Nu există "2 tabere în PSD". Există o luptă surdă între "infiltrații din PSD ai Statului Paralel Progresist" mulți instruiți pe la Academiile SRI-ului, care vor să ia complet controlul asupra PSD-ul și "cei din PSD care se opun acestui lucru"

In jos

Nu există "2 tabere în PSD". Există o luptă surdă între "infiltrații din PSD ai Statului Paralel Progresist" mulți instruiți pe la Academiile SRI-ului, care vor să ia complet controlul asupra PSD-ul și "cei din PSD care se opun acestui lucru"

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Ian 14, 2018 10:21 pm

Boală lungă moartea sigură a PSD-ului şi controlul total al Rețelei Progresiste.se actualizează

Nota Redacției - Opnia fluierul.ro

Pentru toți acei care se întreabă, de unde au apărut toate aceste certuri din PSD, care de mai bine de 1 an se țin lanț, explicația e simplă: Statul Paralel Progresist dorește să preia complet controlul asupra PSD-ului, singurul partid semnificativ de pe scena politică care încă nu este controlat complet de Rețeaua Progresistă.
Nu există "2 tabere în PSD care se ceartă" așa cum vă minte zilnic Presa și Propaganda Progresistă.
Există o luptă surdă, chiar foarte surdă între "infiltrații din PSD ai Statului Paralel Progresist" (mulți instruiți pe la Academiile SRI-ului), care vor să ia complet controlul asupra PSD-ului (așa cum alți infiltrați au luat deja complet controlul asupra PNL-ului), și "cei din PSD care se opun acestui lucru"
Dintre cei care se opun acum ca Statul Paralelel Progresist să preia complet controlul asupra PSD-ului, se numără și cei care au încercat de nenumărate ori să cadă la pace cu Sistemul Progresist, făcându-i pe plac permanent.
Primul dintre acești oameni care a acționat pe principiului "să ne fie bine la toți" și mie și vouă, vouă Statului Paralel Progresist, este chiar președintele PSD-ului, Liviu Dragnea.
Dragnea după ce a fost refuzat cu violență, de Rețeaua Progresistă, atât de a putea deveni prim-ministru cât și de a-și numi un apropiat (pe Sevil Shhaideh), "s-a dat pe brazdă" și a numit de două ori la rând doi Cenușii, doi agreați ai Sistemului Progresist, ambii, nu întâmplător, trecuți în trecut pe la instructajul Academiei SRI-ului : Cenușiul Grindeanu și Cenușiul Tudose.
Cum de un om ca Dragnea, care după ce a văzut la ce a dus primul compromis și care a văzut în ce hal s-a autodetonat singur Cenușiul Grindeanu doar, doar, Rețeaua Progresistă va prelua complet PSD-ul, cum de un om ca Dragnea odată pățit a fost în stare să vină și să propună un al doilea Cenușiu, ca prim-ministru, un alt obedient al Sistemului Progresist, asta numai el poate s-o spună și numai unul ca el, de toată jena, ar fi putut s-o facă.
Acum este clar pentru toată lumea că Agenda celui de-al doilea Cenuşiu, Tudose (la fel ca a primului Cenușiu, Grindeanu), nu are nici o legătură cu programul de guvernare și nici măcar cu PSD-ul ca partid, ci este o agendă complet externă, care are un singur țel: preluarea completă a controlului asupra Guvernului și ulterior asupra PSD-ului de către Rețeaua Progresistă. .
Vede acum toată lumea, că Tudose se ocupă cu preluarea controlului complet în PSD și cu împiedecarea aplicării sau legiferării de către PSD, a oricăror măsuri sau legi care ar slăbi controlul Rețelei Progresiste asupra vieții politice din România.
În noiembrie 2018, cu un cinism și cu o mârlănie de neimaginat, Tudose a fost capabil să înlăture de unul singur dintr-un foc, printr-o înscenare făcută la Antena 3 împreună cu Mihai Gâdea, 3 miniștri necontrolați de Rețeaua Progresistă din Guvernul PSD+ALDE, guvern în fruntea căruia fusese cocoțat de Iohannis și de Sistemul Progresist cu largul concurs al lui Dragnea.
În acest fel, Ministerul Transporturilor a fost preluat de Stroe, un om obedient al Sistemului Progresist (cel care nu cu mult timp în urmă ridica ode de slavă DNA-ului făcându-se a nu vedea dosarele selective care se fac acolo și nici faptul că DNA-ul nu se ocupă sau a mușamalizat Marea Corupție cum e cea din Dosarul EADS, din dosarul Microsoft care culmea e fără Microsoft, cu privatizarea Petrom, cu alte mii de privatizări, cu Apa Nova care a mituit consilierii municipali, cu Enel care și-a furat clienții direct pe factură, cu redevențele bacșiș prin care se fură miliarde anual, etc...)
În același timp, Ministerul Fondurilor Europene a fost din nou preluat, chiar de un Absolvent al Academiei SRI, Marius Nica.
Ambii sunt acum susținători fervenți ai noii acțiuni pornite de Tudose, care la începutul lui ianurie 2018, a pornit o a doua acțiune, cea de eliminare completă din guvern a miniștrilor care nu sunt obedienți complet Sistemului. 


La începutul lui ianuarie 2018, Tudose a repetat tot cu largul concurs al lui Gâdea şi tot la Antena 3, scenariul demascarii publice a propriilor miniștri, încercând să scape acum de Ministrul de Interne Carmen Dan.

Cum s-a ajuns aici ?

Rețeaua progresistă internaționalistă prin Rețeaua ei Locală din România a căutat de multă vreme să dea asaltul complet pentru controlul total al vieții politice (și economice) din România.
După modelul "luptei împotriva corupției" din Italia anilor '90, ce a luat numele de "Mani Pulite" ("Mâini Curate"), Rețeaua Progresistă Internațională prin Rețeaua Progresistă Locală din România, a încercat preluarea Completă a Puterii Politice din România.
Planul ei a fost relativ simplu: Acapararea Justiției și a Serviciilor Secrete prin Interpuși care să demanteleze clasa politică existentă prin așa-zisa "luptă împotriva corupției", în realitate o nouă luptă neomarxistă prin care s-a urmărit eliminarea de pe scena politică și economică a oamenilor politici și ai polilor economici locali ne-progresiști
În ciuda unei lupte de clasă neobosite care se desfăşoară de mai bine de 10 ani, Rețeaua progresistă nu a putut să demanteleze principalele partide apărute după 1989, PNL şi PSD, iar aşa zisa noua clasă politică de tip USR (concepută prin laboratoarele ONG-urilor lui Soros şi prin alte centre de putere progresiste), în ciuda faptului că a fost umflată de Sistem cu pompa printr-o propagandă isterică, e departe de a aduna procentele necesare pentru a conta decizional
Românii nu sunt italieni. Românii sunt un popor ultra-conservator care nu se învârt după cum bate vântul şi care nu pun uşor botul la diversiunile progresiste internaționaliste venite de aiurea


Din acest motiv, "Lupta neomarxistă împotriva corupției" în ciuda numeroaselor victime politice pe care le-a făcut, a rămas fără absolut nici un rezultat notabil ca procente electorale. Din contră, la ultimele două alegeri parlamentare, procentele celor vizați de noua luptă de clasă, USL şi mai apoi PSD, s-au ridicat la scoruri istorice.
Victoria lui Iohannis în alegerile prezidențiale, din 2014, trebuie văzută mai mult ca o reacție a populației la nesimțirea saltimbacului politic care a fost Victor Viorel Ponta. În plus, populația a fost trasă pe sfoară, prin faptul că Iohannis şi Rețeaua Progresistă, au ascuns faptul că Iohannis era de facto, candidatul Rețelei Progresiste locale şi internaționale. Iohannis a fost prezentat românilor ca fiind "primarul cinstit şi singur din provincie care luptă împotriva clasei politice corupte", în realitate Iohannis fiind un Progresist Internaționalist cu P-mare. Păcăleală nu va mai ține şi în 2019. Numai propagandiștii şi fanaticii progresişti mai pot crede că Iohannis va mai fi ales vreodată președinte în România. Poate doar dacă va candida contra unui Cenuşiu de tip Grindeanu sau Tudose, cu Cenuşiul pe post de iepure.
În aceste condiții, nereuşind demantelarea principalelor partide politice, Rețeaua Progresistă, care a ajuns să controleze deja serviciile şi justiția prin celebrul Binom, şi-a schimbat parțial planul şi a trecut la încercarea de a prelua controlul din interior asupra principalelor partide existente, prin INFILTRAȚI.
În PNL, lucrurile au mers ca pe roate, din cauza unui lider foarte slab cum a fost Crin Antonescu. Antonescu a executat ca un prost tot ceea ce i-a ordonat/sugerat să facă Rețeaua Progresistă (l-a adus pe Iohannis din exterior la vârful partidului, a fuzionat PNL-ul cu PDL-ul, a dus PNL-ul în PPE, a propagat tot felul de progresişti prin partid, etc..), crezând că astfel dacă face tot ce i se cere, i se pregătește un viitor luminos ca președinte al României. În realitate i s-a pregătit un şut în fund şi o ieșire în decor, un şut în fund pe care i l-a dat cu cinism şi cu o profundă imoralitate, chiar protejatul său, Klaus Werner Johannis, în realitate vârful de lance al Rețelei Progresiste. 


PNL-ul a fost mai apoi epurat complet de adversarii progresiştilor ( şi cu ceva dosare apărute la momentele potrivite) şi mai apoi controlat complet. Practic în acest moment, PNL-ul a ajuns să fie un mort împăiat cu megafon, o paiață dresată să repete exact şi fără crâcnire, ca o bandă de magnetofon, toate mesajele şi toată propaganda neomarxistă a progresiştilor. Cel mai penibil e că a ajuns să aibă în frunte o caricatură de om, ca acest Lodovic, care speriat de dosarul ce-l are la DNA, repetă mecanic ca un papagal toate mesajele progresiste şi toată propaganda Statului Paralel. De altfel, în aceeaşi situație de trompetişti şi vuvuzele ai Rețelei Progresiste, au ajuns să fie, după o mică perioadă de revoltă publică, care la Lodovic n-a existat, şi fostul președinte Băsescu şi fostul prim-ministru Ponta. Vrea Sistemul Progresist să scape de Shhaideh şi Plumb ca să preia controlul în acele zone din guvern? Iese Băsescu supus şi iese şi Ponta supus şi latră exact așa cum are interesul Sistemul să latre. Vrea Sistemul să scape de Carmen Dan şi să preia acum şi Ministerul de Interne înainte de alegerile prezidențiale din 2019? Latră hau-hau Băsescu pe placul Sistemului şi-i spune lui Carmen Dan cât de bine ar fi să-şi dea demisia. La fel schelălăie şi Ponta ca să facă pe plac Sistemului. Ați observat că în ultima vreme Băsescu şi Ponta au ajuns un fel de vuvuzele ale Sistemului exact cum sunt Tapalagă şi Dogioiu? I-ați mai auzic să critice DNA-ul, pe Iohannis, pe Soros, Binomul sau Statul Paralel? Nici vorbă. Ei au ajuns vuvuzelele progresiştilor care acum participă la demantelarea PSD-ului. Ponta a ajuns să-şi toarne pe la Hotnews şi pe la DNA "ca martor", foştii colegi de partid. Desigur dosarele lor şi ale familiei lor, merg foarte bine pentru ei. Unele s-au şi închis deja. Probabil întâmplător şi fără nici o legătură, nu-i așa?
Acum bătălia finală a Rețelei Progresiste se dă pentru preluarea completă a PSD-ului prin infiltrați, obedienți ai Sistemului Progresist, dintre care mulți au făcut cursuri şi doctorate pe la Academia SRI şi prin alții mai tineri bravi activiști ONG-işti care au acum şi funcții importante în Guvern şi în PSD. 


Dacă preluarea completă a PSD-ului de către Rețeaua Progresistă va reuși (așa cum a reuşit preluarea completă a PNL-ului), controlul progresiştilor asupra politicii şi asupra țării va fi total şi se va lăsa o liniște de mormânt în România în timp ce epurările vor continua...
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5423
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Cât de sus ţinteşte Firea?

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Ian 14, 2018 11:00 pm

În paralel cu încercarea beligeranţilor de capacitare a unui număr cât mai mare de susţinători, în vederea confruntării de mâine, din CEx, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declanşat o urecheală violentă a celor doi apt-combatanţi, în piaţa virtuală.
Dacă n-ai şti cine e creatorul postării, ai putea jura că e scrisă de Dumnezeul tuturor preşedinţilor social-democraţi, de la facerea lumii politice, până azi.
Ba, dincolo de asta, textul mi se pare a fi chiar o declaraţie de preluare a puterii de sub autoritatea respectivilor, pentru a fi plasată sub aripa unui nou şi intransigent lider al obedientului Kiseleff.
Însă, pe cât de populistă este postarea primarului, pe atât de lipsită de responsabilitate asumată mi se pare a fi aceasta.
Găsim aici, pe de o parte, concluzii tranşante de genul: „PSD este dominat de tensiuni generate de împărţirea în tabere, grupări, zone de interes. Greşit!” sau „Cei doi lideri, preşedintele şi premierul, au obligaţia de a înceta imediat disputele politice!” sau „Au greşit amândoi, amândoi trebuie să îndrepte lucrurile!” sau „A fost o greşeală lipsa consultării cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu şi Tudose. O analiză democratică reală, în forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele două crize politice. De cealaltă parte, premierul a ştiut când a fost numit care era structura guvernului. Dacă nu-i plăcea „Trabantul”, cum îl numeşte acum, nu trebuia să se suie în el” sau „Le cer celor doi lideri să se gândească în primul rând la români!” sau Cei doi lideri au OBLIGAŢIA să găsească o cale de colaborare!” sau finalul apoteotic: Aşa nu se mai poate continua!”, iar pe de alta parte, 10 referiri greţos-populiste, înghesuite în doar câteva rânduri: „Cel mai mult pierd cetăţenii” sau „Românii aşteaptă foarte mult de la noi” sau „…să se gândească în primul rând la români” sau „E o obligaţie în primul rând faţă de cetăţeni” sau „…susţinere pentru proiectele bucureştenilor” sau „…stagnarea proiectelor Capitalei” sau „…mai multă muncă pentru cei care ne-au votat” sau „mai multă colaborare în beneficiul românilor” sau „…fac apel la sentimentele naţionale” sau „să învăţăm de la înaintaşii noştri!”.
Aşa un perdaf, găunos, n-am mai văzut/auzit de la cuvântările cu „vituperaţie” ale tovarăşei Alexandrinei Găinuşe – membru CPEx -, post cărora jar mâncai.
Ce înseamnă să ai memoria scurtă…
Păi, scandalul Grindeanu, care s-a încheiat cu moţiune de cenzură, cine oare l-o fi întreţinut şi amplificat?! Dar unde s-o fi aflat Gabriela Firea atunci când Dragnea a venit de mână cu Grindeanu şi ni l-a prezentat ca fiind cel mai bun produs (după el) al PSD? Dar prin ce nisipuri o fi băgat capul primăriţa, atunci când Liviu Dragnea l-a propus pe Tudose pentru şefia celui de-a doilea guvern PSD?
Şi de ce nu i-o fi atras atenţia ministrului Carmen Dan, la momentul potrivit, să nu declanşeze scandalul, prin cerere de demisii la cald, din ordinul lui Dragnea?!
Şi de ce nu spune, oare, nimic, despre faptul că şi minştrii din Trabant au fost nominalizaţi tot fără prea multe consultări?
Şi de ce nu şi-o fi făcut mea culpa inclusiv Gabriela Firea, care plăteşte, din banii noştri, zecile de mii de poliţişti locali inexistenţi, care lasă pedofili, violatori şi alte astfel de specimene, să le umble pe sub nas, prin Bucureşti?
Şi unde o fi, astăzi, Gabriela Firea, când, în loc să o consilieze pe Carmen Dan să plece, liniştit, spre casă, de vreme ce chiar Poliţia i-o cere, inclusiv premierul şi jumătate din guvern, dumneaei e preocupată doar de soarta celor doi, în abstract: „Au greşit amândoi, amândoi trebuie să îndrepte lucrurile!”.
Dacă primarului i-ar păsa mai mult de „ţară, de popor, de Româniaaa”, decât de propriul viitor în partid, aşa cum pretinde, ar înţelege că aici nu mai e vorba de vechi dispute politice între cei doi, ci de faptul că guvern în care să fie Carmen Dan ministru şi minister pe care să-l conducă nu mai au credibilitate; că, dacă nu pleacă Dan, premier căruia îi conduce Dragnea guvernul pas cu pas şi zi de zi nu mai poate avea, vreodată, credibilitate; şi că, pe cale de consecinţă, un lider de partid care vrea doar premieri obedienţi, în care scop distruge guvern după guvern, nu poate avea credibilitate; şi nici partidul şi nici ţara.
În consecinţă, cred că postarea Gabriele Firea, în care „pretinde urgent de la cei doi”, este doar o încercare de recalibrare a imaginii sale la vârful partidului, în vederea atingerii ţintelor viitoare.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5423
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Cetăţeanului Tudose i-au plesnit pantalonii când s-a cocoţat pe gard

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Ian 14, 2018 11:03 pm

Ultima ispravă a şefului guvernului, răsărită pesemne din visele agitate de "bad guy" tomnatic, a fost să se cocoaţe pe gard, un loc potrivit de contemplat cu strigături a delicatei chestiuni a autonomiei, cu trimitere la fel de delicata relaţie româno-maghiară.


Cu mâna streaşină, celui mai român dintre miniştri i s-a năzărit că vede nişte steaguri fluturând alene şi pe lângă stindarde unduindu-se nişte conaţionali dintr-o etnie minoritară, care se agitau după niscaiva drepturi. Lui Mihia Tudose i-a placut aşa mult ce vede, încât s-a aplecat peste gard până i-au plesnit pantalonii.Răstimp, domnii manieraţi de la Ministerul de Externe nu ştiau cum să scoată cămaşa explicând rătăcirea şefului în nişte vorbe simandicoase, mustind de principii . Ambasadorul român de la Budapesta a fost chemat de vecinii ungari să fie tras de urechi. Venerabilul Meleşcanu şi -a smus frizura impecabilă şi a ridicat resemnat din umeri. Preşedintele Parlamentului ungar, în vizită pe pământ românesc, ne-a arătat linişitit obrazul. Până şi unii din colegii de partid ai lui Tudose au luat distanţă. Printre altele.Nu ştiu cum s-a văzut "criza" prin lumea mai absconsă a "serviciilor". Evident nu a celor de salubritate sau de spălătorie. Ci de acolo de unde, conform poveştior urbane a fost livrat cetăţeanul Tudose, ca să servească binele public şi interesul naţional al ţării sale, România. Şi să le slujească cu competenţă şi prestanţă. (Ca să nu fie confuzii, e vorba de un "serviciu", termenul ceţos de "servicii" - la grămadă - fiind promovat abitir de un "defunct" director, care azi nu se mai află pe pământ românesc).Cu câtă competenţă şi prestanţă serveşte Mihai Tudose şi cum l-au şcolit pentru meseria de prim-ministru s-a văzut. Cu predecesorul Sorin Grindeanu, dacă nu altceva, nu-ţi era jenă să ieşi în lumea bună şi nici când deschidea gura. Cu siguranţă Grindeanu ştie mai mult de două sute de cuvinte în limba maternă, chiar dacă nu excelează la capitolul bancuri şi vorbe cu "sânge". Aşa, pentru o simplă comparaţie.Pe lângă numeroasele sale nepotriveli (sau cum se zice la modă "inadecvări"), Mihai Tudose mai e şi "refuzat la export". Probabil nu înţelege, nu i se spune sau nu-i pasă că în unele imprejurări, sau faţă de unele treburi nu se sparg seminţe.Credeţi că Mihai Tudose, premier a înţeles ceva? N-am auzit să fi revenit asupra nefericitei sale remarci.Cetăţeanul Tudose a rămas agăţat de gard, visând senin la stindarde rele şi conaţionali care flutură pe lângă.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5423
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Nu există "2 tabere în PSD". Există o luptă surdă între "infiltrații din PSD ai Statului Paralel Progresist" mulți instruiți pe la Academiile SRI-ului, care vor să ia complet controlul asupra PSD-ul și "cei din PSD care se opun acestui lucru"

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum