UNGARIA-ROMÂNIA 1. 000. 000-0

In jos

UNGARIA-ROMÂNIA 1. 000. 000-0

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Ian 15, 2018 8:24 am

Așa ne trebuie….Nu cred să existe pe lume un stat mai ineficient mai laș și mai indiferent cu proprii cetățeni, ca statul Român….
România a oferit tuturor minorităților dar mai ales celei maghiare drepturi și libertăți ce încalcă grav drepturile și libertățile majoritarilor.
România a oferit și oferă cu încăpățînare prostească, și celălalt obraz în relația cu minoritatea și statul maghiar, dintr-o comoditate și lașitate greu de privit chiar și de alte state.
România ca stat finanțează și promovează propaganda șovină îndreptată premeditat chiar asupra statului Român și a cetățenilor ce îl compun.
Statul Român a permis ca o uniune culturală să făcă”politică” și să submineze acest stat chiar de la cele mai înalte funcții administrative și politice oferite liderilor minoritâții maghiare, lideri care cu un tupeu și o lipsă elementară de respect față de statul ai cărui cetâțeni sunt, refuză să accepte constituția și legile acestei țări numită România.
Nu sunt vinovați aici nici ungurul bulan și nici miticii , ci reprezentanții statului Român, indiferent că sunt etnici maghiari ori majoritari români. Ungaria poate să-și permită tot ce vrea față de România deoarece România nu este condusă de oameni care au ca unic obiectiv România și bunăstarea ei. România este condusă de o haită de babuini cleptocrată, veșnic în război cu ea însăși și cetățenii acestui stat. România este un stat laș cu un popor indolent și adormit ce știe doar să se lamenteze și nimic mai mult.
România dacă era un stat de drept nu avea parte de un astfel de tratament la care este supusă sistematic de 28 de ani, nu era umilită, batjocorită, furată și înșelată, era un stat respectat, plin ochi cu cetățeni ce nu ar fi dorit cetățenia altui stat….
PS-Atenție, acesta este doar începutul provocărilor, alegerile bat la ușă în Ungaria.
Nu sunt un șovin, extremist și nici turbat….sunt un om indignat pe un stat care nu tratează cu respect nici pe sine sieși și nici proprii cetățeni, indiferent de etnie, religie ori orientare sexuală…..cel mai mare dușman al României este statul Român și cei ce îl conduc de 28 de ani.
Așa că noi românii, ce nevoie să mai avem de dușmani cînd ne avem pe noi înșine….
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5367
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum