Dragnea, nu demisiona, încă nu ți-ai distrus de tot Partidul!

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Dragnea, nu demisiona, încă nu ți-ai distrus de tot Partidul!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Noi 14, 2017 8:56 am


Doamnelor și domnilor, tovarăși și tovărășele, babuini și babuine, dragi parameci și stimate drosofile, nu părăsiți aparatele de radio și televizoarele, urmează un comunicat de mare importanță pentru țară. Surse sigure – un urechist, un răspândac și o moașă, deci în total trei – dezvăluie un fapt nemaivăzut și nemaiauzit: adevăratul fiu al miliardarului Soroș nu este Cioloș, cum greșit s-a declarat acum un an la moguliziuni, ci numitul OLAF. Testele de paternitate realizate la laboratorul teleormănean GeneticLab(ă) au dovedit fără  dubiu prezența, în ADN-ul acestui OLAF, a cromozomilor lui Soroș, plus a cromozomilor Laurei Codruța Kovesi, care, printr-o înțelegere pe sub mână cu Binomul, s-a întors în timp, când Soroș era încă tânăr și mai putea, să-l nască pe Olăfel. Știm că este greu de crezut, dar, dacă ați crezut voi programul de guvernare al PSD și l-ați mai și votat, o să credeți și asta, dragi parameci.
Vestea bună pentru voi este că Dragnea, omul care v-a promis că vă dă multe, dar v-a dat un singur lucru – e drept, mult – nu se dă bătut, în fața acestui OLAF. El e cam măgar, așa, de felul lui, în sensul că e încăpățânat și nu știe de bătaie. Poate să-l bată OLAF până se schimbă banul sau până când ajunge euroiul la zece lei bucata, și el tot nu demisionează, iar de răspuns nu vrea să răspundă nici măcar în fața Marii Adunături Naționale numite parlament. În cuget și-n nesimțiri, Dragnea e un fel de Ceaușescu: pleacă din fruntea bucatelor ”dăcât” mort, cum ar zice el, ceea ce, după cum evoluează lucrurile pentru românii rupți în fund și la salariu, nu o să-i fie prea greu de obținut. Și de ce ar pleca? Ouăle s-au scumpit, dar încă n-au ajuns să coste cât un ochi din cap, benzina e încă ieftină, n-am ajuns încă să dăm un salariu pentru un singur plin, ROBORUL e abia 2%, ho-ho, cât mai are de crescut până la 100%, deci loc de mai rău e berechet, tovarăși!
Dar faptul că Dragnea nu se predă, nu cedează și nu demisionează este, oricât ar părea de curios, un lucru bun și pentru toată România. Căci, dacă ar pleca azi Dragnea, în locul lui ar rămâne alți ticăloși, poate mai puțin hoți, dar cu potențial – doar fiecare soldat din PSD are în raniță bastonul de baron local și de mafiot național. Am asista doar la un schimb de cadre – s-ar roi Flaușatul, dar în locul lui ar veni Firea, Tudose, Bădălău, Codrin sau oricare alt purceluș din turma asta orwelliană, care ar vrea să ardă etapele și să fure, în cei doi ani rămași de guvernare, cât a furat Dragnea din 2001 și până azi. Și n-am rezolvat nimic, așa cum n-am rezolvat nici după ce a căzut Iliescu, nici după ce a căzut Năstase, nici după ce a căzut Ponta. Pe când, dacă Dragnea ar rămâne în fruntea Partidului, a Guvernului, Parlamentului și țării, dezastrul către care ne va duce va fi atât de cumplit încât nu se va putea încheia decât printr-o răscoală generalizată, în urma căreia pesediștii vor ajunge să fie scuipați pe stradă, cum erau comuniștii și securiștii, în decembrie 1989, iar Dragnea va ajunge, în cel mai fericit caz pentru el, în Brazilia, iar în cel mai nefericit, doar până la Târgoviște.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 3689
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum