Mormolocii lui Dragnea

In jos

Dragnea - Mormolocii lui Dragnea Empty Mormolocii lui Dragnea

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iun 21, 2017 11:17 pm

Un infractor si 241 de mormoloci și-au dat jos propriul guvern, pentru a pune în loc alți nevertebrați care, de data asta, să-l scape de pușcărie pe delincventul-șef al PSD.
Până luni, când e chemat la Cotroceni, condamnatul-sef al PSD trebuie să aleagă cei mai slugarnici dintre mormoloci. Pe ei îi va propune pentru Guvernul României. După Guvernul Marionetă vom avea Guvernul Mormoloc. Asta se întâmplă astăzi în România.
Sunt 241 de mormoloci care au sprijinit un infractor să doboare propriul guvern, numai pentru că Guvernul Marionetă nu l-a scăpat de pușcărie. Aceiași parlamentari nevertebrați moral l-au susținut pe delincventul-șef al PSD când acesta negocia autonomie pe criterii etnice.
Cei 241 de mormoloci PSD din Parlament ar merge cu Dragnea pe orice drum. Ar accepta orice aberație propusă de șeful acestui partid, Liviu Dragnea.
Mulți se întreabă, foarte mirați: Cu ce vrajă îi controlează Dragnea pe parlamentarii PSD, cu ce abilități speciale a putut să-i transforme în asemenea mormoloci perfecți?
Este o întrebare naturală, în acest context. Sunt 241 de parlamentari PSD care merg după Dragnea în orice direcție, ca niște ființe fără minte, fără conștiință, fara vreun punct de reper moral, fără nicio coloană vertebrală, exact ca niște mormoloci care sunt lipiți de o broască râioasă dintr-o baltă stătută.
Și nu sunt numai parlamentari PSD….
Unii ar crede că șeful infractor al PSD deține vreo măiestrie politică și de comunicare. Unii cred că Dragnea are vreun talent special care îl face să fie un politician atât de abil, că e înzestrat cu vreo inteligență nativă.
Trebuie, nu-i așa, să fie foarte, foarte abil dacă poate determina 241 de parlamentari să îi gireze orice, să devină mormolocii lui obedienți și perfect slugarnici?
Eu cred că nu e nici abilitate, nici vreo inteligență ieșită din comun, e altceva.
Este vorba de faptul că Dragnea a băgat în Parlament (el a avizat personal fiecare nume de pe listă) indivizi de cea mai proastă calitate morală și umană, după chipul și asemănarea lui. Multe lichele, mulți hoți și corupți cu dosare și afaceri necurate verificate de Justiție sau care urmează să intre în vizorul procurorilor DNA.
Mai este ceva foarte interesant: mișcările lui Dragnea sunt exact după agenda ascunsă a dictatorului Putin.
Prin discuțiile despre autonomie pe criterii etnice, Dragnea pur și simplu a fost pe punctul sp aprindă un fitil care poate arunca în aer România. Este o bombă proiectată și instalată de la Moscova în România.
Extremismul maghiar e susținut de Rusia într-o operațiune mai amplă care are rădăcinile în perioada stalinismului crâncen când marele criminal al istoriei, Iosif Visarionovici Stalin a construit zone cu potențial conflict etnic peste tot în blocul comunist, ca să aibă butoane pe care să apese atunci când vrea să detoneze țări care îi ies din cuvânt. Fostul ofițer KGB Vladimir Putin acționează astăzi după acel model monstruos gândit de Stalin.
Eu simt simt și un miros urât de Putin în acțiunile recente ale lui Dragnea.
Aparent, omul e speriat de moarte de pușcărie și face orice ca să scape, dar la o analiză mai atentă constatăm că Dragnea acționează prghii care se suprapun perfect pe agenda ascunsă a Moscovei. Desigur, poate să fie doar o coincidență. Dragnea se poate afla doar involuntar în postura de idiot util al lui Putin. Dar nu e prima dată și prea se repetă, astfel încât începe să devină altceva.
Un fapt indubitabil este că Dragnea a aruncat România în criză politică, exact când țara face eforturi să-și consolideze poziția în NATO si UE. Asta e o coincidență foarte ciudată.
Dacă Dragnea nu e tras de sfori de la Moscova, înseamnă că omul e incredibil de limitat. Pur și simplu nu poate să-și depășească limitele de baron de Teleorman care nu vede nimic dincolo de hotarele județului pe care l-a transformat în moșie personală.
Coincidența devine și mai ciudată când vezi că același Dragnea face mișcări care dau apă la moară extremiștilor maghiari, susținuți de Moscova și produc un sol fertil pentru ură pe teme etnice.
Eu unul încep să dezvolt convingerea că Dragnea nu face aceste lucruri numai din incultură sau prostie și că nu e doar un idiot util al dictatorului Vladimir Putin. Prea se aliniază pe agenda Moscovei ca să fie doar o coincidență. În lipsa probelor clare însă, această variantă trebuie luată doar ca o opinie, nu ca un fapt.
Singurul aspect bun al celor petrecute în ultimele zile este că arată propriului electorat PSD adevărul. Chiar și cei mai creduli dintre alegătorii PSD au putut să vadă că toate lozincile pentru care ei au dat voturi acestui partid erau, de fapt, doar niște vorbe goale pentru Liviu Dragnea & co. Erau doar abureli, niște vrăjeli electorale și atât. Devine evident și pentru susținătorii PSD că au fost mințiți în ultimul hal.
Ceea ce a făcut Dragnea, din Parlament, folosind cei 241 de mormoloci PSD nu are absolut nicio legătură cu motivele pentru care au votat acest partid 3,2 milioane de alegători. Ba chiar e exact pe dos.
Ceea ce face gașca Dragnea – Tăriceanu și toți derbedeii adunați lângă ei în Parlament, modul cum trădează acești mormoloci România și bomba pe care voia să o amorseze infractorul șef al mormolocilor PSD, ne demonstrează și cât de grav este efectul absenteismului la vot.
Toate aceste lucruri scandaloase și inimaginabile nu erau posibile dacă se mobilizau la vot cei mai mulți dintre cei 18,5 milioane de români cu drept de vot.
Azi constatăm cât de grav a fost să fie lăsați să decidă 3,2 milioane de naivi duși de nas de un grup infracțional organizat în PSD & ALDE. Faptul că electoratul PSD înțelege ceva ce noi spuneam de mult timp, nu schimbă situația gravă în care am ajuns.
A ajuns aici pentru că au fost lăsați să decidă 3,2 milioane de naivi, ușor de păcălit să voteze niște derbedei, așa că îi atacă degeaba pe liderii UDMR cei care sunt revoltați de negocierile purtate cu Dragnea. Liderii UDMR au încercat doar să profite de prostia tuturor celor care au votat PSD, dar și de indiferenta celor care nu au votat.
Cei 3,2 milioane de alegători, din 18,5 milioane cu drept de vot, l-au pus pe Dragnea în poziția din care ar vinde orice, chiar și România, oricui, numai să scape el de pușcărie. Dragnea nu poate încă să facă asta dar, dacă ar putea, ar scoate țara din UE si NATO numai ca să rămână el liber și cu averea întreagă.
Nu liderii UDMR au adus România în situația să aibă un Parlament controlat de un delincvent. Ei profită doar de o realitate scandaloasă, pe care noi ne-am construit-o singuri și o acceptăm tacit. Politicienii UDMR sunt niște oportuniști care văd slăbiciunea noastră și au parazitat-o în propriul interes. Problema este numai la noi.
De ce nu suntem 1 milion la porțile Parlamentului, ca să îi scoatem în șuturi de acolo și să forțăm alegerile anticipate? Tot ce ne revolta astăzi se întâmplă pentru că noi lăsăm să se întâmple.
arlamentul a fost folosit ca instrument al unei găști penale, într-o acțiune care nu are nicio legătură cu rolul acestei instituții și cu interesul public. PSD și ALDE au demonstrat ca nu pot guverna pentru interesul public, nu guvernează pentru îndeplinirea promisiunilor electorale cu care au câștigat majoritatea. Au băgat România într-o criză aberantă, fără să aibă vreun motiv pentru asta, numai pentru a rezolva problema personală a lui Dragnea.
Pentru aceste motive, acum, soluția cea mai corectă și bună pentru România este soluția alegerilor anticipate.
Rămâne de văzut dacă președintele Klaus Iohannis va impune soluția aceasta, mingea e acum în terenul lui.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Mormolocii lui Dragnea Empty UN ARMEAN DESPRE ...figura jegoasă (la figurat dar și la propriu) acest nevertebrat pe numele lui Varujan Pambuccian

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iun 21, 2017 11:39 pm

Termin ziua cu o senzație nu de greață ci de scârbă totală.Acum vorbește partea de armean din mine,dată de tatăl meu.

Comunitatea armenească din România,mă rog,ce-a mai rămas din ea,nu este foarte mare.Dar atât cât este și cât a fost de-a lungul timpului a încercat și încearcă să dea tot cei mai bun,să fie o comunitate prietenoasă,să se integreze cât mai bine în marea masă a poporului român.Nu a creat niciodată probleme și ar fi fost excelent dacă și alte minorități ar fi procedat la fel.Mai mult,întotdeauna minoritatea armenească a incercat să dea oameni de valoare care peste tot în lume au afișat cu mândrie apartenența lor la țara în care trăiesc.L-a dat pe sfântul părinte Baronian (foto1),pe cântăreții de operă David Ohanesian și Eduard Tumagian(2 și 3),adevărate glorii ale genului.Am pus la repezeală doar trei nume,recunoscute internațional,demne de tot respectul.

Și când te simți și tu mai bine chiar un pic mândru,ești scuturat de mânecă de niște otrepe care te readuc cu picioarele pe pământ și vezi că pădure fără uscături nu există.Și vezi un fost informator al securității precum Vartan Arachelian (4) sau un pupător de mir doar n-o rămâne fără imunitate parlamentară precum Varujan Vosganian (5).Astăzi,cireașa pe tort a pus-o figura jegoasă (la figurat dar și la propriu) din foto 6,acest nevertebrat pe numele lui Varujan Pambuccian.Reprezentantul minorității armene în Șparlamentul României.Un nespălat,neîngrijit,cu haine ca ultimul boschetar,absolvent de masterat la suptul șosetelor hamsterului penal.O silă mai mare precum mi-a produs acest specimen e greu să-mi închipui.

Dragi prieteni...în numele prietenilor mei armeni din țară și din intreaga lume vă cer scuze pentru aceste erori ale neamului armenesc ce aruncă anatema asupra tuturor armenilor de bună credință.Vă asigur că cel puțin în privința mea rămân același româno-armean cu iubire și respect față de țara natală România.Acolo m-am născut,acolo am trăit 38 de ani.Râd și mă întristez,sunt fericit și sufăr românește.Astea nu mi le va lua nimeni,niciodata.

Cu respect,al vostru Albert Airabetian

******************
Pambuccian.Varujan Pambuccian.Reprezentantul(cică) comunității armenești în Șparlamentul României.Nu știu ce mare sculă de basculă e individul,ce merite personale are chiar nu mă obosesc să caut pe internet.Nu se merită.Ce știu sigur este că începând de azi se alătură celorlalți doi celebri faliți morali armeni Vartan Arachelian și Varujan Vosganian.Trei faliți moral.Cam mult pentru mica comunitate armenească din România.Astăzi,târâtura din imagine a ales să sugă șosetele unui infractor.Singura scuză pe care o are este aceea că este și el om și are nevoi.

Du-te dracului târâtură!

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Mormolocii lui Dragnea Empty Lăzăroiu se amuză: Dragnea iese dintre fierătanii cu hainele rupte şi zice "Oau! Avem un crucişător!"

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iun 21, 2017 11:53 pm

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu s-a amuzat teribil în urma moţiunii de cenzură prin care preşedintele PSD Liviu Dragnea şi-a dat jos propriul Guvern.
"Probabil vă amintiţi de celebrul joc "chicken" în care doi automobilişti se încearcă reciproc, gonind unul către altul la volanul bolizilor cu acceleraţia până la fund. De obicei, ăla mai fricos (sau normal la cap) trage de volan în ultima clipă şi pierde. Dacă tragi suficient de târziu, ghinion!, cum ar zice Klaus. Asta au jucat Ponta şi Dragnea. Vă amintiţi, nu? Dragnea, mai ai 20 de ore... Sorine, poate totuşi demisionezi... Fiecare îl ameninţa pe celălalt cu coliziunea fatală.
Well, niciunul n-a tras de volan până la urmă. Ciocnirea a avut loc în plin şi, într-un fel curios, mormanul de fier vechi rezultat seamănă cu un vapor. Dragnea iese dintre fierătanii cu hainele rupte şi plin de sânge (am uitat să vă zic că el avea şi mulţi pasageri) şi zice: "Oau! Avem un crucişător!" Asta-i tot"
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Mormolocii lui Dragnea Empty TATICUȚUL ALBEI CA ZĂPADA DIXIT :Dragnea mai are coaie dar sunt prinse in menghina mutului Oha din dealul Cotrocenilor

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Iun 21, 2017 11:55 pm

Nu e niciun motiv de pesimism și văicăreala. Daddy iese scopit din toată aventura pe care singur (vorba vine) a ticluit-o.
PSD-ALDE nu mai au majoritate, asta s-a văzut la vot. Grupul minorităților are geometrie variabilă. Cu ei se pun guverne, cu ei se dau jos guverne. Noua/vechea majoritate se va ține într-un fir de păr.
Asta și pentru că și-au dinamitat cu o zi înaintea potențialul de alianțe, tot grație ”înțelepciunii” teleghidatului cu mustață. Vă imaginați că PSD s-ar mai putea alia cu UDMR la guvernare? Nu c-ar fi ungurii supărați că i-au lăsat să prindă Ardealul cu două degete, după care l-au smuls înapoi. Nu de asta. Ci pentru că s-a inflamat foarte tare electoratul PSD (și activul) și nu va uita prea curând episodul rușinos al negocierilor cu UDMR.
Așadar, un PSD slăbit, cu o majoritate la limită. Nu mai e PSD-ul victorios din ianuarie gata să înece Monitorul Oficial cu ordonanțe demente. S-a spart bula pe care au călărit-o Iordache și Șerban Nicolae, dar și populiștii în frunte cu Olguța. Dragnea va fi cuminte și nu va ieși din cuvîntul lui Iohannis, nu mai poate pune premier un om obedient și fără pregătire.
Două știri au trecut azi neobservate. Dragnea admite că programul de guvernare va suferi modificări (a se citi - gata cu basmele, revenim la realitatea economică) - nici nu se putea altfel. A doua (pe surse) - Tudorel Toader va rămâne la justiție. Nu-l mai înjurați pe Tudorel - bunicuțul plicticos e uns cu toate alifiile. Uitați-vă doar cum i-a dus cu zăhărelul pe pesediști de când a fost numit la Justiție. Nu scăpați din vedere nici cum a șters pe jos Dragnea cu Șerban Nicolae când prinsese avânt cu grațierea colectivă.
Priviți-l deci cu îngăduință pe Dragnea. Și-a făcut treaba și-i de mirare că mai stă pe picioare. Mai mult, i-a făcut pe pesediști s-aplaude că a căzut propriul lor guvern. Să vedem cum o să le explice noile compromisuri. Să-l țină Dumnezeu sănătos.
Nu-l plângeți nici pe Ponta, cei care aveți oarece simpatii pentru el. A ieșit bine poziționat din afacerea asta.
Ați asistat la un film, atîta tot. Când mergem la cinema nu punem mâna pe ecran și nici nu bocim mai mult de cinci minute când binili nu învinge Dragnea - Mormolocii lui Dragnea 1f642Smile Mai ales că binili a învins, dar regizorul n-a vrut s-arate asta atît de evident că se prindea rău
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Mormolocii lui Dragnea Empty KATY Andronescu este cam proasta

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 22, 2017 12:59 am

Cateva concluzii ale zilei: 
- In urma actului iresponsabil al PSD, leul a ramas in scadere. Euro creste. Diferenta o platesc doar aia care n-au votat PSD, aia care au votat PSD schimba la curs preferential.
- Ecaterina Andronescu este cam proasta.
- PSD a pierdut guvernarea, avand majoritatea cu ALDE, in urma unei motiuni de cenzura depusa de PSD. Acum PSD NU mai are guvernarea. Cat sa fii de prost?
- Ecaterina Andronescu este cam proasta.
- PSD s-a dus azi in Parlamentul Romaniei, si-a dat pantalonii jos, s-a asezat pe vine si s-a cacat pe un moment in care Romania are sansa sa fie mai respectata international decat a fost vreodata in ultimii 27 de ani. Nu-i bai, la compensarea pierderilor de imagine vor contribui cele 4 milioane de romani de afara, aia care urmeaza sa plece dupa cele 4 milioane deja plecate.
- Ecaterina Andronescu este cam proasta.
- PSD are un singur punct, scris cu cerneala simpatica, in programul de guvernare: lupta cu justitia pentru stapanul de sclavi, Dragnea.
- Ecaterina Andronescu este cam proasta.
- Posibil ca ministrii care au votat azi impotriva lor, sa fie mai prosti decat este Androneasca.
- Grindeanu a avut coaie. Le-a tinut in mana pe ale lui Ponta pe tot timpul acestor evenimente.
- Ecaterina Andronescu este cam proasta.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Mormolocii lui Dragnea Empty Re: Mormolocii lui Dragnea

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum