Nu dați mărgăritare porcilor și nici cărți pesediștilor!

In jos

Nu dați mărgăritare porcilor și nici cărți pesediștilor!

Mesaj Scris de ana morosana la data de Vin Dec 22, 2017 10:12 pm


Din câte se aude, Ion Iliescu e grav bolnav, având o entorsă (deși bănuiesc că e vorba de ceva mult mai grav, adică de o fractură, căci i se rupe lui de poporul român), în schimb progeniturile sale sunt bine-mersi, în Parlament, și spun sau fac lucruri trăznite. În vreme ce masculii-alfa din Partid, gen Șerban Nicolae sau Liviu Brăiloiu, au în gură numai orale și anale, această obsesie pentru sex putând fi, v-ar spune orice psihanalist, dovada certă că ăștia doi au puța tare mică, femelele sunt mai delicate, mai mimoze. Ele nu se înfiorează când îl aud pe Nicolae zbierând ”Am poze cu tine făcând sex anal” sau pe Brăiloiu rânjind ”Sugi pxxa, prințeso”, în schimb le apucă pandaliile când le pune cineva o carte pe bancă, așa cum au apucat-o pe duduia Ecaterina Andronescu.
Pentru mulți, scârba din gestul duduii Cati  a constituit un șoc. Cum adică, un profesor, un intelectual, un om al cărților să manifeste atât dispreț față de o carte? E de înțeles că Șerban Nicolae a îndepărtat cu un șervețel cartea dăruită lui de o senatoare USR: pitecantropul nu voia să se contamineze de cultură, care cică ar fi tare molipsitoare, pentru că un om cult nu are vocabularul lui de grajd, iar în cocina în care se învârte Șerbănică-șoferică, lipsa unui asemenea vocabular trivial echivalează cu lipsa celor șapte ani de acasă. Dar Androneasca? Asta sigur a citit cărți la viața ei, nu treișpari, popi și șeptari, ca majoritatea activului de Partid, ci lucrări grele, științifice.
Ei bine, dragilor, cred că aveți prea multe pretenții. Doamna Abramburica o fi ea intelectual de remarcă – așa cum ar fi zis eruditul Marean Vanghele, cel care o ”garanta”, dacă vă mai amintiți – dar asta nu înseamnă că nu poate urî cărțile și educația, în general. Căci, dacă ar fi iubit cultura, învățătura și ar fi apreciat cu adevărat rolul pe care educația îl poate juca în eradicarea sărăciei, ar mai fi lăsat ea la Ministerul Învățământului moștenirea pe care a lăsat-o – moștenire din care face parte și analfabetul funcțional Liviu Pop? Ați uitat că doamna Andronescu a distrus școlile profesionale, prin 2003, astfel că azi nu mai avem instalatori, electricieni sau sudori, dar e plină țara de absolvenți de ”menegiment la Spiru Haret”?
Ați uitat că bacul arată cum arată fiindcă sub mandatele ei ministeriale, toate loazele au fost încurajate să-l treacă pe blat, ca să aibă colegii ei, academicienii cu doctorate furate din PSD, carne de tun și cotizanți la universitățile particulare? Despre Ceaușeasca știam sigur că e proastă și tot ce a făcut a făcut din prostie. Însă Androneasca e inteligentă, e extrem de inteligentă și de aceea e cu atât mai ticălos gestul ei. Fiindcă doamna Cati, în loc să-și îndeplinească menirea de dascăl – aceea de a scoate copiii din lumea neștiinței și a-i educa, pentru a-i face oameni deștepți, capabili să gândească singuri – a achiesat la diabolicul plan pesedist, de prostire în masă a populației. Pesediștii știu prea bine că un popor educat n-ar vota în veci cu niște hoți de teapa lui Dragnea și de aceea au făcut tot posibilul de-a lungul anilor, prin instrumente ca Andronescu sau Liviu Pop, să dea țări alte generații inculte, după generațiile spălate pe creier de comuniști.
În consecință, gestul doamnei Andronescu de a arunca, plină de scârbă, o carte pe jos, reflectă atitudinea întregului Partid: cărțile, învățătura în general, reprezintă pentru PSD ceva periculos, ceva ce ar putea trezi minți și ar putea deștepta conștiințe, lăsând-i pe pesediști fără electoratul lor imbecilizat. Faptul că fosta ministresă a Învățământului a aruncat ”Ferma animalelor” de Orwell, o carte relevantă pentru porcăriile pe care PSD le săvârșește zilele astea, are mai puțină importanță. Sunt convins că ar fi aruncat cu aceeași silă și o carte de poezii pentru copii. Nu m-ar mira ca printre legile pe care coaliția le votează acum pe bandă rulantă să se numere și una care să interzică publicarea de cărți subversive, precum ”Ferma animalelor” sau ”1984”, pe motiv că avertizează electoratul ce-l așteaptă, cu PSD la putere în continuare. Și nu m-ar mira deloc dacă i-aș vedea pe alde Nicolicea, Ciordache, Șerban Nicolae, Liviu Pop și ceilalți certați cu cartea din Parlament punând la index unele cărți (bine, Liviu Pop a început deja, cu manualele) sau arzându-le în piața publică. Depinde doar de noi dacă-i lăsăm sau nu să ajungă până acolo, dar vă avertizez – să nu ziceți că nu v-am spus: Acolo unde se ard cărți se vor arde, până la urmă, și oameni.
avatar
ana morosana

Mesaje : 131
Data de înscriere : 21/05/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum