PSD -lepădarea de Dragnea

In jos

Dragnea - PSD -lepădarea de Dragnea Empty PSD -lepădarea de Dragnea

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 23, 2017 2:00 am

Dragnea - PSD -lepădarea de Dragnea 21686212_281584402328962_2420495145632522202_n
La sediul PSD din Kiseleff drapel negru în bernă și pesediști bântuiți de încă neștiute spaime și negri la față de supărare se întreabă și mai ales se întreabă :
- Cine va mai fi chemat la DNA ?
- Cei care au fost chemați deja ce știu despre mine , despre Daddy Kaka , despre alții și cât au dat pe goarnă din casă ?
- Cine va mai fi chemat ?
- Pe mine când mă cheamă ? De mă cheamă , nu am tată , nu am mamă , yo spun tot . vorba lui tătica al meu : Scapă cine poate și decît să plângă mama mai bine să plângă mă-sa , ce PLM ....HOP ȘI AȘA
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - PSD -lepădarea de Dragnea Empty Andrei Gheorghe stie care-i treaba cu crestinul Dragnea :„E crestin dar practica hotia, ravneste la femeia altuia si minte cu nesat”

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 23, 2017 2:57 am

Dragnea - PSD -lepădarea de Dragnea 21686320_281611178992951_862898464798078388_n
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - PSD -lepădarea de Dragnea Empty Dragnea a făcut declaraţii criminale marca Erdogan şi Putin

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 23, 2017 10:15 am

Ultimele declaraţii făcute de Liviu Dragnea sunt de o gravitate majoră şi ridică probleme foarte serioase. Este un atac frontal la doi dintre confraţii noştri jurnalişti.

Vom comenta punct cu punct cele spuse de Dragnea. Este încă un pas făcut de acest ipochimen pe drumul spre un stat autoritar. Condus de el. Ca Belarusl lui Lukaşenko. Ca Azerbaijanul lui Aliev. Ca Rusia lui Putin. Ca Turcia lui Erdogan.

Dragnea şi Dragomir, declaraţii cu acelaşi punctaj

Am făcut greșeala să citesc o postare a unui jurnalist, unul dintre ziariștii nominalizați de colonelul Dragomir. Jurnalistul spunea că sunt în spatele colonelui Dragomir. Nu sunt! Nu am vorbit cu domnul Dragomir niciodată. Nu l-am întâlnit.
Experienţa de învaţă că, dacă Liviu Dragnea afirmă că lucrurile stau într-un anumit fel, trebuie să înţelegem inversul. Dincolo de asta: cum se explică faptul că cei doi fac declaraţii cu acelaşi punctaj întotdeauna? Simplu: sunt coordonaţi, fac parte din aceeaşi paradigmă.

Dl. Dragnea şi înalta trădare

Domnul Turturică se vaită că există un plan pe care l-aș fi gândit eu pentru a distruge instituțiile fundamentale ale statului. Mai era un alt domn, Tăpălagă. Nu prea le-am pronunțat numele până acum. Spunea că stă cu dinții înfipți în gâtul nostru.
Există un plan, fără putinţă de tăgadă. Un ins sau un grup de indivizi nu poate aşa, de florile mărului, să pună la punct un asemenea plan. Credem că vine vremea când dl. Dragnea şi acoliţii săi vor fi inculpaţi pentru înaltă trădare.

Cine stă cu dinţii în gâtul Justiţiei?

Eu am constatat că, în ultimii ani, domnul Tăpălagă și alții vor să stea cu dinții în gâtul Justiției. Dumnealor au vrut, s-au autodesemnat ca oamenii care vor să coordoneze Justiția. Și acum mai fac asta, prin tot felul de editoriale și reportaje.
Aceasta este o perlă de incultură, care dovedeşte mentalitatea şi gândirea acestor oameni. Suntem siguri că printre ei chiar sunt unii convinşi că sunt terorizaţi de procurori comandaţi de Tăpălagă şi Turturică.
Aşadar, mecanismul de gândire al celor ce cred în controlul Justiţiei de către Tăpălagă şi Turturică este astfel: dacă ei controlează, noi trebuie să le luăm controlul şi să controlăm noi în loc. Ceilalţi, care nu gândesc aşa şi ştiu realitatea, ce sunt? Simplu. nişte răufăcători de stat.

Ce treabă ai cu casa omului?

Ceartă judecători, procurori, merg la ambasade și se plâng când au o problemă. Nu îmi dau seama de ce trebuiau să meargă acolo. Se consideră repere morale. Ar fi interesant ca Turturică să explice cum și-a făcut o casă de 800.000 de euro.
Şi ce treabă ai tu, politician, cu casa omului? Poate să aibă şi casă de opt milioane de euro. E dreptul lui. Dacă a făcut bani prin metode ilegale, să se ocupe de el procurorii. Într-un stat cu Justiţie independentă, nu controlată de tine.
Care este rețeta de succes pentru a avea o asemenea proprietate în România? Am vorbit cu foarte mulți jurnaliști care sunt curioși să afle cum a reușit. Fiecare vrea o chestie de acest fel.
Nu, domnule Liviu Dragnea, eu nu vreau să am o casă ca a lui Turturică. Vreau una ca a dv., spuneţi-mi cum aţi reuşit. Ştiţi ce fac după ce o am? O vând şi fac o fundaţie contra totalitarismului, care să militeze contra celor ca dumneavoastră.

Să luăm aminte…

Este o teamă și o supărare că se clatină, de fapt, un sistem paralel, un stat paralel, o structură formată din niște oameni care conduc niște instituții, niște oameni care sunt prin diverse alte structuri de presă și nu numai. Sunt oameni care folosesc niște metode foarte aproape de un sistem de poliție politică.
Asta cu „statul paralel” ne aduce aminte de Erdogan. Recep Erdogan susţinea, acum vreun an, că unul, Fethullah Gulen, a făcut un stat paralel care îl subminează pe el să conducă Turcia. Aşa că, ghici ce a făcut Recep cu turcii?
Aşa vrea să facă în viitor şi Dragnea cu românii. Sub fantoşa statului paralel, va începe, într-o bună zi, să aresteze la grămadă oameni care sunt adversarii lui. Tehnocraţi. Medici. Profesori. Politicieni de opoziţie. Jurnalişti. Funcţionari. Militari.
Să luăm aminte
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - PSD -lepădarea de Dragnea Empty Re: PSD -lepădarea de Dragnea

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum