Tudose, dacă tot te-ai apucat, remaniați-vă toți!

In jos

Tudose, dacă tot te-ai apucat, remaniați-vă toți!  Empty Tudose, dacă tot te-ai apucat, remaniați-vă toți!

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Oct 09, 2017 11:41 pm


Când privesc la televizor mutra posacă a premierului Tudose, de mahmur care se trezește dimineață și vede că n-are nici măcar o bere-n frigider, să-și revină, parcă am un dejavu și revăd moaca de consumator de lămâi f.f. acre a lui Grindeanu. Căci, deși par din filme diferite, băiețașii ăștia doi au multe în comun: slugărnicia față de tăticul lor, Dragnea, incompetența totală și, pe final, revolta de adolescenți cu ifose de independență, cărora, până la urmă, tot Daddy le arată cine poartă în famiglie pantalonii, pâinea și șișul. Spre deosebire de alți colegi din presă, convinși că asistăm la o răfuială între două pirande ce-și pun zece fuste în cap și se-njură cu hasmocar și hasmopele, făcând țigănie ca să nu-i observăm pe magraonii lor cum fac Justiția la portofel, eu nu cred că șmenarii ăștia se ceartă de fațadă. N-au suficient talent să joace un asemenea rol și să pară atât de credibili. Ei se ceartă pe bune și, cu fiecare premier pe care-l pune, Dragnea mai trăiește dezamăgirea de a nu fi găsit cârpa perfectă.
Cu Grindeanu i-a fost destul de ușor, pentru că, în afară de Ponta și alți câțiva agarici, nu a găsit sprijin în PSD. Cu Tudose o să-i fie ceva mai greu, fiindcă ăsta ține la trozneală, dar până la urmă tot o să-l doboare. Și știți de ce? Deoarece în PSD sunt atâția hoți dovediți, atâția penali încă neîncătușați și atâția pușcăriabili pentru care ajunsul după gratii nu mai e o chestiune de dacă, ci doar de când, încât știu cu toții că, dacă pică Dragnea, pică și ei. În comparație cu Dragnea, Grindeanu și Tudose par cinstea întruchipată, deci e clar că pe ei nimeni din Partid nu se poate baza, la o adică – nici liderii PSD, care fură un bou, nici trepădușii acestora din teritoriu, care fură doar un ou. De altfel, Tudose a spus-o ieri clar, cu subiect și predicat, la Antena 3: ”Nu procurorii fac remanierea, dar remanierea e necesară, fiindcă sunt prea mulți hoți în guvern.” Cum să se poată bizui pesediștii care știu că au băgat mâna până la cot în banii țării pe un asemenea om, care i-ar da pe mâna procurorilor și pe-o cinzeacă?
Dacă Tudose chiar vrea să demonstreze că are cojones și pe trezie, ar trebui să remanieze tot guvernul, cu el în frunte, și să recunoască, spăsit: ”Am fost un dobitoc!” Căci ce folos dac-o demite pe ministresa cu nume predestinat Servil, ca să-l pună în locul ei, pe post de ”Șefu la bani”, pe Ciolacu, barcagiul fruntaș al lui Dragnea, care n-are nume predestinat, dar îl recomandă trecutul ca slugă desăvârșită a Flaușatului? Ce folos dacă o dai afară pe altă roabă închinătoare la Dragnea, Rovana, dacă pui în loc un slugoi pesedist și mai incompetent? Pentru că, la liderii PSD, există un singur lucru care le depășește slugărnicia: incompetența. Iar Partidul are rezerve nebănuite de prostie, habarnism și tupeu. Ați crezut că după ce l-au lăsat nervii pe Ciordache, s-a lins pe bot Dragnea de legile justiției? Uite că a găsit unul și mai slugărel, care ne-a luat pe după cireș, dar tot la salvarea Mustăciosului va ajunge. Și treaba asta e valabilă nu doar pentru penalii din guvern, ci și pentru prostănacii patentați. Credeți că nu se vor găsi indivizi mai pămpălăi ca Daea sau Pop? Nu-l provocați pe Dragnea, că e-n stare să scoată din pălăria aia de rapsod popular imbecili și mai mari.
Coaliția PSD-ALDE și-a demonstrat totala incompetență la guvernare. Nu poți conduce o țară venind, la fiecare cinci luni, cu o altă garnitură de miniștri, pe principiul ”cu ăia vechi, ne-am lămurit, au făcut praf țara, hai să mai încercăm o serie.” Dragnea trebuie să priceapă că România nu e jucăria lui, pe care o dă cui vrea, în părculeț, să se joace cu ea, și pe urmă i-o ia, ca s-o dea altui copil. În condițiile în care Iohannis pare să fi intrat deja în hibernare, iar Opoziția e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire, doar strada le poate arăta pesediștilor că joaca de-a guvernarea trebuie să înceteze, până nu dau cu totul foc la țară, cu țigăniile dintre ei. Soluția e simplă: anticipate, că nu se mai poate. Dacă nu începem de acum schimbarea României, s-ar putea ca peste doi ani să  nu mai avem ce schimba, fiindcă până atunci Dragnea o să fure cu totul Dunărea și Carpații, ba o să trimită și Marea Neagră, pe bucăți, la moșia din Brazilia, să aibă pisi a lui ceva care să-i amintească de casă.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum