DESPRE ROMÂNII CARE NU VOR SĂ MUNCEASCĂ, VIETNAMEZI ȘI CANGRENA CARE NE VA UCIDE!

In jos

CARE - DESPRE ROMÂNII CARE NU VOR SĂ MUNCEASCĂ, VIETNAMEZI ȘI CANGRENA CARE NE VA UCIDE! Empty DESPRE ROMÂNII CARE NU VOR SĂ MUNCEASCĂ, VIETNAMEZI ȘI CANGRENA CARE NE VA UCIDE!

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Ian 03, 2018 3:16 pm

Ca să fie clar, văd că nimeni nu prea vorbește despre aceste lucruri:
– românii care au de arat, strâns recolta, îngrijit animale sau alte și alte treburi în agricultură nu găsesc români care vor să muncească, deși s-a plătit toamna asta și 100 ron ziua de muncă plus masa principală a zilei.
– ziarele sunt pline de anunțuri prin care românii sunt chemați la muncă, loazele nu se sinchisesc.
– în Banat și în tot Ardealul firmele din retail nu mai pot recruta, nu mai găsesc oameni; în Moldova și Oltenia pute a lene.
– vorbim toți că salariile sunt mici; nu, salariile nu sunt mici, salariile sunt corelate natural cu nivelul de pregătire al salariatului; bănuiesc că nu toți vor să câștige cât câștigă lunar un manager de top sau un profesor universitar.
– firmele mari din București angajează, mai nou, vietnamezi, ca manipulatori necalificați în depozite; 2400 ron/net/lunar, casă și masă; hai, moldovenilor, vă băgați? vă dau eu pontul!!!
– se impune să recunoaștem că nu ne place munca, nu ne-a plăcut niciodată. Tu, angajatorule, dacă cel puțin o dată ai avut probleme în a găsi români dornici de muncă, în ultimii 10 ani, distribuie acest articol. Se vor aduna foarte, foarte multe share. Știu ce spun!
Ca atare, livrez eu o soluție integrată care, în naivitatea mea, poate rezolva aceasta chestiune.
1. Votul obligatoriu! Nu votezi, 1000 euro amendă. Crește gradul se responsabilizare, aflăm și noi, într-un final dacă suntem sau nu o țară de milogi.
2. Vot uninominal! Nu mai votăm liste, votăm oameni cu chip, nume și prenume! Știti de ce? Ca să le putem îndrepta spinările cu parul sau cu lanțurile dacă nu fac treabă și continuă să-și bată joc de țară și români.
3. Fiscalizarea VIOLENTĂ a întregii economii a României! TOATĂ! FARĂ NICI O EXCEPȚIE! Nimeni, absolut nimeni, nu mai trebuie să câștige un singur leu din economia neagră sau din piața paralelă, ascunsă, a muncii!
4. Eliminarea, cu preaviz (2,3 ani) a TUTUROR AJUTOARELOR SOCIALE! Ajutoare de la Stat să primească doar cei care nu mai pot muncii! Loazele și putorile vor avea, astfel, o mare problemă!
Coroborați aceste 4 măsuri și veți înțelege că românii încă „se descurcă” în România! De aia nu muncesc corect și legal, pentru că supraviețuiesc din „combinații”. Prima chestiune.
A doua! Să nu uităm că America există pentru că oamenii se mută acolo unde sunt locuri de muncă! Deci, putorilor, marș după locurile de muncă! Aveți legi care vă sprijină în acest sens, plata chiriei etc.
Deci, dacă igienizăm spațiul politic românesc, anulăm ajutoarele sociale și nu mai permitem nimănui să trăiască din „combinații” lucrurile se vor regla!
Puși în fața unui context nou, românii nu prea mai au ce face! Unu din zece va fura pentru că nu știe și nu vrea să muncească, dar nouă dintre ei vor accepta ofertele de muncă! Pentru că nu mai au ce face, pentru că trebuie să mănânce!
Hai, înjurați-mă, dar cangrenele nu se tratează cu aspirină! Se operează, cu anestezie totală, pentru salvarea vieții „pacientului”!
Cătălin Dumitriu
PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5699
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum