele oficiale al Guvernului Statelor Unite ale Americii. Counterterrorism Analytical Lexicon si National Intelligence Strategy din 2009, documentele redactate de FBI, nu mentioneaza deloc termenii jihad, musulman sau islam! In locul acestora, se refera la “extremismul violent” in general.”
In 2016, dupa ce ca Obama nu l-a pus sa se descalte la intrarea in Casa Alba, Francois Hollande s-a pomenit, iar, ca vorbeste gura fara el: “Terorismul islamist se afla la radacinile terorismului.”. S-a trezit, bineinteles, cenzurat, vorbele lui disparand din traducerea discursului! Adica, musulmanul moderat din Biroul Oval l-a inteles ca a venit traumatizat de pe frontul din Paris (unde “extremismul violent” facuse ravagii), asa cum s-au intors unii, saracii, de pe cel din Irak, si Hollande – care ar fi trebuit sa stie ca, asa cum nu ai voie sa vorbesti de funie in casa spanzuratului, nu poti vorbi nici de “terorismul islamist” in cea a imamului – scuipa pe covorasul de rugaciune! Nu se face asta!
Dar, cu toate ca i-a astupat gura, Hollande il regreta pe Obama, desi acum ar putea vorbi nestanjenit la Casa Alba despre “terorismul islamic” (Dar cine il mai invita?) Pentru ca Trump, care numai despre asta vorbeste, il va invita in locul lui pe prietenul sau, si inamicul lui Obama si al Fratiei Musulmane, generalul Al –Sissi, presedintele Egiptului!
Zilele cand Fratia Musulmana influenta politica Statelor Unite au luat sfarsit pe 20 ianuarie, iar Fratia – in loc sa o aiba la Casa Alba pe Huma Abedin, mana dreapta a lui Hillary Clinton, pe Huma cea a carei parinti sunt membri marcanti ai Fratiei Musulmane pakistaneze – s-a trezit cu Trump, cel care vrea sa o treaca acolo unde ii este locul, pe lista organizatiilor teroriste! Asa ca, proiectul de lege inaintat in 2015 de Ted Cruz (care prevede declararea Fratiei Musulmane drept organizatie terorista) va fi scos acum din sertarul Comisiei pentru Relatii Externe a Senatului, scuturat de praf si aprobat. Iar Theresa May poate va face ceea ce a vrut sa faca Cameron acum doi ani si n-a facut… din cauza de Obama.
Da, pentru ca Obama a plecat pe 20 ianuarie, John Brennan la 3 zile dupa el, iar Hillary Clinton, prietena lui Mohamed Morsi, nu a fost aleasa, America va putea acum sa faca ceea ce Arabia Saudita, Egipt, Siria, Bahrein, Emiratele Arabe Unite si Rusia au facut mai de mult: sa considere Fratia Musulmana drept ceea ce Mahmoud Abbas i-a spus lui Obama ca este: “mama tuturor organizatiilor teroriste islamiste”.
Sursa: „Islamism. Planul secret de creare a califatului” – Glenn Beck. Editura Corint
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum