Carmen Dan, MARIONETA lui Dragnea!? Mesajul SUBLIMINAL pe care liderul PSD i l-a trimis lui Tudose

In jos

Dragnea - Carmen Dan, MARIONETA lui Dragnea!? Mesajul SUBLIMINAL pe care liderul PSD i l-a trimis lui Tudose Empty Carmen Dan, MARIONETA lui Dragnea!? Mesajul SUBLIMINAL pe care liderul PSD i l-a trimis lui Tudose

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Ian 12, 2018 10:42 pm

&
CE-I ÎN GUȘĂ ȘI-N CĂPUȘĂ LA PLETOSUL COSMIN GUȘĂ c'est très cool mesdames et messieurs

Carmen Dan este manipulată de Liviu Dragnea, iar decizia acesteia de a nu-și depune demisia din fruntea mnisterul Internelor este doar decizia șefului PSD. 


Aceasta este convingerea lui Cozmin Gușă, unul dintre apropiații partidului social-democrat.
"Se vede acum cât de fatală poate fi într-un stat guvernarea prin interpuși. E limpede pentru întreg PSD-ul și pentru români că administrarea de la Interne este făcută prin interpusul Carmen Dan de către Liviu Dragnea. De ce este extrem de grav ce se întâmplă acum? Au mai fost miniștri marionate, nu e primul. Dar acum ne confruntăm cu o problemă de psihoză publică gravă, legată de calitatea polițistului care a devenit periculos în mentalul colectiv pentru integritatea copiilor și a unor familii. Din pricina acestei guvernări, această psihoză continuă", a explicat analistul politic.
Analistul politic este de părere că n acest context, care este fără precedent, premierul nu trebuie să ezite să o revoce pe șefa de la Interne.
"Acum vine rândul lui Mihai Tudose: dacă dorește să confirme că este ferm în a administra România, nu trebuie să ezite să o revoce pe Carmen Dan. Tudose s-a comportat corect, însă în fața insubordonării clare a unui simulacru a lui Dragnea care este Carmen Dan, el trebuie să fie să fie précis, să arate că este un prim ministru interesat de guvernare și de siguranța cetățeanului. Nu discutăm despre Carmen Dan, ci despre siguranța cetățeanului, despre această psihoză care a cuprins România", a mai spus analistul politic.
Cosmin Gușă consideră că textul citit de Carmen Dan conține și un mesaj subliminal pe care Dragnea i-l trimite lui Tudose.
"Îl cunosc pe Tudose și pariez că nu va suporta o asemenea stare, a spus că nu vrea să se facă de rusine. Nu te faci de rușine dacă ești ferm în ceea ce ce privește siguranța cetățeanului", arată consultantul politic.
Dacă Mihai Tudose renunță acum la jocul de autoritate prin care a trezit un fel de demnitate mai adâncă la liderii PSD din județe, aceștia îl vor părăsi, este de părere Cozmin Gușă.
"De ce nu se mai țin Birourile Politice Naționale, după cum spunea și Codrin Ștefănescu? E simplu de ce, pentru că acest for nu este controlat de Liviu Dragnea. Ar însemna ca Dragnea să nu mai aibă acest regim de putere în partid și guvern, i s-ar defecta mașinăria, el conduce prin președinții interimari puși de el în Comitetul executiv. Dacă Mihai Tudose și cei care îl susțin nu își dau seama urgent de această tergiversare politică, înseamna că de fapt nu le pasă de siguranța cetățeanului. Va urma o năclăiala generală, posibile schimbări și Dragnea îi va călări în continuare pentru că îi va trece în defensivă", a explicat analistul politic.
Cozmin Gușă a vorbit și despre modul în care se va poziționa PSD în continuare și ce se va întâmpla cu poziția de putere a lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a fost părăsit deja de partid din două motive: pentru că l-au simțit ezitant, slab, fără autoritate și pentru că au înțeles că Dragnea își dezvoltă sistemul de putere personală.
"Dragnea a fost deja părăsit de PSD, are încă șansa unui joc timid a lui Tudose. Acesta a retrezit o demnitate adâncă la liderii din județe care au nevoie de un lider pe care să îl vadă practicând acest un joc de autoritate. Tudose, chiar dacă nu candidează, dă o mulțumire prin acest joc de autoritate.Dacă va părăsi jocul de autoritate, aceștia îl vor părăsi, fiind o chestie fluidă. În niciun caz nu se vor roti după autoritatea lui Dragnea, îl vedem zilele astea cu gesturile disperate din Moldova cât de disperat este. Care credeți că a fost miza discuției cu Oprișan? Să îi propună ceea ce a fost dintotdeauna visul lui Oprișan, să ajungă ministru de Interne", a explicat Gușă la Realitatea TV.
Dragneapierdut partidul, important este dacă PSD își găsește echilibrul, departe de o atitudine extrem de lacomă și de conducerea prin interpuși, spune analistul politic.
"Ministresa microfon este pusă într-o situație dificilă. Pot să bănuiesc, nu am informații, că vom afla lucruri foarte interesante în următoarele zile, așa se întâmplă întotdeauna, despre Carmen Dan, așa este când te încăpățânezi într-un rol. Este o problemă gravă: cât de bine se simt polițiștii în România văzând cum se joacă barbut peste capetele lor? A început lumea să râdă pe stradă de ei. Se recurge la asemenea superfugii... Omul care a renunțat la IGP are și el probleme, dar de renunțat a renunțat", a sesizat consultantul politic.
"Marii strategi ai lui Dragnea au folosit incidentul pentru decapitări și numiri subiective"
Cazul extrem de grav al polițistului pedofil a fost folosit ca o măsură de război politic de către strategii lui Liviu Dragnea, consideră Cozmin Gușă, care spune că a existat un blocaj în Ministerul de Interne ca să fie folosit acest incident pentru decapităriri și numiri subiective.
"Cum să faci din această temă o măsura de razboi care să ducă și mai jos încrederea în Ministerul de Interne?! Nu vedem demisii. Demisii doar pentru a ocupa funcțiile cu alți oameni puși politic. Noi, cetățenii, am fost primii care ne am enervat, era vorba în primul rând de copilași, apoi treburile s-au deslușit foarte repede, dar polițiștii nu au putut să acționeze pentru că a existat un blocaj ca să fie folosit acest incident pentru decapitări și numiri subiective", spune Cozmin Gușă.
Șeful de la Serviciul Omoruri a fost prima țintă, a remarcat consultantul politic, fiind vorba de singurul om care a comentat pe Legile justiției.
"Polițistii au simțit că marii strategi ai lui Dragnea vor să folosească acest incident dureros pentru familii ca să găsească un acar Păun și să-l demită pe șeful Poliției, care nu era legat direct de acel agent pedofil, pentru un om de casă. Dar acesta avea un dosar doldora. Sunat de Tudose, a spus că nu se gândește să preia funcția. Polițiștii nu merită asta, avem nevoie de polițiști duri, corecți, nu de polițiști care să profite de viclenia celor de la vârf", a mai spus analistul politic la "Jocuri de Putere".
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Dragnea - Carmen Dan, MARIONETA lui Dragnea!? Mesajul SUBLIMINAL pe care liderul PSD i l-a trimis lui Tudose Empty Carmen Dan trebuie să plece pentru că a subordonat Poliția și Jandarmeria lui Dragnea

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Ian 13, 2018 5:57 am

Bătălia pe demisia/cererea de revocare a lui Carmen Dan nu este, de fapt, una politică, deși combatanții urmăresc doar să preia puterea într-un partid. Când premierul Tudose vrea să scape de ministrul de Interne, intenția lui e să-l văduvească pe Dragnea de unul din instrumentele cele mai importante ale puterii politice și executive.
Tudose, deci, nu are ca miză decât un scop pur meschin. Totuși, plecarea lui Carmen Dan este esențială. Dar din alt motiv decât cel pe care și-l dorește premierul.
Se tot înmulțesc, în ultimele zile, informațiile îngrijorătoare referitoare la abuzuri ale polițiștilor timișoreni care îi caută frenetic pe Facebook (și nu numai) pe participanții la mișcările de protest din capitala Banatului.
Și tot în ultimele zile asistăm cu toți la acțiuni absolut grotești ale jandarmilor care păzesc sediul PSD din Kiseleff, București, care amendează la grămadă, cu mii de lei, pe oricine se află acolo (cel mai notoriu caz este al lui Mălin Bot – și am explicat aici de ce Jandarmeria a comis un abuz – , dar mai sunt și altele).
Paradoxal, o instanță de judecată tocmai a decis că, de fapt, protestele în fața instituțiilor de interes public sunt permise fără autorizare prealabilă iar interzicerea și sancționarea acestora este o încălcare a dreptului la libera exprimare.
Este evident, deci, că Poliția și Jandarmeria are un plan de intimidare a protestatarilor anti-PSD și antiguvernamentali iar acest plan nu poate să fie o simplă emanație a unor șefi din aceste structuri disciplinate, ci rezultatul unor ordine politice venite de la vârful Ministerului de Interne. De altfel, este evident că principalul beneficiar al acestor amenzi și interdicții impuse de Poliție și Jandarmerie sunt PSD și Liviu Dragnea, adică exact protectorii submediocrei Carmen Dan la șefia Internelor.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum