Testul lui Hitler

In jos

Testul lui Hitler

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Feb 06, 2018 11:27 am

Testul lui Hitler este același cu testul din 11 septembrie.
La fel ca testul din Irak, testul din Afganistan, testul Libiei, testul Siriei.
La fel ca și testul "terorist intern", testul "oricine poate fi președinte", testul "votul tău contează", testul "Guvernul este de partea ta".
Dacă credeți ce spune guvernul, faceți parte din această problemă. Dacă credeți ce vă spune marele mass-media, atunci ești doar un idiot, incapabil de discernământ și un eșec total la gândirea critică.
Există un motiv pentru care spun că 90% din opoziția față de practicile patologice ale Americii evreiești este falsă.
Astfel de comentatori populari "de opoziție", precum Jim Stone, Alex Jones, Mike Rivero, Ryan Dawson, Chris Hedges, Dave Hodges, Mike Adams (pentru a numi doar câteva). . . toți nu reușesc testul lui Hitler. Toți cad pentru propaganda evreiască că "Hitler" este cel mai rău adjectiv pe care îl puteți aplica oricărei persoane, oricărui program, oricărei mișcări sociale. Aceștia și alți sute de alții au căzut pentru media minciună că cel de-al doilea război mondial a fost "războiul bun", când în realitate a fost, în acea vreme, cea mai mare minciună vreodată spusă.
Dacă acești scriitori sunt doar naivi sau total corupți și plătiți este pentru tine să decideți.
În orice caz, ei pretind că nu știu că Adolf Hitler a fost vilificat în perpetuitate de către mass-media evrei pentru a acoperi câteva fapte foarte importante care sunt esențiale pentru supraviețuirea voastră continuă. Aceste fapte au fost ascunse pentru mai mult de jumătate de secol.
Faptele obiective demonstrează că isteria holocaustului este o farsă cinică, menită să creeze noi modalități de scamare a publicului (13,5 miliarde de dolari în repararea Holocaustului, la ultimul număr, plus legi în aproape toate țările europene care impun închisoare pentru oricine dorește chiar să discute această chestiune) .
Cele două fapte principale care au fost acoperite sunt acestea.
Germania a fost distrusă în anii 1940, deoarece a fost cea mai gravă amenințare la adresa hegemoniei financiare evreiești mondiale pe care lumea a văzut-o vreodată. În timp ce restul lumii a fost îngropat într-o depresiune mondială impusă de evrei - și oamenii sufereau de foame pe străzi peste tot, inclusiv în Statele Unite - Germania sub Adolf Hitler era înfloritoare, deoarece se eliberase de cătușele bancherilor internaționali formula lor criminală devastatoare de împrumuturi de rezervă fracționară, care este exact ceea ce este strangularea societăților din întreaga lume astăzi.
Și cel de-al doilea cel mai important fapt care a fost acoperit este că toată această neîncetată și maudlină hoopla, aproximativ 6 milioane de evrei gaseați și arși în lagărele de concentrare germane, ascund adevărata crimă de crimă în masă de aliații evrei din America, Marea Britanie și Uniunea Sovietică, prejudiciază extrem de mult 12 milioane de cetățeni germani nevinovați, majoritatea după război se presupune că au încetat.
Deci, cele mai importante lecții de învățat din acest program masiv de acoperire și inginerie socială elaborat și întărit de ad-hamsteri de către hipocriții mass-media evrei este că oricine scapă de tentaculele toxice ale bancherilor lumești kosher se garantează independența financiară și armonie națională, de a fi anihilați de criminali care controlează sistemul financiar mondial.
De aceea îmi place să spun că alegerile tale în cadrul acestui sistem actual de guvernare sunt fie în închisoare, fie în moarte instantanee. Nu încercați să acoperiti cu zahăr acest lucru. Aceasta este ceea ce toată lumea se confruntă acum.
Această poveste neîncetată a victimelor evreiești ale Holocaustului este cel mai bine contrabalansată prin citirea cărții lui Thomas Goodrich, Hellstorm, care detaliază în detaliu ce au făcut americanii, britanicii și rușii civililor germani inocenți după încheierea celui de-al doilea război mondial. Acordați o atenție deosebită detaliilor oribile, deoarece aceste lucruri se vor întâmpla în Statele Unite și în alte părți pentru majoritatea dintre dvs.
Acesta este motivul pentru care viitorul are de câștigat pentru dvs., pentru că nu acordați atenție cu adevărat, pentru că mințile evreiești cred că se află, că se concentrează pe jucăriile voastre și pe slujbele voastre foarte plătitoare și refuzând să vadă unde ne-au dus aceste minciuni. Ne-au luat.

Menținerea calomnieiChiar și după două decenii de atrocități false de pavilion (Waco, Ruby Ridge, Oklahoma City, WTC1 & 2 și o serie de războaie falsă care au urmat), majoritatea poporului american încă crede ceea ce aude la televizor, motiv pentru care recent șirul de masacre fațete coregrafice nu a reușit să amestece populația pentru a se revolta - chiar dacă este încet să fie exterminată de o panoplie nesfârșită de metode rău intenționate.
Chiar dacă conștiința naturii criminale a guvernului nostru a crescut în mintea multora - datorită internetului - totuși doar câțiva prețioși sunt dispuși să recunoască natura bolii care a transformat țara într-un pacient cu cancer terminal, chiar dacă această boală a fost prezentă de la înființarea republicii.
Majoritatea oamenilor - în special generațiile mai tinere - nu au nici o idee că isteria holocaustului nu a mers decât după asasinarea lui JFK în 1963, deși crimele de ură ucigătoare împotriva poporului german au fost conduse de evrei americani pe tot parcursul secolului XX, crearea Rezervației Federale care a început primul război mondial și, de asemenea, declarația mondială de război împotriva germanilor de către evrei în 1933.
Unul dintre aspectele bizare ale acestui blitz de propagandă cosher neîncetat este că evreii au folosit această cifră de 6 milioane de morți de când s-au aflat cu mult înainte de al doilea război mondial. Nu numai că credibilitatea acestei povestiri a fost demolată în mintea unor observatori atenți, dar șibloletele servesc drept un indicator care spune că povestea și relațiile cinice de relații publice care au urmat au agitat lumea întreagă cu minciunile ei maudlinene, cum ar fi evreii morți făcute în săpun și vadouri și aruncate în lacuri de foc. Nici una dintre aceste povești nu poate fi dovedită, dar mulți oameni încă le cred.
Deci, faptul că cineva care folosește "Hitlerianul" ca adjectiv relevant pentru a descrie o faptă incomprehensibil de groaznică este de fapt revelând lumii că mintea lor este înfundată de zâmbete jalnice, de coșmaruri de somn creat de ipocriți plâns ca Elie Wiesel, au fost difuzate în întreaga lume doar pentru că evreii bogați controlează industria editorială, rețelele de televiziune, majoritatea guvernelor și comitetul de nominalizare la premiul Nobel.
Oamenii de la Putin la Obama continuă să consolideze acest stereotip fals. Dar povestea nu sa întâmplat așa. Acesta este felul în care evreii au spus povestea asta și din cauza controlului lor asupra mass-media, asta crede majoritatea lumii acum.
Hitler nu a vrut niciodată să preia lumea așa cum i-au spus evreii. El a vrut doar să recupereze ceea ce a fost furat din Germania în primul război mondial. Nu erau camere de gaz în lagărele de muncă. Majoritatea celor care au murit au fost polonezi și alte grupuri etnice. Și acest număr nu este nimic în comparație cu numărul de oameni uciși de cei trei aliați evrei - sovietici, britanici și Statele Unite - care au căutat să elimine cea mai mare amenințare la adresa hegemoniei financiare evreiești mondiale văzute vreodată.
Deci, toți acei scriitori care îl folosesc pe Hitler ca pe un exemplu de cel mai mare răufăcător de arc din toate timpurile își arată doar propria spălare a creierului sau propria corupție disprețuitoare pentru toți cei care au ochii să vadă.
Și acum vedem acest proces repetându-se nesfârșită în asasinarea lui Saddam Hussein și a lui Muammar Qaddafi, doi lideri care au fost puși la putere de către ogorul financiar mondial, dar care au încercat să se rupă și să facă ceea ce era mai bun pentru poporul lor, șterse de același monstru evreiesc care ne obliteră acum.

Cuvintele lui SoljenitinAstăzi noi confruntăm cu încălcări fără precedent asupra libertății noastre personale. TSA a anunțat că va solicita informațiile noastre fiscale dacă vrem să zbor cu avionul. Poliția a uzurpat dreptul de a intra în casele noastre dacă am fi fost hotărâți să fim incorect din punct de vedere politic. Copiii noștri sunt otrăviți de la naștere prin vaccinări dovedite a provoca leziuni cerebrale permanente. Și totuși majoritatea oamenilor neagă faptul că America a devenit un șarpe care își mănâncă coada proprie, condusă tot timpul de interese evreiești care nu au nici un interes să lucreze pentru binele public, dar numai în victimele vicleșe rabinii lor au fost etichetați ca animale de bârne sau Menachem Begin a spus o dată famously, "fiarele merg pe două picioare".
Din ce în ce mai mulți oameni au început să conștientizeze că același monstru care a devorat poporul rus atunci când Uniunea Sovietică a fost creată de bancherii evrei din New York și-a răspândit acum atitudinile otrăvit în Statele Unite și, ca un vampir colosal, i-au scufundat colții în fiecare fibră a vieții americane, strangând viața din tot ceea ce este bun și decent.
De la Einstein la Feinstein, scriitorii, oamenii de știință și politicienii astăzi încearcă să avanseze prin consolidarea acelorași stereotipuri care ne omoară și mai ales printre aceste tehnici își cheamă viziunea de coșmar a lui Adolf Hitler ca simbol al depravării întunecate care ne umple de teamă . Dar, ca tot ce ne-au spus evreii în timpul preluării lumii, este o minciună.
Ceea ce sa întâmplat cu poporul rus se întâmplă acum cu americanii, pentru că aceiași bancheri evrei, foarte bogați și fără suflete, conduc spectacolul din lume. Pentru că ceea ce sa întâmplat cu Rusia se întâmplă acum în America, nu există un loc mai bun pentru a examina aceste paralele mortale și tragice decât în ​​lucrarea lui Aleksandr Soljenitsyn, a cărui ultima carte - "Două sute de ani împreună" - povestea rușilor și a evreilor - a fost împiedicat să fie publicat în limba engleză de către evreii care controlează industria editorială și de către politicienii care au plătit acelea care cenzură această cenzură. Totul este în folosul evreilor care îi mituiesc, care îi șantajează, să-i trădeze pe oamenii pe care trebuie să le servească.
Ceea ce sa întâmplat în Uniunea Sovietică se petrece acum aici, când evreii ocupă toate punctele de sufocare ale puterii, scriind legi care beneficiază numai de ele însele și, mai presus de toate, ucigând neevrei cât de repede posibil.
"Teroarea neînțeleasă" este ceea ce a ordonat Stalin poporului rus și ceea ce se confruntă acum poporul american. Ascultați cuvintele lui Solzhenitsyn (reluate din http://archive.org/stream/RussianAndJews/WALENDYsolje_djvu.txt )
La 26 august 1918 Lenin a instruit prin telegramă: "Persoanele dubioase trebuie închise în lagărele de concentrare din afara orașului. Ar trebui să se facă o teroare în masă neînțeleasă.
Zeci de mii de ostateci au fost uciși "pentru descurajare" în timpul războiului civil din 1917-1922, cu sute de oameni înecați la un moment dat prin scufundarea lor pe barje în Marea Albă din Arctica.
"Vermin" erau în mod natural fermierii mici și mijlocii, comercianții și toți proprietarii de case. A fost "vierme" care cânta în corurile bisericii.
Prin hotărârea Consiliului de Apărare din 15 februarie 1919, Cheka și NKVD au fost instruiți să-i prindă pe ostatici de la fermierii din acele zone "ori de câte ori curățarea zăpezii de pe șine nu progresează satisfăcător; în acest caz, dacă lucrarea nu este făcută, pot fi împușcați. "
Oamenii au fost împușcați, de asemenea, din imprudență pe baza listelor arbitrare - în special cadre universitare, artiști, autori și ingineri. Prin regulamentul privind colectarea forțată a alimentelor din ianuarie 1919, agricultorii au fost de asemenea vizați.
Mai târziu, în anii 1930, masa "colectivizarea agriculturii" din Ucraina a dus la moartea prin înfometarea a aproximativ 6 milioane de oameni.
Ceea ce citiți aici este o previzualizare a ceea ce vine în America, de fapt, ceea ce este deja aici.
Orice om care încă nu a fost aruncat în canalul de canalizare și cel care nu a fost încă pompat prin conducte în arhipelagul GULAG ar trebui să marcheze, cu bucurie deasupra solului, cu steaguri care zboară și trupe jucând, lăudând instanțele și exprimând extaz de achitarea lui.
Exproprierea generală a întregii populații în favoarea unei "proprietăți a poporului" iluzorie, a sistemului terorii generale, a vulnerabilității omniprezente a fiecărui cetățean defavorizat - și, ca urmare a acestora, arestări fără
măsura, deportările în regiunile taberelor de muncă îndepărtate și lichidările - au fost o parte integrantă și obligatorie a ideologiei de stat a "marxismului-leninismului". Aceste fapte istorice trebuie recunoscute.
Încă din ianuarie 1918 au fost deja executate masuri sub lege marțială, fără proceduri sau audierile în instanță. Acestea au fost urmate de sute și ulterior mii de ostatici inocenți fiind confiscați, executați în împușcături de noapte în masă sau încărcați pe nave și scufundați cu ei [la bord].
Lazăr Kaganovici, Genrikh Yagoda și Vyacheslav Molotov și-au împins comisioanele de rechiziție în mediul rural. Curând după aceea, în anii 1932-33, 5 sau 6 milioane de oameni au murit ca animalele de foame în Rusia și Ucraina, chiar la marginea Europei. "Dar presa liberă a lumii libere și-a păstrat tăcerea perfectă!"
Descrierea lui Solzhenitsyn despre gulagi este o descriere exactă a ceea ce urmează să aibă loc în taberele americane FEMA deja construite.
Nu faceți nici o greșeală cu privire la gulagi: nu erau tabere de "muncă pentru totdeauna". Au fost tabere de "muncă la moarte", destinate lichidării ocupanților. Milioane au fost trimiși să moară în ele.
Solzhenitsyn ne spune totuși că "prin calculele profesorului Kurganov pentru statisticile emigrate, această suprimare relativ ușoară, care a durat de la începutul Revoluției din octombrie până în anul 1950, ne-a costat [rușii] aproximativ 66 de milioane de vieți omenești" [GULAG Archipelago , p. 37]
Acesta este motivul pentru care Adolf Hitler a fost atât de intenționat să oprească amenințarea evreiască roșie din Rusia de a invada propria țară. Ceea ce a fost desprins din cărțile noastre de istorie a fost că Hitler a admirat Statele Unite și Marea Britanie, pentru că nu și-a dat seama că au fost deja preluate de evrei și că s-au transformat în monștri.
Acesta este testul lui Hitler că majoritatea americanilor au eșuat cu totul. Ei au înghițit ascultător propaganda evreiască și și-au pierdut țara oamenilor fără conștiință, fără simțământ de compasiune și cu sângele care a înjunghiat lumea în tragedie mai mult decât oricine își poate aminti cu adevărat.
În Rusia, 1,7% din populație a preluat întregul guvern. În America, procentul este aproximativ același. Aceiași evrei sovietici, conduși de bancherii din New York, au dat naștere atât neoconilor, cât și progresivilor. Fiecare nouă lege pe care conspiră să o adopte are drept scop reducerea populației.
Străinii fără supunere față de nimic, cu excepția nebuniei lor, au controlul asupra tuturor lucrurilor acum. Din vremea lui Alexander Hamilton, ei nu au fost niciodată americani - numai prădători intenționați să controleze, să jefuiască și să omoare.
În lipsa testului Hitler, vă garantați fie viața în închisoare, fie mormântul timpuriu. Acestea sunt alegerile tuturor americanilor care se confruntă acum pentru că nu au reușit testul lui Hitler,
Toți acei scriitori care folosesc în mod greșit termenul nazist nazist - conștient sau nu - sunt pe lângă cei care transformă acum lumea într-o închisoare gigantică, în care morții vor depăși numărul celor vii.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5367
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum