The Jewish Symbolism of Babylon and Why it is Dangerous for Europeans

In jos

The Jewish Symbolism of Babylon and Why it is Dangerous for Europeans

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Dec 29, 2017 8:10 am

Vom anaylze un capitol special în cartea lui Ieremia  : a 51. Voi lua în considerare a face o analiză mai mare a întregii cărți la un moment dat, dar acum aceasta parte special din ea va face - și veți afla în curând , de asemenea , ca de ce. În scopuri introductive, să dobândească unele cunoștințe de bază în spatele „Ieremia“, care în ebraică înseamnă „Domnul a înălțat“. O să vă dau un indiciu aici: Când evreii distruge pe alții, ei înșiși rămân „înălțați“.
Ieremia a fost unul dintre cele mai importante profeții din iudaism și Vechiul Testament, și este , de asemenea , nu numai privit ca un profet în creștinism - el este menționat și citat în Noul Testament, de asemenea. Doar pentru a poke acei creștini care cred că ei pot lua din Noul Testament și pur și simplu ignorați, uitați sau du - te împotriva Cel vechi -  nu poți . Este „expansion pack“ a Vechiului Testament, continuarea poveștii sale, „add-on“ de ea. La fel cum islamul continuă după aceea creștinismul.
Aceeași nebunie  - într - o trilogie, pentru Islam consideră , de asemenea , Ieremia să fie un profet. Deci, totul a început cu evreii și cumva a reușit să infecteze alte persoane, de asemenea. În ceea ce arabii sunt vizate - mărul nu a căzut departe de copac - pentru că ei sunt atât punct de vedere biblic și rasial unul și același popor. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de europeni și a altor persoane non-semite ale acestei planete care au adoptat religiile avraamice și ideologiile lor idioate: Ei bine, într - adevăr , că nu este doar o rușine, ci un blestem asupra acelor oameni.


Pentru cei care adoptă religia altora, în special a celor care se declară în mod deschis ca dușmanii lor, robit de aceste dușmani.


În ceea ce privește Ieremia însuși, el se spune că a scris porțiuni ale sale Jurnalul de război evreiesc numit Biblia cu ajutorul unui alt evreu - Baruch ben Neriia. Ei au scris în jos povestiri evreiești și-au ajutat reciproc cu editare: Cum divină, se simte aproape ca și cum ar fi fost efectuate voia Domnului. Ieremia a fost fiul lui Hilchia, un preot evreu - un Kohen literal (Cohen).
Puteți paria că a iubit oamenii non-evrei din nou în zilele lui, la  fel ca mulți dintre descendenții lui Cohen face azi - le place „goyim“ - de ce pur și simplu nu pot să aștept să extermine alb european arienii de pe fața Pământului, la fel cum au făcut și cu multe alte rase, națiuni și oameni înainte. Trebuie doar să citească jurnalul de război divin evreiesc pentru a da seama de asta, dar trebuie , de asemenea , un creier funcțional să - l înțeleagă.
Oricum, în acest capitol special, 51, vom citi din nou din  Babilon . Acum , mi amintesc că babilonienii au fost exterminați de evrei cu mult timp în urmă, ca rezultat , de asemenea , în Talmudul Babilonian. Astăzi , simbolismul Babilonului este utilizat pentru Uniunea Europeană; acesta este modul lor de a spune celor din știu că vor să ne extermine același fel cum au facut cu Babilonul.


De asemenea, este bine să ne reamintim, încă o dată, despre toate ideile lui Edom și Amalec, pentru că este o parte esențială a înțelege tot ceea ce se întâmplă.


Să ne încercăm să - l rezuma pe scurt.  Evreii consideră europeni ca amaleciții, Edomite și folosesc simbolismul Babilonului pe pământurile noastre. Evreii au o misiune sfântă și divină de la Dumnezeu de a ucide toate edomifli; ei au , de asemenea , misiunea de a extermina un amalecit oriunde s- ar găsi unul. In cazul amaleciților am aflat că o anumită strategie a fost folosită pentru a face față cu ei, și anume: multiculturalism și diversitate.
Ei „dispărut“ prin amestecare de rase , în timp ce edomiții au fost uciși cu forța. În plus față de acestea, evreii au , de asemenea , o poruncă de a ucide canaaneeni și , practic orice popor non-evrei care le opun rezistență. Ei trebuie să - i înrobească și să aplice cametei asupra lor și de a face acest lucru, ca zeul lor a spus Domnul - ei vor fi binecuvântați în tot ce se angajează în țara pe care le sunt pe cale să intre în stăpânire.
Am analizat deja simbolismul babilonian într - un  articol  anterior, cu diversele personaje evreiești în spatele creării UE și așa mai departe. De data aceasta, ne vom uita la ceea ce spun evreii despre aceasta în Ieremia 51.


Niciodată nu citesc Biblia folosind cuvântul „Dumnezeu“ sau „Domnul“ - amintiți-vă întotdeauna că este „Domnul“ - Dumnezeul de război evreiesc și nimic mai mult. Vom, cu toate acestea, utilizați versiunea King James a acesteia, în plus față de traducerea interliniar ebraică.


Astfel spune DOMNUL; Iată, voi ridica împotriva Babilonului, și împotriva celor ce locuiesc în mijlocul celor ce se ridică împotriva mea, un vânt nimicitor; Și voi trimite fanners Babilonului, care va evantaiul, și vor goli țara ei: în ziua throuble ei vor fi împotriva jurul ei despre.
Astfel, el zice Domnul mă iată! Însuflețitoare asupra Babilonului și a celor care trăiesc în-a Leb Kamai vânt-o ruinarea: și eu trimit la Babilon străin-one și ei vântura și vor face țara nule de ei că ei devin pe ea de la giratoriu în ziua răului .
Este foarte important să analizăm întotdeauna versiunea originală evreiască a Bibliei în timp ce citit zilele traduse una. Aici înțelege mai bine că nu este pur și simplu un „vânt“, care va fi trimis la Babilon, ci un grup mare de oameni „străin“, care va distruge cu totul Babilonul și desființăm tara ei de răul pe care acei oameni vor face.
Împotriva celui ce bendeth lasa arcașul indoi arcul, împotriva celui ce se mîndrește în platoșa lui și nu cruțați pe tinerii lui; distruge-vă în întregime pe toți gazda ei. Astfel, cei uciși vor cădea în țara caldeenilor și cei care sunt străpunși de lovituri pe străzile ei (înjunghiat în stradă, în originalul ebraic).
La fel cum evreii vorbesc despre ei înșiși într-un mod feminin când acestea sunt considerate ca un grup, așa că ei vorbesc despre alte rase și națiuni - am învățat deja de la analiza Zohar si Cabala - ca Dumnezeul evreiesc este partea „masculină“, în „rai „, în timp ce evreii sunt«»omologul lui aici, pe«feminin pământ».
Astfel, aici putem vedea că ei sunt de a distruge cu totul Babilonul, „ea“ - sursa feminină a poporului său - așa cum sunt ele distrug pe Europa, „ea“, mama europenilor. Ei au distrus deja legătura spirituală dintre europeană și strămoșii săi și zei în „rai“ - tot ceea ce rămâne este de a anihila „ea“, a „omologul pământesc“ al Uniunii Euro - iar acest lucru ni se spune să fie realizată prin cu totul distruge totul de ea.


Pentru bărbații sunt protectorii pamanteasca a „Ea“ pe Pământ, la fel ca zeii sunt protectorii cerești ai „ei“ în ceruri.


Pentru Israel nu a fost părăsit, nici Iuda de Dumnezeul său, a Domnului (Yahweh) oștirilor; deși țara lor este plină de nelegiuiri împotriva Sfîntului lui Israel. Fugiți din mijlocul Babilonului, și dă fiecare om sufletul său: să nu fie Cutt în pieirea ei; pentru aceasta este timpul răzbunării Domnului (Domnului); el va face la ea un recompence.
Recompence vine de la Gamal evreice care înseamnă „așa cum ai servit, beneficiu, deșert, merită, recompensa“ - sunteți să crezi că Domnul este „plină de satisfacții“ Babilonul prin distrugerea ei. La fel cum evreica Barbara Lerner Spectre ne-a spus că „Europa nu va supraviețui“, fără a multiculturalism și diversitate. Aceasta este mintea evreului, cu Dumnezeul evreu fiind pur și simplu „arhivat“ versiune a acestuia.
Este povestea evreului pe scurt  : „Dumnezeu“ lor se presupune că le trimite la alte națiuni și le spune să paraziteze acele națiuni și să le subjuga. Dacă aceste națiuni le rezista, atunci „Dumnezeul lor“, se va citi: evreii, trebuie să distrugă acele națiuni , în scopul de a aduce „judecată și dreptate“. Pentru a rămâne cel puțin „neutru“ , într -o astfel de poveste, evreii asigurați - vă că pentru a avea un alt grup de oameni devin nu numai spectatorii acestui model, dar , de asemenea , să se implice în ajutorarea evreilor câștiga războiul lor împotriva fostului gazda lor.


Remarcabil, nu-i așa?


Babilonul era o cupă de aur în mâna Domnului, care îmbăta tot pămîntul; Neamurile au băut din vinul lui; Prin urmare, națiunile sunt nebuni.
Cupa de aur Babilonului în mîna Domnului o luare-băut tot pământul din vinul ei au baut goyim pe goyim, astfel încât acestea sunt dement.
Europa a fost o „cupa de aur“ pentru evrei, folosind și să abuzeze de europeni prin creștinism și diverse alte ideologii , în scopul de a realiza ceea ce au vrut. America de astăzi este „Cupa de aur“ al Domnului, folosit în scopul de a „transforma“ restul lumii așa cum consideră potrivit - drogarea cu MTV, Hollywood, porno, un stil de viață alcoolic și grăsime. Așa cum a spus Brzezinski în cartea sa „Between Two Ages“ - tot ceea ce fac în America, Europa va ajunge într - un deceniu -  prin ea restul lumii.
La fel cum evreii au preluat Rusia și a făcut din ea moderne gaura iad multi-culturale este. Europenii sunt „beat“, ei au fost drogați mental de atât de multe ideologii evreiești, care este un miracol că există chiar nici un fel de rezistență la evrei printre noi mai.


Și, în timp ce toată lumea „se bucură“ starea de ebrietate, nimeni nu observă într-adevăr ceea ce se întâmplă și ceea ce este pe cale să se întâmple.


Babilonul a căzut brusc și a distrus: urlați pentru ea; ia balsam pentru durerea ei, în acest caz să fie ea poate fi vindecată. Ne-ar fi vindecat Babilonul, dar ea nu este vindecat: Părăsiți-l, și haidem fiecare în propria țară: pentru ei judecata atingea până la cer și se înalță până la cer. Domnul a adus dreptatea noastră: vin, și să ne declare în Sion lucrarea Domnului, Dumnezeului nostru.
El a scos Domnul neprihănirea noastră veni-te! Și ne vom referi în Sion fapta Domnului, Dumnezeului nostru.
Sigur, sigur - au „încercat să o vindece“ - la fel cum încearcă să „salveze Europa“ cu multi-culturalismului și diversitate, pentru că altfel nu vom fi în măsură să supraviețuiască. Trebuie să vezi acest lucru, trebuie să fie în măsură să se uite la ceea ce se întâmplă astăzi și vedea aici scris ca o strategie de război evreiesc și model. Și este Domnul, Dumnezeul lor. Nu al tău. Dumnezeul lor.  Războiul lor Dumnezeu.
Ascuțiți săgețile; aduna scuturile: Domnul (Yahweh), ne-a ridicat duhul împăraților Mediei: pentru dispozitivul său este împotriva Babilonului, să-l distrugă; pentru că aceasta este răzbunarea Domnului (Yahweh), răzbunarea templului său. Configurarea standard pe zidurile Babilonului, face ceasul puternic, înființat străjerii, pregătiți ambuscadele: pentru Domnul (Yahweh), are și a conceput și a făcut ceea ce a vorbit împotriva locuitorilor Babilonului.
Este răzbunarea templului său pentru a distruge Babilonul.  Nu aș fi surprins dacă LEMMING mediu ar putea fi convinși de evrei că era pur și simplu voia lui Dumnezeu pentru ei să ucidă familia regală rusă și preia Rusia. La un moment dat trebuie să te superi, furios, plin de ură împotriva faptele evreilor - , dar nu îi este permis să - o adevărată forță și doar i se cere să distrugă nu numai evreiesc „Dumnezeu“, ci și evreii - și ei fac totul în puterea lor de a neutraliza forța care să vină în ființă.


Iubiți pe vrăjmașii voștri, nu rezista rău, întoarce și celălalt obraz. Între timp, ai grija ca evreii distruge totul în jurul tău.


O, tu, care locuiești pe multe ape, abundente în comori, sfârșitul tău a venit, și măsura coveteousness tău. Domnul (Yahweh) oștirilor are sabia de el, spunând: Da, te voi umple cu oameni (Adam), ca cu lăcuste; și ei vor ridica un strigăt împotriva ta.
Este interesant cum acest Dumnezeu evreu vorbește el însuși, ci pare să aibă întotdeauna un evreu idiotul de partea lui, care se presupune ca este scris rahatul asta în jos. Remarcăm aici că Domnul va umple Babilonul cu „Adam“, care va striga împotriva ei. Acum, acest lucru este interesant și aduce două teorii.
Prima dintre ele este faptul că acestea sunt imigranții non-babiloniene, la fel cum este cazul cu Europa în zilele noastre. Cu toate acestea, am citit deja că „străini“ care va distruge pământul va fi invadarea Babilonului, citiți Europa. Prin urmare, este sigur să presupunem aici că Adam este într-adevăr evreii, care - pe măsură ce aflăm în Talmud lor - sunt singurii care se face referire ca „Adam“, în timp ce toți ceilalți este „goyim“. În cele din urmă Concluzionăm următoarele: Domnul va umple Europa (Babilon), cu evreii, care vor striga împotriva ei.


Acestea sunt toate diferitele facțiuni evreiești care lucrează împotriva fiecărui interes european vă puteți imagina. Tot ceea ce face european este instigator la ură, infracțiunile motivate de ură, anti-semite, rasist, xenofob, etc.
Amintiți-vă bine ce am învățat în Zohar: Evreii vor cuceri planeta cu „gura“ lor, prin propagandă, vorbire, manipulare mentală.


El a făcut pământul prin puterea Lui, a întemeiat lumea prin înțelepciunea lui și a întins cerurile cu priceperea Lui. Când tunetul Lui, există o mulțime de ape în ceruri; și el face aburii să se înalțe de la marginile pământului: el face fulgerelor și ploii, și scoate vântul din cămările lui.
Sigur, sigur, și apoi a făcut evreii războinicii săi aleși, a creat non-evrei ca dușmani ai săi veșnice, și a jucat câmpul de luptă pe planeta de atunci. Un joc dragut de moarte și distrugere de a avea unele distractiv după ce face alte „afaceri evlavioasă serioase“. O idee bolnavă, nebun la ceea ce se presupune un Creator și un Dumnezeu să fie.
Dar, ai oameni închinați nu numai pentru el, ci și de a presupus fiul său a noului testament - cel care a spus că „el și tatăl său sunt una“ - cel care a spus că el nu a venit să aducă pace , ci o sabie. Sună foarte mult ca tatăl său, Doamne, nu-i așa?


Dacă doriți să știți cum ar arăta lumea erau evreii să câștige, puteți merge întotdeauna viziona filmul Equilibrium. Acesta este modul în care „Dumnezeu“, își imaginează societatea să arate.


Fiecare om este neghiob prin cunoașterea lui; fiecare fondator este încurcat de chipul cioplit; căci idolii lui nu sînt decît minciună, și nu există nici o suflare în ele. Acestea sunt vanitatea, activitatea de erori: în timpul cercetării lor, ei vor pieri.
Acesta este un mesaj tuturor creștinilor de iubit Domnul lor  - toate crucile, imagini ale lui Isus, Maria, sculpturi, etc. - toate acestea sunt împotriva voinței lui Dumnezeu, vanitate, erorile și ar trebui să le abandoneze. Domnul le și o zi urăște, destul de sigur, vei avea trupe evreiești du - te în jurul valorii de - la fel ca în Equilibrium - distrugerea și extermina orice urmă de artă, frumusețe, muzică, etc. Pentru că este un păcat împotriva Domnului să aibă oricare dintre acestea. Este un păcat împotriva evreilor să aibă propria ta cultură, patrimoniu, strămoși, spiritualitate, pentru că, dacă faci - dacă faci - poți rezista evreu.
Între timp, evreii care au zile de sărbătoare, aducând ofrande de animale la Dumnezeul lor, deversând de sânge în numele Dumnezeului lor, care transportă și ridicarea în sus menorahs și Tora, swinging pui în jurul valorii de moarte, purtând un material roșu în jurul valorii de mâinile lor, purtând cuburi negre și pălării pe capul lor - toate aceste lucruri nu sunt idoli, nici chipuri cioplite, fără nici o suflare în ele - pentru că este evreu și cum naiba fac ei este în regulă.Porțiunea lui Iacov nu este ca ei; pentru el este fostul tuturor lucrurilor, și Israel este seminția moștenirii Lui: Domnul (Yahweh) de gazde (termenul evreică pentru traducerea „gazdă“ folosit aici este „tsaba“, ceea ce înseamnă armata, război, război, soldați) este numele lui. Tu ești toporul luptă și armele de război, căci cu tine voi zdrobi în bucăți națiunile (goyim), și cu tine, am nimicit împărății;
Nu este destul ca un set interesant de propoziții?  Israel, evreii, sunt toiagul Domnului - Domnul Dumnezeu de război este numele lui. Și evreii sunt securea de luptă și armele de război acestui zeu minunat numit Domnul. Dacă aveți evrei în cartierul tău și tu însuți nu sunt evrei - ar trebui să înceapă , probabil , îngrijorătoare în acest moment în timp.
Pentru evreiască Dumnezeu , Dumnezeu se va rupe în bucăți neamurile , care , în evreică este goyim, ceea ce înseamnă de fapt non-evrei; cu evreii el va distruge regate - ceva ce evreii au practic deja realizat. Tot ceea ce rămâne în zilele noastre sunt „Democrațiilor“, care este de a spune națiuni evreiești controlate.


Amintiți-vă - spunând „Aleluia“ - înseamnă „lauda Domnului“. Doar pentru a face să vă simțiți mai bine data viitoare când auziți asta, știi.


Și cu tine (evreii) voi rupe în bucăți calul și călărețul lui; și cu tine am sfărîmat carul și pe călărețul lui; Cu tine am sfărîmat pe bărbat și femeie; și cu tine voi rupe în bucăți vechi și tineri; și cu tine voi zdrobi în bucăți pe tânăr și pe fată (virgin);
Calul și călărețul sunt rezistența fizică a evreilor și Dumnezeul lor.  N - au reușit să - l neutralizeze? Nu au evreii au distrus masculin și feminin în societățile noastre? N - au distrus familia, ideea de moștenire, moștenire, de tineri și bătrâni? Nu ne - au corupt cu feminismul, pornografie? N - au distrus sfintenia virgină?
În cazul în care este calul și călărețul? În cazul în care este cornul care a fost suflare? Ei au trecut ca o ploaie pe munte, ca și vânt în lunca. Zilele au plecat în Occident în spatele dealurilor în umbră. Cum a ajuns aici?


Știm cum sa ajuns la acest lucru. Știi la fel de bine. Întrebarea este dacă sau nu ai vointa de a admite că tu știi asta.


Voi rupe în bucăți, de asemenea, cu tine pe păstor și turma lui; și cu tine am sfărîmat pe plugar și boii lui; și cu tine voi rupe în bucăți căpetenii și conducători. Și voi răsplăti Babilonului și tuturor locuitorilor Haldeii, tot răul pe care l-au făcut în Sion înaintea ta, zice Domnul.
Ucide și distruge totul.  Acesta ar trebui să fie titlul de fiecare carte a Bibliei și Avraamică legate de pe aceasta planeta. Ei bine, ar putea fi o decizie de marketing rău - și evreii iubesc comercializarea lor, nu -i așa? După crearea Google (lor nou Dumnezeu) și de a face tot ceea ce depinde de el, au creat diferite miscari de marketing digital , care sunt bazate pe a da bani și de a face „Google“ , cum ar fi site - ul dumneavoastră.
De obicei , pur și simplu numit „SEO“ , tot ceea ce într - adevăr este fie da bani evreilor Dumnezeu Google, sau de a face tot ce se poate pentru drum liber , în scopul de a face evreiesc Dumnezeu Google „cum ar fi“ site - ul dvs. - pentru atunci va plasa „mai mare“ în rezultatele de căutare. Oricum, aflăm că un element important al războiului evreiesc este de a distruge căpetenii și conducători: Pentru fără ele restul oamenilor sunt pierdute.


Oaie, Lemmings, așa cum le numim de obicei.


Iată, Eu sunt împotriva ta, munte nimicitor, zice Domnul (Yahweh), care a distrus tot pământul și voi întinde mîna peste tine, te voi prăvăli de pe stânci și te un munte aprins. Și ei nu vor lua din tine piatră pentru un colț, și nici o piatră pentru temelii; ci vei fi pustiit pentru totdeauna, zice Domnul.
Iată-mă! Pentru tine de munte de subliniere unul ruinarea Domnului cel ruinarea tot pământul și am întinde mîna de mine pe tine și te-am rola de stancile și vă dau la munte de deșeuri arse.
Traduceri interesante ca de obicei.  În traducere s - ar părea că Babilonul distrus tot pământul, dar atunci când citiți originalul, se pare ca Domnul este „cel circuland tot pământul“. Indiferent de caz, am aflat, acum doar un moment, cum Domnul a folosit Babilonul pentru a distruge alte națiuni ca a lui „cupa de aur“.
Deci, este Domnul, încă o dată - care este sursa problemei. Dar acum el va presupune „pedepsi“ pentru ea. Este ca Domnul „întărire“ inima și mintea faraonului de fiecare dată când Faraon a vrut să lase pe evrei merg - dar el a manipulat Faraon să facă schimb exact opusul - doar si numai pentru ca el ar putea, atunci se presupune că pedepsi Faraon.
Înălțați un steag pe pămînt, din trîmbiță printre neamuri, pregătiți neamurile împotriva lui, chemați împotriva lui împărățiile Araratului, Minni, și Așchenaz; desemnează un căpitan împotriva ei; provoca caii să vină ca omizile brute. Pregătiți împotriva ei națiunii cu împărații Mediei, căpeteniile acestuia și toți conducătorii acestora, și toată țara stăpânirii lui.
Aici avem evrei din nou, folosind alte goyim, în scopul de a lupta războaiele lor, pentru cuvântul „națiuni“ - ca de obicei - este scrisă inițial ca goyim. Unul ar trebui să fie extrem de alarmați având în vedere că în timpurile noastre moderne zi intreaga simbolistica Babilonului este utilizat pe Europa.
Nu numai simbolismul, dar tiparele acestor povestiri biblice, de asemenea.  Păstrați mereu în minte ceea ce știi deja a ideii evreiești din spatele Edom și Amalec. Tot ce citesc sunt Dumnezeu jurnalele de război al naibii de un evreu Dumnezeu și poporul său - evreii. Nu poate fi mai direct decât aceasta. Nu puteți rata acest nici nu încerca să te convingi că aceasta are o „mai profundă“ semnificație ascunsă în spatele un fel de „litere magice“ Zohar.


Este un jurnal de război și Jurnal.


Și pământul se va cutremura și durere: pentru orice scop al Domnului (Yahweh) se efectuează împotriva Babilonului, pentru a face din țara Babilonului un pustiu fără locuitori. Vitejii Babilonului au forborn să lupte, ei au rămas în deține lor: puterea lor are eșuat; au devenit ca niște femei au sleită zăvoarele sunt rupte.
Care este una dintre principalele strategii din cadrul agendei evreiești de genocid alb?  Pentru a dezarma, umili, dezumanizarea, demoraliza, distruge și se sterilizează oamenii albi - chiar apărătorii Europa. Este „White Heterosexuali Masculii“ , care se presupune că sunt inamicul numărul unu în cadrul Organizației Națiunilor Albă și Patrii. Ele se transformă pe oameni în idioți efeminați, imbecili transsexuale și individiuals coclit și voință slabă.
Acest lucru se întâmplă toate în fața ochilor noștri. Aceasta este ceea ce a făcut presupune „Dumnezeul evreu“ în Babilon - aceasta este ceea ce evreii fac pentru europeni peste tot în fiecare națiune europeană. Acesta nu este un „Dumnezeu divin“ face aceasta - este evreii fac.


Și ei nu se va opri până nu-i oprim.


Un post va alerga să se întâlnească altul, și un mesager pentru a satisface o alta, pentru a arăta împăratului Babilonului că cetatea lui este luată la un capăt, și că pasajele sunt oprite, iar trestiile le-au ars cu foc, și bărbații război îngroziți.
Din păcate, în prezent nu au un rege, nici nu oricare dintre națiunile noastre au cu adevărat un lider pe care îl reprezintă - chiar și cei care par „bune“ - sunt ascunse opozitii controlate de așteptare pentru comanda lor finală din umbră evreiești.
Dar, fiecare dintre noi care este trezit, este într-un fel sau altul o reprezentare a acestui „rege“ - pentru putem vedea cu ochii foarte proprii ca terenurile noastre sunt preluate; raportăm pe ea; semnalăm despre asta, încercăm să găsim puterea și curajul într-o epocă a întunericului, trădare și înșelăciune.


Acesta este cu adevărat o zi deprimant și de vârstă pe care le suferă. Dar, trebuie să-l distrugă, în scopul de a lăsa în urmă lumină și adevăr pentru urmașii noștri.


Căci așa vorbește Domnul oștirilor, Dumnezeul lui Israel; Fiica Babilonului este ca o treshingfloor, este timpul să o treiere: încă puțină vreme, și va veni momentul recoltării ei. Nabucodonosor, împăratul Babilonului, m'a mîncat, m'a zdrobit, ma făcut un vas gol, ma înghițit ca un balaur, și -a umplut pîntecele cu mele delicate, ma aruncat afară. Violența făcut pentru mine și față de carnea mea să fie asupra Babilonului, va locuitoarea Sionului spune; și sângele meu asupra locuitorilor din Caldeea, va spune Ierusalimul.
Dumnezeul lui Israel  - numai Dumnezeul lor - cum alții încă nu obține acest lucru este dincolo de mine. Babilonul este prezentat ca o curvă care ar trebui să fie treierate și în cele din urmă recoltate. Se pare că comunismul aplicat la un neam, nu - i așa? Le -a lovit cu ciocanul și apoi se colectează lucrurile lor cu secera.
Nu numai că învățăm aici încă o dată că cineva a avut curajul să se ridice împotriva evreilor și că acestea sunt acum colective care merg împotriva lor - dar, ținând cont de zilele noastre curente și de vârstă - aflăm că simbolismul Babilonului vine cu răzbunarea din Israel sioniști și Ierusalim. Acestea toate sunt pentru a deveni elemente care vor să ne distrugă.
De aceea, așa vorbește Domnul; Iată, îți voi apăra pricina, și te voi răzbuna!; și voi seca marea ei, și să facă izvoarele ei uscate. Babilonul va ajunge un morman de pietre, o vizuină de șacali, un pustiu și o batjocură fără locuitori. Ei vor răcni împreună ca niște lei, vor țipa ca niște pui de leu.
Și ea devine Babilonul să movile locuința șacalilor pustiirii și șuierat de acolo este nici o locuință: împreună ca leii adapostite ei vuiesc tremură ca niște pui de lei.
Dumnezeu va pleda cauza evreilor , în scopul de a „răzbunare poporul său“ . Simbolismul mării și izvoare este adesea folosit pentru cunoaștere, înțelepciune și fertilitatea. Cu alte cuvinte, putem citi aici că evreii vor lua cunoștințele și înțelepciunea noastră, să ne facă o prostie, prost, orb - și - pe partea de sus a acesteia, reduce fertilitatea noastră la punctul în care nu vom reproduce chiar pe noi înșine. Acest lucru, încă o dată, se întâmplă.
În cele din urmă, visul este de a lăsa absolut nici o viață de locuitor în țările noastre. Dragonii sunt de gând să zboare în jurul valorii de toate acestea - te face să te întrebi cum au tradus că rahatul în „Cuvântul divin al lui Dumnezeu“. Oamenii, înainte de acest atac final se va agita ca niște pui de lei: neajutorat, fără speranță, practic mort.


Ce crezi că va feministele, poponari, transsexualii, degenerează arata ca oamenii odată ce noi toți normale, sănătos și willpowered au fost trădat, zdrobite și exterminați? Ei vor fi puii de lei.


În căldura lor voi face ospețe lor, și voi face să îmbăta, ca să se veselească și să doarmă somnul cel de veci, și nu trezi, zice Domnul. Îi voi pogorî ca pe niște miei la tăiere, ca pe niște berbeci și niște țapi.
În a fi cald din ele vom expune praznicele ei și fac băut ei, astfel încât acestea să fie bucurie și dorm somnul de EON și nu se vor trezi subliniere Domnului: voi aduce pe ei ca împuns miei la tăiere cum ar fi berbeci și niște țapi.
Ei bine, bine - să fiu al naibii, nu?  Ei vor păstra oamenii „cald“, ei îi vor ține sub influența alcoolului, „fericit“ și plin de bucurie - într - o stare mentală perpetuă de imbecilitate și de somn , astfel încât acestea nu vor observa ce se apropie, ei nu vor vedea pericol, moarte și distrugere , care este în curs de pregătire pentru ei.
Nu pot să subliniez acest lucru suficient - aceasta este etapa actuală ne aflăm în simbolismul Babilonului a fost pus asupra noastră, asupra poporului nostru, la Națiunile noastre, asupra patriilor noastre.. Sunt evreii de pretutindeni funcționează împotriva noastră - credulilor printre noi vor fi în cele din urmă măcelăriți ca oile ei sunt.


Este ca un gând anti-semite am citit în mintea ta? Este posibil ca respingeți influența evreiască în societatea ta? Ei bine, că este anti-semitismul Mi-e teamă. Tu ar trebui să moară ca niște oi, fără nici o rezistență.


Cum se Șeșacul luat! Și cum este lauda întregului pământ surprins! Babilonul este o înmărmurire printre neamuri! (Goyim) Marea s'a înălțat peste Babilon: ea este acoperit de mulțimea valurilor sale. orașele ei sunt un pustiu, un pământ uscat și un pustiu, o țară în care nimeni nu mai locuiește, nu păzește nici un fiu al omului trece prin aceasta.
Restul goyim va fi surprins de modul în care o dată puternic și mândru europenii, pur și simplu a încetat să mai existe, fără nici o rezistență. Ei vor lauda pe evrei și cad în genunchi în venerație! Europa va fi acoperită cu o multitudine de valuri de imigranți până când toate orașele ei sunt o pustiire, un continent în care nimeni nu mai locuiește.
Acesta este planul, acesta este viitorul care ne așteaptă.  Nimic nu poate supraviețui multiculturalism și diversitate. Nu este natural, este anti-Natura, la fel cum evreiesc Dumnezeu Domnul este: Anti-Natura, anti-teză a acesteia. Totuși, atunci când este vorba de „importul“ de zeci de milioane de non-europeni într - un - personalul care lucrează la frontieră australian, prevenirea muște, bacterii și plante de la intrarea pe continent, pentru a evita exterminarea altor specii Ați antrenat înființat societatea europeană și țara: Atunci este perfect în regulă.


Căci noi am uitat că suntem, de asemenea, o specii, o expresie unică a Creatorului și noi trebuie să ne protejăm. Nimeni altcineva nu dă doi bani dacă nu vom exista - doar noi, colectivul nostru rasiale - îi pasă propriile noastre specii.


Și voi pedepsi pe Bel în Babilon, și voi scoate din gura lui ceea ce el a swalloed în sus, și neamurile nu vor curge împreună mai el; da, zidul Babilonului va cădea. Poporul meu, ieșiți din mijlocul ei, și dă-vă fiecare om sufletul de mânia aprinsă a Domnului.
Și ca să nu leșin inima ta, și vă temeți de zvonul care va fi auzit în țară; un zvon atât va veni un an și după aceea într-un alt an va veni un zvon, și violență în țară, conducător împotriva riglă. De aceea, iată, vin zilele, că voi face judecată asupra idolii Babilonului: atunci toată țara lui va fi acoperită de rușine, și toți morții lui vor cădea în mijlocul ei.
Acest lucru are loc în America cu distrugerea tuturor monumentelor, sculpturi, steaguri  - a avut loc în Europa în ultimii 2000 de ani , iar acum este din nou activat prin îndepărtarea imagini ale noastre oameni de știință morți, profesori, lideri, legende - de la noastre universități, școli, muzee, filme, etc - Povestiri istoria noastră, prezentul nostru și viitorul nostru sunt eradicate în fața ochilor noștri.Apoi cerul și pământul și tot ce este în ea va cânta pentru Babilon: pentru jefuitorii vor veni ei din nord, zice Domnul. Așa cum Babilonul a făcut ca morți ai lui Israel să cadă, așa că la Babilon vor cădea uciși de tot pământul.
Voi, care ați scăpat de sabie, du-te departe, nu zăboviți aminte de Domnul de departe și Ierusalimul să fie în mintea ta. Suntem încurcați, deoarece am auzit ocara: rușinea a acoperit fețele noastre: au venit niște străini în sanctuarele casei Domnului.
De aceea, iată, vin zile, zice Domnul, că voi face judecată asupra idolii, și în toată țara lui vor geme răniții. Chiar dacă Babilonul ar trebui să movilă până la cer, și cu toate că ea ar trebui să fortifice înălțimea puterii ei, dar de la mine spoilere, va veni la ea, zice Domnul.


Nu observați: Evreii s-au rușinat pentru că ne-evrei au intrat în templu și Casa Domnului. Între timp, ai europenii care au trădat poporul lor prin convertirea la creștinism evreu care să permită atât evrei și musulmani să intre „biserici“ lor.
Asta e ceea ce hipnoza evreiască face pentru tine. Ea distruge mintea.


Un Răsună strigăte din Babilon, și mare distrugere din țara caldeenilor: Pentru că Domnul are Babilonul răsfățat, și a distrus din ea marea voce; când valurile ei urlă ca niște ape mari, un zgomot al vocii lor este rostit: Deoarece pustiitorul se aruncă asupra lui, asupra Babilonului, și sunt luați vitejilor lui, fiecare dintre arcurile lor este rupt: pentru Domnul, Dumnezeul răsplătire și răzbunare va răsplăti cu siguranță.
Sunetul strigare din Babilon și de rupere mare de teren din Caldeea , care devastează Domnul Babilonul și el distruge din vocea ei tare si galagie talazurile lor ca ape multe-altele el este dat tumultul vocii ei:  Că el vine pe ea la Babilon -o devastatoare si ei sunt puse sub sechestru funde oameni iscusite ale lui ei , ea este crăpat de ei că el a requitals Domnului de a rambursa el va plăti.
Ce este că putem concluziona , de obicei , după analiza situației actuale?  Că toți eroii noștri mari sunt morți și a plecat, ca cei mai buni dintre oamenii noștri au fost sacrificate în războaie inutile care au fost proiectate, începute și finanțate de evrei - că suntem plecat cu mediocrii și cel mai rău dintre toate rudele noastre rasiale au avut a oferi. Dar, fiți siguri, nu suntem încă morți și au plecat.


Putem încă treaz, cu toată puterea noastră, puterea și curajul.


Și voi face beat prinții ei, și înțelepților lui, căpitani ei, și conducătorii ei, și vitejii lui: vor adormi somnul cel de veci, și nu trezi, zice Împăratul, al cărui nume este Domnul oștirilor (The împăratul Domnul oștirilor numele lui, care este de a spune: regele Domnul război).
Acest lucru este din nou starea noastră actuală de a fi  : conducătorii noștri sunt, în cazul în care nu sunt ei înșiși evrei, trădători degenerați și idioți care umblă în jurul ca zombi fără minte. Dacă credeți că într - un fel de forță spirituală în spatele evreilor, în cazul în care credeți că există nu există o forță care îi ajută să - și că forța este Domnul , atunci - atunci se poate concluziona doar că acest demon al lor a posessed toți liderii noștri și conducători - acestea nu sunt doar fizic și mental manipulat, ci și spiritual.
Ceea ce persoana trezit se trezește înconjurat cu este dincolo de credință: Sub el Christcucks de mii de variante lăudând pe Domnul și fiul său și oferind „energie“ pentru a le cu rugăciuni, oferindu-le bani, oferind departe casele lor, terenuri, lăudând cursa-amestecare propagandă; Deasupra lui idioti Democrat care sunt dispuși să-și vândă propriile lor fii și fiice pentru ordinea de zi evreiască.


Este cu adevărat un miracol că oricare dintre noi se trezesc din acest sistem stabilit evreiesc. Dacă ați trezit, conta-te ca un erou.


Așa vorbește Domnul oștirilor (Yahweh Warfare); zidurile largi ale Babilonului vor fi surpate, și porțile lui înalte vor fi arse cu foc; iar oamenii muncesc degeaba, și folk în foc, și ei vor obosi.
Oamenii noștri lucrează în zadar, nu -i așa?  Care este punctul de a merge la locul de muncă atunci când știi unde totul se îndreaptă spre? Multe dintre orașele noastre au devenit deja locuri părăsite, locuri odată ce oamenii albi au trăit, locuri cu inflorit si erau pline de viață. Ești trist, epuizat, fără speranță, și totuși nu par să înțeleagă de ce.
Numai atunci când afla despre mâna evreiască din spatele totul, despre planul de genocid alb - atunci vei fi din nou în măsură să se gândească în mod clar. În caz contrar, s-ar putea fi, în mod intenționat, îndreptate spre subiecte fără sens care duc la nimic - sau, chiar mai rău - sfârșesc prin a fi condus de opozitii controlate, liderii evrei au plantat acolo intenționat.
Capitolul se încheie cu Ieremia scris în cartea sa tot răul pe care ar trebui să vină asupra Babilonului - se spune că „Babilonul“ nu se va ridica de la acest rău că Ieremia ( „Domnul a înălțat“) va aduce peste ea. Deci, nu-l ai - acesta este modelul evreiesc din ceea ce ar trebui să se întâmple la simbolismul Babilonului, un simbolism care a fost folosit pentru a reprezenta „Uniunea Europeană“, care a fost proiectat și creat de către evrei și, în primul rând, lor marionete masonice.
Trebuie să subliniez acest lucru încă o dată  : Amaleciții au fost exterminați prin amestecare-rasa, multiculturalism și diversitate. Să încercăm să privim scenariul secolului 21 din perspectiva evreiască. Evreii nu pot exterminarea fizica europeni pe cont propriu. Dacă ei doresc să aplice teoria Edomului asupra noastră, ei vor avea nevoie de alții să ne omoare - prin urmare , acestea sunt importatoare milioane de sălbatici în patriilor noastre.
În cazul în care se aplică teoria Amalec asupra noastră , atunci ei vor - din nou - necesitatea de a importa milioane de non-albii pentru a ne extermina prin amestecare de rase. În cazul în care , în cele din urmă, se aplică teoria Babilonului asupra noastră, ei vor trebui să distrugă nu numai noi, ci și Europa. Prin urmare, ne putem uita acum din nou la citat Barbara Spectre și să înțeleagă mai bine: Dacă Europa nu devine multi-culturale, atunci Europa nu va supraviețui.


Dacă Europa nu moare de strategia Amalec, atunci continentul va trebui să fie distruse.


E timpul să trezească dracului din gură.

avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5424
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum