PRIVILEGIUL PREZIDENȚIAL al lui Dragnea. S-a AFLAT ACUM! Unde își ține șeful PSD întâlnirile de taină

In jos

Dragnea - PRIVILEGIUL PREZIDENȚIAL al lui Dragnea. S-a AFLAT ACUM! Unde își ține șeful PSD întâlnirile de taină Empty PRIVILEGIUL PREZIDENȚIAL al lui Dragnea. S-a AFLAT ACUM! Unde își ține șeful PSD întâlnirile de taină

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Ian 18, 2018 12:41 am

Tensiuni maxime pe scena politică din România! Demisii, demiteri, negocieri, întâlniri de taină, tabere și, într-un final, schimbarea Guvernului. Puțini știu însă care este privilegiul prezindențial de care se bucură șeful PSD, Liviu Dragnea. Potrivit informațiilor apărute, toate întâlnirile de taină ale lui Dragnea se desfășoară în vila RA-APPS, de pe domeniul regal Scroviștea.De precizat faptul că, vila de la Scroviștea nu și-a deschis niciodată porțile decât pentru presedintii țării și invitații lor. 


Mai exact, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ar ocupa vila RA-APPS- instituție aflată însă în subordinea Guvernului- de pe domeniul regal Scroviștea, județul Ilfov, destinată Președintelui României.
În plus, potrivit dezvăluirilor, toate întâlnirile de taină ale Președintelui PSD se desfășoară în vila de la Scroviștea, după cum au susținut în exclusivitate pentru FLUX 24 surse politice.
Sursele citate mai precizează faptul că, într-una din vilele de la Scroviștea a stat două luni și fostul președinte Traian Băsescu după încheierea mandatului prezidențial și până au fost gata reparațiile la resedința din cartierul Primăverii.
Dragnea - PRIVILEGIUL PREZIDENȚIAL al lui Dragnea. S-a AFLAT ACUM! Unde își ține șeful PSD întâlnirile de taină Scrovisteea
Sursă foto: Flux24.ro
„Șeful sucursalei RA-APPS Scroviștea, Gigi Bolintineanu, este vicepreședintele PSD Ilfov. Odată cu ocuparea vilei prezidențiale a RA-APPS de la Scroviștea de către Livu Dragnea, RA-APPS ar fi făcut urmăroarele investiții:
A defrișat o parcelă din Pădurea Scroviștea, pentru a construi un teren de tenis în aer liber, întrucât în acel perimetru lumina soarelui este favorabilă pentru jucători, nu le bate soarele în ochi în timpul meciului de tenis. S-a construit ternul de tenis cu drenaj special datorită faptului că este amplasat în aer liber.  Lui Liviu Dragnea nu i-a plăcut terenul în aer liber, așa că, terenul a fost acoperit”, susțin jurnaliștii de la flux24.ro.
Mai mult, sursele citate mai susțin că la sucursala RA-APPS de la Scroviștea au fost achiziționate șalupe speciale pentru plimbare și pescuit pe lac. Domeniul are in total patru vile de protocol si 2500 de hectare de padure si este la 30 de kilometri distanta, de Capitala.
Pentru cine și-a deschis porțile Complexul de la Scroviștea
Complexul de la Scrovistea nu si-a deschis niciodata portile decat pentru presedintii tarii si invitatii lor. Iar domeniul e unul foarte generos. Sunt 4 vile de protocol cu sala de bowling, sala de inot si 2.500 de hectare de padure.  Domeniul a fost construit din ordinul Regelui Carol I pentru ca s-a dovedit ca in aceasta zona este cel mai pur aer din tara. De altfel, si fostul presedintele Ion Iliescu venea deseori sa se relaxeze fiind domeniul său preferat.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum