RĂMAS FĂRĂ MĂRUNȚIȘ DADDY GEME ÎN TUFIȘ SAU FUGE ÎN PĂPURIȘ

In jos

DADDY - RĂMAS FĂRĂ MĂRUNȚIȘ DADDY GEME ÎN TUFIȘ SAU FUGE ÎN PĂPURIȘ Empty RĂMAS FĂRĂ MĂRUNȚIȘ DADDY GEME ÎN TUFIȘ SAU FUGE ÎN PĂPURIȘ

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Noi 22, 2017 2:47 am

În timp ce unii socotesc deja câte vile, piscine, știuci și Amazonii ar trebui să posede Dragnea pe persoană fizică spre a-și putea achita prejudiciul de 127 de milioane stabilit de procurori, eu mă întreb un singur lucru: ce-o să se facă Livache fără mărunțiș? Pentru că, la averea lui reală, ăștia 127 de milioane fix asta înseamnă – mărunțiș de-alde cinci bani pe care ți-l dă casiera la Auchan și tu nici nu te uiți la el. Numai dacă socotim câte miliarde de coco a primit în ultimii zece ani TelDrum și ne dăm seama că ăștia 127 de milioane sunt, pentru magnatul teleormănean, gaura de la covrig. Ce-o să se facă fără ei? Probabil că n-o să mai aibă bani de țigări, deci o să fie mai sănătos și nici n-o să mai aibă dinții galbeni, n-o să mai aibă bani de momeli scumpe, deci o să dea la pește cu mămăligă, că de-aia e român mândru și n-o să-i mai cumpere țiitoarei floricele când o scoate la film, la mall, o să-i cumpere direct tot mall-ul, zicând că n-are schimbat.
DADDY - RĂMAS FĂRĂ MĂRUNȚIȘ DADDY GEME ÎN TUFIȘ SAU FUGE ÎN PĂPURIȘ 23722275_302427280244674_2903795542977169025_n
Prejudiciul stabilit în cazul lui Dragnea e imens doar privit prin prisma sărăciei în care votanții lui Dragnea se zbat. Pentru că oamenii ăștia n-au văzut în viața lor cum arată o bancnotă de 500 de euro, darămite să-și imagineze cum e să ciordești 27 de milioane de euro. Sunt convins că în momentul de față, Daddy e invidiat de cei mai mari hoți ai lumii, precum ăia din ”Ocean’s Eleven”: cât se chinuie ei, săracii, să dea o spargere, să fure o pictură celebră sau un seif până să facă rost de douăj de milioane de euroi, în vreme ce Flaușatul umflă banii ăștia dintr-o semnătură, căci el nu fură tablouri, el fură județe întregi.
Dar partea cea mai rea știți care este? Nu că Dragnea e mai sărac cu o miime din averea reală, nici că din prejudiciul imputat va avea grijă preaminunatul stat român să nu se recupereze mare lucru, cum nu s-a recuperat nici de la Dan Voiculescu – căci, se știe, mafioții se ajută între ei. Partea cea mai rea e că, după ce DNA l-a lăsat pe Dragnea fără bani de țigări, punându-i sechestru pe puținele bunuri pe care încă nu le-a trecut încă pe numele suzaretelor, curvetelor, beizadelelor, bombonicilor și agaricilor din Teleorman, baronetul PSD va fi și mai unit în jurul Mustăciosului. Să nu credeți că, văzând la ce nivel jecmănea Dragnea bugetul, primarii, parlamentarii și restul baronetului pesedist vor crăpa de invidie și-l vor abandona pe Flaușat în ghearele poterei, că prea s-a îmbogățit peste măsură. Dacă gândiți astfel înseamnă că nu cunoașteți hienele astea: deși îl invidiază pe Dragnea, ele nu vor să-l sfâșie, ci doar să țină pasul cu el.
Visul oricărui pesedist, de la vlădică la opincă și la toți puțoii ăia proști ca o cizmă din TSD este să fure cât Dragnea. El e un model pentru toți, un etalon. Căci într-o țară furată, etalonul suprem  nu poate fi altul decât hoțul cel mai hoț. Azi, etalonul ăsta nu mai e Năstase, care s-a devalorizat și e mic găinar pe lângă mustăcios, ci Dragnea. Și, așa cum odinioară romanii le urau împăraților lor ”să fii mai fericit ca Augustus și mai bun ca Traian”, nu m-ar mira ca de acum înainte la intrarea în Partid junilor pesediști să li se ureze ”să trăiești mai mult ca Iliescu și să furi mai mult ca Dragnea.”
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5670
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum