VIDEO Cel mai nesimțit dintre politicieni: fostul muncitor Șerban Nicolae, fost lacheu al lui Iliescu, actual creator al legilor justiției

In jos

fost - VIDEO Cel mai nesimțit dintre politicieni: fostul muncitor Șerban Nicolae, fost lacheu al lui Iliescu, actual creator al legilor justiției Empty VIDEO Cel mai nesimțit dintre politicieni: fostul muncitor Șerban Nicolae, fost lacheu al lui Iliescu, actual creator al legilor justiției

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Dec 07, 2017 2:54 am


În doar două minute senatorul Șerban Nicolae a reușit să o jignească susținut pe deputata USR Cosette Chichirău:
„Doamna, penala este mama care v-a facut asa nesimtita”
„E buna, leafa aia marita de guvernul PSD?”
„Nu va hliziti fasolea inutil la mine, intai spalati-va pe dinti, aveti intre dinti mancarea aia de deputat”
„Eu nu am furat nimic, nu fiti nesimtita”
„De ce nu cautati un coleg alfabetizat care sa scrie o plangere penala la adresa mea”
„Va rog frumos nu mai radeti, ca e o imagine dezolanta”
„Dumneavoastra sunteti atat de proasta”
„Eu am o poza in care dvs faceti sex anal”
Iată întreg dialogul
Cosette Chichirău : Hoţii sunt în fruntea Parlamentului.
Şerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie. E o asistată social.
Cosette Chichirău: Penalii ne conduc.
Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.
Cosette Chichirău: Da, serios?
Şerban Nicolae: Da, absolut.
Cosette Chichirău: Mai spuneţi!
Şerban Nicolae: Leafa mărită de Guvernul PSD e bună? Luaţi indemnizaţia.
Cosette Chichirău: Luaţi-o înapoi!
Şerban Nicolae: Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi? Nu vă e ruţine să fiţi asistată social?
Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente ( la legea Justiţiei – n.r) nu sunt muncă?
Şerban Nicolae: Care 700? L-aţi semnat pe vreunul? L-aţi susţinut pe vreunul? Nu mai minţiţi!Nu vă hliziţi fasolea inutilă la mine. Mai bine spălaţi-vă pe dinţi! Aveţi mâncarea între dinţi. Mâncarea aia de deputat.
Cosette Chichirău, către internauţi : Domnul Şerban Nicolae spune că am mâncare între dinţi. Nu cred. Eu mă spăl pe dinţi, e ok. Mă insultă, dar nu e o problemă.
Domnul Şerban Nicolae insultă tot poporul român şi fură împreună cu grupul infracţional oragnizat.
Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiţi nesimţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Căutaţi un coleg alfabetizat şi scrieţi o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeţi pentru că e o imagine dezolantă. Căutaţi un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea.
Cosette Chichirău: Dvs aţi fost şofer ( aluzie la faptul că Şerban Nicolae l-a aşteptat pe fostul senator PSD Cătălin Voicu la poarta puşcăriei şi l-a condus acasă – n.r).
Şerban Nicolae: N-am fost niciodată şofer.
Cosette Chichirău: Sunteţi şofer la grupul infracţional organizat.
Şerban Nicolae: Dvs sunteţi atât de proastă…Este incredibil ce spuneţi. Demonstraţi-mi că am fost şofer. Ia căutaţi!
Cosette Chichirău: Avem poze.
Şerban Nicolae: Poze?CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal, acum ce să facem?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

fost - VIDEO Cel mai nesimțit dintre politicieni: fostul muncitor Șerban Nicolae, fost lacheu al lui Iliescu, actual creator al legilor justiției Empty În sfârșit, avem O poziție!

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Dec 07, 2017 3:10 am

Micii mofturoși care se scuză că nu papă vot, pentru că încă nu și-au găsit candidatul perfect, dar pe urmă se vaită patru ani că mâncătorii de mici le decid viața și viitorul, nu mai au, de acum, nicio scuză să nu voteze. Pentru că, după o naștere cam cu forcepsul și inerentele colici pe tema poziționării pro sau contra unui referendum inutil și inexistent, USR-ului i-au dat, în sfârșit, dinții și, sătul să tot fie papă-lapte, a început să muște din dușman.
Ce s-a întâmplat aseară în Parlamentul României e, în același timp, un motiv de rușine și de mândrie. Rușine pentru că în forul legislativ suprem s-au strecurat și bipezi cu șoric gros, care, crezându-se în cocină, au început să se tăvălească în propriile dejecții și să grohăie porcării. Mândrie pentru că am văzut, în sfârșit, la un an de la alegeri, că avem Opoziție. E adevărat, nu e o Opoziție în frac și papion, care ține discursuri răsunătoare și se mulțumește să voteze contra, cam ca-n Parlamentul britanic, ci mai curând o Opoziție a disperării, un grup de oameni care, cu riscul să-și ia amendă, trag în plin mers mânerul de alarmă al unui tren mânat de niște mecanici direct spre prăpastie.
Nici măcar la începutul anilor 90, când FSN-ul lui Iliescu ocupa aproape trei sferturi din Parlament, bolșevicii lui în țoale capitaliste n-au îndrăznit să facă ceea ce fac azi lingăii lui Dragnea și Tăriceanu. O singură dată în Parlamentul României s-a mai votat ca ieri: în caricatura de legislativ produsă în urma alegerilor fraudate din 1946, când tovarășii votau pe bandă rulantă legi prin care să-și treacă țara pe numele lor. Dar, dacă atunci deputații Opoziției și românii de rând tăceau, știind că-i așteaptă Aiudul sau Canalul dacă vorbesc, acum, când am văzut cu cât curaj a luptat împotriva bandiților de la putere această mână de tineri din USR, noi, ceilalți, nu mai avem niciun drept să tăcem.
Și nu mai avem dreptul să strâmbăm din nas când auzim de vot. USR și-a spălat ieri toate păcatele. Ar fi trebuit să vedeți chipurile tinerilor parlamentari ieșiți, după 12 ore de dezbateri, să mulțumească oamenilor din stradă, ca să înțelegeți că avem, în sfârșit, O poziție. O  poziție fermă, intransigentă, care spune că, indiferent dacă suntem jurnaliști, medici, profesori, informaticieni sau politicieni, trebuie să fim în primul rând cetățeni și să ne opunem – fizic, dacă vorbele nu vor mai fi de ajuns – dictaturii mediocrilor și ticăloșilor, care ni se pregătește.  Este exact ce face Mălin Bot, este exact ce au început să facă parlamentarii USR. Numiți-o circ, trolling, poale-n cap, bețe-n roate, dar oricum i-ați spune recunoașteți că ieri, USR a demonstrat pentru prima oară ce înseamnă Opoziție la mârșăviile PSDragnea. Cu un PNL aproape la fel de plin de penali ca și PSD, un PNL care a mimat lupta, făcând jocul foștilor țuțări din USL, căci legile lui Ciordache le vin mănușă, cu un PMP și un UDMR care joacă mereu la două capete, căci au și ele penalii lor, s-a văzut clar că singurii care mai merită votați, pentru că au luptat efectiv cu temeritatea disperării, sunt cei din USR.
Totuși, nici măcar ei nu pot face singuri față tăvălugului penalilor. Președintele Iohannis ar trebui să intervină și să ceară oprirea mascaradei din Parlament. Cioloș ar trebui să-și lanseze chiar acum partidul, nu de alta, dar după cum merg lucrurile, s-ar putea ca la anul, pe vremea asta, Opoziția, cu el în frunte, să mai aibă voie să protesteze, doar din cuștile tribunalelor, ca-n Rusia. Și, mai înainte de toate, noi, oamenii de rând, ar trebui să ieșim în stradă, în fața Parlamentului și să le cerem socoteală hoților care-și legiferează jaful. N-au ticăloșii ăștia suficienți cai să ne sperie, n-au suficiente limuzine să ne calce pe toți. Dar dacă nu ieșim acum, s-ar putea ca mâine să fie prea târziu, și să nu vă mire când  îl veți auzi pe  Șerban Nicolae grohăind că are imagini și cu el făcând sex anal cu poporul român, pentru că poporului român tare-i mai place să fie neam de oi și să stea capră.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8316
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum