Îmi veți plăti 4 miliarde de euro

In jos

Îmi veți plăti 4 miliarde de euro Empty Îmi veți plăti 4 miliarde de euro

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Noi 21, 2017 5:57 am


De când am început aventura mea în mediul online, despre problemele pe care le-am străbătut și pe care le străbat încă am vorbit doar de două ori: o dată când am fost condamnat în dosarul FNI și securiștii (ăștia ai „luminatului” Helvig, nu ai lui Maior) și-au permis să mă insulte prin intermediul uneia dintre oficinele lor media – DIGI24, și a doua oară când am semnalat faptul că dosarul de la DNA în care se atesta furtul de către Cosmin Gușă și Marcel Păcuraru a companiei PSV și a trustului de presă Realitatea, cu ajutorul unor funcționari de la Registrul Comerțului și a unor judecători (ori corupți, ori din câmpul tactic ai SRI), zace de ani buni prin sertarele acelei instituții, pentru a le da timp celor doi derbedei să sustragă toate bunurile din cele două companii și pentru a ajunge la timpul în care faptele lor se prescriu. Acele lucruri precum și ceea ce urmează a vă spune nu au fost și nu sunt scrise pentru a mă plânge, ci pentru a pune reflectorul pe modul în care funcționează „statul de drept” pentru a cărui conservare unii dintre voi ies în stradă și zbiară lozincii întru menținerea lui. Eu am făcut doi ani de pușcărie pentru o așa zisă favorizare a infractorului, dar pentru favorizarea evidentă a lui Gușă și a lui Păcuraru va răspunde cineva? Nu doar că DNA stopează acest dosar, nu doar că nu se verifică modul ilegal în care au compensat 25 de milioane de euro, pe care Realitatea TV mi-i datorează, bani care, mergând pe logica porcăriilor care mi-au fost făcute până acum, ar fi trebui să fie executați de ANAF. Inclusiv niște judecători din civil s-au prefăcut a nu vedea furtul acestor bani. Dacă eu sunt infractor pentru că am cumpărat două bilete de avion părinților lui Nicolae Popa și pentru asta am executat doi ani de închisoare, cei care-i favorizează pe derbedeii mai sus menționați, pentru a acoperi furtul a două mari companii și a 25 milioane euro, din banii care, conform sechestrelor, aparțin statului, ei cum pot fi calificați? Știu că pe mulți îi bucură că asta mi se întâmplă mie, dar vreau să vă atrag atenția că asta se chemă justiție selectivă și este de netolerat în statul de drept pe care îl trâmbițați fără să aveți habar ce-i ăla. Știu că cei mai mulți dintre cei care ies în stradă sunt oameni de bună credință, nu ies contra cost, ies fiindcă au creierii varză, sunt frustrați din cauza vieții de rahat pe care o au și prostiți de către unii „lideri spirituali” excesiv de ticăloși și ipocriți, și aici mă refer cu precădere la cel mai antipatic intelectual care populează și poluează prima scenă, și care va îndobitocește sistematic și aproape programatic – Gabriel Liiceanu. Lăsând deoparte alte exemple, vi-l voi da doar pe ultimul, cel în care domnul Liiceanu enunța clișeele propagate de o serie de imbecili cu mare priză la public.
– Ce atât drepturile deținuților dom’le? Da’ dreptul la sănătate, da’ dreptul la educație unde sunt? – l-am citat aproximativ ca formă, dar exact în conținut.
Asta, generație, se chemă umanism selectiv și este un lucru și mai hidos decât justiția selectivă.
Când un grup de oameni este ținut în mod deliberat în frig sau căldură excesivă, în mizerie, fără mâncare, asta provocând-i decesul sau grave deteriorări fizice, este definit prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului din 1948, la art.2 lit.c, drept genocid. Așa au murit o grămadă de oameni în pușcărie, cel mai răsunător caz fiind a lui Dan Adamescu. În aceleași condiții ne chinuim să supraviețuim alte câteva zeci de mii de oameni. O altă perlă scoasă de antipatic – cred că asta din prostie, nu din ticăloșie – a fost aceea că se eliberează din pușcărie, cu ocazia celebrului recurs compensatoriu, criminali, tâlhari, violatori. Hai să-ți explic generație, de ce spun că aici antipaticul este doar prost:
Pentru a avea control cât de cât asupra câtorva zeci de mii de deținuți, dintre care unii cu un comportament de fiare autentice, legiuitorul a emis și posibilitatea liberării înainte de termen, condiționată de un comportament uman în timpul detenției. Asta face ca în fiecare zi să iasă pe porțile pușcăriilor din toată țara, zeci de criminali, violatori, tâlhari care și-au executat fracția din pedepse impusă prin lege. Dacă acest drept nu le este respectat, atunci viața personalului din penitenciare este grav amenințată, sau poate produce revolte ca cel de anul trecut, dar cu consecințe mult mai grave. Chiar dacă s-ar elimina, la sugestia unor idioți, dreptul de liberare condiționată, după executarea pedepsei, ei tot vor ieși pe porțiile pușcăriei. După logica antipaticului, ei ar trebui împușcați în cel mai human mod cu putință. În concluzie generație, evită să-l mai asculți pe Gabriel Liiceanu. În ciuda bibliotecilor pe care le-a parcurs, nu e nici deștept și nici umanist. Singurul lucru care-l poate apropia de acest concept este titlul editurii pe care o patronează.
Revenind la persoana mea, acum ceva timp îmi exprimam nedumerirea cu privire la faptul că sunt ținut în mod ilegal în pușcărie, cu toate că au reușit să-mi fure banii, firme, ani de viață. Între timp m-am dumirit. N-au reușit să-mi fure chiar tot. Una dintre bandele de crimă organizată despre care v-am scris în materialul anterior a mai pus ochii pe câteva bunuri. Așa se explică de ce nu mi-a ieșit încă motivarea, motivare absolut necesară în solicitarea de a mi se rejudeca dosarul FNI. Așa se explică și graba cu care, în lipsa aceleași motivări, ANAF-ul se grăbește să-mi execute bunurile. Anunț statul român că pentru toate aceste nedreptăți, pentru condamnările fără temei, pentru condițiile cumplite de detenție, pentru toate abuzurile, pentru sprijinirea infractorilor Gușă și Păcuraru în jaful la care am fost și sunt supus, am decis să cer majorarea daunelor pe care le solicit în instanțele internaționale de la 2 la 4 miliarde euro.

Sfaturi pentru tine, generație

a. Politica internă
Generație, într-un stat democratic, puterea se obține prin vot popular și se menține prin forța instituțiilor. Atunci când instituțiile sunt slabe, puterea nu poate fi exercitată. Exemplul este dat chiar de situația de astăzi. PSD-ul a obținut puterea prin vot dar nu și-o poate exercita din pricina unor instituții extrem de slabe (temătoare, șovăielnice), în cazul nostru MAI. Așa se explică faptul că un grup minuscul de presiune stradală paralizează practic exercitarea puterii legitime a unor formațiuni desemnate prin vot de către majoritatea populației. Dacă atunci când va veni vremea să conduci țara, te vei izbi de o situație asemănătoare, soluția este următoarea: formează un grup mai numeros decât cel care te ține în presiune și să i-l contra opui. În acel moment confruntarea va fi inevitabilă iar tu poți apela liniștită la forțele de ordine, Poliție, Jandarmerie, care vor fi astfel obligate să intervină. Apoi, printr-o comunicare inteligentă, grupul de presiune ostil ție va avea un vot de blam, iar tu îți vei putea folosi fără teamă instituția Politiei și a Jandarmeriei pentru menținerea și exercitarea puterii.
b. Politica externă
O țară de talia României nu are cum supraviețui în afara uni bloc economic. Alegerea firească pentru România anilor ‘90 a fost blocul economic european, datorită unor valori culturale comune și a locației geografice. Pentru a avea acces în acest bloc, țara noastră, printr-o politică de subordonare totală, și-a atras ca aliat politic principal SUA. Din nefericire, clasa politică de la acea vreme n-a înțeles că marile puteri occidentale nu-și doreau o țară puternică în coasta Rusiei, de teamă că reacția Moscovei s-ar putea lăsa cu mari pagube financiare în trezoreriile burdușite ale Germanei, Franței, Angliei… Așa se face că, printr-o politică extrem de sofisticată și agresivă, s-a transformat măgărușul robust și plin de sănătatea care era România, într-o gloabă costelivă care abia se mai ține pe picioare. Evident că în elaborarea strategiilor de stolerie, băieții ăia s-au bazat atât pe prostia politicienilor cât și pe prostia plină de entuziasm a poporului român. Când vei ajunge tu la putere, generație, partenerul strategic pe care trebuie să-l atragi este China. Americanii vor fi din ce în ce mai izolați, germanii vor fi talonați îndeaproape de englezi (primele doua războaie mondiale i-au învățat pe englezi să fie extrem de atenți la mișcările nemților și să-și lase toate opțiunile deschise), iar rușii se vor teme și atunci de forța colosală a Chinei, cu mult mai mult decât de americani, pe care mai mult îi disprețuiesc decât îi urăsc. Deci, generație, apropierea de chinezi te va scoate de sub tutela păguboasă a SUA și UE și-ți va garanta securitatea din partea rușilor. Peste toate astea, îți va asigura accesul la o piață de un miliard și jumătate de oameni, dându-ți astfel posibilitatea să refaci cu adevărat economia românească și, drept consecință, bunăstarea copiilor tăi. China este cea care îți va aduce cu adevărat securitate și prosperitate. Baftă pentru atunci!

Sfaturi pentru ministrul Tudorel Toader

Dragul meu Ministru al Justiției, ai preluat pe nemestecate prostia aia cu făcutul de pușcării noi și modernizarea celor vechi. Nea ministru, țara are nevoie de șosele, autostrăzi, școli, grădinițe, spitale. Nu de pușcării. Ca orice funcționărași care nu cheltuie din banii lui, îi arunci orbește oriunde altundeva decât unde este nevoie. Matale, ca ministru, trebuie să gândești un pachet de legi, care să-i transforme pe cei aproape 30.000 oameni din consumatori în producători, și dă drumul la sponsorizări, că ne modernizăm pușcăriile singuri. În loc să bagi bani în cazărmi dezafectate, nu mai bine bagi banii în fermele de stat părăsite, și pui bandiții să crească animale, să facă agricultură, legumicultură, unități micuțe de procesare a produselor agricole, si-o grămadă de alte chestii? Vor dormi în grajduri, vor munci pe brânci, își vor scoate mâncarea, banii de întreținere și bani pentru bugetul de stat. Îți respect profesionalismul nene ministru, dar resping mentalitatea de bătrân procuror și pe cea de funcționăraș limitat la a cheltui din banii care nu-ți aparțin, în loc să aduci o plus valoarea altcuiva decât sieși. România are o penurie uriașă de forță de muncă, iar matale ții aproape 30.000 oameni să stea degeaba, în niște condiții infecte, în loc să-i pui să muncească, să se întrețină singuri și să mai aducă și țării un ban. Iată, generație, ce înseamnă clasa politică românească, liderii ei de opinie, mass-media ei și toată populația sărită de 35 de ani –  o adunătură de proști. Cu ăștia nu modernizezi nici măcar un WC, darămite o țară. Toată gândirea lor, încape doar într-o nuanță a gândirii mele, de aceea consider că sunt singurul calificat să-ți dau sfaturi pentru când vei ajunge să conduci țara, băi generație.

Me too

Un alt cretinism cu punctul de plecare United States. Una este violul, o crimă la fel de mare ca omorul însuși, și alta să insiști pe lângă o femeie să-ți cedeze. Poate din timiditate, poate din lipsă de exercițiu sau experiență, nu găsesc cele mai potrivite mijloace de a-i arăta unei femei că o plac, că o vreau sau că o iubesc. Ce faci idiotule, mă bagi la pușcărie pentru hărțuire sexuală? Maxima caraghioslâcului acestei campanii a fost cea a unei huidume, angajată la companie de pază, care a mărturisit lumii cum Mariah Carey a încercat să i-o tragă. A scăpat săracul, dar de atunci nu mai e om. Se pișă matahala pe el în somn când o visează pe fiară încercând să-l tragă de prețioasa mătărângă. Hai sictir cu campania voastră cu tot!

Predicții economice

Cauze, consecințe, soluții
1.Va continua deprecierea leului.

  • Consumul se bazează pe import.
  • BNR trebuie să facă față plăților din datoria externă, capacitate ei de intervenție în piață s-a redus și se va reduce din ce în ce mai mult.
  • Urmare a atitudinii halucinante a Guvernului la adresa băncilor străine, acestea au început să-și repatrieze lichiditățile.
  • Din același motiv, firmele străine fac la fel.

Soluții:
I. Puterea băncilor la nivel mondial este enormă. Ele pot falimenta țări sau corporații, pot schimba decidenți politici, pot genera revoluții și decapitări.
Trebuie să fii absolut cretin, ca premier fiind, să le terfelești public și să le trimiți ANAF-ul pe cap. Acum, tăntălăul de premier, trebuie să se consulte cu Isărescu în privința facilitărilor pe care Guvernul și BNR-ul le pot acorda băncilor, asta constituindu-se într-o bază de plecare în negocierea cu aceste instituții. Aceste negocieri trebuie să anvizajeze aducerea unei părți din profituri bugetului țării și niște lichidități de euro in plus.
II. Acordare de facilități fiscale majore investitorilor străini sau români care deschid linii de producție în țară, cu piață de desfacere în exterior.
III. Negocieri de reeșalonare a datoriei externe.
IV. Concesionarea pe termene lungi a unor mari lucrări de infrastructură (autostrăzi, aeroporturi, poduri, căi ferate etc.) firmelor mari de construcții din China. Aici câștigul ar fi triplu: valută, infrastructură, politic.
V. Să te rogi la Dumnezeu să nu-i dea prin cap vreunui speculator să atace peste vreo câteva luni leul.
2.Din cam aceleași motive dobânda va continua să crească, făcând imposibilă achitarea creditelor. Imaginați-vă câți veți rămâne fără case, câți veți rămâne fără slujbe, urmare a falimentelor firmelor la care lucrați și care nu-și vor mai putea plăti creditele.
Soluția: Negocierea cu băncile ca la punctul 1.
3.Prețurile la imobile se vor prăbuși, urmare a executării debitorilor.
4.Lipsa de lichidități va face imposibil de achitat plata facturilor de întreținere.
5.Inflația se va asocia lipsei de lichidități, făcând din coșul zilnic un lux pe care prea puțini și-l vor mai putea permite.
Asta este de-a dreptul un paradox.

În loc de final

La arestul Poliției Capitalei, un nene avocat pe care nu-l mai știe nici mă-sa, stă câteva ore până să intre la grefa cu rătăcitul client pe care pronia cerească i l-a cadorisit dintr-o bine cunoscută milă creștinească.
Din pricina lipsei de personal al stabilimentului, oricine vine la vizită sau la grefă așteaptă ore în șir până să i se permită accesul. La ultima vizită pe care am avut-o, copii mei au așteptat cinci ore până au reușit să intre. Asta o știe orice avocat care a avut clienți aflați în arestul poliției. Avocățelul nostru, ori nu știa acest lucru ori ăsta e primul lui client. Și într-un caz și în altul, minciuna pe care a zis-o, spunând că n-a putut intra mai repede din pricina faptului că toți cei din arest nu mai știau cum să mă slugărească, fac din acest avocățel ori un ticălos, ori un prostovan care a crezut că, în felul acesta, va căpăta notorietatea necesară în vederea recrutării de ceva clienți. Dar nu este lucrul pe care am vrut să-l aduc în atenție, ci reacția absolut ridicolă a autorităților responsabile de acest stabiliment, la afirmațiile mincinoase ale acelui neica-nimeni.
Acceptasem să acord un interviu unui moderator de la televiziunea națională, rămânând doar ca autoritățile diriguitoare ale arestului să stabilească momentul și modul în care se va desfășura acest interviu.
– Dom’le, mi se zice, păi dacă văd ăștia că dați interviu de aici, or sa zică că vă favorizăm.
Ăștia fiind „meseriașii” aia de la RTV, care și astăzi emit pe sculele și prin infrastructura de zeci de milioane de euro furate de șeful lor Ghiță, împreună cu Coldea, de la mine, și securiștii care-mi monitorizează inclusiv consistența și vâscozitatea excrețiilor. Măi „meseriașilor”, de ce nu veniți să filmați celula și condițiile în care stau? Sunt convins că prietenul vostru Dragnea vă va favoriza accesul.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum