DRAGNEA SI INTERLOPII LUI sunt MANDRIA NEAMULUI

In jos

DRAGNEA SI INTERLOPII LUI sunt MANDRIA NEAMULUI

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Oct 03, 2017 8:54 pm

avatar
Admin
Admin

Mesaje : 3872
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Fuhrerul Dragnea și-a tras batalioane de asalt cu cefe groase

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Oct 05, 2017 7:18 am


O dictatură adevărată, cum scrie la carte, nu se instalează așa, de pe-o zi pe alta, ci încet, cu migală, azi mai pui pe un vuvuzel să latre în presă, mâine mai răstrângi un drept, prin lege, poimâine mai lichidezi un opozant și tot așa. Uitați-vă la Putin și o să înțelegeți cum se construiește o tiranie ca-n Rusia. Nu știu dacă lui Dragnea și ciracilor săi o să le iasă, până la urmă, o asemenea dictatură, dar trebuie să recunoașteți că, de străduit, se străduiesc. Partea cu vuvuzeii și propaganda au bifat-o, iar partea cu restrângerea drepturilor, prin lege, e deja începută. Că PSD a trecut la următorul nivel, altoirea fizică a opozanților, trebuia să ne fi dat seama încă din seara când Mirel Paladă s-a năpustit asupra lui Goțiu, fără să țină cont de nimeni și de nimic.
La fel de nepăsători de reacția oamenilor au fost ieri Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. Ei n-au avut nicio greață să se prezinte la procesul liderului PSD însoțiți de o gașcă de interlopi care păreau să aibă dungile de pe ceafă muuult mai adânci decât circumvoluțiunile de pe creier. Dimpotrivă, au părut mai degrabă țanțoși că au așa pretorieni după ei și chiar au dorit să vadă lumea ce câini de pază ai tiraniei și-au tras. Mulți au văzut în imaginile de ieri scene din ”Nașul”, cu căpetenia mafiotă înconjurată de locotenenți fideli, atenți să nu i se clintească un fir din mustață lui capo di tutti capi. Eu am văzut însă altceva: am văzut secvențe din ”Ferma animalelor”, în care stăpânul porcilor din Teleorman a venit înconjurat de dulăi gata să sfâșie pe oricine, doar la un semn al lui. Și am mai văzut scene de demult, când un alt mustăcios se fâțâia prin fața unui tribunal, urlând și amenințând, susținând că doar el e patriot adevărat, iar străinii, jidovii și masonii (soroșiștii încă nu apăruseră) vor să pună ghearele lor nesătule pe biata țărișoară – în cazul lui, Germania. E drept că interlopii lui Dragnea nu prea semănau fizic cu batalioanele de asalt ale lui Hitler, e drept că n-aveau cămăși brune, ci, probabil, purtau pe dedesubt tricouri cu ”De puta madre”, e drept că nu mărșăluiau cu făclii aprinse – poate din simplul motiv că, la cât păreau de pitecantropi, încă n-or fi descoperit focul. Dar e la fel de drept că așa a pornit și dictatorul nazist la drum: înconjurat de niște dubioși, de pleava societății, de indivizi care știau să dea bine cu pumnul și să tragă cu revolverul.
Ca sfidarea să fie deplină, decalotatul de Codrin Ștefănescu a susținut, trufaș, că băieții de băieți care au făcut scut viu în jurul Fuhrerului teleormănean nu sunt interlopi, ci colegi din PSD, foști luptători la Revoluție. Colegi din PSD, da, s-ar putea să fie, judecând după aspect, dar când să fi luptat băieții ăștia în Revoluție, decalotatule, că niciunul nu părea mai mare de 30 de ani? Să nu-mi spui că în decembrie 1989 au sărit gardul la grădiniță și au venit la Televiziune, să lupte cu arma-n mână contra lui Ceaușescu, că pe-asta n-o cred nici papagalii ce vă votează. Malacii care gravitau ieri în jurul lui Dragnea ca muștele în jurul unui rahat vârtos numai a eroi ai Revoluției nu aduceau. Ăia nu erau eroi, ci gherțoi!
Istoria se repetă sub ochii noștri, pentru că n-am învățat-o suficient de bine. Alaltăieri, Mihai Goțiu a fost bumbăcit de Paladă. Ieri, Mălin Bot a fost luat la bătaie de interlopii lui Dragnea. Probabil că la următorul termen Fuhrerul flaușat va veni la proces înconjurat de pistolari, care nu vor mai da cu pumnul, ci cu glonțul. Pe urmă, ne va spune că toate animalele sunt egale, dar porcii lui sunt mai egali decât restul animalelor. Și ne va asigură că unii români sunt mai români decât alții, iar cei ce ies în stradă, să-l conteste, nici nu sunt români, ci niște trădători, în slujba lui Soroș, care trebuie zdrobiți fără milă. Iar într-un final, care ar putea veni mai curând decât ne vom aștepta, s-ar putea să avem parte și de incendierea Reichstagului, ca să fie istoria repetată până la capăt. Nu m-ar mira să-l văd pe Dragnea, dornic să scape cu totul de Opoziția costelivă, punându-și batalioanele de asalt cu cefe groase să dea foc la Parlament. Ceea ce, în definitiv, ar spune mulți români, n-ar fi o mare tragedie, mai ales dacă guvernul și Parlamentul vor fi în ziua aia reunite în plen.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 3872
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum