Dedicație pentru toate javrele care au supt România!

In jos

Dedicație pentru toate javrele care au supt România! Empty Dedicație pentru toate javrele care au supt România!

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Sept 25, 2017 3:32 am

Iliescu, Băsescu, Constantinescu, Udrea, Ponta, Ghiță, Bănicioiu, Cocoș, Boc, Eba, Ritzi, Manilache, Oprescu, Șova, Boureanu, Năstase, Vasilescu, Firea, Dragnea, Hunor, Tăriceanu și voi toți cei care ați futut România în grup organizat de interlopi și infractori, lăsând-o să zacă în bălți de sânge de 27 de ani încoace, voi împreună cu toți șefii Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, voi, în fiecare dimineață când vă treziți, să vă rugați să nu suferiți vreodată de nevrită optică retrobulbară, pareză la membrele inferioare, babinski bilateral, nistagmus, tremor de repaos, parastezii cu caracter de furnicături la nivelul membrelor inferioare, pareză facială, hipoestezie, Romberg pozitiv, mers posibil mai puțin de 500 de metri, pareză sau tremor și să trăiți în România condusă de voi. Să vă rugați să nu ajungeți să vă căcați și să vă pișați pe voi și să depindeți de un membru al familiei care să vă care în spate, să vă rugați să nu ajungeți vreodată să vă zvârcoliți nopțile de durere ca să primiți dimineața un scuipat în obraz de la politicienii ultimilor 27 de ani, adică de la ăștia ca voi: 39 de lei pensie pentru scleroză multiplă.
Voi v-ați băgat pula atât de tare în educația acestei țări încât subiectele fierbinți pentru populație sunt, evident, cine se fute în cur cu cine, ca să mai cheltuim niște bani pe un referendum cu temă ordinară, și câți mici poți mânca în Odorheiul Secuiesc, ca să fie cu adevărat “acoperite” subiectele importante pentru societate: sănătatea și educația.
Ei, uite că nu ați reușit să ne lobotomizați chiar pe toți și am să vă povestesc pe scurt ce simte și cum e tratată în România o fată tânără de 38 de ani, bolnavă de scleroză multiplă:
– În fiecare an, din ianuarie până în martie stă câte 6 ore la coadă pe la comisii care să îi stabilească gradul de handicap și să strângă hârtii pentru dosar, deși boala ei nu se vindecă, doar progresează.
– În 2015 domnii și doamnele din comisia de la Suceava au întors-o acasă, după 8 ore de atârnat pe holuri în fața ușilor închise, pentru că nu avea un referat medical cu scorul EDSS, care se inventase fix atunci. Cu multă candoare stupidă au întrebat-o ironic, văzând-o capabilă să stea în picioare: “cine e bolnavul?”.
– În 2016 nu au mai făcut mișto de ea și nu au mai chestionat-o despre scor, pur și simplu i-au tăiat direct gradul de handicap de la 3 la 2, ca să îi dea mai puțini bani la pensie, deși boala ei nu merge decât înspre mai rău. “Evaluarea” a durat 1 minut, timp în care comisia i-a pus o singură întrebare: ai venit singură? “Da!”, le-a spus Ioana, deși în momentul acela suferea de un puseu cu tremurat și convulsii. Când au auzit că a fost în stare să ajungă fără însoțitor, membrii comisiei au concluzionat că boala ei se vindecă încet încet și, deci, merită și mai puțini bani.
– În 2017, boala i s-a agravat cu 50% față de 2016 și a stat 5 ore la coadă până să constate că nu avea scorul ADL. După ce a avut în sfârșit scorul ADL, scorul EDSS-4- , referat neurologic de specialitate, RMN, bilet de ieșire de la psihiatrie și o tonă de alte hârtii ca să fie primită în fața comisiei, Ioana e fericită și anul ăsta: ia 39 de lei pe lună. Membrii comisiei au sfătuit-o prietenește că nu are rost să facă contestație la București pentru că niciuna nu se întoarce favorabilă. Și nu a făcut, deși i-au tăiat din nou gradul de handicap.
De fiecare dată, la aceste comisii, membi “juriului” râd de ea. O batjocoresc prin nepăsare și o ironizează că poate încă merge, deci n-are nici pe dracu. Deși stă la cozi infernale ca să primească hârtii peste hârtii, ele valorează tot 39 de lei pe lună.
Așadar, le mulțumim tuturor penalilor, interlopilor și infractorilor care au furat această țară până au reușit să îngroape în umilință oameni tineri și bolnavi. Datorită marelui jaf al ultimilor 27 de ani, bolnavii de scleroză multiplă primesc 39 de lei pe lună, în timp ce ei împreună cu mafiile lor au înregistrat cele mai mari “succesuri”: au alungat aproape toți medicii buni din țară, și-au pus la conducerea spitalelor jegurile pupătoare de cururi de politicieni care își plătesc curvele din bani destinați bolnavilor, au umilit profesorii obligându-i să ia calea taximetriei și au îngropat de vie o societate.
Mercedes S 65 AMG coupe e mașina pe care a achiziționat-o fiul unui fost ministru, din salariul de bugetar al mă-sii, de unde deducem că din leafa la Stat poți rupe vreo 245.000 euro pentru copil. Le mulțumim acestor criminali că ne-au adus în stare să îi blestemăm și să îi înjurăm, pentru că neputința și batjocura nu mai lasă loc decât de futere de mame.
În încheiere, Ioana ar vrea să dea Statul Român în judecată, pentru ea și pentru cei ca ea, și are nevoie de un avocat. Cineva dispus să se înhame la așa ceva?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum