Ajutor, PSD ne-a sechestrat pe toți în lift!

In jos

Ajutor, PSD ne-a sechestrat pe toți în lift!

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Ian 08, 2018 5:56 am

După lupte seculare care au durat fix un week-end, pedofilul din Drumul Taberei a fost prins. Este un vajnic reprezentant al Ministerului de Interne, alăturându-se glorios unei întregi galerii de colegi la fel de talentați – polițistul care circulă pe contrasens și sare cu bâta la bătaie, polițistul care își bate soția chiar în spital, polițistul care desfigurează cântărețe de muzică populară prin localuri și, evident, polițistul care recoltează cannabis, ca un adevărat gospodar. Dar acum nu mai fiți și voi cârcotași: dacă în fruntea MI se află o duduie care toată viața ei a fost secretară de școală generală, a avizat scutiri medicale și a tăiat chitanțe, cine ați fi vrut să lucreze în minister, Stephen Hawking? Ăștia sunt, cu ăștia defilăm!
Oricum, tot e bine că l-au dat colegii polițiști în gât pe ticălos, adică l-au recunoscut până la urmă. Cum de l-au recunoscut atât de târziu e iarăși dubios: individul nu lucra la mascați, să zici că nu-i reținuseră bine moaca nici colegii, ci la Rutieră, adică avea chipul la vedere. Oricine dintre voi, dacă-și vede colegul la televizor, îl recunoaște în secunda doi, numai ăștia l-au recunoscut abia după trei zile – eu înțeleg că milițienii sunt mai grei de cap și se mișcă lent –  când nu trebuie să dea amenzi protestatorilor din Piața Victoriei, căci atunci sunt cei mai iuți, sunt spirt, nu alta! – dar nici chiar așa! Cum-necum însă, uite că individul a fost prins și sper că va fi ținut multă vreme la popreală, eventual și liniștit puțin pe cale chimică, să-i mai treacă pofta de pupăceli cu minorii. Bravos, doamna Carmen, halal să-ți fie! Ai mai rezolvat un caz de mare excepție, mai rămâne să depistezi polițiștii care sunt mână în mână cu interlopii, pe cei băgați în traficul de droguri și pe cei care iau șpăgi de mii de euro pentru carnete auto și gata, poți spune că ai curățat instituția de pleavă!
Dar, în vreme ce milițianul pedofil a fost prins,  PSD e în libertate și nu-i face nimeni nimic, chiar dacă ne-a sechestrat deja pe toți în lift și amenință să nu ne mai dea drumul. Și PSD e un pericol și mai mare decât pedofilul din Drumul Taberei, pentru că acționează în toată țara! Că organele de ordine refuză să-l lege, e de înțeles, ele ascultă ordinele duduii blonde din Teleorman, dar ce nu mai înțeleg e de ce nu ne sesizăm noi, să luăm măsuri? Fiindcă portretul-robot i-l știm cu toții – e suficient să deschideți televizorul și-l veți vedea, repetat sub zeci de chipuri, care durduliu, care cu chelie, care cu mustață, care cu moațe pe bigudiuri, care cu sclipici. El este adevăratul violator din lift, el este cel care, o dată la patru ani, ne pupă electoral, cu anasâna, pe gură și ne aruncă în silă o sticlă de ulei și-un kilogram de zahăr, pentru ca apoi să ne agreseze de-a dreptul sexual, ori prin ANAF, ori prin taxe și impozite aberante, ori prin revoluții fiscale care ne sărăcesc, zi după zi. Nu vă imaginați că salvarea o să vină din altă parte. Mai mult decât să strige la violator, să ne lase în pace, vecinii de bloc din UE nu au ce face. Doar noi ne putem debarasa de el. Așa că, în loc să vă plângeți că PSD ne-a oprit liftul spre civilizație între etaje și acum ne ciupește de obrăjiori și ne zâmbește printre mustăți, mai bine frigeți-i agresorului una în… unde merită, că prea le are mari și se și laudă cu ele, și eliberați-vă odată!
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5424
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum