MARS , HERAUS boier Kraus....!

In jos

BOIER - MARS , HERAUS boier Kraus....! Empty MARS , HERAUS boier Kraus....!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Feb 06, 2018 5:27 am

Ţara mea, romano-daca,


Ară ţarina cu vaca;


Are boi, dar, permanent,


Sunt aleşi în Parlament


Alt bou , de la Trei Coceni


se baleg[ la Cotroceni!
Niciun președinte al României de după ‘89 nu a fost mai preocupat de confortul său pe bani publici decât boier Klaus.

Niciun președinte al României după ‘89 nu și-a făcut mai multe concedii pe an în afara țării în resorturi de lux decât boier Klaus.

Niciun președinte al României după ‘89 nu și-a lungit vizitele în afara țării pentru fursecuri și shopping decât boier Klaus.

Niciun presedinte al României după ‘89 nu a inaugurat resorturi de golf ale prietenilor într-o țară în care nu se practică golf decât boier Klaus.

Niciun președinte al României după ‘89 nu a fost mai slab, mai lipsit de idei, de proiecte pentru țară și de viziune, mai neimplicat și dezinteresat, rupt total de realități și mai preocupat exclusiv doar de traiul său de boier de stat decât Klaus. 
Și cu toate acestea, presa, aflată teoretic în serviciu public al guvernaților nu guvernanților, nu scoate niciun cuvânt, deși singura ei menire este să aducă la lumină în mod corect tot ce fac autoritățile pe culoarele puterii începând cu prima poziție in stat- aceea de președinte al României.


Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

BOIER - MARS , HERAUS boier Kraus....! Empty s-a suit scroafa saseasca in copac

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Feb 09, 2018 1:02 pm

Dacă există români tentați să-l plângă pe Herr Klaus, pentru că a ajuns să-și facă concediul ca neoamenii în februarie, câteva precizări: Boierul nostru național a plecat cu divina lui, taman unde a înțărcat dracul iapa, în Tenerife, aproape de coastele Africii, dar cu administrație ce ține de regatul Spaniei. Acolo temperatura anuală se plasează între 24 și 29 de grade Celsius. Ei bine, care credeți că este în Tenerife perioada cea mai scumpă și mai căutată de turiști? Neeaah, nu Decembrie, nu Iulie, nu August. Este Februarie dragilor. În Februarie are loc în Tenerife unul dintre cele mai mari Carnavaluri de pe Mapamond, zice-se cam al doilea după acela de la Rio. Lăsăm la o parte faptul că Tenerife este paradis fiscal unde nu există impozite. Nu putem să nu remarcăm răutăcios, faptul că este un carnaval așa zis al diversității și multiculturalismului, Tenerife fiind și un paradis al minorităților sexuale. Acolo riști să fii minoritar dacă ești straight. Ce-i mai place cu de toate lui Herr al nostru!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum