Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”.

In jos

este - Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”. Empty Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”.

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Feb 11, 2018 3:26 am

În seara asta, în plenul Parlamentului de la Strasbourg, România e din nou pusă la zid: “Threats to the rule of law by the Romanian justice system reform” - Ameninţări la adresa statului de drept provocate de reforma sistemului judiciar românesc. (Pe 31 ianuarie, la Bruxelles, preşedintele Klaus-Werner Iohannis, ştiind inclusiv ce urmează să se întâmple astăzi, declara senin: “Statul de drept este o chestiune care e vitală pentru România, dar în acelaşi fel şi pentru Europa, şi nu a fost pus sub întrebare sau n-au fost îndoieli în această privinţă nici acasă, nici la Bruxelles”).

Să ne înţelegem: România e pusă la zid, nu nişte unii pe nume Dragnea sau Tăriceanu.
Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, se agită de vreo două zile între Bruxelles şi Strasbourg, ca să le explice responsabililor europeni, “dezinformaţi”, ce se petrece pe pitoreştile noastre plaiuri. Dacă încearcă să le-o desluşească aşa cum face când ni se adresează nouă, în ţară, interlocutorii vor înţelege buştean. Vestea bună e că înaintea deschiderii plenului, Toader nu-şi pierduse optimismul: a declarat că a reuşit să aducă “plusul acela de înţelegere cu privire la mecanismul de legiferare din România privind legile justiţiei, modificările Codului Penal, modificările referitoare la conflictele de interese şi incompatibilităţi”. Apoi, ne-a informat că nu i se va da cuvântul în plen. Suficient ca agitatorii politici de la Bucureşti să considere asta “o execuţie”. Adică României i se pune pumnul în gură. Lucru cunoscut din procedurile instituţiei şi repetat limpede săptămâna trecută: ministrul Toader nu avea nivelul de reprezentare cerut pentru a lua cuvântul. Ar fi trebuit s-o facă premierul Vasilica Viorica Dăncilă, care a şi fost invitată. Ar fi trebuit să fie acolo premierul României, adică doamna aceea despre care şeful său de partid şi de guvern, Liviu Dragnea, ne povestea în urmă cu câteva zile, că “a cunoscut figuri proeminente ale politicii europene şi a construit o importantă reţea de conexiuni politice şi a dobândit o perspectivă mai europeană decât a noastră, poate, asupra evenimentelor în curs”, adăugând: “Aştept de la domna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”.
Amintiţi-vă că, de câte ori Ungaria a fost pusă la zid în plenul Parlamentului European, prim ministrul Viktor Orban a fost acolo, a încasat şi a dat, a vorbit. Valabil şi pentru premierul Bulgariei.
Doamna prim ministru trebuia să fie acolo, asistată de ministrul Justiţiei, şi să vorbească. Să peroreze, să argumenteze, să se bată pentru România. Să spună limpede ce nu s-a înţeles în urmă cu un an, când şi atunci am fost puşi la zid, pe aceeaşi temă. Să dea naibii “o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”! 
Până în ianuarie 2019, când pentru mai puţin de şase luni va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, credibilitatea României se subţiază galopant.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

este - Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”. Empty Doamne, mi-e atâta silă

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Feb 17, 2018 12:07 am

Doamne, mi-e atâta silă
Să-mi pierd vremea cu Dăncilă!
Dăncilă-n sus, Dăncilă-n jos,
Dăncilă este de prisos.
Sila ni-e nemărginită,
Cum Dăncilă-i nesimțită.
Nu, amici, far-o minune,
Ajungem sigur in genune.
Și iată, vine dimineața,
Iar noua nu ne trece greața
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

este - Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”. Empty România este într-o stagnare totală, fără speranțe de redresare.

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Feb 17, 2018 12:10 am

”Avem salarii tăiate, nu mărite. Modificările codului fiscal sunt imprevizibile, ilogice și riscă să ne coste rău de tot în viitor. Țara este într-o stagnare totală, fără speranțe de redresare. Sănătate, educație, infrastructură zero. Programul de guvernare nu există. Viorica Vasilica era ieri îngrijorată că a căzut Dow Jones-ul, asta în caz că știe ce înseamnă. Am râs un pic. În schimb, avem o mare problemă: cum s-o demitem cu orice preț pe Kovesi, chiar dacă nu avem probe care s-o incrimineze. Unicul obiectiv al programului de guvernare este desființarea DNA, prin reformarea lui totală așa cum cere Șerban Nicolae, senator PSD cu comportament si limbaj de mahala. Aruncăm niște petarde, mai mixăm niște înregistrări, ne tăvălim un pic pe jos pe la televiziuni și încercăm să-i mai ducem pe oameni pe niște piste false. În schimb, nu ne întoarcem în țară când suntem audiați de DNA. Dacă DNA ar fi funcționat normal (adică să furăm și noi fără frică) ne-am fi întors. Cred că niciodată România nu a fost atât de asaltată din interior cum este acum. Dacă un clan mafiot ajunge să pună în discuție funcționarea justiției de maniera în care se întâmplă zilele astea, e nasol. În anii cincizeci comunismul a fost instaurat de puterea sovietică, prin agenții lor trimiși în România. Cred că Stalin e foarte surprins pe unde e el acum să vadă că o țară se poate distruge din interior, fără prea mare efort. Probabil că următorul pas e să-i pună un kil de cocaină în mașină lui Koveși. Poate, poate este - Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”. 1f642Smile Oricum Viorica Vasilica (ce rușine ca o numire istorică pentru feminismul din România și egalitatea de șanse să fie îngropată sub greutatea incompetenței) s-a executat, dansează pe ritmuri îndrăgite, iar Tudorel e în stare să vină de unde răsare soarele ca să devină eroul național care va salva justiția în România. Ce se va întâmpla cu românii care nu văd lucrurile din perspectiva mafiei? Nimic bun. Pentru că nu se poate întâmpla nimic bun când nu mai ai țară. Vor forța demiterea lui Kovesi cu orice preț. Sunt disperați. Probabil mai disperați ca noi. Pentru că așa cum noi ne dorim o altă Românie și ei vor să păstreze cu orice preț România lor”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5666
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

este - Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”. Empty Re: Premierul Dăncilă n-a mai nimerit Parlamentul European “Aştept de la doamna Viorica Dăncilă să dea o nouă dimensiune relaţiilor cu Uniunea Europeană”.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum