Luați vrăjeală, azi abureala de sezon cu „revoluția”!

In jos

Luați vrăjeală, azi abureala de sezon cu „revoluția”! Empty Luați vrăjeală, azi abureala de sezon cu „revoluția”!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Dec 19, 2017 4:36 am

Luați vrăjeală, azi abureala de sezon cu „revoluția”! Revolutie-620x350
Reluarea cercetărilor faptelor de la 1989 este declanşată de presiunea venită din public ca urmare a frânturilor de adevăr ce se acumulează şi încep să contureze realitatea acelui eveniment. Aşa cum orice criminal se străduieşte să conducă cercetările asupra crimei făcute de el, tot aşa Mafia Internaţională a dat ordin să se reia cercetările să se spună parte din adevăr, să se dirijeze energia publică către marionetele care au asigurat funcţia de paravan pentru adevăraţii făptuitori şi beneficiari, mai ales către cei morţi sau aflaţi în apropierea morţii. Au mai făcut asta de zeci de ori cu Stalin, Mao, Pinochet și alții.
Este deasemenea strălucitor prin absenţă mecanismul de motivare a românilor pentru a accepta schimbarea regimului Ceaușescu, precum şi mecanismul prin care s-a realizat loialitatea conducerii organelor de forţa față de străinii invadatori, organe care aveau ca raţiune de a exista tocmai oprirea forţelor străine de invazie clandestină. Astfel un detaliu semnificativ a fost organizarea de către Mafia Internaţională a fugii lui Pacepa ca să mobilizeze pe Ceaușescu să schimbe conducerea Securităţii cu oameni care erau agenţi ai Mafiei Internaţionale. Habar nu avea Ceaușescu că încercând să îndrepte o situaţie gravă, a fost manipulat să o agraveze terminal și fatal, în primul rând afectând contrainformaţiile care trebuiau să fie câinele de pază al Securități şi al statului. Contrainformaţiile au fost infestate de trădători deci cine să mai verifice pe alţii? Ce organ de verificare mai avea conducera statului când de 28 de ani şeful contrainformaţiilor, Filip Teodorescu, se laudă că el i-a ascuns lui Ceaușescu tot ceea ce se întâmpla în ţara? Desigur, „trădare spre binele poporului”!
În decembrie 1989, țara era invadată de o armată conspirată de zeci de mii de agenți străini. Capturarea acestora şi anihilarea lor trebuia să fie făcută de trupele de securitate conform planurilor de apărare, dar acesta au fost blocate în cazărmi şi dezarmate la ordinul conducătorului lor Iulian Vlad care nu a executat ordinele clare date de Ceaușescu. În conferinţa din 17 decembrie 1989, Ceauşescu făcea referire la reprimarea acestor trupe de invazie despre care deja se ştia, nu îndemna, cum greșit înţeleg cei manipulaţi, la uciderea de români nevinovați, adică la romanii naivi scoşi în stradă de agenţii străini prin mass-media străină şi Europa Liberă în special.
Ceauşescu a cerut explicit de două ori ambasadei URSS să îşi retragă trupele clandestine, altfel vor fi capturaţi și executaţi, dar nici URSS și nici ceilalți nu a retras trupele pentru că se bazau pe colaborarea conducătorilor Armatei şi Securităţii că acestea nu vor reacţiona.
Propaganda antiromânească se străduie prin tot felul de explicații fără logică, de regula atribuite celor uciși, să ascundă existența acestei forte de invazie străină a carei agenţi în civil împuşcau români în mulţime ca să stârnească panica şi să inflameze revolta dar mai ales sa ascundă existența forței clandestine adânc conspirate de sayanimi (n.r.: agenți voluntari ai Mossad-ului).
S-a încercat de către alţi conducători patrioţi, Milea de la Armată sau Nuţă de la Miliție, să compenseze inacţiunea Securităţii și să extermine agenții strecurați printre manifestanții români, dar, ca toți conducătorii patrioți care nu au colaborat cu invadatorii, și ei au fost ucişi pentru ne lăsa țara fără nici o apărare.
La Timişoara agenţii străini în civil împuşcau români în mulţime ca să stârnească panica şi să inflameze revolta. Aceştia au fost observaţi de militarii specializaţi în contrainformaţii și capturaţi sau uciși. În jur de 70 de astfel de agenţi au fost împuşcaţi de militari romani. La ordinele trădătorilor din armată, fost adunaţi 30 de cadavre ale agenților străini și arşi pe un câmp lângă Timişoara, iar 43 au fost transportați la București şi arși în Crematoriu și prezentați până azi drept revoluționari uciși de Ceaușescu. Nimeni nu a revendicat aceşti morţi. Însă schimb, românii impușcați de agentii străini în Timisoara au fost revendicaţi de familii şi înmormântați apoi moartea lor a fost atribuita în fals lui Ceaușescu. Arderea agenților străini uciși a avut ca scop distrugera unor probe bilologice care ar fi deconspirat originea etnică a acetor agenți.
Secretul cel mai mai mare al „revoluţiei” este această armată de invazie clandestină a cărei prezenţă a fost permisă de conducerea tradatoare a securităţii a cărei crime sunt atribuite de atunci până în prezent românilor. Existenta ei anuleaza legitimitatea a tot ceea ce s-a făcut după 1990 motiv pentru care acest secret se păstrează cu orice efort posibil la nivel local si internațional de către toți cei ce se legitimizează prin minciuna că a fost o „revoluție populară”, respectiv că ei sunt rezultat al voinței Poporului Român.
Mai mult, s-a creat o masă de apărători ai mitului revoluţiei în persoana „revoluţionarilor” care primind privilegii și avere de pe urma unor reale sau presupuse participări la evenimente, participare cu totul nesemnificativă decât pentru scopuri propagandistice antiromâneşti, pentru a nu pierde legitimitatea averilor dobândite apără mitul revoluţiei în grup şi continuu. Nu întâmplător conducătorii „revoluţionarilor” sunt mai toți agenţi ai invadatorilor, între care cel mai cunoscut este evreul conspirat Bebe Ivanovici.
Multe găsiţi spre lămurirea acestui subiect în: „Trădarea securităţii în decembrie 1989” de profesor dr. Corvin Lupu – 25 de lei la Diverta.
Cine caută adevărul sau își ia orice informație cât de mică, de la televizor nu va afla către ce scopuri a fost dirijată puterea sa vitală, nu va ști pentru ce a trăit, sursa problemelor nesfârșite care ne amărăsc viața, și cine au fost beneficiarii reali ai exploatării la care el/ea și noi toți suntem supuși.
Dacă va „cădea” mitul „revoluției populare” de la 1989, tot ceea ce s-a făcut de la 1989 până în prezent trebuie restaurat cum a fost la 1989 si societatea românească trebuie sa ia cu totul alt drum. Nicidecum cum insinuează unii să ne sperie o revenire la România Trădată Străinilor din perioada 1978-1989, dar nici la România Donată Străinilor din perioada 1989 până în prezent ci la o ROMÂNIE A ROMÂNILOR PENTRU ROMÂNI în care Statul Românse subordonează integral și exclusiv intereselor pe termen scurt, mediu și lung ale Poporului Român.
Acum poftiți la etichetarea acestui text drept scenariu ficțional.
                                                                                                                                      Adrian GRIGORIU
P.S. Străinii capitalişti şi comunişti nu mai puteau suporta să vadă românii suferind de foame şi frig, aşa că au pregătit din 1965 pana in 1989 trădarea la nivel de organe de forţă, în decembrie 1989 au mobilizat forţe de invazie clandestină cu care au invadat România ca să schimbe regimul comunist al lui Ceauşescu cu regimul comunist al lui Iliescu (FSN, PSD, PNL, PNŢ etc) pentru a da respectivilor străini capitalişti toată economia și țara pe gratis cu scopul ca ei, străinii, să dea românilor ceea ce Ceauşescu nu vroia să le dea, ba mai mult, avea şi ascundea de români, adică să ne dea mâncare, căldura, benzină şi paşapoarte. Logic.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5670
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum