Repostare incredibilă, după exact un an de zile, despre mine și despre Dragnea!

In jos

Dragnea - Repostare incredibilă, după exact un an de zile, despre mine și despre Dragnea! Empty Repostare incredibilă, după exact un an de zile, despre mine și despre Dragnea!

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Feb 02, 2018 12:56 pm

entru că respirăm toți într-o zonă publică abjectă, în care oricine poate spune orice, oricând și oricum, o zonă publică în care ipoteza și manipularea au luat de multă vreme locul faptelor si evidențelor, am decis să public, fără să intervin cumva asupra conținutului (scuzați limbajul, dar nu-mi aparține), un e-mail anonim, primit in cursul zilei de ieri, de la adresa estiromansiestiunmarebou@gmail.com
Citiți și vă cruciți!
“Măi boule,
Îți trimitem și ție acest e-mail. Ai fost ales la întâmplare, dintr-o bază de date care cuprinde persoane adulte, naive și incapabile să revină cu picioarele pe pământ.
Pentru că ești un mare bou, așa cum sunt alte câteva milioane de mamifere care încă mai speră că România poate să devină un loc în care poți să încărunțești liniștit, alături de copii și de nepoți, pentru că ești un dobitoc sinistru care nu vrea să renunțe să creadă că munca cinstită este singura care desăvârsește caractere, pentru că ești un ipochimen captiv unor sisteme de valori care nu se aplică acestui spațiu geografic și cultural, sunt nevoit să-ți pun câteva întrebări:
1. Te-ai întrebat vreodată de unde morții mă-tii a avut Dragnea atâta bănet încăt să ruleze una din cele mai costisitoare campanii electorale asumate vreodată de PSD, în condițiile în care lângă PSD nu sunt oameni de afaceri, iar electoratul captiv este rupt în cur, eminamente bugetar sau pensionar? Te-ai întrebat, fraiere? Nu te-ai întrebat!
2. Te-ai întrebat vreodată de unde a plătit Dragnea cu sute de mii de euro consultanți din Tel Aviv, în condițiile în care “soluțiile” de finanțare altădată aflate la îndemâna PSD nu puteau fi accesate deoarece “ciracii” lui Cioloș aveau controlul total? Te-ai întrebat, blegule? Nu te-ai întrebat!
3. Te-ai întrebat vreodată cum dracu` a fost posibil, fără să aibă butoanele puterii la manșeta cămășii lui Hugo Boss, fără prefecți, fără ministru de interne, fără servicii, cu DNA-ul în coastă, cu un președinte ostil, fără nume de prim-ministru în campanie și cu povara a două dosare penale pe persoană fizică, ca acest Dragnea să facă cel mai bun scor al PSD din istoria sa zbuciumată? Te-ai întrebat, coaie? Nu te-ai întrebat, evident!
4. Te-ai uitat, băi prostule, pe lista celor care scapă peste doar 9 zile de pușcărie, dosare penale și caziere? Nu, nu te-ai uitat sau dacă ai făcut-o…nu ai înțeles nimic!
5. Te-ai întrebat, băi ninja, cât a costat, ponderat/unit, campania PSD din toamna trecută! Adică, băi mucea, câți bani l-a costat pe Dragnea fiecare vot în parte? Nu, nu te-ai întrebat, tu vrei să schimbi lumea…Batman…Batman…!
6. Te-ai întrebat, băi cretinule, de ce atâta grabă cu ordonanțele astea, imediat după alegeri, când PSD putea să se așeze liniștit pe jilțul puterii și putea face aceste lucruri cu grijă, ca la carte, un pic mai târziu, având la dispoziție o majoritate solidă și legitimă, în Parlament? Nu te-ai întrebat, tu ai alte avioane în cap!
7. Te-ai întrebat vreodată, imbecilule, cât de nasol este la pușcărie când tu râgâi de bani și până mai ieri îți făceai concediile unde dorea bicepsul tău tunat? Vara la Monaco și iarna la Baden-Baden? Ai idee cât de nasol este să nu poți pleca în weekend, acum, pe vremea asta minunată, cu placa la Garmisch-Partenkirchen, pentru că DNA ți-a pus nu știu ce interdicție?
Știu că nici acum nu înțelegi mare lucru, român naiv și visător ce ești!
Înmulțește, fraiere ce ești, cel puțin 100 cu 2-300 000 de euro, apoi împarte rezultatul obținut la 3,8 milioane, numărul românilor care au votat PSD toamna trecută! Ai terminat? Ai obținut o cifră care este de cel puțin 10 ori mai mare decât cifrele contorizate de ceilalți actori politici, în toamna trecută!
Ai obținut cifra corectă, te-am întrebat de ea mai sus! Cam atât a cheltuit Dragnea pentru fiecare vot în parte și s-a pișat din toate pozițiile pe restul candidaților lu` pește prăjit, fără să fie la putere, fără să aibă prefecți, prim-ministru, președinte și ce mai vrei tu!
Și, omu` nu va rămâne nici dator! Peste doar 9 zile, debitele se vor stinge, așa cum, ipochimen sinistru ce ești, se va stinge definitiv lumina în România indiferent ce mai ai tu de gând să faci de acum în colo!
Toate se fac la timpul lor, băi lache, nu atunci când crezi tu, ci atunci când trebuie! La vot mă refer, băi dobitocule, la vot…
Estiromansiestiunmarebou “
PS: Nu cred în ipoteza de mai sus, așa cum nu cred în multe altele, similare. Este cu mult peste ce-mi pot eu imagina. Sunt convins însă că tot ce se întâmplă astăzi are drept principală cauză absenteismul cronic al românilor la vot. Cam asta este…
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8327
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum