SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ?

In jos

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? Empty SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ?

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 23, 2017 1:56 am

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? 21686017_281557788998290_3245699722301510049_n
Lui Dragnea ii clantane dintii. Prim-vicepremierul Shhaideh a ajuns in fata procurorilor DNA, cel mai probabil este suspecta
Infractorul Dragnea este incoltit, Sevil Shhaideh a dezvaluit de ce a fost chemata in fata procurorilor de la DNA
OFICIAL! DNA a făcut ANUNȚUL: Sevil Shhaideh, acuzată în dosarul 'Belina'
DNA a bagat PSD in coma. Pe langa Shhaideh, inca un ministru este urmarit penal in afacerile lui Dragnea
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? Empty Tupeu socant: Dragnea, Plumb si Shhaideh au furat o bucata din Dunare si invoca ”drepturile omului”

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 23, 2017 10:45 pm

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? 21686212_281584402328962_2420495145632522202_n
Sunt de neimaginat tupeul si rapacitatea lui Liviu Dragnea. Infractorul-sef al PSD a furat pana si o bucata din Dunare, bratul Pavel si insula Belina. Complici i-au fost Rovana Plumb si Sevil Shhaideh. Schema pusa la cale pentru a-i servi lui Dragnea domeniul de pescuit este uluitoare. La fel de uluitoare ca vicepremierului Sevil Shhaideh care se ascunde dupa ”drepturile omului” ca sa nu demisioneze.Domeniul de pescuit al infractorului Liviu Dragnea este locul unde seful delincvent al PSD punea tara la cale cu doi premieri ai PSD: Victor Ponta si Sorin Grindeanu. Acolo i-a dus Dragnea la stiuci pe Ponta si Grindeanu, cand consilierii de imagine l-au sfatuit ca da bine la publicul PSD sa se pozeze in barca, cu pestele in mana, alaturi de prim-ministru, pentru a arata ca el controleaza guvernarea.
Schema prin care Dragnea a ajuns stapan pe cele peste 300 de hectare, adica o insula si un brat al Dunarii, este socanta. Tupeul cu care acum liderii PSD invoca ”prezimtia de nevinovatie” pentru a justifica ramanerea pe functie a suspectei Sevil Shhaideh e la fel de socant.

Rovana Plumb si Sevil Shhaideh au rupt o halca din Dunare

 
Pentru Dragnea s-au falsificat documente de proprietate, astfel incat sa fie rupta o bucata de peste 300 de hectare din albia Dunarii. Bratul Pavel si insula Belina erau parte din albia Dunarii proprietate a statului roman care, prin constitutie, nu poate fi instrainata fara emiterea unei legi speciale. Asta insemna dezbatere parlamentara.
Insemna ca presa si opozitia sa afle ce vrea Dragnea sa faca si implicit riscul unui scandal public enorm. Baronul de Teleorman era nevoit sa organizeze totul cat mai discret, asa cum a reusit sa procedeze cu mult succes in ultimii 20 de ani in care s-a imbogatit furand din patrimoniul judetului Teleorman ogoare, silozuri, hoteluri, ferme de porci si paduri si terenuri de vanatoare.
Bratul Pavel si insula Belina au fost rupte din Dunare pe hartie, prin acte falsificate, pentru ca Rovana Plumb sa poata emite pe ascuns hotararea de guvern pe care o cerea DragneaAICI e comunicatul DNA are ofera detalii.
Plumb incercase anterior sa emita acest HG prin care sa transfere direct bratul Pavel si insula Belina catre Consiliul Judetean Teleorman unde Dragnea aranjase totul pentru TelDrum, firma pe care baronul o transformase in mina de aur a clanului sau.
Ministerul Justitiei li Ministerul Finantelor au respins proiectul, explicand ca nu se pot instraina bucati din Dunare prin HG, pentru ca interzice constitutia si legile subsidiare.
Era nevoie de o lege pentru asta, Dragnea voia sa faca totul pe ascuns, asa ca Plumb si Servil au executat un plan si mai socant. S-au falsificat documente, astfel incat cele peste 300 de hectare sa fie decupate din albia Dunarii.
Apoi s-a emis Hotararea de Guvern prin care domeniul de pescuit a ajuns la Consiliul Judetean Teleorman si apoi la TelDrum, firma clanului Dragnea. Plumb a scris HG-ul in cateva ore, incalcand toata procedura legala de avizare impusa pentru un astfel de proiect.
 

DNA ancheteaza afacerea socanta, baronii PSD invoca ”drepturile omului”

 
Procurorii DNA au instrumentat dosarul penal al acestui furt incredibil. Rovana Plumb si Sevil Shhaideh au aflat ca sunt vizate. In orice tara normala, cele doua demisionau imediat din orice functie publica, pentru ca functiile ocupate sa nu afecteze ancheta penala si pentru ca ancheta penala sa nu afecteze functionarea normala a domeniilor de care raspund complicele lui Dragnea.
Romania nu este insa o tara normala, mai ales din momentul cand un infractor irevocabil, cum e Liviu Dagnea, a ajuns sa controleze Parlamentul si Guvernul. Din acest motiv, liderii PSD au iesit imediat cu pozitii publice in care au invocat ”drepturile omului” si ”prezumtia de nevinovatie” pentru a justifica mai ales refuzul vicepremierului Sevil Shhaideh de a demisiona.
Invocarea ”prezumtiei de nevinovatie” in cazul unui demnitar anchetat penal e o smecherie abuziva pe care numai un tupeu de borfas putea sa o nascoceasca.
Prezumtia de nevinovatie este un al statului de drept care se refera la relatia cetatean – Justitie, reglementeaza modul cum trebuie Justitia sa trateze orice cetatean acuzat de comiterea unei fapte penale si nu acopera relatia demnitarilor cu societatea. Asta e cu totul altceva.

Haoleo, ne incalca ”drepturile omului”!

 
Cand eram reporter de eveniment si mergeam la actiuni in care intra Politia peste vreun clan de bastani, auzeam cum strigau suspectii „drepturile omului”. Pirandele aruncau cu bebelusi in mascati si bastanii racneau cat il tineau plamanii: ”drepturile omului”, ”discriminare”, ”drepturile omului”.
Cand terorizau oamenii, ca sa le fure casele, nu stiau bastanii de vreun drept al cuiva, de vreo lege. Cand ii lua Politia, imediat invocau drepturile omului. Exact asa procedeaza si coruptii din politica, atunci cand invoca prezumtia de nevinovatie pentru a ramane cu tupeu pe functiile publice desi sunt urmariti penal.
Daca sunt condamnati, ca Dragnea, spun ca e condamnare politica si tot nu renunta la functiile publice. Este o smecherie de o indecenta aberanta.
Statutul de demnitar presupune o pozitie privilegiata in societate acordata pentru existenta unui grad aparte de incredere a publicului in persoana respectiva. In schimb, cel in cauza trebuie sa ofere obligatoriu garantia onestitatii, a bunei credinte.
Demisia, in cazul unei anchete penale, este obligatorie, pentru ca nu poate ocupa o demnitate publica cineva care nu mai ofera garantii de onestitate, dar si pentru ca ancheta sa nu afecteze functia publica.
Dincolo de aspectul moral si etic, pragmatic e clar ca nu mai poate sa isi exercite eficient serviciul public cineva care are pe cap un proces.
Ce face ministrul X, daca are termen la instanta in ziua in care trebuie sa participe la o intalnire importanta, de care depinde un proiect pentru mii de persoane?

E normal sa aiba de suferit mii de persoane pentru ca un ministru are probleme penale?

 
Pretentia reprezentantilor PSD de a ramane pe functii, desi au dosare penale, este o expresie a tupeului de borfas care ii caracterizeaza pe acesti delincventi camuflati in politicieni.
Cazul Belina ne-a mai expus ceva. A explicat de ce se agitau toate posturile Mafia TV cu tot felul de personaje vidanjate din SRI sau cartite ale coruptilor din Consiliul Superior al Magistraturii.
Dragnea aflase ce urmeaza si a pus toate oficinele propagandei mafiei sa faca circ.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? Empty LEPĂDAREA DE DRAGNEA

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 23, 2017 10:47 pm

La sediul PSD din Kiseleff drapel negru în bernă și pesediști bântuiți de încă neștiute spaime și negri la față de supărare se întreabă și mai ales se întreabă :
- Cine va mai fi chemat la DNA ?
- Cei care au fost chemați deja ce știu despre mine , despre Daddy Kaka , despre alții și cât au dat pe goarnă din casă ?
- Cine va mai fi chemat ?
- Pe mine când mă cheamă ? De mă cheamă , nu am tată , nu am mamă , yo spun tot . vorba lui tătica al meu : Scapă cine poate și decît să plângă mama mai bine să plângă mă-sa , ce PLM ....HOP ȘI AȘA
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? Empty Cîntecul de "Belină" al baronului Liviu Dragnea, cîntat de Sevil Shhaideh

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 23, 2017 11:02 pm


Nu sînt singurul jurnalist care i-a spus lui Liviu Dragnea că nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru postul de Premier a însemnat începutul sfîrşitului, riscînd să arunce în aer victoria răsunătoare a PSD-ului în toate alegerile din anul 2016. Scriam în „Cotidianul” în 12 decembrie 2016, adică exact a doua zi după alegeri: „Nu cred că Liviu Dragnea este atît de naiv încît să creadă că victoria PSD din aceste alegeri o va face pe Laura Codruţa Kövesi mai pesedistă şi mai îngăduitoare cu liderii partidului sau pe şefii serviciilor secrete să dea „delete” fişierelor adunate în ultimii ani cu informaţii despre aceştia”.
Îmbătat de rezultatul teribil, atît şeful PSD, cît şi ţuţerii din preajma lui (şi nu e vorba doar de colegii de partid, ci şi de pupătorii profesionişti din presă) au ţinut-o langa cu sloganul „Liviu Dragnea - premier”, ignorînd prevederea unui articol de lege care făcea imposibilă acea variantă. Într-un tîrziu, n-a avut încotro şi s-a resemnat.
În loc să treacă senin peste orgoliu, Liviu Dragnea a făcut încă o imensă greşeală: fără să se consulte cu nimeni, nici măcar din partid, a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru postul de Prim-ministru, ignorînd încă o dată semnalele din presă care-i spuneau că nu este o variantă de acceptat. Şi de data aceasta, într-un alt tîrziu, s-a resemnat din nou.
Disperat că se face de rîs tocmai cînd era pregătit să apară triumfalist în faţa opiniei publice ca unul dintre marii politicieni ai ţării, Liviu Dragnea a căutat altă persoană care să-i salveze imaginea: Sorin Grindeanu, căruia i-a pus-o în cîrcă şi pe favorita sa Sevil Shhaideh. De la „Sorin în sus, Sorin în jos”, Dragnea a trecut iarăşi la exacerbarea orgoliului său nemăsurat şi şi-a dat jos premierul printr-o moţiune de cenzură care a uimit întreaga planetă.
Cînd, într-un final întîrziat, l-a adus la Palatul Victoria pe Mihai Tudose, la pachet cu aceeaşi Sevil Shhaideh, era previzibil că distinsa doamnă este legată ombilical de Liviu Dragnea. Numai ignorant total să fii, să nu-ţi dai seama că pe cei doi, Liviu Dragnea şi Sevil Shhaideh, nu-i leagă ideologia partidului, ci lanţul de afaceri al firmei Tel Drum, derulat cu succes în perioada cînd favorita şefului PSD lucra pentru Consiliul judeţean Constanţa sau la Ministerul Dezvoltării. Nu fac parte dintre cei care cred că Liviu Dragnea este patronul ascuns al acestei firme cu o celebritate nedorită de nimeni, însă nu am nici o îndoială că palatul său din Alexandria, situat pe două străzi, are măcar cîteva dale în curte care poartă urmele Tel Drum! Chiar presupunînd că Dragnea nu are absolut nici o legătură cu acţionariatul de la Tel Drum, este clar pentru toată lumea că a sprijinit-o, a ajutat-o să-i meargă bine. Poate că a fost doar o formă ridicolă de patriotism local, poate că Tel Drum este cea mai tare firmă de construcţii din lume, dar, şi aşa, Liviu Dragnea trebuia să-şi dea seama că, vînat cum a fost mereu, el va fi ţinta principală în orice anchetă care va viza Tel Drum.
Şi, iată că acum ne-am trezit că Sevil Shhaideh este suspectă tocmai într-un dosar despre Tel Drum! Vînzoleală mare în PSD: Ponta e de vină, Kovesi îşi dă în petec, Maior vrea să preia partidul, toată lumea vrea să schimbe rezultatul alegerilor din 2016! Habar n-am dacă aceste aserţiuni sînt sau nu adevărate, dar ele erau previzibile şi uşor de evitat dacă orgoliul nemăsurat şi aerele de stăpîn ale lui Liviu Dragnea n-ar fi dat peste marginea paharului.
Dar, pe ce fond vine acest dosar? Vă mai amintiţi episodul acela ridicol cu barca, în care jandarmii din Teleorman îi purtau pe braţe pe Dragnea şi Ponta? Ei, acolo este cheia situaţiei de acum în care s-a trezit PSD! Nimeni nu i-a spus atunci lui Liviu Dragnea: „domnu preşedinte, apa nu are decît 20 cm, lăsaţi naiba barca aia că vă faceţi de rîs!” Episodul avea loc în 2014, adică tocmai de cînd datează faptele anchetate acum de DNA!
Slugarnic pe vremea aceea, Dragnea îl purta cu barca pe Primul ministru Victor Ponta, cel care acum declară la DNA că exact în acea perioadă a fost rugat de acesta să semneze HG-ul cu balta „Belina”, printr-un transfer care avea să se finalizeze tocmai în curtea Tel Drum! Ministrul Dezvoltării era atunci Liviu Dragnea, iar secretar de stat era Sevil Shhaideh! Deci, cine este de vină că speculează această coincidenţă? Nu cumva tocmai Liviu Dragnea, care, tocmai pentru că se considera vînat de DNA, trebuia să evite cu orice preţ astfel de legături dubioase? Cum să-ţi ignori propriile vulnerabilităţi, cînd ştii că „oamenii răi” sînt pe urmele tale şi aşteaptă să-ţi pună capul pe butuc?
Sigur că este adevărată teoria unora, care spun că Laura Codruţa Kovesi, deschizînd acest nou dosar, a vrut să acopere scandalul în care chiar ea este implicată după „Cazul Focică”, venit şi el în urma altor scandaluri: sufrageria lui Oprea, Ghiţă şi „La chilia-n poartă”, Portocală-Zdreanţă, înregistrările cu „decaparea” şi „înhăţarea” etc.
Sigur că Laura Codruţa Kovesi face acum exact ce spunea în acea înregistrare: „Să vină călare pe noi şi cu desantu' şi cu inspecţia şi ministerul... şi noi să stăm doar să-ncasăm şi să stăm cu dosarele sub masă? Multă lume ne susţine, dar deja, cum să spun ... trebuie să ieşim! Dacă ne simt că noi nu mai avem curajul, o să se urce cu picioarele pe noi, credeţi-mă! Cumva trebuie să găsim cu toată Secţia 3-4 dosare cu potenţial! Colegii care au sau constată că au... vă ajutăm să ieşiţi cu dosaru' ăla... mai ieşim cu două dosare... Să trecem peste perioada asta grea, că asta e important.
Dar, dacă se ştia că acestea erau proiectele Laurei Codruţa Kovesi, de ce nu a evitat Liviu Dragnea să treacă prin bătaia puştii? Ce mare brînză era dacă făcea un pas înapoi pentru a nu duce tot focul în curtea PSD, aşa cum se cere oricărui ministru aflat în centrul unui scandal? Ce mare brînză era dacă o lăsa pe Sevil Shhaideh la Constanţa? Acesta este preţul plătit de Liviu Dragnea către cei care i-au cîntat în strună de aproape un an!
Sigur că oricare dintre cititorii noştri ştiu că noi am fi ultimii care să susţină dosarele politice de la DNA, anchetarea selectivă a politicienilor în funcţie de interesele politice ale cuiva sau abuzurile în actul de justiţie. Totuşi:
- nu era Liviu Dragnea prietenul lui Victor Ponta în perioada acesta a numit-o pe Laura Codruţa Kovesi ca şefă a DNA, în ciuda împotrivirii lui Crin Antonescu, a ministrului Mona Pivniceru şi a unei bune părţi a opiniei publice? S-a opus cumva domnul Dragnea?
- nu spunea Liviu Dragnea că nu este de acord cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi după scandalul generat de „Cazul Rarinca”, atunci cînd Tăriceanu îi cerea acest lucru preşedintelui Iohannis?
- nu spunea Liviu Dragnea că nu este de acord cu demiterea Laurei Codruţa Kovesi după ce Ordonanţa 13 a fost declarată constituţională de CCR, instituţia care scria în Decizie că şefa DNA a încălcat grav Constituţia?
Zîmbetul acela ironic, pe sub mustaţă, cînd părea să ne sfideze pe toţi cei care ne minunam de reacţiile sale, sper să-l păstreze Liviu Dragnea şi acum, cînd i s-au împlinit multe dintre „pohtele” sale nenumărate.
Acest ultim cîntec de „Belină”, pe care i-l cîntă acum la ureche Sevil Shhaideh, nu este decît încoronarea felului de a fi dintotdeauna pe care l-a afişat Liviu Dragnea în relaţia cu prietenii săi, cu partidul său, cu noi toţi. Este, cum spunea Eminescu în Glossa: „Ca un cântec de sirenă / Lumea-ntinde lucii mreje; / Ca să schimbe-actorii-n scenă / Te momeşte în vârteje.”
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? Empty Domnia și prostia lui Shhaideh

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Sept 25, 2017 4:16 am


Spune o vorbă din popor că domnia și prostia se plătesc, adică dacă ești prost sau domn(doamnă) mai devreme sau mai târziu vei plăti.
Ce înseamnă prost în accepțiunea unanim recunoscută și a autorului anonim al zicalei se cam știe. Ce înseamnă domn(doamnă) se subînțelege, adică o persoană de bun simț, poate credulă, poate neexperimentată, dar o persoană orientată spre bine. Tot domn sau doamnă, în istoria noastră, era considerată persoana care îndeplinea o dregătorie având funcția de a ”domni” peste popor. I se mai spune și domnitor.
Și astăzi, peiorativ, sub formă de alint sau ironic, unii dregători din aparatul de stat sunt ”alintați” așa și li se spune domnitori, domni sau doamne.
Privesc la tv ”bomba zilei” , știrea conform căreia doamna Shhaideh a fost chemată la DNA pentru a da relații cu privire la dosarul Belina, care de fapt îl urmărește pe Liviu Dragnea. La ieșirea din cuibul cu vipere, doamna Shhaideh a spus că a fost chemată în calitate de suspect. Din micile mele cunoștințe în domeniu știu că diferența dintre un suspect și un inculpat depinde de intenția și interesul procurorului și nimic altceva. Fac o mică paranteză aici, ca să mă întreb dacă faptele existente în respectivul dosar sunt cercetate ”in rem” și acum se caută făptuitorul, sau este cercetat făptuitorul și acum se adună probele împotriva lui. Dacă ar fi varianta doi, ar trebui ca făptuitorul, (suspect sau inculpat) să fi fost și el chemat în instanță și dacă nu cercetat, măcar anunțat că face obiectul unui dosar. Dar, deși toată lumea știe că cel vizat este domnul Dragnea, pe  care doamna Kovesi la ordinul știm noi cui îl vrea fezandat, nu am auzit ca acesta să fi fost chemat sau învinuit de ceva. Am auzit că Ponta și Grindeanu au fost chemați ca martori, doamna Shhaideh este acuma suspect, am auzit că a fost chemat și fostul președinte al CJ Teleorman, (altul decât Dragnea), care probabil va fi complice, dar nu este chemat făptuitorul, ”perla coroanei”, piesa după care de fapt umblă în limbă procurorii portocali sau portocurorii.  Mi se pare mie sau trăim într-o lume cu fundul în sus ?
Să revin la doamna Shhaideh. Spuneam că respectiva doamnă a fost chemată pe post de suspect în acest dosar și este clar pentru oricine că asta se întâmpla datorită intensei legături cu domnul Dragnea, nu are rost să ne ascundem după deget. Se pare că va plăti pentru această prietenie și mă întreb dacă își plătește domnia sau prostia. Mulți ar fi tentați să spună că își plătește domnia, în ambele interpretări, adică și pentru că a fost o doamnă și l-a ajutat pe Dragnea și pentru că a domnit prin ministerul condus de el și guvernele lui. Eu însă înclin să cred că plătește și pentru prostia de a se mai lăsa angrenată în jocuri politice după ceea  ce a pățit când a fost propusă prim ministru și refuzată fără motiv de Iohannis, apoi retrasă de Dragnea, care numai domn nu a fost, dar nici prost. Păi oricât de doamnă ai fi, văzând că ești băgată între ciocan și nicovală,  nu îți bagi capul acolo și a doua oară, orice promisiuni ai primi. Dar doamna Shhaideh a uitat ce a pățit ea și familia ei atunci,  a uitat prin ce a trecut și că a  plâns în pumni la prima experiență ”guvernamentală” și a acceptat nominalizarea ca viceprim-ministru la rugămintea aceluiași Dragnea care o scosese din cărți fără motiv și a acceptat o a doua umilire care se poate lăsa mult mai rău pentru ea. Știu că a fi suspect nu e tot una cu a fi inculpat sau condamnat, dar procurorii lui Kovesi și judecătorii nu știu asta, la ei odată intrat pe ușă, ieși numai când vor ei și cum vor ei. Deci Shhaideh nu mai poate ieși de acolo doamnă, pentru că fie va declara cum vor portocurorii și va deveni turnătoare liberă, fie va spune ce vrea Dragnea și va  ieși proastă cu cătușe la mâini. Adevărul, oricare va fi el, nu va conta nici pentru unii nici pentru alții. Dacă va spune adevărul și numai adevărul atunci va ieși de acolo o doamnă cu cătușe la mâini.
Imediat a apărut în media și un document, nu știu ce o fi, comunicat, raport, notă justificativă, sau ce, care explică sau încearcă să justifice de ce a acționat DNA-ul așa, sau de ce a procedat la deschiderea dosarului împotriva a 5 persoane, dar nici una pe nume Dragnea, deși, din câte știu eu, este ilegal să divulge date dintr-un dosar aflat în faza de cercetare penală. Și totuși DNA-ul, doamna Kovesi o fac de ce ? Probabil ca să creeze un subiect de impact în media, care să bată subiectul Dragomir. Tehnica nu e nouă, s-a mai întâmplat și cu DNA și cu alte persoane sau instituții. Ce nu mai înțeleg eu este după ce criterii DNA încalcă legile, adică unde scrie care dosare trebuie făcute publice și care nu, despre care pot da informații presei pentru a fi bălăcărite persoanele cercetate și care trebuiesc palmate prin sertare și dulapuri până la prescrierea faptei? Mister total, probabil că nu există, totul se face după nevoile și visele erotice ale doamnei Kovesi. Bineînțeles, televiziunile aservite sistemului, trinomului, vor abandona subiectul Dragomir și vor pedala nebunește pe subiectul Shhaideh/Plumb. Să te ții cursă în cerc.
Aud că doamna Shhaideh vrea să își dea demisia, având în vedere noua calitate pe care o are. Mă îndoiesc că ar fi o demisie de onoare, cred că este practic o demisie sub teroare. Este posibil ca prețul libertății să fie lepădarea de Dragnea și atunci demisia ei nu va fi deloc onorabilă. Eu nu știu ce a mai căutat ea prin guvern, după prima experiență. Ce a împins-o spre domnie nu știu, dar a făcut o mare prostie. Ce bine ar fi stat ea acum lângă familie, dar nu, nu i-a plăcut viața de familie, ea a ales marea familie a partidului. Cred ca doamna Shhaideh va trebui să își schimbe numele  din Sevil în Servil.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ? Empty Re: SEVIL SHHAIDEH , servila privighetoare a lui Daddy Kaka știe multeee ...Când va începe să cânte pe craca DNA , înainte sau după ce iși va expune suncile chircită pe un WC turcesc ?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum