Regina PSD!: Dragnea plănuiește DOMNIA cuplului Margareta-Duda!

In jos

Dragnea - Regina PSD!: Dragnea plănuiește DOMNIA cuplului Margareta-Duda! Empty Regina PSD!: Dragnea plănuiește DOMNIA cuplului Margareta-Duda!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Dec 19, 2017 12:42 am

Întrebat dacă monarhia românească va fi îngropată definitiv, odată cu trupul Majestății Sale Regele Mihai I, istoricul și scriitorul Marius Oprea – vechi monarhist și apropiat al Casei Regale – pune pe tapet, în exclusivitate pentru PSnews.ro, un scenariu de-a dreptul apocaliptic.
Nici mai mult, nici mai puțin, Marius Oprea susține că există numeroase semne care indică faptul că Liviu Dragnea și baronii PSD  intenționează, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, să mimeze o așa-zisă restaurare a monarhiei constituționale, care, în realitate, ar semnifica ”asasinarea definitivă a monarhiei și batjocorirea memoriei Majestății Sale Regele Mihai I”, pentru a redirecționa nestingheriți fonduri publice și pentru a ”da bine” în Europa, sub o ”domnie” Margareta-Duda păpușată de la Kiseleff. PSnews. ro vă prezintă argumentele lui Marius Oprea.
Eșec: De Sfântul Nicolae, ar fi trebuit să spunem ”Trăiască Regele Nicolae!”
”Majestatea Sa Regele Mihai I a plecat la Dumnezeu, iar noi nu am avut șansa legitimă să spunem (n. red. – istoricul face referire la eliminarea Principelui Nicolae din linia succesorală a Casei Regale, în favoarea Principesei Margareta) , chiar în ziua de Sfântul Nicolae – vedeți ce moment cel puțin simbolic a ratat România? În contextul actual, este mai legitimă ca niciodată întrebarea: odată cu înmormântarea Regelui Mihai, îngropăm definitiv și orice șansă a monarhiei românești? La o primă vedere, s-ar părea că da, deși putem identifica multiple semne care ar susține tocmai contrariul.
Regina PSD
În prezent, liderii PSD-ALDE sunt conștienți că nu au și că nici nu vor avea, în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat, o soluție victorioasă pentru Palatul Cotroceni. Dincolo de excepția , care nu mai este posibilă, PSD a eșuat lamentabil în toate campaniile pentru Cotroceni. De asemenea, partidul se confruntă cu grave probleme de imagine și e criticat cu duritate de oficiali ai SUA și UE, în contextul modificării legilor Justiției. În realitate, o așa-zisă monarhie constituțională prezidată de o regină Margareta, secondată de Duda, ar putea reprezenta soluția salvatoare pentru PSD.
Trocuri împotriva firii cu urmașii PCR
Cei care contestă acest scenariu să nu uite imoralele și controversatele trocuri parafate de Liviu Dragnea cu Principesa Margareta, trocuri care iată că se vor solda cu instituționalizarea Casei Regale a României, ceea ce reprezintă o absurditate comunistoidă menită să desființeze monarhia autentică pentru a o înlocui cu o impostură monstruoasă. Să nu uităm nici poza lui Liviu Dragnea la braț cu Principesa Margareta în fața portretului Majestății Sale Regele Mihai, în condițiile în care PSD este vehiculul urmașilor PCR care l-au alungat pe Rege din țară, în frunte cu nomenklaturistul Ion Iliescu, în decembrie 1990. Orice s-ar spune, este evidentă cimentarea relației lui Dragnea cu Principesa Margareta. Rapiditatea conjuncturală prin care PSD a pus-o, la Craiova, de un așa-zis miting în memoria Regelui Mihai, este grăitor pentru modul perfid în care acest partid găsește să folosească folosească în mod reprobabil simbolurile esențiale ale României îndoliate.
PSD, banii publici și ”domnia” cuplului Margareta-Duda
Pentru ca Margareta să devină regină de formă aflată la cheremul PSD, nu e nevoie decât de votarea deciziei politice ca Parlamentul să devină Adunare Constituantă și de repunerea în drepturi a Constituției din 1923. PSD-ALDE ar putea face asta în cel mult 30 de minute. Eu nu cred că acest scenariu este imposibil. De fapt, facilitarea mimării unei așa-zise monarhii ar fi soluția ideală pentru Dragnea și baronii PSD. Indiferent de semnalele de alarmă pe care le-am trage, mișcarea ar fi percepută mai mult decât pozitiv în Europa. Vă dați seama cum ar zburda Dragnea și liderii PSD, fără nici cea mai mică problemă, jonglând cu fondurile țării și pozând în marii restauratori ai monarhiei, sub domnia cuplului Margareta-Duda?! Așa ceva ar semnifica asasinarea definitivă a monarhiei și batjocorirea memoriei Majestății Sale Regele Mihai I!”, a declarat Marius Oprea, în exclusivitate pentru PSnews.ro.  
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum