Ponta iar suturi in coaie lui Liviu Dragnea Nicolaie

In jos

Dragnea - Ponta iar suturi in coaie lui Liviu Dragnea Nicolaie Empty Ponta iar suturi in coaie lui Liviu Dragnea Nicolaie

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Aug 04, 2017 9:00 am

Ponta demască o COMBINAŢIE POLITICĂ EXPLOZIVĂ. Ce ar face de fapt DRAGNEA, BĂSESCU şi IOHANNIS?
Fostul premier, Victor Ponta, a precizat, astăzi, că „legea pensiilor militare” a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și a intrat în vigoare în timpul Cabinetului Cioloș. De asemenea, Ponta i-a dat replica fostului șef de stat, Traian Băsescu, după ce asta i-a dedicat sloganul „ieși afară, javră ordinară!”.

 „Încep să mă lămuresc ce este cu toată agitaţia neaşteptată cu "pensiile speciale" / deocamdată e doar o reaşezare de Putere în "Sistem" - "generalii şi chestorii lui Băsescu" pleacă anticipat la pensii consistente şi sunt înlocuiţi de "generalii lui Iohannis şi chestorii lui Dragnea"! Nimic nou, nimic neobişnuit - fiecare putere politică încearcă să îşi promoveze propriii "generali şi chestori" sperând că o să le fie credincioşi ! O să vedem ...”, și-a început postarea Victor Ponta.
El a adăugat că „orice afacere politică de acest gen este însoţită de "gargară" pentru jurnaliştii care sunt în vacanţă şi pentru oamenii care nu au suficiente informaţii şi de acuzaţii nedrepte la adresa multor oameni anonimi care au crescut şi au muncit în respect faţă de uniformă şi carieră militară - şi asta nu e corect! Ca să nu mai vorbesc că aş vrea să văd unde se scrie de aşa ceva în fabulosul "Program de Guvernare" ( această Operă Genială net superioară şi mai de neatins decât Biblia, Talmudul sau Coranul , promovată de "Apostolii Liviu şi Darius".

„1. Pensiile de stat militare NU sunt "pensii speciale" ( în sensul în care le prezintă acum Presă lipsită de subiecte vara) - există în România de la Alexandru Ioan Cuza şi se aplică în SUA, ţările NATO, etc - ţinând cont de specificul activităţii militare
2. Pentru că cei care preiau fără să verifice obişnuitele gogoşi ale "Gargaragiului Naţional Băsescu" am verificat acum - Legea 223/2015 privind "pensiile militare de stat" a fost adoptată pe 29 iunie 2015 de către Camera Deputaţilor cu 289 voturi PENTRU şi ...... 1 ( unul) vot contra ; a fost promulgată imediat de Preşedintele Iohannis şi a intrat în vigoare la 1 Ianuarie 2016 în timpul Guvernului "Cioloş" cel votat şi sprijinit de Liviu Dragnea ... aşa că dacă e ceva greşit ar trebui să ne asumăm toţi.
Şi încă ceva - conform Constituţiei şi legilor doar Preşedintele României ( băsescu 10 ani şi acum Iohannis) acordă gradele de chestor şi general!!! Măcar Iohannis nu a spus nimic public - Gargaragiul Băsescu a uitat cine semna decretele!
3. În forma prezentată de Guvern acum nici nu se schimbă sistemul nici nu se reduc plăţile din Fondul de Pensii , ba chiar în primii ani vom avea un plus de pensii mari în plata fără contribuţii ( de la cei care se pensionează acum) deci nicio economie - doar se schimbă modul de indexare peste noapte prin Ordonanţă de Urgenţă fără să ştie nimeni ce impact bugetar are .
Ceea ce se schimbă însă fundamental este modul de a face politici publice - în 2012 - 2015 am spus şi am respectat promisiunea de a nu face iar că Băsescu : să stârnim categorii sociale contra altor categorii sociale!!!!

Iată că acum cu Liviu Dragnea discipolul lui Băsescu la Putere iar vedem "lupta de clasa" ( pensionarii cu pensii mari contra celor cu pensii mici, firme mici contra firme mari, etc)
4. Un caz concret uşor de înţeles de toată lumea - am contrasemnat că Secretar General Decizia Premierului Grindeanu de eliberare din funcţie a Chestorului Ciocoiu de la MAI - în prima zi a Guvernului "Tudose" acesta a fost numit înapoi în funcţie la solicitarea Doamnei Carmen Dan cumulând ( la 45 de ani) pensia de 13.000 ron cu salariul de 8.000! Facem pariu că rămâne în funcţie?!?! Deci "chestorii mei" sunt buni şi "chestorii tăi" sunt răi - clasic
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum