Anuntul lui Dragnea cu privire la noul cabinet Niciun ministru din Guvernul Grindeanu nu se va afla în noul Executiv

In jos

Dragnea - Anuntul lui Dragnea cu privire la noul cabinet Niciun ministru din Guvernul Grindeanu  nu se va afla în noul Executiv Empty Anuntul lui Dragnea cu privire la noul cabinet Niciun ministru din Guvernul Grindeanu nu se va afla în noul Executiv

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Iun 26, 2017 11:13 am

 Acesta e anunţul de bun simţ pe care urmează să-l facă Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu din fruntea coaliţiei PSD + ALDE + UDMR + minorităţi.
Dragnea - Anuntul lui Dragnea cu privire la noul cabinet Niciun ministru din Guvernul Grindeanu  nu se va afla în noul Executiv PSD%2BALDE%2BUDMR%2BMin

     Motivul este binecunoscut - a făcut obiectul unei moţiuni de cenzură care a fost validată de Parlament. Motivele invocate pentru această moţiune de cenzură sunt incompetenţa guvernului, nerealizarea decât în procent de 1% a Programului de guvernare, controversata OUG 13, tergiversarea Legii salarizării unitare, neatacarea de către guvern a Legii defrişărilor  (care produce o relaxare a pedepselor pentru infracţiunile silvice), …
     Această incompetenţă a fost votată inclusiv de cei 18 miniştri parlamentari. Dacă i-aş acuza eu că sunt incompetenţi, că au minţit în campania electorală, că au încercat să destabilizeze justiţia prin OUG 13, că au făcut varză Codul fiscal prin OUG 6 şi OUG 9, că au generat proteste de stradă de o amploare cum nu a cunoscut România niciodată, că lipsesc medicamente şi vaccinuri de pe piaţă, că …, că …, că … aş fi considerat un om care este rău intenţionat la adresa guvernării PSD - ALDE Grindeanu. Dar aceşti miniştri parlamentari au legitimat prin votul dat moţiunii de cenzură toate acestea.
     A nominaliza şi un singur ministru din Guvernul Grindeanu în noul guvern ar însemna că coaliţia PSD + ALDE + UDMR + minorităţi îşi asuma incompetenţa acestuia, lipsa lui de viziune, caracterul duplicitar al acestuia.
     Este cunoscut că sunt multe probleme sensibile … în justiţie spre exemplu … Stabilirea unui prag pentru abuzul în serviciu ar genera o reacţie în lanţ în sistemul judiciar:
       - prag pentru infracţiunea de furt, delapidare, fraudă etc. (nu avem vinovaţi pentru dispariţia flotei, a mii de fabrici şi combinate, infrastructură feroviară);
     - prag pentru infracţiunea de omor (s-a primit o condamnare de patru ani cu suspendare pentru 3 morţi; nu avem încă vinovaţi pentru morţii de la “Revoluţie” şi Mineriade);
     - prag pentru infracţiunea de viol: dacă organul care realizează penetrarea are mai puţin de 20 centimetri nu se va mai considera viol. Iar pentru violul în grup, cei care sunt sub acest prag vor fi exoneraţi de aspectul penal, urmând să se înţeleaga cu victima (la o bombonică, eventual).
       Apropo. Domnule Dragnea, ne puteţi spune cât va fi pragul? Am înţeles ca nu vă satisface 100.000 de lei. Pentru mulţi colegi, nu ajunge nici măcar 1 milion de euro. Nici 10 milioane nu-i satisface pe mulţi. "Emigrează" parlmentarii în puşcărie din cauza unui amărât de prag? 
      Susţinerea îndepărtării penalilor din funcţiile de demnitate publică ar însemna o bilă albă pentru această coaliţie toxică.
       Recuperarea prejudiciilor ar însemna o mare bilă albă şi în plus ar reuşi să finanţeze Programul de guvernare.
      Promovarea unei legi care să interzică ocuparea unei funcţii din care ţi-ai dat demisia sau ai fost demis ar fi un gest reparatoriu pentru moţiunea de cenzură. Ar fi încă o bilă albă pentru această coaliţie care doreşte revizuirea Tratatului de la Trianon. La fel şi modificarea pragului de la 20% la 30% pentru Legea 215 / 2001 şi interzicerea partidelor pe criterii etnice.
     Este inadmisibila subordonarea CCR faţă de această coaliţie anti-naţională şi anti-constituţională. Ne putem astepta ca această curte judecătorească care se situează deasupra Constituţiei şi Statului Român să declare razboi Rusiei sau NATO? Pentru că de o complicitate făţişă cu penalii nici măcar nu se mai ascund.
     Nominalizarea unui singur ministru din Guvernul Grindeanu în noul guvern girat de coaliţia PSD + ALDE + UDMR + minorităţi nu doar că l-ar expune oprobiului public, dar ar legitima orice formă de “lapidare” a noului guvern şi a întregii coaliţii anti-naţionale. (n.a. În locul pietrelor se vor utiliza saliva şi alte secreţii.)

     Avem încredere în PSD + ALDE + UDMR + minorităţi. Avem încredere în Dragnea şi Tăriceanu. Avem încredere în Programul de guvernare.
     Sau NU?
Doru Apostol
25 iunie 2017
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum