Mafia evreiască și costumașele populare ale bengoșilor

In jos

Mafia evreiască și costumașele populare ale bengoșilor  Empty Mafia evreiască și costumașele populare ale bengoșilor

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Mai 22, 2017 9:43 pm

Mafia evreiască și costumașele populare ale bengoșilor aurelianului Truică, plus Dragnea, Firea & Comp... (bengos înseamnă drăcesc, în limbaj popular, tradițional)
.
Benga e dracu – ce se suie și pe sfânta cruce, călărește tot, vine și la nuntă, deși este cel care dezbină tot. Nunta, căsătoria tradițională pentru care se militează astăzi ipocrit, între un bărbat și o femeie, de către unii pseudo creștini, se presupune a fi un moment aparte, încărcat de semnificație. De ce ai aduce la acest moment, o curvă a Mafiei evreiești și rusești, să spurce sfânta taină a nunții?
Bună întrebare...
ca să înțelegem așa ceva trebuie să ne întoarcem la șefii spurcatului, cei care au pus la cale una dintre cele mai perverse și jegoase campanii de maculare a simbolurilor românești, la care s-au asociat figuranți abjecți, înțoliți cu inocente costumașe populare vintage. De ce, dacă ai cât de cât o umbră de respirație românească în tine, te asociezi cu lepre din aria KGB - Dughin, Ghiță - SRI - Măgureanu - KGB, Mossad - Truică, Dragnea - KGB plus Mossad?... sincer nu știu și nu pricep cum s-a ajuns la așa ceva, situația însă e reală și totul se întâmplă chiar acum, altfel nu scriam despre asta.
.
” Campania agresivă și creativă, cu costumașe tradiționale românești la mișto, condusă de specialiștii israelieni în strategie electorală Moshe Klughaft și Şefi Shaked au ajutat partidul social-democrat din România, PSD, să obțină o victorie categorică în alegeri, 18 la sută din pulimea cretină i-a votat”, scrie The Jerusalem Post.
În imagine, alături de Firea, ce se pregătește să candideze (și) la președinție, cu aceeași echipă israeliană, îl avem pe Moshe Klughaft, cunoscut pentru succesul său ca strateg - Șef al partidului Bayit Yehudi (Căminul Evreiesc, partid al evreilor ultraortodocși, adică ăia de bat cu pietre pseudo-evreii ca Tismăneanu și Florian) - precizează The Jerusalem Post, ziaru meu preferat.
În ceea ce-l privește pe Şefi Shaked, parteneru strategului din poză cu Firea, românca verde, genuine, de Moldova, sugătoarea lui Isărescu, ditai generalu DIE/SIE/KGB, aspirat la greu, el a lucrat la campaniile premierului Benjamin Netanyahu și ale președintelui partidului Shas (partid religios ultraortodox).
Pentru a îmbunătăți imaginea jegoasă a PSD, Klughaft și Shaked au folosit mesaje și teme imagologice care în mod tradițional vin din zona de dreapta, teme ce țin de naționalism, patriotism, credință, suveranitate etc, evident absolut totul fiind pe dos, pentru ei.
Campania israeliană a schimbat imaginea partidului lui Ion Ilici Iliescu, agent moscovit de un antiromânism feroce, în cea a unei formațiuni reprezentând o alternativă mai proaspătă, patriotică, cu pamperși plini de căcat moscovit, dar cu costumașe tradiționale și bentițe tricolore.
Miza pentru Israel este transparentă, cel mai important aliat strategic al Rusiei lui Putin este Israelul. Georgienii au aflat pe pielea lor, în august 2008, ce înseamnă asta când dronele lor, comandate la Elbit - companie israeliană, au căzut la pământ, în timp ce dronele rusești, tot de la Elbit, funcționau bine mersi, că era telecomanda în mâinile care trebuie. Cine i-a pus pe georgieni să-și pună ministru al Apărării cetățean israelian? …
.
Israelul nu doar în amărâta aia de țărișoară caucaziană avea pioni cheie. 
La noi, mega strategul PSD era în bune relații (și) cu former Israeli President Shimon Peres, după cum se vede din imagine - pesediștii au primit ajutor de la cel mai înalt nivel, desigur, ca să fie bine românilor, cum altfel? ... Prosteala cu cămeşile populare, bentițele tricolore și straiele tradiționale a prins și prinde în continuare, mama proștilor” naționaliști” este mereu gravidă...
Schema este veche, pesediștii semnalizează dreapta și o iau la stânga, asta-i vrăjeala lor de doi lei, promovată prin grupuscule de tineri” inocenți” și ingenuui, ”patrioți” din tată în fiu, dar mai ales din mamă în fiu, că așa se transmite parazitoza infecțioasă pesedistă.
.
Aghiotantul lui Adriana Năstase, Remus Truică, totodată pionul de bază al mogulului Benny Steinmetz în România știe mai bine decât oricine ce înseamnă amorul bengos cu israelienii, Mafia evreiască anchetată de Laura Codruța Kovesi, devenita țintă a mossădeilor de la Black Cube.
Conform referatului procurorilor DNA, mega miliardarul israelian Benjamin Steinmetz ce controlează compania Beny Steinmetz Group (BSG), având o avere estimată de Forbes la 3,6 miliarde de dolari, băgat major la Roșia Montană, chestie care a generat proteste de stradă ale neamuniților-cu-imbecilii lui Claudiu Crăciun de la PSD, desigur, și consultanții Tal Silberstein și Shimon Sheves, acesta din urmă fost Șef de cabinet al fostului premier israelian Yizhak Rabi sunt pe mână, în România, din anul 2000, cu Remus Truică, găozu lui Adrian Năstase, crescut de Bittner, Petrache, Cocoș - șeful lui Ponta.
Găozu e tare, are Ferrari 599 GTB (330.000 de euro), Mercedes S500 (100.000 de euro), Mercedes SLR (500.000 de euro), Range Rover Supercharged (100.000 de euro) şi un Aston Martin (150.000 de euro).
Plus multe altele, are mai ales multe, multe costumașe populare, cruciulițe de la o mânăstire de partid, și bentițe tricolore, pentru papagalii d-aureliți, aerisiți mintal.
Remus Truică şi Dan Andronic au folosit Evenimentul Zilei al lui Niro și Udrea, din arcul Clanurilor țigănești-Secu, cu scopul de a influența decizia de a se retroceda ilegal Pădurea Băneasa, probează procurorii DNA, dar să nu-l uităm pe șobolanu rozaliu, Hrebenciuc, unul dintre cei mai prolifici și mai vechi agenți KGB din România.
Ciordeala, minoră, pentru care s-au activat procurorii DNA se referă la un prejudiciul de doar 136 milioane de euro, iar în combinațiune apare și Marius Marcovici, fostul consilier lui Călin Popescu Tăriceanu, amploiatul lui Rudaș Erno, șeful agenturii Budapestei în România. Marcovici era front-găoz la compania Reciplia, axată pe așa zisele ”domenii regale”, bizniz ce țintea de fapt mătrășirea a 4 miliarde de euroi, un mizilic.
Povestea Reciplia, imediat.
Rețeaua Truică are tangență și cu Buzăianu, de la Energy Holding, recte Dan Ioan Popescu, adică Secu-KGB, plus avocatul firmei lui Truică, fost la Secu, George Mușat, reprofilat pe activități social-pseudoculturale, gen GDS, prin nevastă, plus alt avocat de renume, partener al unei alte firme de renume, Casa de Avocatură „Țucă, Zbârcea şi Asociaţii”, Robert Roșu, avocat al lui însuși Băse, cumătrul” princiarului” Poulică, și la Rețea mai este conectat și Tăriceanu, amploaiatul AVO, via Rudaș Erno, fostul șef al rezidenței maghiare în România, se mai adaugă și Vladimir Cohen, preferatul lui Petre Neulander, și partener cu ginerele lui Măgureanu, Ion Biriș, tot de la SRI, plus cadre nenumărate din coruptul SIE, SRI, rusnaci, mosădei mai mari sau mai mici, după remunerație, Cristi Burci, de la Secu, aripa KGB, Tal Silberstein și Arthur Finkelstein, foşti consilieri israelieni ai lui Călin Popescu Tăriceanu, dar și ai PSD, (Tal Silberstein fiind strategul politic al lui Băsescu, a făcut lobby asiduu pe lângă Băse în proiectul Roşia Montană și tot el a cumpărat drepturile litigioase ale lui Poulică Lambrino, zis şi Prinţul Paul, administrate de mafia evreiească via „Țucă, Zbârcea şi Asociaţii”).
Remus Truică, aghiotantul fostului premier Adrian Năstase nu a fost decât un paravan al societății Reciplia ce este deţinută de un offshore, Reciplia LTD, în spatele căruia stă Tahal Group, condus inițial de Amnon Lipkin-Shahak, fostul Șef de Stat Major al Israel Defense Forces și apoi fost ministru al Transporturilor și Turismului, decedat în 2012.
Tahal Group avea în portofoliu şi firma Globe Trade Center, ce deţinea clădirea America House, unde au sediul atât firma Reciplia SRL, cea care a achiziţionat drepturile litigioase de la așa zisul prinţul Paul al lui Băse, dar şi Casa de Avocatură „Țucă, Zbârcea şi Asociaţii” și tot în această clădire avea sediul şi firma lui Truică, pe care o administra Marcovici, amploaiatul lui Tăriceanu, TRG Agent de Asigurare.
Grupul Tahal este deţinut de Kardan, un holding israelian de investiţii în toată lumea, controlat tot de cadre militare. Grupul Kardan este acum beneficiarul proprietăților jefuite românilor de către tartorul fostelor întreprinderi de stat spoliate – Sorin Beraru Shmuel, cadru militar israelian.
Acestuia i-au fost plasate prin bunăvoința lui Ion Iliescu, patronul total al PSD, și via FPS-ul controlat de Emil Dima, Întreprinderea Filatura Românească de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spații comerciale în București), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea) – zeci de întreprinderi au fost cumpărate pe nimic de la FPS (actualul AVAS) și apoi închise, utilajele au fost date pe mâna țiganilor, la fier vechi, spațiile golite au fost închiriate, s-au ridicat Mall-uri și complexe imobiliare. 
Uriașul patrimoniu imobiliar al fugarului Beraru este controlat printr-o încrengătura de firme off-shore. Beraru s-a sustras” justiției” românești fugind în Israel, ca toată lumea bună. O parte din avere (suveica Heratico – Curacao-Amsterdam) a fost afiliată discret, de Kardan.
Ion Iliescu „cel sărac şi cinstit” a fost artizanul din umbră al întregului Jaf Naţional – el dirijându-i personal atât pe Emil Dima cât şi pe Ovidiu Mușetescu, un alt pion al „privatizării” mai târziu, în al treilea mandat.
Prin Legea privatizării scoasă de Parlamentul lui Ilici şi Brucan s-a înfiinţat Fondul Proprietăţii de Stat, ca singura instituţie împuternicită să privatizeze activele statului – fabrici, uzine, nave, repere majore industriale.
Imediat după alegeri, celebrul şef al Fondului Proprietăţii de Stat, pus de Ion Iliescu personal, Emil Dima, senator FSN de Dâmboviţa, s-a apucat în baza unei legi impuse de cadrul KGB Silviu Brucan, în 1991, să distrugă rapid întregul patrimoniu naţional. Ulterior, Emil Dima, după ce a intrat în Top 300 al bogătanilor de stat şi de Partid, a ajuns preşedinte al filialei PDSR Ilfov. Este, desigur, și el, multimiliardar.
Fondul Proprietatea, condus de Emil Dima, a făcut bucăţi peste 6.000 de întreprinderi ce au fost date pe mâinile unor grupuri ce aparțineau Rețelei – o listă de vreo 300, absolut toţi, în legătură directă cu Securitatea și serviciile rusești și evreiești.
Patrimoniul activelor se afla doar în pumnul lui Emil Dima iar împărţeala o aproba exclusiv Ion Iliescu, căruia Dima i se prezentă la Cotroceni cu lista întreprinderilor ce urmau a fi distruse.
Ilici nu semna nimic, nu scria nimic, nu vorbea mai nimic, ci doar dădea din cap aprobator la anumite nume alese după criterii doar de el ştiute, sau mormăia în barbă ceva neinteligibil când nu-i convenea ceva. Metode specifice manualului KGB după care a fost instruit din tinerețe. El personal n-a lăsat nicio urmă scrisă, în acte, din care să rezulte contribuţia sa directă la nimicirea patrimoniului naţional.
Ilici – punctul de legătură dintre mafia ruso-evreiească și cea țigănească, a fost păpușarul tuturor combinațiilor antiromânești. 
„Bunelul, Vasâli Ivanovici, era bolşevic, fost puşcăriaş, evreu fugit din Rusia... Am convieţuit cu ţiganii, de care nu mă deosebeam deloc, în Olteniţa. Petreceam mult timp prin casele lor, mai ales că arătam cam la fel ca puradeii lor.” (fragment din autobiografia lui Ion Iliescu, www.historia.ro%2Fexclusiv_web%2Fportret%2Farticol%2Ftraseul-lui-ion-iliescu-copilul-neiubit-mahalaua-lautarilor-oltenita) - Măricică Serediuc, mama lui Ilici, era țigancă de origine bulgară din neam de căldărari.
Gașca asta de căldărari, poponari, ovreiași, masonei, securiști – cu toții cu ură mare pe trecutul României, erau/sunt ff interesați de activul imobiliar al...Casei Regale.
Grupul Kardan este doar unul dintre gupurile mari evreiești care a beneficiat de pe urma Jafului pus la punct de Iliescu cu Roman și Năstase.
Companii din grupul Kardan sunt conduse de foştii consilieri ai lui Tăriceanu, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein, aceștia fiind şi asociaţi cu Truică în mai multe companii. Povestea cu detalii a apărut în ZiuaNews, în 2012, dar pagina nu mai există nici măcar în arhiva print.
Suma pentru care așa zisul prințișor Paul şi-a cesionat toate drepturile – respectiv o parte din averea așa zisei Casei Regale – către domnișorii evrei era de patru milioane de euro dar valoarea reală a bunurilor înstrăinate de acesta este de peste patru miliarde de euro.
Bună afacere.
Mai sunt alte sute de mii de hectare de munți și păduri și terenuri și zeci de mii de imobile retrocedate deja la mișto ba grofilor maghiari, via UDMR-ul fondat (tot) de Iliescu, ba unor deținători de drepturi litigioase la mișto din Israel, via Clanul Infracțional PSD – cu Tartorii Hrebenciuc și Ilici la vârf, la care s-a adăugat Clanul lui Băse, Udrea, Cocoș, Niro, cu securiști de top la mijloc, de la Noul SRI, dar și de la Vechiul SRI, al lui Măgureanu și de la vetusta Securitate, cu Iulian Vlad – de la și mai vechiul KGB.
Cum s-a ajuns răhățelul pârlit de Truică, lansat în bizniz cu un chioșc cu mezeluri, falimentar și ăla și apoi cu o cămăruță cu calculatoare cu jocuri și internet? Prin nevastă-sa ce avea o relație strânsă cu Emil Nell Cobar, fiul unui grafician din vremea comunistă, Nell Cobar, coleg de activitate cu Jules Perahim, de la NKVD, respectiv URSS, ambii evrei bolșevici la bază și cu ceva talente artistice. Și nu numai artistice, ca dovadă progenitura.
Emil Nell Cobar era combinat cu un alt evreu, ce-i plătea un fel de rentă lui Năstase de mic, până să ajungă premier, Alexandru Bittner pe numele său, unul dintre prădătorii din aripa PSD. Bittner l-a introdus la Năstase pe Truică pe post de curea de transmisie de încredere, iar acesta percepea și căra șpăgile, sacii cu bani, literalmente saci cu bani nu la figurat.
.
Spre aprofundare, reiau aici și alte câteva date publicate (tot) de mine în premieră, despre intersecția PSD, Ponta – Dragnea cu” băieții” din Orientu Mijlociu:
Kovesi, ținta Mossad. Rețeaua ruso-evreiască care a jefuit România
Scurt istoric - de la Ilici încoace:
.
Mafia evreiească nu lucrează de azi de ieri în România și de la bun început a fost așezată pe poziții de către Moscova. Prima mișcare din decembrie 1989 i-a adus în prim plan pe artiștii dezinformării pe TVR din 89, Stark şi Brateș - cel care l-a indrodus opiniei publice pe Ion Iliescu, triumfător - omul providențial, cică, Salvatorul Național, Mântuitorul - apoi la braț cu Ilici au apărut Brucan și Petre Roman. Toți cei menționați fiind ruso-evrei aparținători pe linie de familie sau direct Serviciilor rusești sovietice.
Au urmat un puhoi nesfârşit, Soros adus de braț de Ion Iliescu și Brucan, apoi apare pe lângă Petre Roman și tema aurului de la Roșia Montană, via Frank Timiș, rapid piaţa imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreiești și rusești, armamentul românesc este ciordit de gașca lui Shimon Nahor (fost Herşcovici) - viceamiral al armatei israeliene, care din 1993 a continuat în România traficul de armament, via general maior Florentin Popa de la comanda Direcţiei de Înzestrare a Armatei (poate îi revine o parte din memorie pe tema asta lui Florin Ghiulbenghian) după trecerea în adormire a reţelei Nasser a lui Măgureanu, alături de lt. col. Hary Ene de la SRI şi Kuki Borislavski - consilier al ministrului Apărării Victor Babiuc, cumnat al lui Petre Roman - cel care a dirijat minerii în facultatea de Drept să ne rupă nouă, golanilor ”legionari” oasele că am îndrăznit să strigăm public în Piața Universității că Ilici și toată Haita sunt de la KGB.
Deficitul major de apărare al României pe direcția Est a fost generat de o afacere perfectată de însuşi şeful Directorarului de Securitate al Ministerului Apărării din Israel, Eliezer (Eli) Pincu, evreu născut la Galaţi, care a reușit desfiinţarea ultimelor două brigăzi de rachete operativ tactice cu rază medie de acţiune (ROT) tip SCUD, Volhov sau rachete AA tip Neva de la Tecuci şi Ineu, sute de rachete îmbunătăţite de specialiştii români şi capabile să poarte focoase nucleare sau chimice.
Rachetele au fost cărăbănite în Israel, via portul Constanța gheșeftul a fost de vreun miliard jumate de dolari, iar lucrarea s-a avizat sub ministeriatul lui Gheorghe Tinca la Apărare și a lui Talpeș la SIE. Uite așa am rămas cu praștii, după cum se plângea Băsescu peste ani, cu lacrimi de crocodil, lui Gittenstein, bunul prieten al pămpălăului de Geonă, beizadeaua de general KGB crescut de Edgar Bronfman şi Alfred Moses, cei care îl numeau pe tatăl lui Geoană ”generalul 2 la sută”, deoarece îşi trăgea procentul din banii vărsaţi de evrei către Ceauşescu, pentru a mijloci ușchirea acestora la mai bine, la capitalism și papa bun, după ce toate neamurile lor au transformat România în lagăr de concentrare, după 1945.
Miliardarul american Edgar Bronfman conducea Wal-Mart Foundation, deținea Seagrams și Universal Pictures, Polygram Records - unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar în organizaţia masonică strict evreiasca - B’nai B’ rith - Bronfman, alături de un alt apropiat al lui Geoană, Alfred Moses, fost șef al American Jewish Commitee avea o poziţie importantă ce a servit calității sale politice de susţinător al “democraţilor” americani și al stângii laburiste israeliene și de asemene a condus mulţi ani “Congresului Mondial Evreiesc” până în 2007, când a ajuns șef Ronald Lauder, patronul lui Adrian Sârbu, pușcăriașul care vroia să ne arunce balconul din Piața Universității în aer, cu dinamită cerută lui Stănculescu de generalul Drăgoi de la SRI, tatăl lui Bogdan Drăgoi, tinerelul finanțist drag al lui Băsescu.
.
Odată cu Umil Constantinescu ne-a venit pe cap și Gruparea lui Arin Stănescu (alias Ariel Shavel), șeful „lichidatorilor“ alături de Valeriu Stoica, lider al Partidului Liberal, şi Ministru al Justiţiei, apropiat al agentului israelieni, Alfred-Liviu Mandler. Echipajul de pradă a distrus o întreagă serie de bănci prin care au fost jefuiți sute de mii de cetățeni români: Bankcoop, Banca Internaţională a Religiilor, Banca Albina, Banca de Investiţii şi Dezvoltare, Banca Fortuna şi Dacia Felix, (a cărei lichidare a fost oprită pentru a fi cedata apoi grupului israelian al lui Fredy Robinson, devenind Eurombank, preluată de Leumi Le).
Gruparea mafiotă nu s-a oprit aici ci s-a axat pe lichidarea unui vast patrimoniu industrial românesc.
Au fost rase şi făcute bucăţi toate marile repere economice româneşti, clădite de milioane de romani, sclavi, de generații.
Câteva dintre întreprinderile mai cunoscute sunt: Siderca Călăraşi, Doljchim Craiova, CUG Cluj-Napoca, Romline Constantă, Navrom Constantă, Dunacor Brăila, Turnu SĂ Turnu Măgurele, Mercur Oradea, Brafor Braşov, Sidermet Călan (Hunedoara), Tubinox Bucureşti, Ferom Tulcea, Comsuin Brăila, Colorom Braşov, UMUC Bucureşti, IMUT Moreni, Metalurgica Aiud, Cesom Dej, Turol Olteniţa, Ciprom Ploieşti, IMUM Medgidia, Solventul Timişoara, Rocar Bucureşti etc. Plus societăţile ne-privatizate din portofoliul AVAS, printre altele şi RAFO Oneşti sau Tractorul Braşov.
Suma este mult mai mare, în 1989 România avea vreo 6000 de întreprinderi semnificative.
Acest patrimoniu industrial a intrat pe mâna firmelor lichidatoare, în frunte cu cea condusă de Arin Stănescu alias Shalev, Moore Stephens RVA.
Banii obţinuţi la negru de firma RVA prin vânzarea pe nimic a activelor lichidate, în schimbul unor grase comisioane, erau luaţi de soţia lui Arin Stănescu, Liana Stănescu, precum şi de fiica acestora, care făceau frecvente drumuri în Israel unde duceau o mare parte din bani.
O alta pârghie importantă a lui Shavel era şi Fanel Pavalache, consilier al secretarului guvernului lui Adrian Năstase. Stănescu/Shalev lua firma de lichidare judiciară a nevestei lui Pavalache ca părtaşe la marile lichidări, chiar şi la lichidarea Băncii Internaţionale a Religiilor.
Toate aceste personaje făceau parte din cercul de apropiaţi ai Elenei Udrea, cerc care-l mai include şi pe Daniel Bartolomeu Finiş, tot israelian şi acesta, şi ca şi Eliahu Rasin – intimi ai lui Bittner, la care se adăuga emulul lui Mircea Popa, de la KGB, Cozmin Guşa, un alt intim al lui Bittner, de pe vremea când Gușă gravita pe lângă Năstase şi Duvăz.
Gușă, „creaţia” lui Mircea Popa, vechi agent al Moscovei, copilu' de suflet al cadrului GRU Boris Golovin, este cel care a adus-o pe rândunica - lastoșka pe rusește, adică zdreanță a serviciilor - de Udrea, alături de el la PSD, de unde a plecat apoi la PNL, când a devenit evident că se conturează un nou centru de putere politică, format însă din aceleaşi cadre, doar cu uniformele schimbate, ori întoarse pe dos. Apoi Udrea a ajuns la PD-ul crescut via Măgureanu, în chiloții lui Băse și va ajunge mai încolo la Tîrgșor, pe post de porno ”cucernică” – dar va scăpa prin stratagema pretinsei gravidități – are la frigider niște fiole mai vechi cu băsei mititei.
Ne-au mai venit pe cap Tom Lantoș, mereu cu spume la gură pe tema Polus Mall, centrul din Cluj am Mafiei Eureka de la Budapesta, și a privatizărilor în beneficiul amicilor săi maghiari evrei, plus cu marele șmen al afacerii “Dracula-Bell Helicopters”, apoi și Phillip Bloom, arestat acu niște ani în State pentru mânării în Irak, plus un mai mic mossadist, Yoav Stern, soţul Oanei Cuzino, amic la cataramă cu Viorel Hrebenciuc, plus agenții Levy Nissim și Uri Bidner, călare pe RAFO Onești și la braț cu miliardarul rus Mikhail Fridman, plus miliardarul Sammy Ofer, tatăl afaceristului Eyal Ofer, fost șef al Serviciului Secret israelian Shin Beth, de origine din România, fost Horowitz, bun amic cu Mazăre, pe biștari grei desigur, plus Bittner la braț cu Udrea-Cocos alăturați echipajul mai vechi Phillipe Bloom - Bogdan Baltazar de la Secu - Videanu - Bodu.
Bloom, pușcăriaș în USA, pe vremuri cu sediul la Ministerul Transporturilor al lui Traian Băsescu a venit și cu prietenul său Fredy Robinson care a ajuns să deţină în România, printre altele, Cazinoul Vernescu, Eurom Bank – fosta Bancă Dacia Felix – şi postul de televiziune Tele7ABC.
Să nu-l uităm și pe șmenarul duty-free-urilor Maximilian Katz, frendu de bază al lui Florian și Tismăneanu, care o face acum pe deontologul luptător cu antisemitismul generat tot de Gașca sa.
Bittner, sponsorul lui Adrian Năstase și starostele lui Oprea generalul izmenar-ospătar pus la patru stele de Traian Băsescu, era din liga mare a oligarhilor evrei de origine rusă, cum ar fi Mikhail Fridman, al treilea om, ca bogăţie, din spaţiul ex-sovietic, cel care a preluat afacerile din Rusia ale lui Marck Rich, fostu șeful lui Soros, că a crăpat, și care a oferit mafiei ruseşti culoarul de transfer al bogățiilor URSS și al statelor ex-sovietice către Israel.
Bittner, tătucu lui Năstase, nici el n-a venit singurel ci însoțit de Tonya Halperin, născută la Bucureşti, dar cu domiciliul în Tel Aviv, pe mână cu Eliahu Rasin, mai plevușcă, dar venit direct din Tel Aviv doar cu o cutie poştală cipriotă, respectiv off-shore-ul Monilen Enterprises Ltd, pușculiță în care a băgat iute iute Hotelurile Opera și Central din Bucureşti, Hotelul Sinaia, Sitraco Center și alte acareturi centrale, pe nimic, via PNŢ-ul trădător de neam și țară.
S-a mai adăugat, tot via Tel Aviv multă altă plevușcă care a crescut, au devenit patroni de televiziuni, cum ar fi Elan Schwartzenberg, pe mână la B1 cu delicatul securist George Păunescu, bunul amic al lui Arkadie Volski, general KGB, consilierul economic al lui Putin, dar și cu Sorin Ovidiu Vântu și Măricel Păcuraru, doi țigani strâns conectați via Galați la Vitalie Usturoi, un domn de la GRU, amicul lui Boris Golovin de la KGB, fratili lui Cozmin Gușă.
Plus, direct în politică, au activat la vedere cadre Mossad cunoscute, de genul lui Tal Silberstein și Arthur Finkelstein, asociaţi cu Remus Truică în mai multe companii ce au fost intimii și ai PSD și ai PNL și ai PDL, lucrând cu toată lumea, și cu Tăriceanu și cu Băsescu, șefii deontologului Andronic de la SIE cel patriotic.
Influența politică nu le-a stricat, dimpotrivă au adus pentru companiile din grupul militar israelian Kardan, creat de un fost șef din serviciile militare din Israel, proprietățile jefuite românilor de către tartorul fostelor întreprinderi de stat spoliate - Sorin Beraru Shmuel, cadru militar israelian. 
Punctul de rupere, a fost târfa lui Năstase și a Mafiei evreiești...patriotul Truică. 
Aici, fantastica şi uimitoarea poveste a hrăpărețului Remus Truică şi a desfrânatei și nesăbuitei sale pofte de bani moștenite de la cupidul Adrian Năstase și Clanu său infatigabil.
.
Trăgând de fir în jos, de rahatu ăsta cu ochi de Remus Truică, buticar falimentar pârlit ajuns jmecher de Snagov și Monaco, via mafia evreiească cu foste stele de teapa lui Shimon Naor și Sorin Beraru, cadre israeliene, se ajunge la Adrian Năstase, Adrian Petrache, șeful Clanului, Alexandru Bittner, cel care l-a introdus la Năstase pe Truică, gagica lui Bombonel, Eugen Bejinariu fost șef al Protocolului de Stat, fost deputat și general maior pe deasupra, ca Cătălin Voicu, Șobolanul cavernelor, Hrebenciuc, Niro, de la Casa China-România, sponsorul lui Andronic, cumătrul lui Andrei Bădin, creat de niște domnișori evrei pe mână cu domnișorii de la SIE, târfa de serviciu a Clanului, țigăncușa șmecheră de Udrea, intermediară de șpăgi la Microsoft cu al său Cocoșel, țigănoiul care-i cumpăra vila repetentului șef la SRI, Floricică Coldea, criminalul mondial Beny Steinmetz, miliardarul partener cu Soros pe afacerea Roșia Montană, implicat în Rețeaua Amsterdam, mafia evreiească a diamantelor, plus din 2007 partener cu Ministerul Economiei, pe un șmen de stors energie electrică printr-o firmă ce-l cuprinde și pe Marian Daniel Năstase - vicepreşedintele Alro Slatina (patronat de oligarhul ruso-israelian Vitali Machitski), că tot veni vorba de energie.
Uriașul patrimoniu imobiliar al fugarului Beraru, este controlat printr-o încrengătura de firme off-shore, - gagiul s-a sustras ”justiției” românești fugind în Israel.
Afacerile vechi s-au concentrat pe retrocedări fraduduloase, cum o arată și DNA-ul - se pare că Benny Steinmetz și Mafia să evreiească vor mult pământ, multă pădure și dacă se poate tot patrimoniul așa zisei Case regale, evaluat la vreo 4 miliarde.
Este vorba de preluarea activelor Fondului Proprietatea de câtre amicii unui fost ambasador american dar tare tare de tot prieten, tot cu oamenii rușilor, gen Geoană, alde Gitenstein, care a venit cu niște "americani" get beget, alde Singer și Greenberg. Fond care controlează zone strategice din economia românească, zona energetică, pe care rușii au pus geana demult.
"Activele cheie din portofoliu: centrala de cărbuni de la Turceni a CE Oltenia, centrala Hidroelectrică de la Porţile de Fier din Drobeta Turnu Severin, a treia cea mai mare hidrocentrală din Europa, reactoarele nucleare ale Nuclearelectrica de la Cernavodă, care împreună produc aproximativ 20% din totalul energiei consumate anual în România, Romgaz (producător de gaz) şi Transgaz (transportator de gaze) care operează în Mediaş, centrul industriei de gaze din România.
Acest Fond și prietenii rusofilului Gitenstein, amploaiatul unui securist penal, Adamescu, pușcăriaș și el, crăpat, influențează major piața energiei din România. Și nu doar piața energiei."
Doar în 2013 de exemplu, anul în care Mark Gitenstein a fost numit în conducerea Fondului Proprietatea, o mie de cesionari de drepturi litigioase aleși pe sprânceană au încasat despăgubiri de 1,5 mld. Euro în timp ce zecile de mii de proprietari de drept aşteaptă compensațiile ce li se cuvin de ani și ani de zile.
Familia mea se numără printre cele jefuite de comuniști. Evident n-am recuperat nimic, de niciun fel.
Implicarea uneia că Alina Bică, șefa DIICOT și a multor alți șmecheri legați strâns de servicii, Udrea, Niro, Secu etc în dosarele retrocedărilor pe sprânceană, la mișto, arată nivelul de top al corupției.
În ianuarie 2014 Mark Gitenstein a devenit consilierul special al Astra Asigurări, remunerat cu un salariu lunar de 100.000 de dolari, în subordinea infractorului Adamescu, ex secu, apoi capitalist și patron de ziar al Tatianei Alina Muingiu Pippi, cea care ne dă lecții de sexualitate și deontologie, în timp ce-l mângâie duios pe târtiță pe nepoțelul Simion cu Harta Mică, de la Acţiunea SIE 2012, frendu aurelienilor lui Truică.
Că veni vorba de nepoței și Tatiana Muingiu, să nu-i uităm și pe nepoțeii lui Brucan, nu e vorba doar de Adrian Severin, iubitul lui activegaynews.ro și al lui Capsali, ci de toată gaşca de la GDS creată de Saul Bruckner și finanţată de Soros în 1990, cu aport major în atacul pe aliniamentul cultural și identitar românesc, de la Gabriel Andreescu și copiluțul său Remus Cernea, la lingăul lui Ilici, Vladimir Tismăneanu, la tovarășul de conspirații KGB la Tescani al lui Ilici, Andrei Pleșu, cu amantele sale despletite, Gabriel Liiceanu și Horia-Roman Patapievici, cu Andrei Cornea, beizadeaua kominternistului Paul Cornea, Andrei Oișteanu (nepotul criminalului Leonte Rautu), Teodor Baconschi cu tăticu aninat prin preajma NKVD, lingăul lui Udrea și Soroș, Adrian Cioflancă, Adrian Cioroianu, Monica Macovei, fondatoarea organizației fanion a poponarilor, Cristian Preda abjectu scuipător pe Eminescu, Mircea Cărtărescu, lingăul lui Ilici și Petre Roman. Cu toții fie alogeni curați, adică evrei pur sânge, fie cu rude în Secu ori CEKA și NKVD - din vremea de aur a conducerii exclusiv evreiești ale acestor agenturi și instrumente ale morții.
Neamurile lor bolșevice au ucis au ucis au ucis iar acum ei ne dau ora exactă, ne spun ce avem voie să citim, să cântăm, ce tricouri să îmbrăcăm și ce cruci să ridicăm ori ba celor uciși de ei.
Poate părea umoristic, sau tragic, depinde, dar nepoțelul lui Ilici și băiețelul lui Adrian Năstase, Victoraș Ponta, penalul, a venit cu o idee mai tare decât toți șmenarii israelieni la un loc. Pur și simplu să punem o președintă evreică peste România, ca să nu ne mai chinuim atâta cu transferurile de bani cu valiza.
În 2010 prin luna mai, unii lideri ai PSD avansau ideea ca româno-israelianca Avital să devină preşedintele României la alegerile din 2014, pe care o vedeau ca o „doamnă de fier de origine evreiască “, „o Margaret Thatcher a României, o mână de fier într-o mănuşă de catifea“.
Exact după o lună de când s-a discutat în „cercurile înalte “ale PSD această propunere, în iunie 2010, Victor Ponta, în calitate de şef al PSD se întâlnea la New York cu madame Colette Avital, la întrunirea Consiliului Internaţionalei Socialiste, având o lungă discuţie cu aceasta (conform unui comunicat al P.S.D.), Colette Avital deţinând funcţia de secretar general al Partidului Muncii din Israel şi fiind o intimă a centrelor de putere ale lumii.
Interesul lui Ponta la Colette Avital era legat de faptul că aceasta avea puternice legături la vârful administraţiei democrate soroșiste de la Casa Albă, fiind totodată, de câteva decenii, intima preşedintelui israelian Shimon Peres, iar scopul său era „să prezinte americanilor, prin intermediul israelienilor, planul său de revenire a PSD la conducerea României “, dorindu-şi pentru el însuşi „funcţia de prim-ministru, pe care vrea să o ocupe în urma unor alegeri anticipate sau la termen” iar în schimb, ei, frații săi israelieni, să-și ia ce vor.
Ceea ce au și făcut pesediștii.
Ajuns şef al Partidului Social Democrat din România, Victor Ponta a preluat şi toate conexiunile israeliene ale acestuia, construite de mentorul său politic, Adrian Năstase, conectat via Elan Schwartzenberg la premierul israelian, Bibi Netanyahu. O altă conexiune era cea cu oamenii miliardarului Mordechai (Motti) Zisser, un sionist care este principalul finanţator al Partidului Muncii din Israel şi care deţine în Bucureşti hotelul Radisson Blue (fostul Hotel Bucureşti), ca urmare a unei privatizări frauduloase (via PNŢCD).
.
Și sub Umil Constantinescu și sub Băsescu mafia transpartinică și evreiească a prosperat, exact pe tiparul experimentat în Rusia, unde oligarhia evreiească din Cercul Elţîn s-a reconvertit în Cercul de putere al lui Putin. Legăturile - și combinațiunile de miliarde încep să iasă la vedere încet încet via Panama Leaks.
Cu certitudine vor mai veni multe dezvăluiri și despre miliardarii moldoveni ai rușilor de la Chișinău, Boris Birnstein, Voronin, Plahotniuc, Sturza, Filat, care au jefuit și ei ei la greu tot amărâții de români, de data asta din Basarabia.
Mafia lui Putin a învârtit zeci de miliarde în cea mai săracă țară a Europei, acolo unde beizadeau lui Plahotniuc, un pitic hidos și semicretin,de teapa lui Sturza are limuzină de un milion de euro, din care-i scuipă în gură din mers pe români, ca și beizadelele de la noi ale unora ca Năstase, Cășuneanu, Vîntu ajunși miliardari penali tot pe rețeta ruso-evreiească.
Mafia asta ruso-evreiească și-a tot făcut de cap în România adusă de Ilici inițial, așa cum în Moldova tartorul a fost Piotr Lucinschi, decorat cu Steaua României de Umil Constantinescu, tot evreu după mamă, născut la Tighina.
Mafioții introduși de cei doi președinți kaghebiști, și activiști de partid, cu aceeași școală de Partid, la Moscova, s-au tot tras unii pe alții, însă până la acest moment nimeni nu le-a dat peste degete.
În timpul lui Năstase Mafia evreiească a prosperat ca niciodată, via șeful de cabinet al lui Năstase, pion principal al lui Beny Steinmetz, Remus Truică. Una dintre cele mai importante societăți de IT care activau, în timpul mandatului lui Adrian Năstase, pe piața românească, TotalNet SRL, a fost preluată de către grupul RCS&RDS, în anul 2003. Patrimoniul companiei în cauză, care era controlat de soția lui Remus Truică, dar și de personaje apropiate grupului care gravita în jurul lui Dorin Cocoș, a intrat, ulterior, în proprietatea lanţului de firme al lui Zoltan Teszari.
Compania de IT TotalNet SRL, care era printre cele mai importante societăți de profil în timpul guvernării lui Adrian Năstase a avut Gașca SRI în spate din vremea lui Măgureanu, ca și Siveco și Asesoft. Înainte de a deveni șef al Cancelariei primului-ministru, Remus Truică a deținut acțiuni la această companie și a ocupat și funcția de administrator, în perioada 1999-2002. După preluarea funcției guvernamentale, Remus Truică a predat acțiunile firmei TotalNet soției sale, Ioana Irina Truică.
Acționarii SC TotalNet SRL, Ioana Irina Truică, Radu Viorel Jianu și Emil Nell Cobar, au cesionat acțiunile companiei către agentul UDMR, dar și al lui Măgureanu, Zoltan Teszari, partener al cadrului SRI Vasile Dâncu, ministru PSD. Eugen Bejinariu, nașul soților Truică, dezvăluia, în urmă cu câțiva ani, pentru un cotidian central, faptul că această tranzacție i-a adus lui Remus Truică primul milion de dolari.
Din acționariatul companiei mai făceau parte, Radu Viorel Jianu, și celebrii suporteri ai lui Năstase, Alexandru Bittner, Adrian Ionel Petrache sau Emil Nell Cobar. Radu Viorel Jianu a fost ani de zile prezent, în calitate de asociat, în majoritatea companiilor controlate de Dorin Cocoș, cum ar fi Dalli Exim, compania care a obținut, prin pizda lui Udrea, în timpul mandatului de primar al lui Traian Băsescu, toate parcările din centrul Bucureștiului. După ce Elena Udrea a devent ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Radu Viorel Jianu a preluat funcția de director de investiții la Compania Națională de Investiții. Ulterior, același Jianu a devenit director al Departamentului Achiziții Publice din cadrul Regiei Autonome de Transport București, poziţie din care, în 2014, a fost arestat la cererea procurorilor Direcției Naționale Anticorupție pentru mită.
Restul, urmează... povestea continuă.
.
Poate începe totuși dekaghebizarea cu agentura evreiească de la noi. Avem acum documente și wikileaks-uri ce arată că pentru un alde Kissinger ca și pentru mulți alții ca el cu două patrii cică - Israelul și SUA, mai exista o Patrie secretă în inimioara lor roșie, Rusia, iar documentaţia declasificata a CIA arată că dintotdeauna un mare număr de transfugi evrei de origine rusă care s-au naturalizat în Statele Unite au simţit dublu şi monstruos, partea monstruoasă fiind dedicată mai ales către Mamușka Rusia.
Cam cum simte Iurie Roșca prin plămânii săi scindați, unul rusesc și altu nu se știe de care, după cum și-a descris el însuși hidoasa anatomie, arondată mai nou lui Dughin, mare consumator La Copacul șerbilor lui Ghiță.
Până şi aşa zisul echilibru al „terorii nucleare” invocat se datorează tot agenturii ruso-evreiesti ce a livrat Rusiei lui Stalin arma supremă, bomba atomică.
Iar Mossadul, rezulta destul de clar în dezvăluirile singurului defector în viaţă (încă) din “onorabila” instituţie, Victor Ostrovski, a lucrat deseori împotriva “colegilor” americani iar dacă avem în vedere că în Israel a doua limbă vorbită este rusa sunt temeiuri pentru a aprecia că o mare parte dintre activităţilor lobby-ului evreiesc din lume sunt controlate şi dirijate de “fraţii ruşi”.
Pe sectorul intelligence ruşii au stat şi stau încă la un nivel superior americanilor, reuşind să-i infiltreze până în gât, cu ajutorul evreilor, la cele mai înalte niveluri, dacă avem în vedere că ștabi din CIA ca Ames ori Nicholson, plus şefi din sectoare operative cheie, orientate cică pe spaţiul sovietic... erau de fapt agenţi şi cadre ce le aparţineau tocmai sovieticilor.
Este şi una dintre explicaţiile aparentei schizofrenii a politicii SUA, reliefată mai ales la clivajul dintre acţiunile cu caracter geopolitic promovate de administraţiile republicane şi deteriorate apoi sau abandonate ori răsucite pe dos de către administraţiile democrate. Caricatura lui Soros, musulmanul komunist popo-lover Husseini Obama, cel care scheuna pe lângă Putin să-l ajute să mai ocupe un mandat prezidențial, ca să facă praf America, este dovada. Vom vedea ce va urma cu noua administrație, deocamdată deja se vorbește de impeachmentul lui Trump, ceea ce ar fi o idee genială, că vicepreședintele Mike Pence este super tare, un tip decent și inteligent.
.
.
Despre lgăturile mai vechi, via Ponta, cel care a lansat Campania cu costumașe de opertă” tradiționale, ce privesc Mafia israeliană, aici:
.
Victor Ponta şi păpuşarii din Israel
Apariţia la vârful politicii româneşti, în anul 2001, a tânărului procuror Victor Ponta venea după ce acesta a instrumentat un dosar penal în care i-a făcut jocurile inculpatului israelian Elan Schwartzenberg, individ care pe atunci, în anii 2001-2004, intermedia relaţiile dintre politicienii români de la guvernarea P.S.D. şi cei israelieni.
Pentru a-l proteja pe româno-israelianul Elan, procurorul Ponta, care era şi asistentul premierului Năstase la facultatea unde preda acesta, a ignorat chiar şi un Ordin de sechestru pronunţat împotriva lui Elan Schwartzenberg de către Înalta Curte de Justiţie a Angliei şi Ţării Galilor.
Imediat încheiată „afacerea penală Schwartzenberg “, Victor Ponta părăsea procuratura şi devenea şef al Corpului de Control al primului-ministru Adrian Năstase şi, pe linie politică, şeful tineretului P.S.D. Aveam să vedem, apoi, cum Schwartzenberg a aranjat întâlnirile semi-oficiale dintre premierul român Adrian Năstase şi cel israelian, Bibi Netanyahu.
.
Ponta dirijat prin Israel de muista lui Ion Iliescu, Corina Creţu
Aşa se face că, în 26 noiembrie 2010, Victor Ponta se ducea în Israel însoţit de Daciana Sârbu, soţia sa de acoperire, europarlamentară, ca şi de „pupila “(de fapt muistă n. n) lui Ion Iliescu, Corina Creţu. Oficial, cei trei se aflau la Tel Aviv pentru inaugurarea unei nou înfiinţate filiale a PSD în Israel, dar ei au discutat şi alte treburi cu Colette Avital, la reşedinţa lui Armand Schor, influent om de afaceri israelian, reprezentantul PSD pentru Israel şi Orientul Apropiat.
Victor Ponta a convins-o pe Colette Avital „să susţină în faţa lui Shimon Peres, dar şi la Casa Albă, un plan prin care atât israelienii, cât şi americanii să marşeze în cazul unor alegeri anticipate...Totodată, însă, Ponta aducea asigurări de fidelitate în privinţa „relaţiilor comerciale şi politice dintre Israel şi România “şi privind „poziţia statului român în procesul politic din Orientul Apropiat “, cum anunţau comunicatele de presă.
Până la urmă, Ponta şi Colette Avital nu erau la prima discuţie. În acelaşi an, prin luna mai, unii lideri ai PSD avansau ideea ca româno-israelianca Avital să devină preşedintele României la alegerile din 2014, pe care o vedeau ca o „doamnă de fier de origine evreiască “, „o Margaret Thatcher a României, o mână de fier într-o mănuşă de catifea “. 
Exact la o lună de când s-a discutat în „cercurile înalte “ale PSD această propunere, în iunie 2010, Victor Ponta, în calitate de şef al PSD se întâlnea la New York cu madame Colette Avital, la întrunirea Consiliului Internaţionalei Socialiste, având o lungă discuţie cu aceasta (conform unui comunicat al PSD), Colette Avital deţinând funcţia de secretar general al Partidului Muncii din Israel şi fiind o intimă a centrelor de putere ale lumii.
.
Cât despre urmașul lui Ponta, pe aceeași filieră, Liviu Dragnea și legăturile sale cu Moshe Kantor, evreul penal din Cercul Putin, mi-e și silă să mai revin...
Găsiți aici, în presa din Israel:

Realizez acu că suma de date de mai sus acoperă în linii mari cam tot dezastrul României din ultimii 27 de ani – ce naiba să mai scriu de acum încolo?...Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum