NCITARE LA LOVITURA DE STAT – Iata manifestul care circula printre #rezistenti

In jos

CARE - NCITARE LA LOVITURA DE STAT – Iata manifestul care circula printre #rezistenti Empty NCITARE LA LOVITURA DE STAT – Iata manifestul care circula printre #rezistenti

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Dec 21, 2017 6:54 am

“La 22 decembrie, 2017, manifestantii reusesc sa rupa 'pasnic' cordonul de jandarmi si sa patrunda in Palatul Parlamentului pe care il ocupa in liniste... Parlamentul este dizolvat... Guvernul nu mai exista... PSD si ALDE sint scoase in afara legii... De frica multimii, Dragnea incearca sa paraseasca fraudulos tara. Este prins la granita”
Un text extrem de periculos circula pe grupurile de pe Facebook ale tefelistilor #rezistenti. Este un text in care se indeamna la manifestatii de strada care sa provoace o lovitura de stat, in urma careia Parlamentul sa fie dizolvat.
Manifestul intitulat “22 decembrie: Fuga lui Dragnea - rescrierea secventei“ propune un scenariu care ar urma sa se desfasoare in 22 decembrie 2017, fix la 28 de ani de la ziua in care dictatorul Nicolae Ceausescu parasea sediul Comitetului Central cu elicopterul, iar regimul comunist era astfel rasturnat. #rezistentii sunt chemati sa iasa in strada, pentru ca ulterior sa rupa “pasnic” cordoanele de jandarmi si sa intre in cladirea Parlamentului, pe care sa o ocupe “in liniste”. Va urma dizolvarea Parlamentului Romaniei, iar Guvernul va inceta sa existe.
Nu sunt insa singurele actiuni propuse in manifestul #rezistentilor. Dupa dizolvarea Parlamentului partidele PSD si ALDE vor fi scoase in afara legii. Iar in ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea, conform scenariului, acesta va incerca sa fuga din tara, dar va fi prins la granita.
Iata asadar unul dintre planurile #rezistentilor, care pretind ca lupta pentru democratie si stat de drept, dar care de fapt isi propun preluarea puterii prin forta. Este un indemn cat se poate de clar la lovitura de stat si la rasturnarea ordinii constitutionale, motiv pentru care autoritatile statului, in frunte cu SRI, ar trebui sa se sesizeze de urgenta si sa ia masuri impotriva incitatorilor, mai ales ca numele organizatorilor acestui “eveniment” sunt publice pe Facebook.
Iata manifestul #rezistentilor:
decembrie, romania, 2017
statul e acaparat la virf de un grup de cleptocrati care dau legi in parlament care sa le acopere coruptia.
Dupa zile de demonstratii, la 22 decembrie, 2017, manifestantii reusesc sa rupa 'pasnic' cordonul de jandarmi si sa patrunda in Palatul Parlamentului pe care il ocupa in liniste. Casa Poporului devine, in sfirsit, a poporului.
Parlamentul este dizolvat la propunerea masselor populare, in mod pasnic si sublim. Guvernul nu mai exista
PSD si ALDE sint scoase in afara legii
De frica multimii, dar mai ales a raspunderii, Liviu Dragnea incearca sa paraseasca fraudulos tara.
Este prins la granita
CARE - NCITARE LA LOVITURA DE STAT – Iata manifestul care circula printre #rezistenti Rezistenti
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum