Scandalul Belina, pe scurt

In jos

Scandalul Belina, pe scurt  Empty Scandalul Belina, pe scurt

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 27, 2017 4:46 pm

Un coclete de la țară vede o baltă. Vrea balta aia. În loc să fucking mascheze totul ca o investiție într-o stațiune de pescuit, cu 30 de cabane, sală de mese și alte manele, prin care să spele niște bani și să o închirieze când are peleul lui chef, cocletele trage balta pe persoană fizică, cu ajutorul a doi miniștri, și pune un gard înalt în jurul ei, să pescuiască doar el. Pentru că cocletelui nu îi plac oamenii și nici concurența. Ar fi fost de porc să se întâlnească pe baltă cu oameni. Ce să facă, să îi asculte că sunt săraci și sărăcesc de la an la an? Cine are chef să asculte așa ceva? De aia faci gardul înalt la vilă și îți iei gipan, să nu mai ai de-a face cu prostimea.
Trec niște ani, cocletele e prins cu schema asta și ăia care l-au ajutat vor fi cercetați. Merge la Spălătoria de Cadavre Antena3 și plânge că legea și statul sunt o amenințare la adresa PSD și că DNA vrea să îi bage copilul la bulău, copil care n-a muncit o zi în viața lui, dar are mașini peste mașini (ce căcați sunt hotnews, au ciordit pozele cu Ștefan și acum le pun cu “sursa hotnews”) și afaceri peste afaceri, cu bani picați din cer. Complet nevinovat ăsta micu, nene.
Cocletelui îi vin în ajutor diverși cocleți, mai mari și mai mici, care cad în cur de admirație de fiecare dată când află ce combinații a mai făcut cocletele șef. Printre ei, cocletele Moliceanu, un jeg de om care trebuia să înfunde pușcăria acum 10 ani, cocletele Ponticeanu, care trebuia să înfunde pușcăria acum 5 ani, și alții.
Feelingul general, al sclavilor care trăiesc în 50mp luați în rate pe 30 de ani și nu pot concepe cât înseamnă 350 hectare, este că da, e o problemă, dar rata la aifon e mai importantă. Și suntem prea blânzi. Nu le strigăm “mori, coruptule” când îi vedem pe stradă pe ei și pe familia lor, să le fie jenă să mai iasă din casă.
Iar Kovesi ar merita o statuie numai pentru cât rahat înghite de 10 ani de la jegurile astea infecte.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum